Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

afiyet olsun... allaim yardimciniz olsun sogukta :s

kabizlik icin dün gürkan kubilay di sanirim ismi onu izledim kabizlik ve ödem icin avokado tüketin diyordu ne kadar ise yarra bilmiyorum

saolasın canım.kusura bakma ya siz oruç tutuyosunuz ben yediklerimi sayıyorum da böyle amacımı biliyorsun yediklerimi kontrol altında tutmak..
tabiki canim ne kusuru bana bakma sen geliyorlar bana böyle kahvalti dneilince :))

bu sene tutamadim hem cocuk emiyordu hem lohusaydim.. gecen senedende bi kac gün vardi... tutayim bitsin dedim.. azaldi cok sukur iki haftam kaldi :)
Allah kabul etsin canım :)Bende gecen sene hallettim hamileyken tutamadıklarımı :) bu yıldan 3 tane tuttum diyetle beraber aşırı kabızlık oldu bıraktım. 3 tane daha var tutulcak haftaya katılırım sana :)

bugun evde olmicam.. anaci
ben de yalarca tutsam bitmez resmen bir sürü borcum var tutamadım kaldı hep
insallah tutarsin.. azar azar tutsan biter ins. ben biraz tez canliyim.. o yüzden ara vermiyorum bitsin diye..bi adetimde ara vermis oldum oda mecburiydi :)

Allah kabul etsin canım :)Bende gecen sene hallettim hamileyken tutamadıklarımı :) bu yıldan 3 tane tuttum diyetle beraber aşırı kabızlık oldu bıraktım. 3 tane daha var tutulcak haftaya katılırım sana :)
amin insallah.. 3 gün bisey degil ya hemen tutulur sanslisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…