Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Allah kabul etsin canım :)Bende gecen sene hallettim hamileyken tutamadıklarımı :) bu yıldan 3 tane tuttum diyetle beraber aşırı kabızlık oldu bıraktım. 3 tane daha var tutulcak haftaya katılırım sana :)
3 gün hemen biter ya hele şu sıralar erkenden akşam oluyo zaten . zorlanmazsın hiç

Merhaba kizlar ,

dr dan geldim ayyy bu yil ne cok gittim dr...gecen hafta kolum agriyor diye gittim o da jel verdi kullandim ve alerjiii oldum kolum kipkirmizi iki gundur kasinmaktan öldüm ..simdi yine baska dr gittim alerji igne yapildi. Ayy bu drlardan ne cekiyorum offf...

adama kolum agriyor diyorum incittim biliyorum buna göre mr cekilsin krem verilsin diyorum adam bacaklarima rontgen cekti fitik icin mr cekti ..diyorum tamam boyun fitigim var ama o degil ben kizimi tutacam derken incittim diyorum...durumu anlatiyirum bana diyorki icine bisey atmaaa stres yapma diyor esimle biz birbirimize bakiyoruz gulmeye basladik ..yaaa askim diyorum cok basit benim kolum incidi anlamiyor yaaa neyse mr fitik bisey cikmadi bana antideprasan ilac yazdi eklem icin 3 adet igne verildi bu igneyi 1 gun dur bir gun vurul dedi tamam dedik ..igneyi aile hekimime goturdum hemsire vurdun diye ...neyse hemsire vurdu dedim bir gun sonra yine gelecem dedim ...hemsirenin gozu acildi bu igne cook agir oyle bir gun durup vurulmaz ben hemsirelik hayatimda bu igneyi hic bu kadar sik yapmadim dedi..cok vurulursa kemik erimesi yapar dedi....ggittiğim hastane ozeldi guya tahlil mr muayene 200 tl verdik bide... delirecem benim sadece kolum incidi adam anlamadi geldim...

bari verdigi jeli sureyim dedim oda deli gibiii alerji yapti kasinmaya basladim..yani isysnlardayim bugunnnnnn

Geçmiş olsun canım. Kendimizi kimlere emanet ediyoruz belli degil. Çoğu doktor baştan savma muayene edip ilaç yazıyo malesef

çok geçmiş olsun canım
işte ben de hep bu tip dr lara denk gelmişimdir bu yüzden hiç sevmem gitmeyi

çok geçmiş olsun canım
işte ben de hep bu tip dr lara denk gelmişimdir bu yüzden hiç sevmem gitmeyi
teşekkürler canım, bende dr gitmeyi sevmem hatta netten hep araştırırım bitkiler falan tedavi ederim... ama busefer çıkı yada çatlak mı oldu diye ortapediye gideyim dedim gitmez olaydımmm ((

aaaa kız ada tövbe güleyim mi aglayımmı bilemedim yaa hay allah geçmiş olsun cnm
teşekkürler masumcum , halim gülünecek gibi dr içine atma stres yapma diyince eşim başladı gülmeye sen miiii içine atıyorsun acaba bana mı dedi acaba karıştırdı ikimizi diyor ))) zaten o an bi halt bilmediği ortaya çıktı çünkü içimde hiç bişey tutamam çatır çatırrrr konuşurum )))

doğuda olunca bir ilde bir tane özel hastane bir tanede devlet hastanesi olunca durum buuu... devlet mr için 2 ay sonraya randevu veriyor diye özele gidelim dedik sonuç kuduz gibi kaşınmaya başlayan bir kol tövbe tövbeeee ))

gelelim menüyeeee

sabah
2 yk peynir
haşlanmış yumurtanın beyazı
5 zeytin
maydanoz
kırmızı biber
3 adet kızarmış form ekmek

öğle
2 yk pirinç pilavı
3 küçük tavuk kebap
salata

akşam
??? bilmiyorum eşime dedim hiç halim yok iğne çook ağır geldi uyku yaparmış dr öyle dedi dışardan al bugun yemekleri gel dedim ama daha sipraiş vermedim düşünecem akşama kadar...

bol suuu içiyorum

kızlar karatay diyeti yapıpda kilo vermeyen yokkk acaba karataya mı dönsem bu aralar yine kafam karıştıııı biraz araştırayım yineeee

Once boz sonra onar hesabi.
Malesef saglik ve egitim kurumlari ticarilesince boyle olmasi kacinilmaz.
; (
Adacim Rabbim korusun gecmis olsun tekrar.

Son düzenleme:
Once boz sonra onar hesabi.
Malesef saglik ve egitim kurumlari ticarilesince boyle olmasi kacinilmaz.
; (
Adacim Rabbim korusun gecmis olsun tekrar.
Aynen oyle canim once bozuyorlar sonrada onarmaya calisiyorlar verdikleri her bi ilac cigerlerimizde ne yaratiyor umurlarinda degil....Allah razi olsun canim ...dus aldim tekrar kasintisi azsliyor.zaten namaz kilarkende surekli abdest aliyorum surekli su iyi geliyor .omzumdan el bilegime kadar kolum kipkitmizi putur putur....

Sabah
Cennet meyvesi

Kahvaltı
Sahanda 1 yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kaşar
Yarim salatalik
1 dilim kepek ekmegi
Küçük bir parça kaşarlı tost

Misafirim vardı sütlü kahve yanında 1 tane kremalı saklı köy kaçırdım
Akşam
6 kaşık nohut yemeği
Salata
2 kaşıkta bulgur pilavı yesem fazlamı olur kızlar ?

Oglen yememissin.
Az bence
Ben de nohut yapcm aksama.
Tavuk bi de. Doymuyorum bu hafta; (
Salata tursu yogurt ayerim sanirim.

kızlar karatay diyeti yapıpda kilo vermeyen yokkk acaba karataya mı dönsem bu aralar yine kafam karıştıııı biraz araştırayım yineeee

ben karatayla 5-6 kilo vermiştim cnm iki yaz önce amaa yumurta eletji yaptı bıraktım yapabiliyorsan keisnlikle yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…