Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Amin cnm Ins
Sana da afiyet olsun...

Masallah sporcu Ada...
Darisi bize de ne zaman
Soguktan okulda buzusuyom resmen
Evde de firinda gibi peltelesiyom.
Allah'im saglikla bu donemi kapatmayi nasip etsin ins:)
Sagol canim spor yapiyorum ama aksamda etipufff yedim ))) dayanamadim

Afiyet olsun.
Olur o kadar spora
Ben sahurda hafif yedim.
Aksam oyle yedim ki sisip esofmani patltcm sandim. Aglasam mi gulsem mi bilemedim
Allah'im yardim et
sen yine iyisin ben bugun yine cikolata yedim.. evde oldumu böyle oluyor o yüzden almiyordum daha .. gecen noel cikolatalari gördüm duramadim :))

sen yine iyisin ben bugun yine cikolata yedim.. evde oldumu böyle oluyor o yüzden almiyordum daha .. gecen noel cikolatalari gördüm duramadim :))
Iyi oldugumu sofrada gor sen

Kizlarr gunaydinnnn
Bugun sahura kalkinca yatmadim. Hala cok uykum var ama yatarsam kalkamam. Hava da bu saatte buz. Okulda buz doncz okulda
Rabbim yardim etsin ins.
Sahurda 2 dilim ekmek,yumurta, 1 dilim peynir, zeytin ve yarim dilimdi galiba hamur isi yedim. Bi de portakal yedim. Gene kabizim belki ise yarar.
1 litreye yakin su ictim. Odem yapiyo heralde. Ben ictikce cozulur diyom ama yok.
Reglim cok yakin. 4, 5 gun kaldi. Ondan ne doyuyorum ne sindirim var.
Gecen 2ay regli haftasinda da cok guzel kilo vermistim ama beni bu havalar mahvetti heralde...
Ay cenem dustuu

Canım cennet meyvesi tuvalete rahat cıkarıyomuş. Günde bi tane ye dene istersen. Bendede aynı sorun var. Deniycem bakalım

günaydın kızlarrrr
ay bendeçok yeidm akşammm , artıkk 3 gün proteinde gider hepsi inşş

canım iftardan sonra suda bekletilmiş kayısı yersen birkaçtanesi yeter bence.
bu arada benim de reglim gecikti 6 gün. herşey yiyesim geliyo arada çilolata ve irmik tatlısı yedim yaa

Canım cennet meyvesi tuvalete rahat cıkarıyomuş. Günde bi tane ye dene istersen. Bendede aynı sorun var. Deniycem bakalım
Kac zamandir aklimda alamadim gitti.
bu arada benim de reglim gecikti 6 gün. herşey yiyesim geliyo arada çilolata ve irmik tatlısı yedim yaa
Evet kayisi filn yesem Iyi olacak. Pek sevmem bi de oruc olunca lif alamiyorum galiba.
Kus olunca yeme icme isini abarttik topikcee; (

Kizlar bi silkelensek iyi olcakk...

niye gecikti ki ? test yaptın mı benimde 15 gün geçti geçen ay bu ay, bakalım ne olcakk

kızlar ben rakımı çok yüksek bir ile taşındım yaklaşık 1 yıl oldu ama nevrim döndü resmen
arada burnum kanıyor artık , regl düzensizleşmeye başladı
bilmiyorum ki vücudum adapte olamadı galiba buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…