• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahı sabah ettim...

Eşinize hak verin bence bu kadar tepki vermekte haklı ve sarılmak bence de hoş değil kendi kuzeniniz değil birde o yakışırmalar falan adamı çileden çıkartmış biraz empati yapın.

Kolyeyi koparması tabiki hoş değil ama size boynunuza zarar verecegini düşünememiştir.

Siz sakince karşınıza alın konuşun ve insaların yanlış imalarda bulunacağı hareketler yapmayın çünkü her yerde vardır bu densiz konusan insanlardan..

Vallahi konuşmak istemiyorum öfke doluyum.. İnsanlar her şey diyebilir, öldürcek mi bu adam beni?
Kadın zaten yaşlı, sarı saçlı, kadın kolları teyzelerinden ve beni hatırlamadı muhtemelen.. Bilse öyle demez. Kadının zaten aklı gitmiş. Kuzeninin lafı da o an kötü anlaşılacak cinsten bişey değildi. Bazı insanların söylediği laf altında kötü mana aranmaz aynen onlardan biri. Bıktım artık bu 3. olayımız 2 senede. Zaten kavga edip arabaya bindiysek yol boyu beni sinir hastası ediyor korkuyorum..

Ayrıca sizi yakıştıran dengesiz evli olduğunuzu bilmiyor mu üstüne kuzende hemen balıklama atlamış bir garip aile

yukarıdaki yorumu bi de sen oku canım. Kadın bilmiyordu yoksa öyle bi yorum yapmaz. Kadını eşim bozdu zaten.

Ruh hastası olan Uzaktan akrabaniz,defalarca okudum algilayamadim bekâr mısınız acaba diye.yeni evli bir kadın kocasına değil başkasına yakıştıriliyor olamaz, orada onu söyleyen kişiye tepki vermeliydiniz,bozuntuya vermemek uğruna sacmalamissiniz.bu insanlar yine aynı terbiyesizlikleri yapmaya devam edecekler malesef birileri haddini bildirmediği sürece.eşinin tepkilerine karışma bence kendi akrabaları napiyosa yapsın.Ben ne bilim böyle akrabaların olduğunu bizde kuzenin eşine yan gözle bakılmaz de çık işin içinden.ortamın normalligini(!) Kanıtlamaya çalışma yanlış anlayabilir.

Ya kadın ortama girene kadar öyleydik zaten. Kadın o kadar mal değildir evli olduğumu bilip böyle yorum yapsın.

Canım kusura bakma ama eşinin yerinde bende olsam bende deliririm sen temiz kalpli olabilirsin ama herkes öyle değil kuzenin nasıl eşinin yanında önce bulsaydım alırdım demiş hayretettim doğrusu bence sende bidaha bu tür hareketleri yapma ve eşine annesinin cenazesinde öyle gördüğüm için acıdım ona biraz o yüzden samimi davrandım falan de onu sakinleştirmeye çalış canım bu durumda eşin haklı bence

O sarılma olayı eşim için sorun olmadı bence o tarz şeyler ailemizde hep vardır. kuzenin yorumunun da kötü anlaşılacağı kafa yapılarında değildik. eşimin sinirlendiği kadının yorumu yani blmiyorum diğerlerine de bozulmuş olabilir. Kadın zaten kaç yaşında bilmeden yaptı yorumu.. Onun da ağzının payını verdi.

Biraz zamana ihtiyacınız olabilir, severek evlenen insan kıskanır.siz iyi niyetli olsanizda olan olmuş. Bi çevrenin lafı hep bizleri gerer zaten.

Kesinlikle zamana ihtiyacım var.

Ben sizi haksiz bulmadım genelin aksine
Keske o an deseydiniz ben de sizi abim gibi sevdim falan diye
Ama eşinizin tepkilerini hic normal bulmadım
Hastalıklı bir ruh hali

Çok kırgınım.. Keşke zamanı geriye alabilsem.

Eşinizin kızması gereken kişi siz değil sizi o Kuzenle yakıştıran ve size o lafı söyleyen kuzen onlara bağırıp çağırmasi gerekirdi size değil.

Olan bana oldu.

