bende yuruyus yapip alt tarafim daha cok inceliyor...ust tarafim icin ayri spor yapmam gerekiyor ama sevmiyorum yer hareketletini...Ben de elma gibi bkalin bi tipim:)
Bel ince sadece ama basen var. Hele bacaklar kalin ki ne kalin
Yuruyus filan da yapamiyorum.
dogru calisiyorsun sen.Ada ne ara yutuycemki
aksamKahvalti
5 zeytin
Beyaz peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
1 dilim Roggenbrot
1 bardak cay
Ve 2 kuru kayisi cok rahatlatiyor beni
Aksam mechul ama hafif seyle gecistiririm Sanirim
tavuk guzel ama belli bir sure sonra midem bulaniyor cook soguyorum..yesil cay bende tuketiyorum bagirsaklariguzel cslistiriyoraksam
haslama tavuk yaninda bol liomonlu salata
bol bol su icmeye ve yesil cay icmeye gayret ediyorum
bende pek sevmiyorum ama herzamanda ayni sey yenmiyor degisiklik olsun diye yiyorum :) evet yesil cay iyi ödem attiiriyor.. havalar sogudu iyide iciliyor ama su icmem cok azalditavuk guzel ama belli bir sure sonra midem bulaniyor cook soguyorum..yesil cay bende tuketiyorum bagirsaklariguzel cslistiriyor
limonlu ilik su yazilmisti burda onu deneseniz.. kim yazmis hatirlamiyorum istah kesiyormusAy valla çalışan kadın dramı ev temizledim bu saatte birde çok açım ben yaa bitki çayını icsem acaba birde WC yok yine bel bis iccem
Ebruucum,
Disleksi tanisi olan cocuklar bi cok konuda zorluk yasarlar. Bunun yani sira ustune basarak soyluyorum normal cocuklardan cok daha zeki ve ustun cocuklardir.
Benim ogrencimin ailesi hic ilgilenmedi.
Okuma ve yazmaya cok zor gecti.
3.sinifiz hala cok iyi degil. Kotu hatta. Fakat ilk geldigi gunden beri problemleri ben okursam zihinden cozebiliyor.
Ben bu durumun arti yonlerini overim ve arkadaslari arasinda gururlandiririm.
Bu bi eksikluk ama baska bir alan fazlasiyla gelismis oluyor cocuklarda.
Once su durumu kabullenmelisin. Okuma ve yazma hayati boyunca sorun olabilir.
Ama bununla basetmeyi mutlaka ogrenecek. Cok uzun ve mesakkatli bir yol bu.
2.si cocuguna bunun bir ozur oldugunu degil bir ozellik, ozel durum oldugunu anlat ve hissettir.
Her cocugun farkli bi ritmi var. Kimisi cok agir kimisi asirihizli. Biz hep ortayi bulmaya calisiyoruz ama hepimiz ayri ayri ozelliklere sahibiz.
Tedavi icin adimda atilmis ne mutlu.
Ogretmeniyle de lutfen ilimli bi bicimde duygularini ve durumunu anlatmaya calis.
Ins catisma cikmadan hallolur.
Kizimiz icin cok buyuk kargasa. Cunku ayni seye bakip ayni resmi ya da sesi duymuyor. Lutfen ona her sekilde degerlu oldugunu ve ozel bi cocuk oldugunu hissettir. (Yureklendir ama olcuyu ayarla ki asiri guven basarisizliga yol acar.)
Bana her turlu danisabilirsin. Izel msj da yazabilirsin.
Ozel kuzumu op benim icin...
Evet kas yaptikca kaslarinin su tutmasida artar onu biliyorum su tartilar var kas yag ayristiriyor ordan takip yapabilirsin ben eve aldim ama bakcak zamani bulamiyorum . veya streste yapmis olabilir ara vererek devam et degisme olucakmi bakGünaydın kızlar açılışı ilk ben yapayım geçen hafta 74.900 dum bu hafta 74.600 ye düştümo kadarda dikkat etmeye rağmen sanırsam kaslarım ağırlaştı masum öyle yazmıştı bi ara sabah 3 km akşam 3 km yürüdüğümden sanırsam bu hafta yapmıcam bakayım ne olcak
Tahmin ettigim gibi cnm.Canim cok tesekkur ederim. Sagol bugun ogretmenle goruscem ever dedigin gibi oglum ustun zekalilar sinifinda okuyor yani zeka pauni iyi. Benim oglum 3 sene anaokuluna gonderdik 2.senesinde ogretmeni ogrenme guclugu mevcut dedi. Sorunlar o zaman basladi. Doktora gittik ki iyi bir doktor dikkat eksikkligi ve hafif disleksi dedi. Okuma yazma da sorun cikarsa gel ilac verelim dedi.
Bu aksam doktora gittik internete buldum dr.tanju surmeli . yanlis teshiste olabilir ogrenme guclugu cikabilir dedi ki buna ilac para etmiyormus. Beynin elektrik dalgalarini duzeltiyor. Ve cok pahali testler yapti ve halen yapacak gelecek
hafta sonu netlesir. Eger gercekten ise yararss ilac kulanan herkesi uyaracagim. Sagolun arkadaslarim
300 gitmis cnm. Artmasindan Iyidir. Tebrik ederim.Günaydın kızlar açılışı ilk ben yapayım geçen hafta 74.900 dum bu hafta 74.600 ye düştümo kadarda dikkat etmeye rağmen sanırsam kaslarım ağırlaştı masum öyle yazmıştı bi ara sabah 3 km akşam 3 km yürüdüğümden sanırsam bu hafta yapmıcam bakayım ne olcak
Direnc olustu sanirim.Herkese gunaydin.
Tartida degisme yok.63.10
Masumm yapiyormuyuz protein yuklemesi.sinir oldum . ben yumurta yemeye basliyorum kim tutar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?