• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahı sabah ettim...

Öncelikle herkese iyi bayramlar.
Kızlar o kadar kötü bi haldeyim ki çok savunmasız hissediyorum. :KK43:
Sabaha kadar uyumadan kavga ettik eşimle.
eşimin 40 yaşında bir kuzeni var ve birlikte yaşadığı anneannesini kaybedince bunu atlatması onun için zor bi süreç oldu. en son cenaze olaylarında çocuk gibi ağladığını görünce kuzenine karşı bi şefkat ve üzüntü duydum. adam bekar zaten yapayalnız kaldım diye ağlıyordu çok da temiz bir insan benim gördüğüm kadarıyla. dün bayram ziyaretinde bu kuzenide gördük ben biraz yakın davrandım, sohbet ettim ve herkesin içinde gayet medeni sarıldık normal bi şekilde. nasıl olduysa misafirlikte tanımadığım uzaktan bi akraba bizi yakıştırdı, kuzen 40 yaşında ama 30 falan gösteriyor benim annem 45 yaşında zaten olacak şey değil.. kuzen de güldü Akından önce bulsaydım ben alırdım dedi ona da kızıyorum ama beni kardeşi gibi gördüğüne eminim. çok aptal bi ortamdı. şuan duyunca ne saçma diyoruz ama bilirsiniz nezaketen böyle şeyler söylenir işte yani rahatsız edecek bişey yoktu ama bu olay yüzünden sabaha kadar kavga ettik. bi hışımla çıktık ordan arabada yer yer küfürler etti bana olmasa da ağzına geleni saydı ben şoktayım hala. evleneli 4 ay oldu bu ilk kavgamız ama beni çok korkuttu. delisin sen midesizsin bunları nasıl aklına getirebilirsin hasta falan diye bağırdım üstüme yürüdü kolyemi kopardı. güya kuzenine de diyecek lafları varmıs rezil edecek bizi.
sanki ömür boyu evden çıkmamış, hastalıklı bi ortamda büyümüş gibi düşünceler.
ben ağladım yattım sabaha kadar başımda bağırdı çağırdı ve odadan çıkmama izin vermedi aynı yatakta yattık ama uyumadık. işkence gibiyi. başım zonkluyo bu olayı nasıl unutacağımı bilemiyorum. hasta bi insanla evliyim resmen. zaten beyaz tenliyim boynum çizildi çok tuhaf duruyor. Allahım sabır ver. annem şu hallerimi görse kahrolurdu. uzattığım için kusura bakmayın ama hiç iyi değilim. akıl verin bana.
size hak veriyorum.
biz yapı olarak mutaassıp bir aileyiz. ben hiç kimseyle sarılmam tokalaşmam.
bazen eşimin yeğenleri 17-18 yaşlarında olanlar sarılmak ister, eşim der ki gel bana sarıl oğlum. hiç mi özlemedin der. şaka yollu engeller. ilk başta inadına tokalaşmak sarılmak isteyen oldu ama eşim onları da önce engeller, sonra bir odada kendini ifade ederek, duruma açıklık getirirdi.
kıskançlıktan delirmez yani.
hem o kadın, hem kuzen eşini tahrik etmiş ama onlara saldıramadığı için size saldırmış. eşin başta haklı olsa da son yaşattıklarına göre tamamen haksız.
demek ki biraz daha üst düzeyde öfke yaşasa o şiddet kolyeden size dönebilirdi.
eşinizle kesin ve net bir konuşma yapın, bir tokat dahi boşanma sebebi olmalı bence.

Burdan felaket mükemmel namuslu olduğunu mu anlayalım? Biz öyle bi ortamda büyümedik şükür ailemizde namussuz da yok içest de yok. Ne kadar abartıyorsunuz.

Konu açıyorsunuz yorum istiyorsunuz bu benim bakış açım. Tek başıma da böyle düşünmüyorum gördüğünüz üzere namusumun Hesabını size vercek değilim. Eşiniz haklı kısacası.

