Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sinifci çok güzel gitmiş cnmm 800 gr tebrikler, demekki sabır işi diyet işi bi anda gidiyor böyle işte

Macig sporu azalt cnm daha fazla gider
Sen hangi ulkedeydin bu arada ?

Bende
3-4 ymk yumurta salatası (sadece maydanoz kartim birde 3-4 dal nane ile)
6-7 zeytin
Bol peynor
1 dlm salam yedim

Öğlende fırında posetli tavuk atcamm
Az brokoli ve k.bahar yapcam garniyur gibi
İki ogun yerim bugün
Ptesi yeniden tartilalim ama WC işini napcaz ya

Geçen hafta :71.5
u hafta ;70.5
Giden; -1000

Bir ileri iki geri taa 3 hafta önceki kilom 70.5 al ver derken ancak ulaştım
Hedef 6 lari gormek
Sinifci çok güzel gitmiş cnmm 800 gr tebrikler, demekki sabır işi diyet işi bi anda gidiyor böyle işte

Macig sporu azalt cnm daha fazla gider
Sen hangi ulkedeydin bu arada ?
Ben soktayim cnm. Arti bekliyodum regliden dolayi. Dun form cayi Ictim. Siskinlige ve kabizliga iyi geldi. Sabah afedeesiniz lavoboya zor dustum. Normalde khvltidan once gidemem.
Ins devam eder. Cunku tam pes edecekken devam ediyosun. Sonucunu boyle gormek cok guzel.
Sen de negatif dusunme. O kilo kalabilir aetabilirdi de. Oyle dusun. 1kilo vermissin. Az degil. Tebrik ederim.

Gecen hafta 63.0 kg bu hafta 62.40 kg

Listeyi aksama laptopa girince düzenlicem

Pazara gittim geldim sebze aldım marketten tavuk filan aldım

Kızlar lahana mi alsam ded bir arkadaşım var yıllarca rusyada yaşamış diyorki inanılmaz şeker tuketiyorlar hep şekerli pocalar börekler var ama inanılmaz lahana tuketiyorlar diyo bizde akşamları lahana mi yesek ki bu hafta değilde haftaya denesemmi

kizlar carsidaydim simdide kuaföre geldim ancak yazabildim kilom degismemis ayni 74.500 acikcasi daha fazla bekliyordum bu hafta...

eeeeebru22097 .!.:
Kizlar daha kalkmadiniz mi ses yok.
canim sen cooook erkencisin masallah biz hafta sonlari kalkmamiz 08:30 ancaaa hafta ici erken kalkiyorun 8 de ayaktayim...

Masum geçenlerde iki gün üst üste öğlen yemek yemedim akşam kapuska yapıp yedim 100 gr bile veremedim üstüne 200 gr fazla çıkdım ne zamandan beri uyuyan reflümü hortlattı üstelik 1 tabak üstüne acı biber ve yoğurt döktüğüm halde zamanında lahana çorbası diyeti yapıp şişmiştim ikiz bebek varmış gibi karınla 2 hafta ortalıkda gezindim her gören doğum yaklaştımı demişlerdine çekdim beeee bu lahanadan

canim sen cooook erkencisin masallah biz hafta sonlari kalkmamiz 08:30 ancaaa hafta ici erken kalkiyorun 8 de ayaktayim...
Kuzum sende sabah erkenden kavga eden çoçuklardan yok herhalde bizim ev roman mahallesi gibi sabah namazına kalkan çoçuklar bir daha yatmaz kavgada tam o noktada başlar zamanında okuldu o bu derken yatamadım evlendim kayınvalide sabah 5 ictimaya başlardı ayrı eve çıkdım işe git okula git derken hayatım full dolu ve hafta sonu kuzucuklar uyutmuyor anaaaaammm 70 yaşında ton ton nene olunca sabah kimsecikleri istemiyorum evegeçen yıl bu hayalimi gerçekleştireyim dedim hazır mis gibi türkiye tatilindeyken anacım saat farkından ben cin gibi gezindim durdum babacığımın evinde evin karşısındaki okul güvenlikçisiyle bir nöbet tuttuk ben balkonda o güvenlik klubesinde in cin top oynuyor ben balkonda oturdum

