sabah eziyeti :)

bence insan sevmediği iştede .çalışmamalı zamanla insanın enerjisini sömürüyor depresif hal alıyor insan hep sınırlı öfkeli oluyor aile yaşantısında negatif etkisi oluyor

demiriniz düşük mü acaba? bi kan testi yaptırın ve acilen bi multivitamin alın, hastalıklarınıza çare olmasa da daha zinde kalkacağınız kesin.

Kadınların çalışması ne kadar zor. Yorumları okuyunca üzüldüm.
Ben çalışmıyorum o yüzden rahatım. Okula gitmek için erken kalkmak bile işkenceydi benim için gece deliksiz uyuyamazdım erken kalkıcam diye.
Çalışsam çok zorlanırdım heralde. Allah hepimize güç, kuvvet versin.

G greengirll bak benim patronum da kadın. gece 10 da gidiomuş, halada evde çalışıomuş zıp zıpGıcık şey para para para herşeyi. Kendi aileye önem vermio bende öle olim istio. Çok bekler. 6 buçuk dedin mi çıkarım benTakviye haplar kullanıo enerji hapları.Bende alcam onlardan.

Uyanır uyanmaz apar topar evden çıkarsam bende ayılamam. Günümün iyi geçmesi brnim için önemli. 1 saat erken uyanıp tüm gününü güzel geçirebilirsin yada 1 saat uyumak için tüm günü zehir edersin.. Uyanıyorum,duşumu alıyorum,kahvaltı yapıyorum,makyajımı saçımı yapıyorum giyinip mis gibi çıkıyorum evden. Yoksa bütün günüm miskin berbat geçer.

şuan beendede durum bu heeeep yorgunum bıraksan 10 gün uyurum. ama bebeğim var gece uykum hep bölünüyor resmen işkence sabah yataktan kalkmak... enerji hapı lazım bize.. yorgunum dostlar yorgunumm

Çocuk uyuyalı bir saat oluyor bir saattir bulaşık makinasına bakıyorum. Dolu ve boşaltılması gerekiyor. Yapamıyorum. Kolumu kaldırayım dedim kalkmadı. Sabah 7’de yataktan sürünerek çıkmıştım zaten. Bi fincan kahve içmem lazım ama onu da yapamıyorum. Telefonumun şarjı bitecek şarj aletinin olduğu koltuğa bile atamadım daha kendimi. Oturduğum yerde yığıldım kaldım. Bana bi mucize gerek

3 yaşında bir oğlum var işimde muhasebe sürekli beynim yoruluyor
hergün 1 saat gidiş 1 saat geliş yolum var
sabah 6 da kalkıyorum kendimi hazırla oğlumu hazırla evi toparla tost yap vs.
akşam da eve girmem 8 i buluyor yemek hazırla sofra kur topla çamaşır yıka as
sonra oğlumun uyuması 12-1 buluyor
bende uykumu alamıyorum çok yrgunum ve sürekli aktifim acaba diyorum vitaminlerime mi baktırsam?

ayrıca alarm çaldığında zınk diye kalkmak en mantıklısı. o yatakta geçirdiğiniz ekstra yarım saat daha kötü etkiliyor sizi.
Babam konuştu sandim ben en az yarım saat 1 saat oyalanmadan kalkamiyorum. Sırf tavanada baksam, o yarim saat geçicek ne işime yariyorsa

Kalkış ve evden çıkış arası 1 saati buluyor da ben gene ayılamıyorum

Daha erken yatmalısın. Mesela benim sağlıklı bir gün geçirmem için 8 saat uykuyu tamamlamam şarttır. Yatma saatimi ona göre ayarlıyorum. Uykun sana yetmiyor olabilir mi?
Onun dışında evliliğindeki stres ve mutsuzluktan kaynaklıdır belki de. Depresyonda olup olmadığından emin ol. Belki sebep odur. Anlattıkların normal değil çünkü.

ay sormayın valla bu herkes de aynı galiba
karanlık olması çok büyük etken saat 8 i geçiyor hava hala karanlık
eve git yemek yap mutfağa topla çocukla ilgilen onu yatır sonra kendin yat
amannn diyorum.sabah kalk önce kendin hazırlan sonra çocuğu derken dinlenmek
yok bize

Şu an depresyonda değilim eskiden öyleydim :) Yoruluyorum ve yetmiyor uykum evet ama eve geliş saatim çok geç oluyor,21-22 arası haliyle hiç bir şey yapmasam bile 12-1 den aşağı yatamıyorum evli bir kadın eve gelir gelmez eyvallah ben yatıyorum diyebilir mi sizce :)

Keşke öyle olabilseydi.