Medeniyet guzel birsey medeni sekilde adami teselli etmeye calismissiniz. Komsuda medeni sekilde sizi yakistirmis espiriler girla gitmis eglenmissiniz. Okuz kocanizda size eziyet etmis bu yuzden sabaha kadar. Benimde gozum korktu ne medeniyetsiz bir adam. Tüh kaka bla bla.

Bak bende cok medeniyetsizim o kadar ki gittigim bir misafir ortaminda kocama bile sarilmam. İste boylee.

Sen dostca davranmis olabilirain ama erkeklere biraz samimi davraninca yanlış anlıyorlar. Esinin kuzenide samimiyetinizle yakinlasmaya calismis. Esinin yerinde ben olsam bende cildiririm

Belki de size zarar vermemek için kolyeyi çekmiştir.
Kimseye acıma acınıcak hale düşersin der babannem.
Tokalaş yanağından öp sarıl ama o kadar.
Bizim ailede babamın kuzeni bile olsa (biz yaşlarında) sarılırız.
İlk defa görsek bile..
Ama başka birine sarılamam o kadar.
Anca kendine çekmesi gerekicek ondan da ben yapı olarak hoşlanmam..
Yüzümden anlaşılır..
Ben eşini haklı buldum çok tepki vermiş olabilir.
Diyorsun ya ben 25 yaşındaki adamı 40 yaşındaki kadından kıskanmam..
Tabiiki de kıskanmazsin.
Genelde erkek büyük olur kız küçük..
Sende 20 yaşındaki kız kuzeninin 25 yaşındaki eşin için duygudan önce ben bulsaydim alirdim dese..
Rahatsiz olursun

Akraba şerefsizmiş ki evli yeğeninin karısını bir diğerine yakıştıracak namussuzluğu yapmış..kocan fazla haklı bir daha eşinin tarafından kimseyle samimi olma tokalaşma bile soran olursan bu gece sana ders olmuş olsun..eşinin tavırlarından korktuğunu söylersin.

Akraba densiz, kuzen daha densiz, eşiniz haklı ama fazla agresif davranmış, siz de maalesef çok haklı sayılmazsınız bu konuda üzgünüm.

eşimin 40 yaşında bir kuzeni var ve birlikte yaşadığı anneannesini kaybedince bunu atlatması onun için zor bi süreç oldu. en son cenaze olaylarında çocuk gibi ağladığını görünce kuzenine karşı bi şefkat ve üzüntü duydum. adam bekar zaten yapayalnız kaldım diye ağlıyordu çok da temiz bir insan benim gördüğüm kadarıyla. dün bayram ziyaretinde bu kuzenide gördük ben biraz yakın davrandım, sohbet ettim ve herkesin içinde gayet medeni sarıldık normal bi şekilde. nasıl olduysa misafirlikte tanımadığım uzaktan bi akraba bizi yakıştırdı, kuzen 40 yaşında ama 30 falan gösteriyor benim annem 45 yaşında zaten olacak şey değil.. kuzen de güldü Akından önce bulsaydım ben alırdım dedi ona da kızıyorum ama beni kardeşi gibi gördüğüne eminim. çok aptal bi ortamdı. şuan duyunca ne saçma diyoruz ama bilirsiniz nezaketen böyle şeyler söylenir işte yani rahatsız edecek bişey yoktu ama bu olay yüzünden sabaha kadar kavga ettik. bi hışımla çıktık ordan arabada yer yer küfürler etti bana olmasa da ağzına geleni saydı ben şoktayım hala. evleneli 4 ay oldu bu ilk kavgamız ama beni çok korkuttu. delisin sen midesizsin bunları nasıl aklına getirebilirsin hasta falan diye bağırdım üstüme yürüdü kolyemi kopardı. güya kuzenine de diyecek lafları varmıs rezil edecek bizi.
ben ağladım yattım sabaha kadar başımda bağırdı çağırdı ve odadan çıkmama izin vermedi aynı yatakta yattık ama uyumadık. işkence gibiyi. başım zonkluyo bu olayı nasıl unutacağımı bilemiyorum. hasta bi insanla evliyim resmen. zaten beyaz tenliyim boynum çizildi çok tuhaf duruyor. Allahım sabır ver. annem şu hallerimi görse kahrolurdu. uzattığım için kusura bakmayın ama hiç iyi değilim. akıl verin bana.

eşinize kızmayın sonuçta o kuzen ile nikah düşüyor belli ki zoruna gitmiş elbette kötü niyet yoktur ama bence eşinize hasta demeyin yakıştırma falan hem de evli bayana bilemiyrum ama konusup hal etmeye calısın derim eşinizin de haklılık payı var.