Sana dokundu demek ki.
Her besin her bunyeye iyi gelmiyor malesef. Lahanayi ben de cok severim ama esim kokusuna dahi katlanamiyor. Pazara gidince alicm ins
Menum
Sabah 1 dilim ekmekle khv
Ara 1 orta boy muz (zor bitirdim)
Ogle 3 eti formla khv
Ara 1 activya
Aksam mercimek corba (unsuz) sarma ve yogurt.
Meyveli oldu bugun. Epeydir yemiyodum boyle. Degisiklik oldu.
Herkese iyi hafta sonlari...

Evet canım dr kesinlikle yeme dedi reflü hastaları için hiç iyi değilmiş zaten kilo falan veremedim bi abla yaptı o lahana çorba diyetini kadın 1 ayda eridi ben şiştim benim eşimde lahanayı hiç sevmez mantar balık nefret eder bu üçlüden bazen trip bile yapar balık varsa heryer kokuyordur siz yeyin ben anneme gideyim der amma tribin kralını ben yaparım tıpış tıpış gelir eve menünde güzel ayyy ben bugün delilik yapıp iki kesme şekerli çay içtim

Son düzenleme:
Kızlar benim oğlumun sürekli karnı ağrıyor kusardı bide epey kilo verdi testler yaptırdık sonuca geleyim çoçuk kabızmış banada söylemiyor sürekli tuvalete gidiyor saatlerce kalıyor bende soruyorum büyük tuvaletini yaptığını söylüyordu meğer yapamıyormuş sanırsam türkçesi yetmediğinden tam tersini söyleditaş kesilmiş dr dediki misil tozu al tüm yemeklerinede at yediremedim ama benim çaydan içirttim şimdide pişman oldum ayyy birşey olurmukiiii üzerindekileri okudum sadece hamileler içemez düşük tehlikesi var diyor ve aynı anda içtik ben kaçkez gittim ben onda tık yok

Ayyy çok korktum kız niye öyle olduki

Ayyy çok korktum kız niye öyle olduki
Bilmiyorum canım ciddi ciddi iki kere tecrübe ettim yok birdahada almam eve zaten benden başka yiyende yok kokusuna bile tahammül edemiyor ev halkı ufaklığı kandırıp yedireyim dedim offf kim pırtlattıki ev çok kötü koktu ayyy yemeğede koymuşlar pırtttan dedi

Gecmis olsun. Kac yasinda?
Psikolojik olarak etkilenmistir. Yemek yemek istemeyebilir. Cok zor kabizlik.
Ihmal etme sakin sorun cetrefilli bi hale gelebilir.
Ustelik o kadar kabizliga cay hemen fayda etmez.

Karatay teyze sabahlari turp yiyin diyordu dimi, bende aslında sabah nasıl yenir bilmiyorum

Fırına tavuk attim brokoli havuç yanında
Zeo iccem kızlar ben çok usuttum sanırım migdem sirtim agriyor

Kh diyeti ysptigimda eskiden hicc yemedim sebze ama artık yiyorum çünkü,dahs sonra yediğinde hemen sisiyor sebze

Sebze candir cannnn

Gecmis olsun. Kac yasinda?
Psikolojik olarak etkilenmistir. Yemek yemek istemeyebilir. Cok zor kabizlik.
Ihmal etme sakin sorun cetrefilli bi hale gelebilir.
Ustelik o kadar kabizliga cay hemen fayda etmez.
10 yaşından gün aldı haftaya kaç çoçuk drdan randevu aldım bakalım tekrar kan verdik sanırsam reflüde varmış dr şüphelendi balon şişirdi kan verdik bekliyoruz sonuçları yarın yemeklerine tekrar koyucam o tozdan bakalım bol bol serp dedi dr bide yese acayip kokulara tada hassas bir çoçuk bugün kebab yedi gitti duş aldı deodarant parfüm neler sıktı üzerine kokuyormuş gibi hissediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…