Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kusura bakma ama eşinin yerinde bende olsam bende deliririm sen temiz kalpli olabilirsin ama herkes öyle değil kuzenin nasıl eşinin yanında önce bulsaydım alırdım demiş hayretettim doğrusu bence sende bidaha bu tür hareketleri yapma ve eşine annesinin cenazesinde öyle gördüğüm için acıdım ona biraz o yüzden samimi davrandım falan de onu sakinleştirmeye çalış canım bu durumda eşin haklı benceÖncelikle herkese iyi bayramlar.
Kızlar o kadar kötü bi haldeyim ki çok savunmasız hissediyorum.
Sabaha kadar uyumadan kavga ettik eşimle.
eşimin 40 yaşında bir kuzeni var ve birlikte yaşadığı anneannesini kaybedince bunu atlatması onun için zor bi süreç oldu. en son cenaze olaylarında çocuk gibi ağladığını görünce kuzenine karşı bi şefkat ve üzüntü duydum. adam bekar zaten yapayalnız kaldım diye ağlıyordu çok da temiz bir insan benim gördüğüm kadarıyla. dün bayram ziyaretinde bu kuzenide gördük ben biraz yakın davrandım, sohbet ettim ve herkesin içinde gayet medeni sarıldık normal bi şekilde. nasıl olduysa misafirlikte tanımadığım uzaktan bi akraba bizi yakıştırdı, kuzen 40 yaşında ama 30 falan gösteriyor benim annem 45 yaşında zaten olacak şey değil.. kuzen de güldü Akından önce bulsaydım ben alırdım dedi ona da kızıyorum ama beni kardeşi gibi gördüğüne eminim. çok aptal bi ortamdı. şuan duyunca ne saçma diyoruz ama bilirsiniz nezaketen böyle şeyler söylenir işte yani rahatsız edecek bişey yoktu ama bu olay yüzünden sabaha kadar kavga ettik. bi hışımla çıktık ordan arabada yer yer küfürler etti bana olmasa da ağzına geleni saydı ben şoktayım hala. evleneli 4 ay oldu bu ilk kavgamız ama beni çok korkuttu. delisin sen midesizsin bunları nasıl aklına getirebilirsin hasta falan diye bağırdım üstüme yürüdü kolyemi kopardı. güya kuzenine de diyecek lafları varmıs rezil edecek bizi.
sanki ömür boyu evden çıkmamış, hastalıklı bi ortamda büyümüş gibi düşünceler.
ben ağladım yattım sabaha kadar başımda bağırdı çağırdı ve odadan çıkmama izin vermedi aynı yatakta yattık ama uyumadık. işkence gibiyi. başım zonkluyo bu olayı nasıl unutacağımı bilemiyorum. hasta bi insanla evliyim resmen. zaten beyaz tenliyim boynum çizildi çok tuhaf duruyor. Allahım sabır ver. annem şu hallerimi görse kahrolurdu. uzattığım için kusura bakmayın ama hiç iyi değilim. akıl verin bana.
Kuzenle yaşadığınız gereksiz samimiyeti normalleştirmeyin. Haksız olan sizsiniz. Kuzen zaten lüzumsuz konuşmuş eşinize çok saçmaladı bende kızdım deseydiniz oda bu kadar tepki vermezdi. Sizin olayı normal karşılamanız çıldırtmış olmalı onu. Bakınca çirkin yanı yoktu diyorsunuzya orada yanılıyorsunuz. Gayette çirkin. Böyle şaka olmaz
Kuzenim var 40 yaşında ama hiç boynuna sarılmadım. Art niyetli olmayabilirsin tabiki anlıyorum ama eşinin kıskanması çok normal üstelik daha yeni evlisiniz eşin senin içini henüz bilmiyor.kuzenin 40 yaşındaysa bi düşün derim.. beni sabaha kadar ağlatmasının ne manası vardı?
tanımadığımız adam değil ki kuzeni.
aynen saçma bi muhabbet ama bakınca çirkin bi yanı yoktu o ortamda.
iyi ki de bazılarınız gibi ailem ve kuzenlerim yok!
Çok mu geniş bir aileyiz hayır ama kuzenlerime de sarılırım , kuzenlerimin eşleri de öz abilerim gibidir onlarla da sarılırız.Bu bizim ahlaksız oldugumuzu mu gösteriyor, bir de cümlelerin sonuna ünlem koyup da sarılamaz!! tarzında yaklaışıyorsunuz ya valla içlerinizdeki fesatlığa üzülüyorum.
KOnu sahibi arkadaşım sana gelince de ortada bir densizlik olmuş ama eşinin sana zarar verecek boyutta yaklaşması çok tehlikeli, daha 4 ayda bunu yapan adam ilerde neler yapmaz ..Ben senin yerinde olsam kesinlikle alttan almam , gözünü korkut git annenin yanına..SEn şuan sessiz kalırsan bu adam her zaman senin haksız oldugunu düşünüp daha da fazlasını yapacak
Ama 40 yaşında olan kocanız 25 yaşında olan kuzeninizse kıskanabilirdinizBen yok artık kuzeniz biz dedim ordan eşim atladı zaten kadını bozdu yerin dibine soktu ordan da kalktık eve geldik.
Anneanneden konu açılınca adamın gözleri doldu benim de öyle kardeşçe bi sarılmaydı yemin ediyorum. Adam 40 yaşında ama evlenmemiş, nişan atmış ve kardeşleri evliler, şimdi yapayalnız kaldı. Zor günler geçirdi o dönemi biliyoruz.
