- 7 Temmuz 2014
- 292
- 304
- 103
3 gün hemen biter ya hele şu sıralar erkenden akşam oluyo zaten . zorlanmazsın hiçAllah kabul etsin canım :)Bende gecen sene hallettim hamileyken tutamadıklarımı :) bu yıldan 3 tane tuttum diyetle beraber aşırı kabızlık oldu bıraktım. 3 tane daha var tutulcak haftaya katılırım sana :)
Geçmiş olsun canım. Kendimizi kimlere emanet ediyoruz belli degil. Çoğu doktor baştan savma muayene edip ilaç yazıyo malesefMerhaba kizlar ,
dr dan geldim ayyy bu yil ne cok gittim dr...gecen hafta kolum agriyor diye gittim o da jel verdi kullandim ve alerjiii oldum kolum kipkirmizi iki gundur kasinmaktan öldüm ..simdi yine baska dr gittim alerji igne yapildi. Ayy bu drlardan ne cekiyorum offf...
adama kolum agriyor diyorum incittim biliyorum buna göre mr cekilsin krem verilsin diyorum adam bacaklarima rontgen cekti fitik icin mr cekti ..diyorum tamam boyun fitigim var ama o degil ben kizimi tutacam derken incittim diyorum...durumu anlatiyirum bana diyorki icine bisey atmaaa stres yapma diyor esimle biz birbirimize bakiyoruz gulmeye basladik ..yaaa askim diyorum cok basit benim kolum incidi anlamiyor yaaaneyse mr fitik bisey cikmadi bana antideprasan ilac yazdi eklem icin 3 adet igne verildi bu igneyi 1 gun dur bir gun vurul dedi tamam dedik ..igneyi aile hekimime goturdum hemsire vurdun diye ...neyse hemsire vurdu dedim bir gun sonra yine gelecem dedim ...hemsirenin gozu acildi bu igne cook agir oyle bir gun durup vurulmaz ben hemsirelik hayatimda bu igneyi hic bu kadar sik yapmadim dedi..cok vurulursa kemik erimesi yapar dedi....ggittiğim hastane ozeldi guya tahlil mr muayene 200 tl verdik bide... delirecem benim sadece kolum incidi adam anlamadi geldim...
bari verdigi jeli sureyim dedim oda deli gibiii alerji yapti kasinmaya basladim..yani isysnlardayim bugunnnnnn
çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlar ,
dr dan geldim ayyy bu yil ne cok gittim dr...gecen hafta kolum agriyor diye gittim o da jel verdi kullandim ve alerjiii oldum kolum kipkirmizi iki gundur kasinmaktan öldüm ..simdi yine baska dr gittim alerji igne yapildi. Ayy bu drlardan ne cekiyorum offf...
adama kolum agriyor diyorum incittim biliyorum buna göre mr cekilsin krem verilsin diyorum adam bacaklarima rontgen cekti fitik icin mr cekti ..diyorum tamam boyun fitigim var ama o degil ben kizimi tutacam derken incittim diyorum...durumu anlatiyirum bana diyorki icine bisey atmaaa stres yapma diyor esimle biz birbirimize bakiyoruz gulmeye basladik ..yaaa askim diyorum cok basit benim kolum incidi anlamiyor yaaaneyse mr fitik bisey cikmadi bana antideprasan ilac yazdi eklem icin 3 adet igne verildi bu igneyi 1 gun dur bir gun vurul dedi tamam dedik ..igneyi aile hekimime goturdum hemsire vurdun diye ...neyse hemsire vurdu dedim bir gun sonra yine gelecem dedim ...hemsirenin gozu acildi bu igne cook agir oyle bir gun durup vurulmaz ben hemsirelik hayatimda bu igneyi hic bu kadar sik yapmadim dedi..cok vurulursa kemik erimesi yapar dedi....ggittiğim hastane ozeldi guya tahlil mr muayene 200 tl verdik bide... delirecem benim sadece kolum incidi adam anlamadi geldim...
bari verdigi jeli sureyim dedim oda deli gibiii alerji yapti kasinmaya basladim..yani isysnlardayim bugunnnnnn
teşekkürler canım , vallaha hiç sorma işin ehli değiller özellikle özel hastaneler para tuzağı müşteri olarak görüyorlar ...Geçmiş olsun canım. Kendimizi kimlere emanet ediyoruz belli degil. Çoğu doktor baştan savma muayene edip ilaç yazıyo malesef
teşekkürler canım, bende dr gitmeyi sevmem hatta netten hep araştırırım bitkiler falan tedavi ederim... ama busefer çıkı yada çatlak mı oldu diye ortapediye gideyim dedim gitmez olaydımmmçok geçmiş olsun canım
işte ben de hep bu tip dr lara denk gelmişimdir bu yüzden hiç sevmem gitmeyi
öğle yemeğim;
1 lahmacun
1 ayran
etsiz çiğköfte 3 sıkma
birazdan 32 gr lık çikilata yiycem gibi bir his var içimde :)
teşekkürler masumcum , halim gülünecek gibi dr içine atma stres yapma diyince eşim başladı gülmeye sen miiii içine atıyorsun acaba bana mı dedi acaba karıştırdı ikimizi diyoraaaa kız ada tövbe güleyim mi aglayımmı bilemedim yaa hay allah geçmiş olsun cnm
Once boz sonra onar hesabi.Merhaba kizlar ,
Aynen oyle canim once bozuyorlar sonrada onarmaya calisiyorlar verdikleri her bi ilac cigerlerimizde ne yaratiyor umurlarinda degil....Allah razi olsun canim ...dus aldim tekrar kasintisi azsliyor.zaten namaz kilarkende surekli abdest aliyorum surekli su iyi geliyor .omzumdan el bilegime kadar kolum kipkitmizi putur putur....Once boz sonra onar hesabi.
Malesef saglik ve egitim kurumlari ticarilesince boyle olmasi kacinilmaz.
; (
Adacim Rabbim korusun gecmis olsun tekrar.
Oglen yememissin.Sabah
Cennet meyvesi
Kahvaltı
Sahanda 1 yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kaşar
Yarim salatalik
1 dilim kepek ekmegi
Küçük bir parça kaşarlı tost
Misafirim vardı sütlü kahve yanında 1 tane kremalı saklı köy kaçırdım
Akşam
6 kaşık nohut yemeği
Salata
2 kaşıkta bulgur pilavı yesem fazlamı olur kızlar ?
Ben öğlen esimle kahvalti yapiyorum canim ondan 2 öğün yiyorum alistigim düzen bu :) yogurtmu eklesem bideOglen yememissin.
Az bence
Ben de nohut yapcm aksama.
Tavuk bi de. Doymuyorum bu hafta; (
Salata tursu yogurt ayerim sanirim.
kızlar karatay diyeti yapıpda kilo vermeyen yokkk acaba karataya mı dönsem bu aralar yine kafam karıştıııı biraz araştırayım yineeee
yedim malesef yaa :)) ama günlük almam gereken kaloriyi aşmıycam valla:)tövbeee hayır yeme yaa yiyceksende az yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?