Eşiniz kıskanabilir de kızması gereken kişi siz değilsiniz.Ne alakası var şakayı yapan başka kadın cevap veren kuzen kızılan siz.Özür dilemesini bekleyin bence ben sizi haksız bulmadım eşiniz de haklı olabilir ama kime tepki göstermesi gerektiğini bilmiyor.Ayrıca arkadaşlar sarılmak aileden aileye değişen bir olay.Mesela biz de sarılmayız kuzenimle falan ama sarılanlar da var yani ve bu ters bir olay da değil.Abartmayın bu kadar.

Kadın bilmiyordu benim evli olduğumu.. Hatırlayamadı. Kocamın olduğunu bilip beni kuzenine yakıştırsa burda başka türlü ifade ederdim onu zaten. Kalkıp saçını başını yolardım.

Duygusal davranmanizi karşı taraf sizin gibi anlamak zorunda degil. Haliyle yanlış da anlaşılmış.

Biraz empati yapmakta fayda var. Kendinizi esinizin yerine koyun. Burada dangalak olan kuzen. Cok yersiz bir yerde yersiz bi laf etmiş. Bu sekilde saka yapmak veya takilmak onun haddine olmamali. Sizin hataniz da duygusal davranip fazla samimiyet gostermeniz. Kusura bakmayin hiçbir erkek kendi eşinin bir baska erkege samimiyet göstermesine katlanamaz.

Esiniz de suç yok sizin iyi niyetinizi bilse dahi orada o kadının yaptığı yakıştırmayı düşünerek sinirlenmis ve kuzenin boş boğaz olmasi nedeniyle siniri ikiye katlanmis. Dogal olarak siz sarilmasaniz bunlar olmazdi diye de size yukleniyor. O kadin oyle bir laf etmese kuzen de boş bogazlik etmese esin bu kadar tepki vermezdi ama yine de böyle samimi olmamak lazım diye düşünüyorum.

Bu olanlar beni çok yıprattı.

yapılan yorumlara inanamıyorum artık insanlarla da mı bayramlaşamıycaz kadın erkek ilişkilerinde rahat biri değilimdir ama biriyle tokalaşmakta, sarılıp iyi niyetlerimizi sunmakta bi kötülük görmüyorum kaldı ki bunlar bayram günü eşinizin kuzeniyle eşinizin ve başka insanların yanında ulu orta yapılıyorsa ne sakıncası olabilir ki? espri yersiz olmuş ama sizin suçunuz değil eşiniz bu konuda tutucuysa bi daha ki sefere dikkat edin uzaktan iyi bayramlar deyin geçin ama bu kadar büyütecek bişey göremiyorum eşiniz gerçekten sinirlerini kontrol edemeyen bi paranoyak gibi davranmış. zorla odada tutmak bağırıp çağırmak nedir ya uyarıp dikkat et dersin olur biter. bence o sizden özür dilemeli kıskanmanın da bi adabı vardır bu resmen psikolojik şiddet

Aynı şeyleri düşünüyoruz işte canım. İçim bomboş şuan. Hatta ayrılmak istiyorum..

Evli bayanların konu ne olursa olsun mesafeli davranmasından yanayım. İyi niyetlisiniz amainsanlar fesattt... Bu kadar. Kocanizin tepkileri abartılı ama tepkisiz kalmasıni da beklemeyin. Şiddet olayını gözardı etmeyin. Size bir daha yapamayacağını iyi anlatın ona. Benim olmadığınıbi ddüğün ortamında kuzeni eşime ahtapot gibi sarılmış poz verip fotoğraf cektirmislerdi. Görünce ben de çok kizdim kuzeninin niyeti umrunda değil. Çalıştırmamıştır.üstelik o da evli bir kadın. Ben çok kizmistim.

Beni en çok korkutan odadan çıkmama izin vermemesi.. düşünebiliyor musunuz?

bir sonraki adımında normale dönmüyorsa gerçekten hasta bir adamla evlenmişsinizdir.eğer kocanız kıskançlıktan kör olmuşsa gözünüze toz kaçıp kırpsanız "karşıdan gelen adama kaş göz mü yapıyorsun" diye çıkışabilir.

Kocan hakli bence. Bende cok kiskancimdir. Sahsen benim kocam kuzenime o sekilde davrancak ve ustune bir de bu yakistirma olacak. Inanin sadece kolyeyle kalmaz evi basina yikardim.

