bende dambıııııl aldım yaşasınartık sabahları olmasada akşamları yapabileceğim umarım şu kollarım biraz toparlar kendini :hooray:
benim dambıllar 3 er kg lık çokmu ağır yorarmı beni kafamçokkarıştı
eşim bir kaç hareket gösterdi şimdilik onlarla başlıyacağım çalışmaya.a.s.
:enbuyukkk:
bende dambıııııl aldım yaşasınartık sabahları olmasada akşamları yapabileceğim umarım şu kollarım biraz toparlar kendini :hooray:
benim dambıllar 3 er kg lık çokmu ağır yorarmı beni kafamçokkarıştı
eşim bir kaç hareket gösterdi şimdilik onlarla başlıyacağım çalışmaya.a.s.
:enbuyukkk:
kumraladacım püsküüt istanbula gitti yakında dönecek canım
Hayırlı olsun güzelim, güle güle kullana.s.. Benim civcimlerim de geldi geçtiğimiz hafta içinde :dance:. Ben aylık periyodik işkencem sebebiyle henüz kullanma fırsatı bulamadım tabi :çok üzgünüm:. Bu haftasonu başlamayı düşünüyordum ancak 5-6 gündür ayak bileğim sakat. Durduk yere başladı, ne olduğunu bilmiyorum. Ancak hala geçmedi. Bugün 8 dakikaya başlamayı deneyeceğim bakalım. Umarım sorun çıkmaztatlicadiarzu.
Egemcim senin bu 3 kg biraz fazla gibi geldi bana. Gerçi kişiden kişiye değişir ama. Sonra kolların çok kaslı olmasın. Bak Püsküüt 1,5 kiloyla 2-3 haftada pazularım çıktı diyordu. 8 dakikayı denersen anlarsın zaten ağır gelip gelmediğini. Hareketleri yaparken 12'ye ulaşmakta zorlanıyorsan ağır demektir yerimseniben.
valla olabilir kumraladacım.eşim 1 kg lıklara pek bir küçümseyerek bakınca yiğit kadın oluvedim birden a bu 3 kg lıllar la yaparaım ben diye sırnaşık şey
artık bende senin gibi yeni bir sayfa açarak başlıycam ama sabahları değilde akşamları 8 dakika olurmu be bacım :Roflol:
sabahları çok zor ya jeyyar oğlum emiş yapıyor işe zor yetişiyorum ben
benimki akşamları 8 dakika olurmu :a015:
gelişmeleri haber vericem bende
Baktım baktım... Internette "santim&kilo ilişkisi" ne dair birşey bulamadım.. Bir bilen çıkarsa belkilim ekler buraya..
4-5 kilo 1 beden diye biliom ben de.
Püsküütçüm nerdesin? Sana sonuçları soracaktım, bir bakayım önce dedim ne kadar kilo vermiş Püsküütüm bu hafta. Bir baktım ki salı gününden beri girmemişsin siteye. Cuma yarışması sonuçları da yok tabi doğal olarak. Bir sorun yoktur umarım, yoğunluktan falan girememişsindir a.s.a.s..
Neyse ben sorayım yine de, sen gelince yanıtlarsın nasılsayerimseniben.
Senin 8 dakika ile 1 ay doldu, sonuçlar nasıl? 3. hafta yazmıştın ama, 1 hafta bir haftadır. Merak ettim bensırnaşık şey.
Neyse, bu arada benim dambıllar geldiğine göre ben de artık temiz bir sayfa açıyorum. Bundan 1 ay sonra (Pazartesiden 1 ay sonra tabisırnaşık şey) ben de sonuçlarımı yazacağım :dance:
Birincisi : popoyu duvara vurma hareketi.. Sağa sön vur, sola dön vur, tam ortala yine vur.. 300 kere sağ, 300 kere sol, 400 kere orta diye başladım sonra sıkıldım. Saatin kronometresini 2 dakikaya ayarlayarak yapıyorum şimdi. Yani 2 dk * 3 taraf = toplam 6 dakika oluyor.
İkincisi : Eller belde. Ayaklar omuz genişliğinden birazcıcık daha açık. Sağ dizini bükerek, sağ tarafa doğru eğil. Bunu yaparken hissedeceğin şey sol basen bölgesinin sıkışması.. eğilebildiğin kadar eğil. 4-5 saniye bekle. Sonra sol tarafa.. hareketi yavaş bir şekilde toplam 100 ( 50 * 2 taraf) kere yap.
Umarım anlatabildim.. a.s.
Yok yok seni vurmam ben ŞenizBen yine seyahate çıkıyorum kızlar, kısaca bir uğrayayım dedim. Fırsat bulursam hem siteye hem de 8 dakikaya başlayacağım tekrar yerimseniben
Aybaşında bir daha alayım ölçülerimi.. Değişiklik olmaya devam ediyosa, 8 dakikaya devam..püsküütüm senin ölçülerdeki değişimi okuyunca yine heveslendim bunu yapmaya.. bide bu vurma işini ben göbeğimi vursam olur dimi duvaraen şikayet ettiğim yer orası belkim incelir
yapıcam yapıcam yapıcam 8 dakikayı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?