Evlendikten sonra medenice sarilmalari kaldiramiyor bazi esler.
Uzaktan akraba evli bir insana, esinin akrabasini nasil yakistiriyor?
O uzaktan akrabayla bir daha oldurseler gorusmemek lazim.
Esinizin kuzeni yakinini kaybetmis olabilir de ozel bir yakinlik, samimiyet gostermenize ne gerek vardi, 40 yasinda koca adam yahu!!
Bence evli bir bayan daha dikkatli davranmali, belkide disaridan bakinca cok yakin gorundunuz ki, uzaktan akraba dahi sizi yakistirdi!
Esiniz kufrederek, bagirip cagirarak yanlis yapmis ama adamin damarina basilmis belliki...
Bir erkegi bu duruma getirmemek lazim!!!

iyi ki de bazılarınız gibi ailem ve kuzenlerim yok!
Çok mu geniş bir aileyiz hayır ama kuzenlerime de sarılırım , kuzenlerimin eşleri de öz abilerim gibidir onlarla da sarılırız.Bu bizim ahlaksız oldugumuzu mu gösteriyor, bir de cümlelerin sonuna ünlem koyup da sarılamaz!! tarzında yaklaışıyorsunuz ya valla içlerinizdeki fesatlığa üzülüyorum.

KOnu sahibi arkadaşım sana gelince de ortada bir densizlik olmuş ama eşinin sana zarar verecek boyutta yaklaşması çok tehlikeli, daha 4 ayda bunu yapan adam ilerde neler yapmaz ..Ben senin yerinde olsam kesinlikle alttan almam , gözünü korkut git annenin yanına..SEn şuan sessiz kalırsan bu adam her zaman senin haksız oldugunu düşünüp daha da fazlasını yapacak

Esinin kuzenine sarilmak biraz abarti olmus canim :/
Esinin öfke kontrolü yok bunu burdan görebiliyoruz bu cok tehlikeli bisiy
Cenaze evinde nasil böyle bir yakistirma yapilabiliyor aklim almadi acikcasi ne bos konusan insanlar var evli birine eside yanindaykenn bu yakistirma cok cok ayip ...
Insallah araniz düzelir

Evli bir bayana yakismayacak hareketler. Bence kocaniz hakli. Ben esimin abisini bile daha hic opmedim. Sadece el sıkışırım..
Hem ne diye sarilayim ki elin adamina. Kuzeni de olsa farketmez. Benim kuzenim olsa amenna. Sen kendi hareketinin analizini yapacagina kocam beni tutsak ettidiye hayiflaniyorsun. Sonuca değil sebebe bak.

Yok artık bazıları kendi kuzenime bile sarılmam demiş nasıl bir art niyettir bu? Benim 4 tane oz erkek kuzenim var ve hepsi abim benim hele içlerinden 1 tanesi canım,abim, arkadaşım tabiki onu özlüyorum tabiki sarılırım bunda nasıl bi kotu niyet olabilir ki?hepsi de evli üstelik yani.
Konu sahine gelince; bugun kolyeyi çekip koparan yarin şiddete baş vurur.kizmasi gereken biri varsa akrabanız siz değilsiniz. Siz sadece içten yaklaşımızla kuzeninin yanında olmak istemissiniz ama olay başkaları yüzünden farkli yere çekilmiş.

sen bana kizcan ama sen bu esinin kuzeninde uzak dur gene o obur akraba tam bir dangalak o ayri esinde cok fazla tepki gostermis en fazla cok samimi olmani istemiyorum diyebilirdi

Back
X