Sabahları 8 Dakikanızı Ayırarak İdeal Kilonuza Kavuşun!

Bi'şey daha diyebilirmişim.. unutmuşum..
Nasıl gaza geldimse keten tohumu yağını da aldım. Bakalım amcaya olanlar bize de olacak mı? Cuma günü de yağ içmeye başlıyorum... börrrkkk...

Bi'şey daha diyebilirmişim.. unutmuşum..
Nasıl gaza geldimse keten tohumu yağını da aldım. Bakalım amcaya olanlar bize de olacak mı? Cuma günü de yağ içmeye başlıyorum... börrrkkk...

Nasıl yani püsküütüm biraz açıklarmısın keten tohomu yağınımı içeceksin yanlış anlamadım değilmi

püsküüt iki haftadır yapıosun sonuc nası pekı ?,(yanı bızde he yapsak bızde gorcezde uysukanlık . yazık beaaa banaaaaa)

püsküüt iki haftadır yapıosun sonuc nası pekı ?,(yanı bızde he yapsak bızde gorcezde uysukanlık . yazık beaaa banaaaaa)
Canım iki haftada bir mucize beklemek ne kadar mantıklı onu bilemiyorum yerimseniben

Ama hissettiklerimi şöyle ifade edebilirim:
Özellikle yürürken, daha önce hissetmediğim kaslarımın çalıştığını hissediyorum. Duruşumda bir değişiklik var, istemsizce daha dik yürüyorum sanki..
Bu hafta, bu zamana kadar olan periyoduma göre birazcıcık daha fazla kilo verdim.
Bir de... bu sabah yaşadığımı yazayım. Benim sol bacağımda anlamadığım bir problem var birkaç senedir. Özellikle kendimi çok yorduğumda oturup kalkarken, bazen de araba kullanırken kasılmalar olur ve inceden sızlar..
Ancak her koşulda orada bir terslik olduğunu hissettirir..
Bu sabah, köpişimin ayaklarını silmek üzere her zamanki şekilde dizlerimin üzerine oturdum ve kalkarken hiçbir şey hissetmedim. Sanki o problemli yer bir şekilde hallolmuş.. 8 dakika egzersizlerine bağlı mıdır bunu bilemiyorum elbette.
2 hafta daha düzenli yapmaya devam ettikten sonra ölçülerimi yeniden alıp buraya yazacağım canım.
İlgin için teşekkürler.. a.s.

hımm :) umarım gecıcı bı kas sıkısması flndır yanı ole cıddı bı sıkıntın yoktur :( ben tasınıorum suan ve yenı evımde yıne yenıden dıete basslamayı dusunuorum ortam cok musaıt yurus yolu fln cok yakın ayrıca balkondada cok rahat ıp atlanabılır dıe dusunuorum umarım ramazanda kılo almam cnk acaıb canımı sıkmaya basladı bu kılo ısı bu ara ekımde yenıden baslıorum dıete ınsallah sızın gıbı sonuclar alır ve kurtulurum artık..

Hayır canım.. kas sıkışması gibi bir problem yok. Senelerdir olan problemim bugün bitmiş. Onu fark ettiğimi anlatmıştım.

Hah.. Tamam canım.. Ben de yanlış mı ifade ettim diye düşünmüştüm.
100-150 kere çift ayak ip atla, sonra da hazır ısınmışken hiç ara vermeden 100 kere mekik çek.
Karın kaslarımız aynı anda vücudumuzdaki bir çok farklı kasın çalışmasını da sağlıyor. Yere bir havlu serip, balkonda açık havada mis gibi çekersin.

kumraladacım sana teşekkür etmeye geldim..
Bu hafta, "8 dakika" nın 2. etabını da bitirdim. Ve senin tavsiyenle bu hafta çavdar ekmeği/diyet kraker/ altınbaşak vs. kombinasyonlarının hepsini bırakıp sadece Wasa yedim. Hem de her bir diliminin üzerine Light labne sürüp, kara biber ekip güzel bi çeşni katarak..
Ve uzun bir süredir, haftalık ort. kilo kaybım 400-500 gr arasında gidip gelirken bu hafta 1.2 kg gitti..
Bu iki konunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Teşekkürler.. a.s. a.s.