Çocuklu çalışan kadınlara saygım gitgide artıyor valla ben çocuk olmadan böyleyim çocuk varken düşünemiyorum kendimi.

bence insan sevmediği iştede .çalışmamalı zamanla insanın enerjisini sömürüyor depresif hal alıyor insan hep sınırlı öfkeli oluyor aile yaşantısında negatif etkisi oluyor

Ya ben işimi çalışmayı seviyorum ama mesai saatlerinin uzunluğundan nefret ediyorum, bir de başınızda baskıcı bir yönetici varsa iyice uzuyor saatler fenalık geçiriyorum.

Aynı durum ben de var,gece ikizler geç yatıyor tam yatırıcam erkenden anne karnımız aç,şunu ver bunu ver hazırlayıp veeriyorum bu sefer yatıyorlar anne su ver,yok çişim derken gece zor yatağa geçiyorum.gecede 2 kez kalkıp kontrol edip sabah erkenden işe geliyourm hep yorgunum.Bir de kansızsan daha da kötü oluyorsun bnce kan değerlerine baktır

Ben hak veriyorum ,çalışan insanlar gün ışığını göremeden işe gidip geliyorlar.
Sabah karanlıkta evden çık,akşam karanlıkta eve gel,kötü etkiliyor.
Kızımı 8.30'da okula bırakmak üzere yola çıkıyorum o saatte bile karanlık hava. Çocuk bile diyor anne gece daha diye.
Sizin durumunuzda bundan olabilir ama şu da var,alarmi ertelemek başli başına yorgunluk sebebi. Çok tatlı geliyor insana kabul ama alarmı ertelemek yerine kalkıp bir kahve içmek güne daha enerjik başlamaya sebep olur.
Kendi adıma apar topar işe gitmekten hoşlanmazdım,saçımı yapmayacaksam yarım saat,saçımi yapacaksam 45 dakika 1 saat önce kalkar keyifli hazırlanırdım. Kazara alarmi duymayıp uyuyakalırda apar topar işe gidersem günüm mutsuz depresif geçerdi,ayılamazdım.
Bilemiyorum belki yarım saat erken kalkip biraz evde vakit geçirip keyifle hazırlansanız iyi gelebilir.
Gece uykusunu da 1 saat kadar erkene çekin,yatınca hemen uyuyamıyorsanız yatmadan önce süt,melisa çayi içebilirsiniz uyku getirir.

Evet gün ışığı olayı çok moralimi bozuyor. Şöyle ben 7:15 alarm kuruyorum kalkıp geri yatıyorum 7:45, evden çıkmam 8:20 yi buluyor, istesem de zaten eskisi gibi hızlı hazırlanamıyorum sabahları hareketlerim yavaşlaştı iyice. Tekrar geri yatmamın sebebi de ev sıcak olmasına rağmen kalkınca aşırı üşümem ve kaslarımın titremesi. Yatıp biraz masaj yapıp kaslarımı ısıtıyorum.

Çocuklu çalışan kadınlara saygım gitgide artıyor valla ben çocuk olmadan böyleyim çocuk varken düşünemiyorum kendimi.

hemde 4 aylıktı çalışmaya başladığımda gece emzirmeye kalkıyodum
yeri geliyo uyumuyodum ama rabbim veriyor kolaylığını gerçekten çok zorlanmıyosun.
ben inanamazdım yapamam derdim uykusuzluğa gelemem derdim ama işte burdayım:):):)
ozaman mecbur ya ondan şimdi nasıl mecburen yapıcağın birşey yok ya zor geliyo bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…