Annemler memlekete gittiler zaten dün. Ne yapacağımı blmiyorum. Korkuttu beni, zaten basımda bi erkek olmadı simdiye kadar basımda babam olmadan büyüdüm bi de kendimi buna mı ezdircem. Şuan konuşmak cistemiyorum onunla hiç.
Gidişate göre evliliğimi bile bitirebilirim. Korktum.
Evliliğini bitirmeyeceksin büyük büyük laflar söyleme nişanliliğin da sorunlu geçti ama evlendin.

Evliliğini bitirmeyeceksin büyük büyük laflar söyleme nişanliliğin da sorunlu geçti ama evlendin.

Zaten bi defa nişanlanıp ayrılınca o seçeneği bi defa daha görmek istemedim evet o benim büyük hatam oldu. İnsanlar 6-7 sene sevgili olup evlenip ayrılıyorlar.. Belli olmaz. Annem de babamdan ayrı benim için ayrılmak sorun olmaz, çocuğum da yok. Zaten eşimin yeni yıldan sonra yurt dışına çıkması gerekecek işiyle ilgili olarak ve evimizi taşımak durumunda kalacağız.
Burda bunları yapıyorsa orda bana neler çektirir.. Ben katlanmam.

Ben böyle sevgi istemiyorum. Annemler şehir dışına çıkmasaydı bu kadar büyük bi tepki verebilir miydi onu da bi düşünmek lazım. Ben asla konuşmam, benim gururum kırıldı. Ben çok büyük hata yaptım. Yemin ederim içim bomboş ona karşı şuan.

Ya yemin ederim kuzeni kötü niyetli bi insan değildi ki ordan espri yaptı. Adam öyle pis biri değil zaten öyle olsa muhtemelen eşim saldırırdı ona. O uzaktan akraba komsu kadın da embesil zaten içimden ettiklerimin hesabı yok, o bilmeden söyledi zaten yaşlı biri sayılırdı.

Çocuk yapmayı düşünmüyorum. Bu normal bi kavga değildi yemin ediyorum ya çok kötü hissettim kendimi. Beni odadan çıkarmadı sabaha kadar başımda saçma sapan konustu bağırdı.. tüm gece uykusuzdum sabah 10da uyuyakaldım.

Aynen öyle. Kadın zaten bilemedi tanımadı beni ondan öyle dedi gerizekalı kadın.. :(
Kuzeni de kötü bi adam değil asla. Gayet açık ve kültürlü, temiz bi insan.

Gerçekten kuzen kötü bi insan değil ya. O salak kadın da tanıyamadı beni bilmiyorum ben hatırlamıyorum bile anlık bişeydi. Çok haklısın yorumlarında beni anlamana sevindim. Kavga sırasında hiç alttan almadım zaten.. Ayrılırsak da ayrılalım ne yapayım yani..

Konuşmak istemiyorum onunla. Hele ayağına gidip hiç konuşamam.

sabah 10'da uyuyakalmışım, şimdi uyandım. Eve geldi mi gitti mi bilmiyorum.
bu aksam yüzünü görmeye nasıl tahammül ederim onu da bilmiyorum.

Yaşlı biraz zaten tanıyamadı beni. Başka bi ihtimal yok. Nerde görülmüş evli kadını akrabaya yakıştırmak.

Bana yaşattıklarını haklı çıkarmaz. O kadın da yaşlı ve beyinsizdi. Benim kuzeniyle evli olduğumu bilse öyle yap etmezdi herhalde.

Kötüye nasıl gidecek? Ben bu adamı istemiyorum. Şuan kalbim çok kırık ve öfkeliyim.
Bu gece de beraber yatmaya zorlarsa naparım bilmiyorum. Ayrılırsak da ayrılalım.

Asla konuşmak istemiyorum. Haklı yorum!
e sen bilirsin o zaman :KK51:

Tepkilere harbiden sok oldum. Adam konu sahibin üzerine yürüdü, psikolojik siddet uyguladi ve burda millet "sen hakisizsin konu sahibi, git özür dile" diyor. Yani kadinlar bile bizzat böyle düsünüyorlarsa, elbette erkekler her istediklerini yapar, ve mahkemeler iyi hal indirimler vermeye devam ederler!

