- 3 Ağustos 2015
- 191
- 348
- 103
- 41
Evet tatlim bilisimMeslektasiz
Sen branScisin sanirim.
Oo masum cok Iiyisin. Bayilirim borek ve mercimekli kofteye
Napiyim bi aclik geldi en masum oyduDiyet menusu mu 3 piko lu
Napiyim bi aclik geldi en masum oydu
Nobetciydim buzzz gibi havada
Bugun yok insallah
tmm canım yaparımmmhımmmm piko masum bir çiko evet ama 3 tanesi birleşince kaybolmuş masumluk :)
lahanda yemişsin baya çokolmuş neyse telafi edersin artık
ctesileri bildirim yapmayı unumacnm listeye girersin bildirim yaparsan :)
önemli olan devamlılık
bugun sabah 6. buçukta yarım muz
1 mandalina
1 haşlama yumurta yedim
şimdi
karnım acıktı yavaştan
sağlıklı atıştırmalıklar almam lazım
kızlar günaydın
dün akşam 40 dakikalık hızlı tempoda yürüyüşümüde yaptım eve gidince yemedim.
ve sabah tartıldım ama söylemeyeceğim. Ama cumartesinine 1 kg vermiş olucam herhelde.Reglim de eli kulagında.
Masumcum sende sorun spor yapmamakta. Halen ısrar edyorsn vakit ayırmamakta
Sabah 1 simit yedim. iyi yapmışım değilmi?
ne kadar sürede kaç kilo verdin tatlim bu yöntemlevalla bzide ddevamlı gelecek üyeler lazım şekerim senden de bekliyoruz
menün hakkında yorum yapıcam kızlamazsın umarımm
muzun glisemin endeksi çok yüksektir çok çabuk acıktırır
mandalina muz yerine 2 haşlama yumurta peynir yesen daha tok kalırdın
bende saat 7 de yapıyorum kahvaltımı öglen 12:30 da yiyorum en erken çogu zaman biri bile buluyor
arada hiç bişiy yemeden duruyorum
Şekerim hakılsının cok yogunsun baska cozum ne bilemedim ama milliyetin alt sayfasında son 5kilo diyetine bakın orda tıkanmayla ilgili olarak bir yazı var ama kopyalamadım.
Daha aç kalarak da cozulmuyor.Metebolizma hızlandırma yollarına bak. yani suyu içiyormusun 2lt
acı biber ye yemeklerinde, ben örneğin bolca koymaya calısıyorum. bari sabah kaltın leslii 1 km yapsan biraz hızlansa obile sende farkettir bence. İstersen olur gibime geliyor. vakit ayırmıyorum diye ağlamada benim üstüme tanımam. Ben bir başlarsam vallahi utanırsıninsanlar derdi oldukca zamanıda olamıyor. ve bunalıma giriyor.
Sabahları kalkıp 45 dakikada kendime geliyorum desem yalan olmaz. Cünkü kafa o kadar çok seyle dolu ki boş boş dolaplara bakıyorum. hangisi için ne yapcam diye....
Allah sağlık ve sıhhat versin herkese
dah önceki gruplardan okumuştum bu lesie ile ilgili bir gruptu simdi faal değil. Mantık şu yuruyencen son 4-5 kilo da başlıyacan sıkılaşmaya yoksa seni zorluyor.kilo vermekten ziyade sıkılaşmak laızm
benim sıkılaşmaya ihtiyacım var 3 milleisleye başlasam eminim çok iyi olcakk
valla ben bazen uyku tutmuyor 4 te kalkıyorum ama zorla kendimi uyutuyorum.630 gibi kalkıyorum. servisle mi gidiyorsun eve. Bir durak önce in ve yürü bukadar basit ne parası.
dah önceki gruplardan okumuştum bu lesie ile ilgili bir gruptu simdi faal değil. Mantık şu yuruyencen son 4-5 kilo da başlıyacan sıkılaşmaya yoksa seni zorluyor.
Bunu daha önceki diyetisyenimde demişti. Ben göbeğimi nasıl eritem dediğimde mekik de çekmeye bşlayım demişti. Hayır hafta da en az3 gün 40 dakika tempolu yürüyüş demişti. Sıkılaşma o kdar yağın üstüne pek olmuyor. kısaca göbrkte 4 kg yağ var ve sen bunları kasa çevirmeye çalışıyon zor yani.
sen ciddimisin kuzum sen kaç kilo verdin?valla ben 98kilo ikende spor yapıyordum okadar yagın üstüne tbiki sıkılaşma olmuyor ama yagın erimesine faydası oluyor
sen ciddimisin kuzum sen kaç kilo verdin?
ben iki ay pilates yaptım onada metabolizma alıştı anladımki değişikjlik şart.leslli 5 ml başladım 1 hafta oldu bir ayda onu yapıp bu defa şallının bacak sıkılaştırmaya yönelik 1 saatli videosu var ona başlıcam.valla akşam ne olursa olsun gidip yapıcam 3 mil lesilemi demin çaycı bile geldi çöpgibi diyorki kaç gündür spor yapmıyorum diyor 11 de başlıyormuş 45 dkbende yapıcam valla pis gaza geldim ..
ptesimi başlsam bugün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?