Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben de elma gibi bkalin bi tipim:)
Bel ince sadece ama basen var. Hele bacaklar kalin ki ne kalin
Yuruyus filan da yapamiyorum.
bende yuruyus yapip alt tarafim daha cok inceliyor...ust tarafim icin ayri spor yapmam gerekiyor ama sevmiyorum yer hareketletini...

Kahvalti
5 zeytin
Beyaz peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
1 dilim Roggenbrot
1 bardak cay
Ve 2 kuru kayisi cok rahatlatiyor beni

Aksam mechul ama hafif seyle gecistiririm Sanirim
aksam
haslama tavuk yaninda bol liomonlu salata
bol bol su icmeye ve yesil cay icmeye gayret ediyorum

aksam
haslama tavuk yaninda bol liomonlu salata
bol bol su icmeye ve yesil cay icmeye gayret ediyorum
tavuk guzel ama belli bir sure sonra midem bulaniyor cook soguyorum..yesil cay bende tuketiyorum bagirsaklariguzel cslistiriyor

tavuk guzel ama belli bir sure sonra midem bulaniyor cook soguyorum..yesil cay bende tuketiyorum bagirsaklariguzel cslistiriyor
bende pek sevmiyorum ama herzamanda ayni sey yenmiyor degisiklik olsun diye yiyorum :) evet yesil cay iyi ödem attiiriyor.. havalar sogudu iyide iciliyor ama su icmem cok azaldi

Ay valla çalışan kadın dramı ev temizledim bu saatte birde çok açım ben yaa bitki çayını icsem acaba birde WC yok yine bel bis iccem

Karbonhidrat diyeti yapiyomuyuz iki gün hatta 3 gün yapicam ptesi et kavurma varmış salata ile onu yerim mercimek çorbası ise yemem corba

Ay valla çalışan kadın dramı ev temizledim bu saatte birde çok açım ben yaa bitki çayını icsem acaba birde WC yok yine bel bis iccem
limonlu ilik su yazilmisti burda onu deneseniz.. kim yazmis hatirlamiyorum istah kesiyormus

Sınıfıci sen armutsin cnm bize gore daha sanslisin elbise ile kurtarirsin bize ne giysek olmuyor çok fenaa

Agzima 6-7 fındık atim yaa dayanaadim

Günaydın kızlar açılışı ilk ben yapayım geçen hafta 74.900 dum bu hafta 74.600 ye düştüm o kadarda dikkat etmeye rağmen sanırsam kaslarım ağırlaştı masum öyle yazmıştı bi ara sabah 3 km akşam 3 km yürüdüğümden sanırsam bu hafta yapmıcam bakayım ne olcak

Canim cok tesekkur ederim. Sagol bugun ogretmenle goruscem ever dedigin gibi oglum ustun zekalilar sinifinda okuyor yani zeka pauni iyi. Benim oglum 3 sene anaokuluna gonderdik 2.senesinde ogretmeni ogrenme guclugu mevcut dedi. Sorunlar o zaman basladi. Doktora gittik ki iyi bir doktor dikkat eksikkligi ve hafif disleksi dedi. Okuma yazma da sorun cikarsa gel ilac verelim dedi.
Bu aksam doktora gittik internete buldum dr.tanju surmeli . yanlis teshiste olabilir ogrenme guclugu cikabilir dedi ki buna ilac para etmiyormus. Beynin elektrik dalgalarini duzeltiyor. Ve cok pahali testler yapti ve halen yapacak gelecek
hafta sonu netlesir. Eger gercekten ise yararss ilac kulanan herkesi uyaracagim. Sagolun arkadaslarim

Evet kas yaptikca kaslarinin su tutmasida artar onu biliyorum su tartilar var kas yag ayristiriyor ordan takip yapabilirsin ben eve aldim ama bakcak zamani bulamiyorum . veya streste yapmis olabilir ara vererek devam et degisme olucakmi bak

Herkese gunaydin.
Tartida degisme yok.63.10
Masumm yapiyormuyuz protein yuklemesi.sinir oldum . ben yumurta yemeye basliyorum kim tutar beni

Tahmin ettigim gibi cnm.
Bazen ustun ve ozel durumlar zorluk ve dezavantaja donusebiliyor. Allah kolaylik versin.

Herkese gunaydinn
Eeken kalktuk yine
Dun form cayi icmistim siskinligim yoktu sabah. Tabi regli oldum sabah.
Ve gecen hafta 69.5 bu hafta 68.7 giden -800
Hic beklemiyordum hatta + olabilirdi. Aksam yemedim bu hafta cogu zaman.
Pes etmeyince kilolar pes ediyor demek ki)

300 gitmis cnm. Artmasindan Iyidir. Tebrik ederim.
Herkese gunaydin.
Tartida degisme yok.63.10
Masumm yapiyormuyuz protein yuklemesi.sinir oldum . ben yumurta yemeye basliyorum kim tutar beni
Direnc olustu sanirim.
Kilo azalinca isimiz daha zor.

Günaydın kızlar
Ebru cnm yapıyoruz protein diyeti bende yiyorum şuan kahvaltı yapıp gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…