Konu burda ne? Alt üst bir sarilma ya! Teselli etmek. Niye hersey cinsellige çekiliyor? Niye kiskanmak normal oluyor? Bide burda bazelere artik kendi kuzenlerine bile sarilmiyorlar, sirf evlendikleri için. Ne oluyor evlenenince? Karsi cinsteki insanlar, beraber büyüdügün, kan bagin oldugun insanlar bile mi tü kaka oluyor? Ben geçenlerde kaç yildir görmedigim kuzenime nasil sarildim. Esimde isterse elbette kardesine, kuzenine sarilabilir.

Hadi diyelim ki adam kendi kuzenini bile kiskaniyor, bu tepki abartili degil mi? Evlilikte hersey konusarak hal edilmiyor mu? Adam "bu olaylardan rahatsiz oldum" diye normal bir sekilde konusamaz mi esi ile? Ah yook, Türk erkek profiline uyumaz o degil mi? Bide burda millet gurur ile "benim esim olsa daha çok çildirirdi" "valla ayni yatakta yatmama sükrederdim" gibi laflar söylüyor. Bu mu dur yani erkeklik? Gerçekten ne diyecegimi bilemedim artik. :KK12:

Bir insana, özellikle zor günler geçiren bir insana sarılmakta ne var ya? İşte "aaa canım sarılmasaymışsın sen de yeni evlisin" diyenler bu berbat, karanlık zihniyeti nesilden nesile geçirenlerin ta kendisi. Orada eşin susaklık yapmayıp herkesten önce eşin olduğunu belirten bir şey söylese tatsızlık olmazmış. Anca çıkınca aklına gelmiş. Sevgili konu sahibi lütfen bu adam ve iğrenç zihniyeti karşısında ezilip büzülme. Gerçekten hiç büyütülecek, bu kadar dram yapılacak bir şey yok.

Şimdi birine sarılacak ortam vardır, bir de sarılacak ortam vardır. Belliki bulunulan ortamda uzaktan tanıdıklar da varmış ve kalabalıkmis. Sadece aile içi olsa, kuzen aglasa herkes vah vah tuh tuh dese tamam ama kuzen sonrasında espri yapacak kadar kendinde. Durduk yere sarıldığınız düşünülmüştür uzaktan ve çifte bak ne guzel anlaşıyorlar diye dusunmustur belki o kadın. Orada teyze bu lafı etmesiydi arkanızdan başkaları laf edebilirdi durduk yere gitti sarıldı bilmem ne diye. Milletin ağzı torba değil buzelim kurtulalim çenelerinden. Mümkün mertebe dillerine laf vermemek gerekli bu tur kalabalık yerlerde. Tabi ki bunlarin hicbiri esinizin bu tur davranışını haklı çıkarmaz ancak bu gibi kıskançlıklarda ya da sinir bozukluklarinda cata çat kavga etmek yerine önce sinirli insanın sakinleşmesini beklemek ve derdini anlatmak anlaşılmayı kolaylaştırır. Hemen kestirip atmak yerine size böyle davranması gerektiğini konuşmaya calisin. O da sinirlerine hakim olmalı ve karşısındaki insana eziyet etmemeli. Ne o öyle nazi kampımı zorla odada tutmak, sabaha kadar eziyet etmek olmaz. Orta noktada bulusabilirsiniz umarım evliliğiniz yeni daha hangi durumda kim nasıl davranıyor gibi tepkilerinizi ogreniyorsunuz.

Son düzenleme:
şunu kocanız sizin kuzeninize yapsa şurada adamı yerden yere vururlardı.. ne ahlaksızlığı kalırdı kocanızın, ne fırsatçılığı.. 40 yaşına gelmiş bir adamı teselli etmenize gerek yok, kaldı ki o adam ne cüretle size "o evlenmese ben evlenirdim" dedi.. sizce bu sıradan bir şaka mı? eşiniz bu şakayı sizin kuzeninize yapsa ne tepki verirsiniz?

ayrıca sadece hemcins olduğumuz için sadece sizin tarafınızda olmak zorundaymışız gibi yorum yazanları da anlamıyorum.. bazı tepkiler, etkiye bağlıdır..

Back
X