Sabahları 8 Dakikanızı Ayırarak İdeal Kilonuza Kavuşun!

Canımcım,Kumraladacım,
Regliyken tartılma bence.Hem bikaç yerde de duymuş-okumuştum,kendimden de biliyorum:regliden ortalama 1 hafta önce vücut su toplamaya başlıyor ve ortalama 3 kiloluk bir fazlalığa dönüşüyor.Hatta bu şişlik regl bitiminden sonra 3 gün daha sürebiliyormuş.Bende de 1-2 kilo oynama oluyor her seferindeyerimseniben:
(Püsküüt'e de a.s.:1hug:)

Biliyorum biliyorum da, bende en az 1 hafta önceden su toplamaya başlıyor, 3-4 gün regli dönemi, sonrasında bir haftada da o suyu anca atıyor. E ayın ne kadarı kaldı ki zaten:uhm:. O sebeple ben mecbur tartılıyorumtatlicadiarzu

Süpersin,diyorum:Roflol:a.s.
Hemen editliyorum:Yaa,hep bana böyle oluyor.Bak sana cevap yazdım,cevabım neden senin sorunun üstünde şimdi??

oy oyyy saolasın tatlımcım

selam verdim borçlu çıktım :dilcikar: kaza keffaret yapmaya kalksam ömrümü alır daha normalini yapamadımki ben ama bi başlarsam elimden kurtulamaz :sm_cool:

:Roflol::Roflol::Roflol: Bizde böyle, tuttum mu birini yakasından bırakmıyorum.jeyyar
Bak Pamukçum valla diyorum, bir dene diyorum, ben düzeni yeni tutturmama rağmen farkı hissediyorum diyorum. Hatta şu kolların üst kısmının arkası ile üst bacakların iç kısımlarını çalıştıran hareketler var ya etkisi anlatılmaz yaşanır diyorum:Roflol::Roflol:

Tabi bir de imamın dediğini yap, yaptığını yapma diyorumtatlicadiarzu:Roflol:

canım çekti valla ağzım sulandı yapıcam yapıcam benimde göbeğimi çalıştırsın inşallah en çok orda birikmiş yağlar küçük bi kum tepesi gibi

canım çekti valla ağzım sulandı yapıcam yapıcam benimde göbeğimi çalıştırsın inşallah en çok orda birikmiş yağlar küçük bi kum tepesi gibi

Valla karın kasları konusunu tam bilemiyorum. Benimkiler çook kalın bir tabakanın altında, oldukça derinde olduğundan onun etkisini biraz daha zor göreceğim gibi:Roflol::Roflol:. Ama şunu söyleyebilirim, benim gibi bel rahatsızlığı geçirmiş olan birinin bile belin ağrıtmadan çalıştırıyor karın kaslarını yerimseniben

Şaka bi' yana "8 dakika" işine Pzt. başlamak çok güzel oluyo.. Sonra karıştırmıyosun.. Haftanın kaçıncı günündeysen, o günün egzersizini yapıyorsun..
- Ya-a bugün kaçıncı günün egzersizini yapacaktım?
- Salak püsküüt! Bugün günlerden ne canımcım?
- Çaaar şamm baaa
- Peki Çarşamba haftanın kaçıncı günüdür? (dönünüz:ilkokul bilgisi)
- E üüüüçç
- Tamam o zaman şekerim, demek ki 3. günün egzersizini yapıyosun..
- Haağğğ anladımmmm

Sonra bi'de dünya çapında "tatil" günü olduğu bize dayatılmış olan "pazar" gününde, aynı zamanda "8 dakika" açısından da tatile giriyosun.. Böylece, tatil gününde, evde çıkıp tam arabadayken "Anaaa e bugün Pazardı" deme riskin olmuyo..

Bütün bu bilimsel açıklamalarım için tevazu gösteremiciim.
Çok mersi.. Çok mersi...

:sm_cool:

Bütün bu bilimsel açıklamalarım için tevazu gösteremiciim.
Çok mersi.. Çok mersi...

:sm_cool:

Tabi Püsküütçüm tevazu göstermea.s., ne demiş bir büyük düşünür "Tevazu gösterme, gerçek sanırlar" Ya da bir başka büyük düşünürün dediği şekilde "Tevazu göstermek salaklıktır."

Sayın büyük biliminsanı Püsküüt, dediklerinize içtenlikle katılmakla beraber benim bu takıntılı kafama bir soru daha takıldı. Reca etsem bir sorumu cevaplayabiler misiniz?
Diyelim ki Pazartesi başlamaya karar verdik, ama pazartesi bişeyler oldu ve başlayamadık. Şimdi noolcak? Bir dahaki pazartesiyi mi bekliyeceğiz? Öneriniz nedir?

Pazar konusuna gelince, şimdi din olaylarına girmek yasak buralarda biliyorum ama, biz niye cuma günü değil de pazar günü tatil yapıyoruz acaba diye bir düşünmek lazım derim. Tamam inat ettim, ben egzersiz molasını Cumaları vercemtatlicadiarzu:Roflol::Roflol:

tamam güzelim sen tatili cuma yap niye tatiller pazar günü olduğuna gelince eskiden tatiller cuma öğlen başlar cumartesi günü tamamen tatilmiş bakmışlar ki millet ibadet yerine gezmeye tozmaya vakit harcıyo bari mübarek gün içip etmesinler diye tatili pazara almışlar diye i şehir efsanesi duydum ben

Doğru olabilir tabi de, bana bu efsane de bizi kandırmak içinmiş gibi geliyortatlicadiarzu. Fazla mı şüpheciyim ne:uhm:

ben de duyduğumun yalancısıyım nerden bileyim gerçek sebebini

Emelcim niye kızıyorsun:1hug:, ben kafamdaki şüpheleri söyledim. Hatta arada paranoyak mıyım diye de düşünmüyor değilimtatlicadiarzu Niye bizim kutsal günümüzde değil de onların kutsal gününde tatil yapıyoruz diye takılıyor kafama işte:uhm:

yok canım niye kızayım sanal dünyada oluyo böyle ifade karışıklıkları işte :1hug:

İnsanların beni salak sanması bana ancak keyif veriri kumraladacım.. Serbesti doğar bana jeyyar
O yüzden tevazuya devam..
Sorunuza gelince.. ehmm.. Şöyle.. Salı günü 2. gün hareketlerinden başlayarak sırayı şaşırmadan devam edebileceğimizi düşünüyorum.

ya püsküütcüm ben bulamadım keten tohumuyla ilgili mesajını,kaçıncı sayfada yav?????????

ya püsküütcüm ben bulamadım keten tohumuyla ilgili mesajını,kaçıncı sayfada yav?????????

Azericim,birinci sayfada ilk verdiğim yazının içinde bahsediyor. a.s.a.s.

Kıyamam yaaa..
benim özel bir mesajım yok konuyla ilgili.. Ayrıntılar burada demek istemiştim.
Ben kullandım o hafta daha az kilo verdiğim için ilave yağın iyi gelmediğine karar verip vazgeçtim devam etmekten.. yerimseniben

tamam anladıma.sCADIARZU

bende dambıııııl aldım yaşasın artık sabahları olmasada akşamları yapabileceğim umarım şu kollarım biraz toparlar kendini :hooray:
benim dambıllar 3 er kg lık çokmu ağır yorarmı beni kafamçokkarıştı
eşim bir kaç hareket gösterdi şimdilik onlarla başlıyacağım çalışmaya.a.s.
:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…