- 7 Temmuz 2014
- 292
- 304
- 103
aynenE
Eli kulağındaymış demekki
amııınnnnİnşallah benimde gelmezde hamileyimdir
afiyet olsun... allaim yardimciniz olsun sogukta :sIyi oldugumu sofrada gor sen
Kizlarr gunaydinnnn
Bugun sahura kalkinca yatmadim. Hala cok uykum var ama yatarsam kalkamam. Hava da bu saatte buz. Okulda buz doncz okulda
Rabbim yardim etsin ins.
Sahurda 2 dilim ekmek,yumurta, 1 dilim peynir, zeytin ve yarim dilimdi galiba hamur isi yedim. Bi de portakal yedim. Gene kabizimbelki ise yarar.
1 litreye yakin su ictim. Odem yapiyo heralde. Ben ictikce cozulur diyom ama yok.
Reglim cok yakin. 4, 5 gun kaldi. Ondan ne doyuyorum ne sindirim var.
Gecen 2ay regli haftasinda da cok guzel kilo vermistim ama beni bu havalar mahvetti heralde...
Ay cenem dustuu
evet o gercekten bende ise yariyor herkesde ayni etki edermi bilemiyorumCanım cennet meyvesi tuvalete rahat cıkarıyomuş. Günde bi tane ye dene istersen. Bendede aynı sorun var. Deniycem bakalım
valla bende cok yedim cikolatalar yeter ama allahtan tartida gösteredigünaydın kızlarrrr
ay bendeçok yeidm akşammm , artıkk 3 gün proteinde gider hepsi inşş
az da olsa yapsaydin keske .. metabolizma calisir en azindankahvaltıda yapmadımm, akşam yiyince kahvaltı yapasımda gelmiyor
afiyet olsun :) özledim kahvalti yapmayigünaydın kızlar
kahvaltım;
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
herkese kolay gelsin
saolasın canım.kusura bakma ya siz oruç tutuyosunuz ben yediklerimi sayıyorum da böyle amacımı biliyorsun yediklerimi kontrol altında tutmak..afiyet olsun :) özledim kahvalti yapmayi
allahim tüm isteyenlere versin insallah :)İnşallah benimde gelmezde hamileyimdir
aminnallahim tüm isteyenlere versin insallah :)
gecmis olsun.. ama ihmal etme böyle seylericanım dr a gitmeyi sevmediğimden en son çare olur benim için.
bakıcam ama 2 kere daha olursa gideceğim
tabiki canim ne kusuru bana bakma sen geliyorlar bana böyle kahvalti dneilince :))saolasın canım.kusura bakma ya siz oruç tutuyosunuz ben yediklerimi sayıyorum da böyle amacımı biliyorsun yediklerimi kontrol altında tutmak..
bu sene tutamadim hem cocuk emiyordu hem lohusaydim.. gecen senedende bi kac gün vardi... tutayim bitsin dedim.. azaldi cok sukur iki haftam kaldi :)Kaza orucumu tutuyosunuz canım ?
saol canım ..ihmal sayılmaz umarım yaa geçen ay 6 gün erken olmuştu bu kez de geç.2 hakkım daha var :)gecmis olsun.. ama ihmal etme böyle seyleri
ben de yalarca tutsam bitmez resmen bir sürü borcum var tutamadım kaldı heptabiki canim ne kusuru bana bakma sen geliyorlar bana böyle kahvalti dneilince :))
Allah kabul etsin canım :)Bende gecen sene hallettim hamileyken tutamadıklarımı :) bu yıldan 3 tane tuttum diyetle beraber aşırı kabızlık oldu bıraktım. 3 tane daha var tutulcak haftaya katılırım sana :)bu sene tutamadim hem cocuk emiyordu hem lohusaydim.. gecen senedende bi kac gün vardi... tutayim bitsin dedim.. azaldi cok sukur iki haftam kaldi :)
insallah tutarsin.. azar azar tutsan biter ins. ben biraz tez canliyim.. o yüzden ara vermiyorum bitsin diye..bi adetimde ara vermis oldum oda mecburiydi :)ben de yalarca tutsam bitmez resmen bir sürü borcum var tutamadım kaldı hep
amin insallah.. 3 gün bisey degil ya hemen tutulur sanslisin :)Allah kabul etsin canım :)Bende gecen sene hallettim hamileyken tutamadıklarımı :) bu yıldan 3 tane tuttum diyetle beraber aşırı kabızlık oldu bıraktım. 3 tane daha var tutulcak haftaya katılırım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?