Canımcım,Kumraladacım,
Regliyken tartılma bence.Hem bikaç yerde de duymuş-okumuştum,kendimden de biliyorum:regliden ortalama 1 hafta önce vücut su toplamaya başlıyor ve ortalama 3 kiloluk bir fazlalığa dönüşüyor.Hatta bu şişlik regl bitiminden sonra 3 gün daha sürebiliyormuş.Bende de 1-2 kilo oynama oluyor her seferindeyerimseniben:
(Püsküüt'e de a.s.:1hug:)
Süpersin,diyorum:Roflol:a.s.:Roflol::Roflol::Roflol: Bizde böyle, tuttum mu birini yakasından bırakmıyorum.jeyyar
Bak Pamukçum valla diyorum, bir dene diyorum, ben düzeni yeni tutturmama rağmen farkı hissediyorum diyorum. Hatta şu kolların üst kısmının arkası ile üst bacakların iç kısımlarını çalıştıran hareketler var ya etkisi anlatılmaz yaşanır diyorum:Roflol::Roflol:
Tabi bir de imamın dediğini yap, yaptığını yapma diyorumtatlicadiarzu:Roflol:
oy oyyy saolasın tatlımcım
selam verdim borçlu çıktım :dilcikar: kaza keffaret yapmaya kalksam ömrümü alır daha normalini yapamadımki ben ama bi başlarsam elimden kurtulamaz :sm_cool:
:Roflol::Roflol::Roflol: Bizde böyle, tuttum mu birini yakasından bırakmıyorum.jeyyar
Bak Pamukçum valla diyorum, bir dene diyorum, ben düzeni yeni tutturmama rağmen farkı hissediyorum diyorum. Hatta şu kolların üst kısmının arkası ile üst bacakların iç kısımlarını çalıştıran hareketler var ya etkisi anlatılmaz yaşanır diyorum:Roflol::Roflol:
Tabi bir de imamın dediğini yap, yaptığını yapma diyorumtatlicadiarzu:Roflol:
canım çekti valla ağzım sulandı yapıcam yapıcam benimde göbeğimi çalıştırsın inşallah en çok orda birikmiş yağlar küçük bi kum tepesi gibi
Bütün bu bilimsel açıklamalarım için tevazu gösteremiciim.
Çok mersi.. Çok mersi...
:sm_cool:
Pazar konusuna gelince, şimdi din olaylarına girmek yasak buralarda biliyorum ama, biz niye cuma günü değil de pazar günü tatil yapıyoruz acaba diye bir düşünmek lazım derim. Tamam inat ettim, ben egzersiz molasını Cumaları vercemtatlicadiarzu:Roflol::Roflol:
tamam güzelim sen tatili cuma yap niye tatiller pazar günü olduğuna gelince eskiden tatiller cuma öğlen başlar cumartesi günü tamamen tatilmiş bakmışlar ki millet ibadet yerine gezmeye tozmaya vakit harcıyo bari mübarek gün içip etmesinler diye tatili pazara almışlar diye i şehir efsanesi duydum ben
Doğru olabilir tabi de, bana bu efsane de bizi kandırmak içinmiş gibi geliyortatlicadiarzu. Fazla mı şüpheciyim ne:uhm:
ben de duyduğumun yalancısıyım nerden bileyim gerçek sebebini
Emelcim niye kızıyorsun:1hug:, ben kafamdaki şüpheleri söyledim. Hatta arada paranoyak mıyım diye de düşünmüyor değilimtatlicadiarzu Niye bizim kutsal günümüzde değil de onların kutsal gününde tatil yapıyoruz diye takılıyor kafama işte:uhm:
İnsanların beni salak sanması bana ancak keyif veriri kumraladacım.. Serbesti doğar bana jeyyarTabi Püsküütçüm tevazu göstermea.s., ne demiş bir büyük düşünür "Tevazu gösterme, gerçek sanırlar" Ya da bir başka büyük düşünürün dediği şekilde "Tevazu göstermek salaklıktır."
Sayın büyük biliminsanı Püsküüt, dediklerinize içtenlikle katılmakla beraber benim bu takıntılı kafama bir soru daha takıldı. Reca etsem bir sorumu cevaplayabiler misiniz?
Diyelim ki Pazartesi başlamaya karar verdik, ama pazartesi bişeyler oldu ve başlayamadık. Şimdi noolcak? Bir dahaki pazartesiyi mi bekliyeceğiz? Öneriniz nedir?
Demokrasilerde çareler tükenmez diyorsun yani :Roflol::Roflol: Her şeye bir cevap buluyorsun walla, tebrik ediyorum a.s.a.s.Sorunuza gelince.. ehmm.. Şöyle.. Salı günü 2. gün hareketlerinden başlayarak sırayı şaşırmadan devam edebileceğimizi düşünüyorum.
ya püsküütcüm ben bulamadım keten tohumuyla ilgili mesajını,kaçıncı sayfada yav?????????
Beslenme alışkanlıklarınız
Takip etmesi son derece kolay olan "yağ yiyin forma girin" beslenme programı kişide yemekten yoksun bırakılma duygusu uyandırmıyor. Bu programda, hemen her diyette söylendiği gibi, sadece omega yağlarını yemek zorunda değilsiniz. Yemeklerinizde her türlü yağı, hatta tereyağı gibi doymuş yağları bile kullanabilirsiniz. Ayrıca mısır yağı veya hoşlandığınız diğer yağları da kullanabilirsiniz. Sadece bunları az miktarda kullanmaya dikkat edin. Ama yine de unutmayın ki, omega yağlarını ne kadar fazla kullanırsanız, o kadar daha az yemek yiyecek, yediklerinizden keyif alacak, metabolizmanızı hızlandıracak, hastalıkları engelleyecek ve kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.
Ketentohumu yağı kullanın
Ketentohumu yağı kullanmanız gereken yağların başında geliyor. Sabahları ekmeğinize reçel sürmek yerine, ketentohumu yağı kullanın (Bunun erimiş tereyağı olduğunu düşünebilirsiniz). Bu tostunuzun daha lezzetli olmasını ve kendinizi daha uzun süre tok hissetmenizi sağlayacaktır. Sebzelerinizin üzerinde sos kullanmak yerine öğlen veya akşam öğünlerinde bir çay kaşığı ketentohumu yağı kullanın.
Aşırı yemek yemenizi engellemek için akşam yemeğinden 1 saat önce bir çay kaşığı ketentohumu yağı karıştırılmış bir kase yağsız yoğurt veya soya yoğurdu yiyin. Pişirdikten sonra bir çay kaşığı ketentohumu yağı katarak çorbanızı daha doyurucu, yağ yakıcı bir dost haline getirin. Metabolizmanızı harekete geçirecek ve çorbanızın lezzetini artıracaktır.
Kıyamam yaaa..ya püsküütcüm ben bulamadım keten tohumuyla ilgili mesajını,kaçıncı sayfada yav?????????
tamam anladıma.sCADIARZUKıyamam yaaa..
benim özel bir mesajım yok konuyla ilgili.. Ayrıntılar burada demek istemiştim.
Ben kullandım o hafta daha az kilo verdiğim için ilave yağın iyi gelmediğine karar verip vazgeçtim devam etmekten.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?