Bu hafta, "8 dakika" nın 2. etabını da bitirdim. Ve senin tavsiyenle bu hafta çavdar ekmeği/diyet kraker/ altınbaşak vs. kombinasyonlarının hepsini bırakıp sadece Wasa yedim. Hem de her bir diliminin üzerine Light labne sürüp, kara biber ekip güzel bi çeşni katarak..
Ve uzun bir süredir, haftalık ort. kilo kaybım 400-500 gr arasında gidip gelirken bu hafta 1.2 kg gitti..
Teşekkürler.. a.s. a.s.
Öncelikle maaşallah:nazar:Ayrıca tebrik ederim işin en zor kısmı iradeyi kaybetmemek,kilo verimi dursa da pes etmemek,sen bu konularda süpersina.s
Ben bu 8 dakikalık hareketleri son bikaç gündür yapmadım.Çünkü elime Nivea Body nin 50 dk.lık bi egzersiz cd'si geçti.3 gündür sabahları onu uyguluyorum,sonuçsa muhteşem!Hiç çalışmayan kaslarım ince ince sızlıyor hareketleri yaparken,inanılmaz terliyorum.Tamam budur,diyorum içimden.Sana onu sorucam Püsküüt,benim bu cd içeriğini KK ile paylaşma şansım var mı,varsa nasıl? Gerçekten hep beraber faydalanalım isterim.Sevgilera.s.

Öncelikle maaşallah:nazar:Ayrıca tebrik ederim işin en zor kısmı iradeyi kaybetmemek,kilo verimi dursa da pes etmemek,sen bu konularda süpersina.s
Ben bu 8 dakikalık hareketleri son bikaç gündür yapmadım.Çünkü elime Nivea Body nin 50 dk.lık bi egzersiz cd'si geçti.3 gündür sabahları onu uyguluyorum,sonuçsa muhteşem!Hiç çalışmayan kaslarım ince ince sızlıyor hareketleri yaparken,inanılmaz terliyorum.Tamam budur,diyorum içimden.Sana onu sorucam Püsküüt,benim bu cd içeriğini KK ile paylaşma şansım var mı,varsa nasıl? Gerçekten hep beraber faydalanalım isterim.Sevgilera.s.
CD den aktarımı nasıl yapabilrisin hiçbir fikrik yok canım.. Ama olur da bir yöntemini bulursan "spor" bölümüne yazaman gerekiyor. Belki orada vardır, senden önce birileri eklemiş olabilir.. Bi' bak istersen..
İşe yaramasına sevindim canım.
İyi duyguların için de teşekkürler.. a.s. :utangac:

BAŞLADIMMMMMMMMM....:sm_cool::sm_cool:

Bügün ben de 8 dakika programına tekrar başladım ve fark ettim ki geçen sefer başladığımda hareketleri düzgün yapamamışım. Bugün daha farklıydı :)

Ayrıca onun üstüne, haftada 3 gün yapmayı planladığım egzersizlere de başladım.

Artık gönül rahatlığı ile yazabilirim:)

Teşekkürler..

Tebrikler Püsküütçüm a.s.a.s. İşe yaramasına çok sevindim :)

Sanırım gerçekten wasa da işe yarıyor. Ben spor yapmadığım sırada regli döneminde bile kilo vermemi wasa+yeşil çay ikilisine borçluyum galiba.

Demek ki iki hafta önce düştüğünü sandığın kilon sadece su kaybıymış diyebilirim.. Ehm.. wasalar dörder dörder mi gidiyo yoksa diye sorabilirim.. Bari ruj sürseydin diyebilirim... :Roflol: Hala bekliyorum diyebilirim.. benim 2. haftam bitmek üzere diyebilirim.. Ha bi'de kişinin kendini bilmesi en güzeli diye ek yapabilirim..

Şu 8 dakikaya başlayana kadar sana cevap yazamadım ya, çatladım. Buna cevap yazabilmek en az programa başlamak kadar sevindirdi beni sırnaşık şey

Evet Püsküütçüm Wasalar 4'er 4'er gidiyordu :) Ama bu hem eskisine göre daha az kalori almak hem de düzenli kahvaltı etmek demek oluyordu benim için. Ama son bir hafta hiç wasa yiyemedim, kahvaltı edemedim ve hep dışarıdan bol kalorili şeyler yemek zorunda kaldım.

Son bir hafta öyle yoğundu ki hiçbir toplantıya makyajlı gidemedim, ruj bile sürmedim :Roflol:

Veeee; püsküüt yaaa o düştüğümü sandığım kilo zaten 71,2 :çok üzgünüm:. Sanki o kiloya geri dönmüşüm gibi yazmışsın, ben daha oralara yeni geldim :(((

Ama bugün hem 8 dakikaya hem de egzersize başladım, wasaya da geri döndüm. Yarın yeşil çayıma da başlayacağım tekrar. İnşallah dediğin gibi 71,2'yi bi daha görürsem kilo almış sayacağım kendimi. Ama şimdilik o kilo verdiğim anlamına geliyor.