25 yaşındaki kocamı 40 yaşındaki kuzenimden kıskanmazdım ben.
Kusura bakmayın da eşiniz haklı sizi çok seviyo galiba o yüzden bu kadar abartmış sizde biraz daha dikkatli davranın daha yeni evliymissiniz bu kadar kızması normal çünkü çok taze ve herşeyden herkesden kıskanıyo bi süre konuşmayın o bi rahatlasın bi sakinleşsin sonra gider konuşursunuz
sen bana kizcan ama sen bu esinin kuzeninde uzak dur gene o obur akraba tam bir dangalak o ayri esinde cok fazla tepki gostermis en fazla cok samimi olmani istemiyorum diyebilirdi
Bastan sona her hareket yanlış söz söyleyen kadında , kuzende ( Ben sizin yerinizde olsam o kuzenle sohbeti merhabadan oteye goturmem artniyetli oldugunu dusunuyorum) esinizden korkmanizi anliyorum tepkisini fazla buldum. Cocuk yapmadan once tavirlarini iyice gozlemlemenizi tavsiye ederim.
Bence eş haksız.
İnsan abi gördüğü akrabaya insanca sarılır bunda garip bir şey yok.
Herif dangalakça yorum yapmış, diğer akraba da malmış sizin günahınız ne? Eşiniz onlara çemkirsin.
Geçmiş olsun korkmakta haklısın, kocanın yaptığı o hareketler az şey değil. Ayrıca kocan haklı denecek hareketler de değil. Ne yani elin dangalak boşboğazı yüzünden dayak atsa adam yine mi haklı olacaktı. Şiddetin azı ufağı olmuyor. Yani ne var canım haklı durumu yok burada.
Bizim ailede de kaç göç yoktur. Bekarken de evliyken de aynı samimiyeti gösteririz. Benim yaşça büyük kuzenlerim ve eşleriyle abi kardeş ilişkimiz vardır. Evlendim hala kocamın yanında sarılır, öper, gelir sırtıma çat pat vurur özlemişim der. Ne kuzenim ne eşim rahatsız bu durumdan.
Burada hata sizde değil bu nedenle bence. Ama o dangalak komşu çok lafı hak etmiş. Eşinizden önce siz keşke kadına bir çemkirseydiniz. Bu tip zevzeklerin terbiyesizliklerine o an cevap verilmeli ki bir daha ağzını açarken düşünmek aklına gelsin.
Ben bu tip bir yakıştırmayı bana yada eşime densizce söyleyeni eşimden önce morartırım.
Kuzen de ayrıca salakmış. Denecek laf değil o. Öyle şaka da olmaz. Demesi gereken o benim kardeşim ayıp. Kadına onun da cevap vermesi gerekirdi ama kadının terbiyesizliğini gösteren bir cevap olmalıydı. O kuzen de bana hoş gelmedi o lafıyla.
Sizin tek hatanız sanırım eşiniz sinirlendiğinde ona sizin de sinirlendiğinizi belirtmemeniz. O bu durumu normalleştirmenize sinirlenmiş sanırım. Ama kalkıp şiddet göstermesi bambaşka artık suçlu olan o.
Yine de sakince dün ondan korktuğunuzu, tepkiyi yanlış insana gösterdiğini belirtebilirsiniz. Yani asıl kızması gereken o salak akraba ve o aptal söze bu cevabı veren kuzen.
Malesef hangi erkek olursa olsun emin ol ki böyle bi tepki verirdi.
Oturup düzgünce konusun,siz eşinize hatasını söyleyin.
Kendi hatanızı da kabul edin.. Konuda kapanır böylece.
Bence eşiniz o an tepkisini istediği gibi veremediğinden hıncını sizden cıkarmıs.
Konusulup halledilir böyle şeyler.
Ama kıskanc bir eşiniz oldugunu eminim ki biliyorsunuzdur.
Ve buna göre davranmanız gerek bence sanki..
Bu durum ve böyle duruma normal diyebilen bir eş en sakin adamı delirtebilir yalnız.
Kolyeyi koparması falan fazla olmuş tabi de.
Şimdi ne durumdasınız?![]()
o sizi yakıştıran kişi ne münasabetsizmiş öyle evli barklı kadını eşinin kuzeniyle yakıştırmak neyin nesi![]()
Butun munasibetsizlik sizi yakistiran kiside. O ayip etmis. Kuzende o nasil soz yahu diyecegine ayibin ustune mum dikmis. Hangi erkek olsa kiskanir..
e nicin konu actin ki? sana gore hala normal ordaki olay; esin haksiz.. ama bizcesi bu.. ve hic de hos degil ayrica..
bence esine ordaki ortami savunup busbutun cildirtma..
evet tepkileri fazla olmus ama fikren hakli..
guzelce, hak verdigini ama senin sucun olmadigini, kotu niyet olmasa da densizlik yapildigini soyle esine.. esin sucluymus gibi davranirsan olay daha kotuye gidebilir..
Bende yorumları fazla iyîniyetli buldum. Insan bir akrabasına yada dostuna sarılabilir bence. Bütün gece zorla bir Odada tutmak çok tuhaf bir durum. Üstelik konusahibinin kocası konu sahibini direk hatalı bulmadığı halde böyle tepkiler vermiş. Bir de eskaza direk öfkelendirecek birşeyler yapsa kimbilir ne olur tepkisi. Yaptığı hareketlerin üzerine kalkıp özür dilemesi resmen öfke kontrolsüzlüğünü ödüllendirmek olur.