Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Dün 4 baklava yemiş biri olarak ne desem ne kadar etki eder bilmiyorum ama, sabah saatlerinde nispeten daha az zararı olur sanırım. gün içinde yakma fırsatın oluyor çünkü.. olana çare yok ama tavsiyem hemen peşinden şekersiz filan sade kaynar su iç.. bi anda sindirimini hızlandırıyor.. sonra da mümkünse bi form çayı.. bu gün için sıkıntı olmaz..

genel istek için önerebileceğim ise ortamlardan mümkünse uzak durmak, mecbur kaldığında da tatlına mümkün olduğu kadar geç başlamak ve yavaş yavaş yemek. çatalı tabağı elinde tutma.. bir lokma bir lokma ye.. daha kolay durabilirsin bu şekilde.. dün ortaya kutuyu koydular, elle daldım, damlatmiim diye iki şer lokmada gömdüm.. sonrası malum, pişmanlık.. sonra pişman olacağını düşün.. aç yattığın geceleri düşün, kendini frenlemeye çalış... :26: :26: :26:

Amaaaannnn, ne çektik beeee....

öncelikle aramiza hosgeldin umarim diledigin kiloya en kisa zamanda ulasirsin

haha zaaf demisken, bu konuda haklisin: evet bende evde bulundurmamayi tercih ediyorum, evde olmadigi zaman iyi hos.
Ama evde oldugu zaman dokunmamak elde degil

haha zaaf demisken, bu konuda haklisin: evet bende evde bulundurmamayi tercih ediyorum, evde olmadigi zaman iyi hos.

Teşekkürler, hoş buldum.

Aynen dediğin gibi evde varsa uzak durmak benim için de çok zor. Biz şimdilik 2 kişi olduğumuz için ve gelen giden de pek olmadığı için almamak veya yapmamak kolay oluyor. Eşim zaten hiç sevmez. 1-2 kere kahvaltı için nutella aldı. Ertesi cumartesi kavanozun dibini görünce bi daha da almam diyor

Ben kendime hic almiyrm ama babam kardeşlerim saolsunlar sürekli tatli pasta börek zor tutuom her seferinde

Yok olur olur bende hemen etki eder :)). Tamammm hemen sicak su iciorum zaten ew isi falan yapcam simdi hareketli geçirmeye caliscam diğer ogunleride artik az yerim .. Çok cekiyoz gerçekten haa :)

evet evet en guzeli hic almamak, bizde 2 kisiyiz evde. Evde genellikle alisverisi ben yapiyorum. 1-2 haftadir almiyorum abur cubur :)
Canim, baslangic kilonu hedef kilonu, boyunu, kisaca kendini anlatirmisin :)

kızlar en güzeli eve almamak ve daha hırslı olmak ben 4. haftadayım başladığımdan beri ağzıma tatlı koymuyorum evede almıyorum
eşim ve kızım isterse sütlü tatlı yapıyorum onlarıda sevdiğim için yemeyen biriyim bir kere çikolata yedim oda regl olmadan önceydi serbest günümde onun dışında evde olsada ağzıma atmıyorum tadını unutmaya çalışıyorum
dilin hafizası çok kısadır zamanla tatları unutursunuz yeterki isteyin

evet evet en guzeli hic almamak, bizde 2 kisiyiz evde. Evde genellikle alisverisi ben yapiyorum. 1-2 haftadir almiyorum abur cubur :)
Canim, baslangic kilonu hedef kilonu, boyunu, kisaca kendini anlatirmisin :)

Semocum

Boy: 1.63
Başlangıç tarihi: 15 Şubat 2014-Cumartesi
Başlangıç kilom: 71,7 kg
Hedef: 53 kg

Kendimi bildim bileli hep + 10-15 kilo fazlam var ve üniversiteden beri hep diyetteyim. Bünyem çok müsait kilo almaya. 1 haftada 5 kilo alabiliyorum. 63 le gittiğim balayından 68 le döndüm. Sonra 2 kez Dukan yapıp bıraktım ve 75 lere çıktım. Alıp vermelerden çok sıkıldım ve görüyorum ki yaşla beraber üst sınırım 68 lerden 75 lere doğru çıkıyor. Hikayem de kısaca böyle canım. İnşallah bu sefer başarırım

maşallah canım seni konu en başlardan beri takip ediyorum ne güzel hırslı bir şekilde devam ediyorsun. Keşke bende senin gibi olabilsem. Bu konu ilk açıldığı hafta bende çok hırslı başlamıştım ve 61 den 58.70 e düştüm. şimdi hala aynıyım yiyorum ilk haftadan sonra yavaş yavaş içimdeki zayıflama isteğini kaybediyorum yemeyi fazla kaçırıyorum tatlı yiyorum ne olcak halim

ama buralara çok fazla gelmiyorsun ondan bizi takip et içindeki hırsı kaybetme ve eski kıyafetlerini hep üstüne dene olmadığını gördükçe içene girmeyi daha çok isticeksin umarım enerjini kaybetmessin

aynen derincim, en guzeli almamak. Göz görmeyince gönulde katlaniyor zaten

basarirsin tabiki, yeterki sen iste ve iradeli ol
Yasin kac? hehe asagi yukari ayni sayiliriz ben suan 70 kiloyum, 1.67 boyum. hedefim 59 kilo.
evlisin anladigim kadariyla dimi, cocukta yok henuz. kilo cizelgesi yapabiliyormusun canim, iyi oluyor tavsiye ederim

Tatliyi sabah yemis olman avantaj. Yani ben de canim cekerse - enteresan bu ilk haftada henüz cekmedi-, kaldirip sabah yemeyi planliyorum kahvalti niyetine, ama daha ölcülü

Tatliyi sabah yemis olman avantaj. Yani ben de canim cekerse - enteresan bu ilk haftada henüz cekmedi-, kaldirip sabah yemeyi planliyorum kahvalti niyetine, ama daha ölcülü
Bence de :)) akşamda misafir gelip annem sütlü tatli yaptı ama aksam yemem kendime bi dilim ayirip sabah yerim

34 yaşındayım canım. Valla yaşlanmışım, bana hiç öyle gelmiyor ama birileri sorunca dank ediyor

Evet kilo çizelgesi de iyi fikir önceki sayfalarda vardı bi bakayım ben

Kızlar ya şu çizelgeyi yaptım ama sonunu yapamadım, işlem bitieken sonu png ile bitenin img siz halini mi alıyoz, bi de profilim-hakkımda-çizelge yapınca çizelgeye tıklayamıyom ve kopyalama yapamıyom :18:

Kızlar ya şu çizelgeyi yaptım ama sonunu yapamadım, işlem bitieken sonu png ile bitenin img siz halini mi alıyoz, bi de profilim-hakkımda-çizelge yapınca çizelgeye tıklayamıyom ve kopyalama yapamıyom :18:

semonun tarif ettiği kopyalanacak kısımdan sonra, çizelge seçeneğinde düzenleme için kalem şekli varya.. ona tıkla.. adres çubuğu gibi bişey aktif oluyo.. oraya yapıştır canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…