2 tane yumurta yedim simdi veli toplantisina gidicemGünaydın kızlar
Ebru cnm yapıyoruz protein diyeti bende yiyorum şuan kahvaltı yapıp gelcem
Geçen hafta :71.5
u hafta ;70.5
Giden; -1000
Bir ileri iki geri taa 3 hafta önceki kilom 70.5 al ver derken ancak ulaştım
Hedef 6 lari gormek
Ben soktayim cnm. Arti bekliyodum regliden dolayi. Dun form cayi Ictim. Siskinlige ve kabizliga iyi geldi. Sabah afedeesiniz lavoboya zor dustum. Normalde khvltidan once gidemem.Sinifci çok güzel gitmiş cnmm 800 gr tebrikler, demekki sabır işi diyet işi bi anda gidiyor böyle işte
Macig sporu azalt cnm daha fazla gider
Sen hangi ulkedeydin bu arada ?
canim sen cooook erkencisin masallah biz hafta sonlari kalkmamiz 08:30 ancaaa hafta ici erken kalkiyorun 8 de ayaktayim...eeeeebru22097 .!.:Kizlar daha kalkmadiniz mi ses yok.
Masum geçenlerde iki gün üst üste öğlen yemek yemedim akşam kapuska yapıp yedim 100 gr bile veremedim üstüne 200 gr fazla çıkdım ne zamandan beri uyuyan reflümü hortlattı üstelik 1 tabak üstüne acı biber ve yoğurt döktüğüm halde zamanında lahana çorbası diyeti yapıp şişmiştim ikiz bebek varmış gibi karınla 2 hafta ortalıkda gezindim her gören doğum yaklaştımı demişlerdiPazara gittim geldim sebze aldım marketten tavuk filan aldım
Kızlar lahana mi alsam ded bir arkadaşım var yıllarca rusyada yaşamış diyorki inanılmaz şeker tuketiyorlar hep şekerli pocalar börekler var ama inanılmaz lahana tuketiyorlar diyo bizde akşamları lahana mi yesek ki bu hafta değilde haftaya denesemmi
Kuzum sende sabah erkenden kavga eden çoçuklardan yok herhalde bizim ev roman mahallesi gibi sabah namazına kalkan çoçuklar bir daha yatmaz kavgada tam o noktada başlar zamanında okuldu o bu derken yatamadım evlendim kayınvalide sabah 5 ictimaya başlardı ayrı eve çıkdım işe git okula git derken hayatım full dolu ve hafta sonu kuzucuklar uyutmuyor anaaaaammm 70 yaşında ton ton nene olunca sabah kimsecikleri istemiyorum evecanim sen cooook erkencisin masallah biz hafta sonlari kalkmamiz 08:30 ancaaa hafta ici erken kalkiyorun 8 de ayaktayim...
Sana dokundu demek ki.Masum geçenlerde iki gün üst üste öğlen yemek yemedim akşam kapuska yapıp yedim 100 gr bile veremedim üstüne 200 gr fazla çıkdım ne zamandan beri uyuyan reflümü hortlattı üstelik 1 tabak üstüne acı biber ve yoğurt döktüğüm halde zamanında lahana çorbası diyeti yapıp şişmiştim ikiz bebek varmış gibi karınla 2 hafta ortalıkda gezindim her gören doğum yaklaştımı demişlerdine çekdim beeee bu lahanadan
Evet canım dr kesinlikle yeme dedi reflü hastaları için hiç iyi değilmiş zaten kilo falan veremedim bi abla yaptı o lahana çorba diyetini kadın 1 ayda eridi ben şiştim benim eşimde lahanayı hiç sevmez mantar balık nefret eder bu üçlüdenSana dokundu demek ki.
Her besin her bunyeye iyi gelmiyor malesef. Lahanayi ben de cok severim ama esim kokusuna dahi katlanamiyor. Pazara gidince alicm ins
Menum
Sabah 1 dilim ekmekle khv
Ara 1 orta boy muz (zor bitirdim)
Ogle 3 eti formla khv
Ara 1 activya
Aksam mercimek corba (unsuz) sarma ve yogurt.
Meyveli oldu bugun. Epeydir yemiyodum boyle. Degisiklik oldu.
Herkese iyi hafta sonlari...
Masum geçenlerde iki gün üst üste öğlen yemek yemedim akşam kapuska yapıp yedim 100 gr bile veremedim üstüne 200 gr fazla çıkdım ne zamandan beri uyuyan reflümü hortlattı üstelik 1 tabak üstüne acı biber ve yoğurt döktüğüm halde zamanında lahana çorbası diyeti yapıp şişmiştim ikiz bebek varmış gibi karınla 2 hafta ortalıkda gezindim her gören doğum yaklaştımı demişlerdine çekdim beeee bu lahanadan
Bilmiyorum canım ciddi ciddi iki kere tecrübe ettim yok birdahada almam eve zaten benden başka yiyende yok kokusuna bile tahammül edemiyor ev halkı ufaklığı kandırıp yedireyim dedim offf kim pırtlattıki ev çok kötü koktu ayyy yemeğede koymuşlar pırtttan dediAyyy çok korktum kız niye öyle olduki
Gecmis olsun. Kac yasinda?Kızlar benim oğlumun sürekli karnı ağrıyor kusardı bide epey kilo verdi testler yaptırdık sonuca geleyim çoçuk kabızmış banada söylemiyor sürekli tuvalete gidiyor saatlerce kalıyor bende soruyorum büyük tuvaletini yaptığını söylüyordu meğer yapamıyormuş sanırsam türkçesi yetmediğinden tam tersini söyleditaş kesilmiş dr dediki misil tozu al tüm yemeklerinede at yediremedim ama benim çaydan içirttim şimdide pişman oldum ayyy birşey olurmukiiii üzerindekileri okudum sadece hamileler içemez düşük tehlikesi var diyor ve aynı anda içtik ben kaçkez gittim ben onda tık yok
Sebze candir cannnnFırına tavuk attim brokoli havuç yanında
Zeo iccem kızlar ben çok usuttum sanırım migdem sirtim agriyor
Kh diyeti ysptigimda eskiden hicc yemedim sebze ama artık yiyorum çünkü,dahs sonra yediğinde hemen sisiyor sebze
10 yaşından gün aldı haftaya kaç çoçuk drdan randevu aldım bakalım tekrar kan verdik sanırsam reflüde varmış dr şüphelendi balon şişirdi kan verdik bekliyoruz sonuçları yarın yemeklerine tekrar koyucam o tozdan bakalım bol bol serp dedi dr bide yese acayip kokulara tada hassas bir çoçuk bugün kebab yedi gitti duş aldı deodarant parfüm neler sıktı üzerine kokuyormuş gibi hissediyormuşGecmis olsun. Kac yasinda?
Psikolojik olarak etkilenmistir. Yemek yemek istemeyebilir. Cok zor kabizlik.
Ihmal etme sakin sorun cetrefilli bi hale gelebilir.
Ustelik o kadar kabizliga cay hemen fayda etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?