Selicim o CD'yi paylaşabilirsek gerçekten çok güzel olacak. Ben de 8 dakikaya ek olarak haftada 3 gün egzersiz yapmayı planladığımı söylemiştim daha önce. Dediğin kadar iyiyse ben de o egzersiz zamanımı buna ayırmak isterim.

Benim paylaşım için bir önerim var gerçi. Ama kurallardan tam emin değilim önce sormak lazım..

CD den aktarımı nasıl yapabilrisin hiçbir fikrik yok canım.. Ama olur da bir yöntemini bulursan "spor" bölümüne yazaman gerekiyor. Belki orada vardır, senden önce birileri eklemiş olabilir.. Bi' bak istersen..
İşe yaramasına sevindim canım.
İyi duyguların için de teşekkürler.. a.s. :utangac:

Püsküütçüm bir site var rapid..... diye. Tam adını falan yazabilir miyiz burada:uhm:?
Çünkü CD o siteye yüklendiğinde de linkini vermek gerekecek sitede.. Kimi forumlarda buna izin verilmiyor. Burada nasıl bilmiyorum.

Bir de; spor bölümüne yazmak gerekir demişsin ya, linki ayrıca burada da verse olmaz mı? Yada en azından spor bölümünde yazdığı başlığın linkini

Kumraladacım... Oh beeee Yalnızlığım bitiyor sonunda :Roflol:
Artık başladın ya nasıl olsa, işin zor kısmı bitti diye düşünüyorum. Rast gelsin canım..
Link vermekte bir sakınca yok canım.. Dediğin gibi spor bölümüne yazılıp, buraya da mesajının linkini eklerse, ilgilenen bilgilenmiş olur.

Bol şans.. a.s.

pazar gün atv de bi program izledim osman müftüoğlu kaslarla ilgilli bişeyler söyledihevesinizi kırmıyımdiye bişey demedimbu sefer de kendimi sorumlu hissettim

8 dk gibi ağırlıkla yapılan hareketler erkeksi bir vücut ortaya çıkarırmış pilates gibi kasları gererek geliştiren hareketler de estetik bi görüntü ortaya çıkyomuş

ben onun yalancısıyım

pazar gün atv de bi program izledim osman müftüoğlu kaslarla ilgilli bişeyler söyledihevesinizi kırmıyımdiye bişey demedimbu sefer de kendimi sorumlu hissettim

8 dk gibi ağırlıkla yapılan hareketler erkeksi bir vücut ortaya çıkarırmış pilates gibi kasları gererek geliştiren hareketler de estetik bi görüntü ortaya çıkyomuş

ben onun yalancısıyım

Emelcim, öncelikle bilgi için teşekkürler. Ben kendi bildiğim kadarıyla cevaplayayım. Ağırlıkla yapılan hareketler kasları geliştiriyor bu doğru. Fakat erkeksi vücudun ortaya çıkması durumu çalıştığın ağırlığa da bağlı. Mesela ben eskiden çok yüzdüğüm için omuzlarım geniştir. Bir de omuz ile boyun arasındaki kaslar fazla artınca yüzmeyi bırakmıştım. Gerçekten erkeksi bir görünüm oluyordu. Bu yüzden spor salonuna giderken de bu konuda çok hassas davrandım. Elime ağırlık verdiklerinde hemen itiraz ettim ben kas yapmak istemiyorum diye. Ancak düşük kilolu ağırlıklarla öyle bir sorun olmuyor.

Biz de zaten 1,5 kilo ile çalışıyoruz şu anda. O yüzden kaslı kaslı olmayacağımızı düşünüyorum:smiley-cool:.

Ama biraz da kas lazım ki o kalorileri uykudayken bile yakıversin bizim yerimize:Roflol:

Herşeyin azı karar çoğu zarar demişler. Madonna da pilates yapıyor ama biraz abartıyor ve duyduğuma göre (ben yazanların yalancısıyım) kimi günler 8 saati buluyormuş. Vücudu bana göre kaslı..

ben o cd yi çok aradım ama bulamadım hatta tuğba özayınkini sorduğumda satıcı bana sırıtarak bakıp 8başka bişeylerden aradiğimi sanmıştı bendebir daha sormaya cesaret edemedim onun için lütfen bu nivea cd sini kopylayında faydalanalım bizde

ben onun yalancısıyım

Hmmm.. Son günlerde kabadayılar gibi yürümemin sebebi buymuş demek ki jeyyar

Back
X