kumralada merhaba,civcivlerin çok güzel hayırlı olsun.ben ypamıyorum hareketleri sabaha kadar oğlumu emzirmek için kalktığımdan sabah işe zor yetişiyorumsenağlama
varmı sende değişiklik ben 2 kilo verdim.yarın benim süt iznim var cumaları evdeyim.yürüyüş yapacağım oğluşumla 1-1:30 saat.
Merhaba Egem, çok sağol, sonunda alıyorum dambıllarımı ben de çok mutluyum.
Dün ben cevap yazarken yazmışsın mesajı sanırım, o anda görmemişim. Sonra da site hata verdi, giremedim. Bütün cevapları ancak yazıyorum. :çok üzgünüm:
Yapabildiğin zaman yaparsın güzelim, üzülme.Şu anda en önemlisi minik Ege. Hem zaten yine de kilo veriyorsun a.s.
Beni hiç sorma:çok üzgünüm:. Ben zaten diyet falan yapamıyorum,daha doğrusu yapmıyorum. Yıllar önce birkaç denemem oldu. Başarısızlıkla sonuçlandı. Düşünsene ekmek dahil zararlı ne varsa tamamen kestim. 1ayda 2 kilo verdim. Ben diyetle kilo veremiyorum yani. Normalde de çok yemediğim için işe yaramıyor sanırım. Sporu bırakınca kilo aldım, aynı yöntemle vermem gerekiyor galiba.
Sadece yediklerime dikkat edip egzersiz yapacağım. Bir de yeşil çay var tabi. Şu anda başta verdiğim 2 kiloyu bir alıp bir veriyorum. Oturmadı bir türlü.
Mesela dün 73'ü bile gördüm tartıda, bugün 71,9 diyor. Böyle yo-yo gibi. Kafam da karıştı. Bir de dün öyle bir şişlik oldu ki karnımda, akşama kadar ölecektim neredeyse. Benim sık sık şişlik sorunum olurdu ama, böylesini hiç yaşamamıştım. Ben karnı benim kadarken doğum yapanları gördüm:1shok:, o kadarını söyleyeyim. Bugün bile hala şişlik var biraz. Tam kurtulamadım. İşallam regl öncesi sendromu gibi bişeydir, başka bir sebebi yoktur:çok üzgünüm:
Amma dertliymişim yaw, ne çok yazdım. Bayanlara kilosu sorulmaz diye bu yüzden mi diyorlar acaba:Roflol: