Sagol canim spor yapiyorum ama aksamda etipufff yedimAmin cnm Ins
Sana da afiyet olsun...
Masallah sporcu Ada...
Darisi bize de ne zaman
Soguktan okulda buzusuyom resmen
Evde de firinda gibi peltelesiyom.
Allah'im saglikla bu donemi kapatmayi nasip etsin ins:)
Afiyet olsun.Sagol canim spor yapiyorum ama aksamda etipufff yedim))) dayanamadim
sen yine iyisin ben bugun yine cikolata yedim.. evde oldumu böyle oluyor o yüzden almiyordum daha .. gecen noel cikolatalari gördüm duramadim :))Afiyet olsun.
Olur o kadar spora
Ben sahurda hafif yedim.
Aksam oyle yedim ki sisip esofmani patltcm sandim. Aglasam mi gulsem mi bilemedim
Allah'im yardim et
Iyi oldugumu sofrada gor sensen yine iyisin ben bugun yine cikolata yedim.. evde oldumu böyle oluyor o yüzden almiyordum daha .. gecen noel cikolatalari gördüm duramadim :))
Canım cennet meyvesi tuvalete rahat cıkarıyomuş. Günde bi tane ye dene istersen. Bendede aynı sorun var. Deniycem bakalımIyi oldugumu sofrada gor sen
Kizlarr gunaydinnnn
Bugun sahura kalkinca yatmadim. Hala cok uykum var ama yatarsam kalkamam. Hava da bu saatte buz. Okulda buz doncz okulda
Rabbim yardim etsin ins.
Sahurda 2 dilim ekmek,yumurta, 1 dilim peynir, zeytin ve yarim dilimdi galiba hamur isi yedim. Bi de portakal yedim. Gene kabizimbelki ise yarar.
1 litreye yakin su ictim. Odem yapiyo heralde. Ben ictikce cozulur diyom ama yok.
Reglim cok yakin. 4, 5 gun kaldi. Ondan ne doyuyorum ne sindirim var.
Gecen 2ay regli haftasinda da cok guzel kilo vermistim ama beni bu havalar mahvetti heralde...
Ay cenem dustuu
canım iftardan sonra suda bekletilmiş kayısı yersen birkaçtanesi yeter bence.Iyi oldugumu sofrada gor sen
Kizlarr gunaydinnnn
Bugun sahura kalkinca yatmadim. Hala cok uykum var ama yatarsam kalkamam. Hava da bu saatte buz. Okulda buz doncz okulda
Rabbim yardim etsin ins.
Sahurda 2 dilim ekmek,yumurta, 1 dilim peynir, zeytin ve yarim dilimdi galiba hamur isi yedim. Bi de portakal yedim. Gene kabizimbelki ise yarar.
1 litreye yakin su ictim. Odem yapiyo heralde. Ben ictikce cozulur diyom ama yok.
Reglim cok yakin. 4, 5 gun kaldi. Ondan ne doyuyorum ne sindirim var.
Gecen 2ay regli haftasinda da cok guzel kilo vermistim ama beni bu havalar mahvetti heralde...
Ay cenem dustuu
Kac zamandir aklimda alamadim gitti.Canım cennet meyvesi tuvalete rahat cıkarıyomuş. Günde bi tane ye dene istersen. Bendede aynı sorun var. Deniycem bakalım
Evet kayisi filn yesem Iyi olacak. Pek sevmem bi de oruc olunca lif alamiyorum galiba.canım iftardan sonra suda bekletilmiş kayısı yersen birkaçtanesi yeter bence.
bu arada benim de reglim gecikti 6 gün. herşey yiyesim geliyo arada çilolata ve irmik tatlısı yedim yaa
canım iftardan sonra suda bekletilmiş kayısı yersen birkaçtanesi yeter bence.
bu arada benim de reglim gecikti 6 gün. herşey yiyesim geliyo arada çilolata ve irmik tatlısı yedim yaa
Evlimisincanım iftardan sonra suda bekletilmiş kayısı yersen birkaçtanesi yeter bence.
ay sorma ben de korktum dün test yaptım değilim çok şükürEvlimisinhamile olma ihtimalin var mi
canım ben de bilmiyorum bir iki aydır böyle oluyo test yaptım dün hamile değilim şükür :)niye gecikti ki ? test yaptın mı benimde 15 gün geçti geçen ay bu ay, bakalım ne olcakk
canım dr a gitmeyi sevmediğimden en son çare olur benim için.Enfeksiyonun falan olabilir canim bi doktora görün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?