Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi'şey daha diyebilirmişim.. unutmuşum..
Nasıl gaza geldimse keten tohumu yağını da aldım. Bakalım amcaya olanlar bize de olacak mı? Cuma günü de yağ içmeye başlıyorum... börrrkkk...
a.s Evet namcım..Nasıl yani püsküütüm biraz açıklarmısın keten tohomu yağınımı içeceksin yanlış anlamadım değilmi
Canım iki haftada bir mucize beklemek ne kadar mantıklı onu bilemiyorum yerimsenibenpüsküüt iki haftadır yapıosun sonuc nası pekı ?,(yanı bızde he yapsak bızde gorcezde uysukanlık . yazık beaaa banaaaaa)
Öncelikle maaşallahkumraladacım sana teşekkür etmeye geldim..
Bu hafta, "8 dakika" nın 2. etabını da bitirdim. Ve senin tavsiyenle bu hafta çavdar ekmeği/diyet kraker/ altınbaşak vs. kombinasyonlarının hepsini bırakıp sadece Wasa yedim. Hem de her bir diliminin üzerine Light labne sürüp, kara biber ekip güzel bi çeşni katarak..
Ve uzun bir süredir, haftalık ort. kilo kaybım 400-500 gr arasında gidip gelirken bu hafta 1.2 kg gitti..
Bu iki konunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Teşekkürler.. a.s. a.s.
CD den aktarımı nasıl yapabilrisin hiçbir fikrik yok canım.. Ama olur da bir yöntemini bulursan "spor" bölümüne yazaman gerekiyor. Belki orada vardır, senden önce birileri eklemiş olabilir.. Bi' bak istersen..Öncelikle maaşallahAyrıca tebrik ederim işin en zor kısmı iradeyi kaybetmemek,kilo verimi dursa da pes etmemek,sen bu konularda süpersina.s
Ben bu 8 dakikalık hareketleri son bikaç gündür yapmadım.Çünkü elime Nivea Body nin 50 dk.lık bi egzersiz cd'si geçti.3 gündür sabahları onu uyguluyorum,sonuçsa muhteşem!Hiç çalışmayan kaslarım ince ince sızlıyor hareketleri yaparken,inanılmaz terliyorum.Tamam budur,diyorum içimden.Sana onu sorucam Püsküüt,benim bu cd içeriğini KK ile paylaşma şansım var mı,varsa nasıl? Gerçekten hep beraber faydalanalım isterim.Sevgilera.s.
kumraladacım sana teşekkür etmeye geldim..
Bu hafta, "8 dakika" nın 2. etabını da bitirdim. Ve senin tavsiyenle bu hafta çavdar ekmeği/diyet kraker/ altınbaşak vs. kombinasyonlarının hepsini bırakıp sadece Wasa yedim. Hem de her bir diliminin üzerine Light labne sürüp, kara biber ekip güzel bi çeşni katarak..
Ve uzun bir süredir, haftalık ort. kilo kaybım 400-500 gr arasında gidip gelirken bu hafta 1.2 kg gitti..
Bu iki konunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Teşekkürler..
Demek ki iki hafta önce düştüğünü sandığın kilon sadece su kaybıymış diyebilirim.. Ehm.. wasalar dörder dörder mi gidiyo yoksa diye sorabilirim.. Bari ruj sürseydin diyebilirim... :Roflol: Hala bekliyorum diyebilirim.. benim 2. haftam bitmek üzere diyebilirim.. Ha bi'de kişinin kendini bilmesi en güzeli diye ek yapabilirim..
Öncelikle maaşallahAyrıca tebrik ederim işin en zor kısmı iradeyi kaybetmemek,kilo verimi dursa da pes etmemek,sen bu konularda süpersina.s
Ben bu 8 dakikalık hareketleri son bikaç gündür yapmadım.Çünkü elime Nivea Body nin 50 dk.lık bi egzersiz cd'si geçti.3 gündür sabahları onu uyguluyorum,sonuçsa muhteşem!Hiç çalışmayan kaslarım ince ince sızlıyor hareketleri yaparken,inanılmaz terliyorum.Tamam budur,diyorum içimden.Sana onu sorucam Püsküüt,benim bu cd içeriğini KK ile paylaşma şansım var mı,varsa nasıl? Gerçekten hep beraber faydalanalım isterim.Sevgilera.s.
CD den aktarımı nasıl yapabilrisin hiçbir fikrik yok canım.. Ama olur da bir yöntemini bulursan "spor" bölümüne yazaman gerekiyor. Belki orada vardır, senden önce birileri eklemiş olabilir.. Bi' bak istersen..
İşe yaramasına sevindim canım.
İyi duyguların için de teşekkürler.. a.s.![]()
pazar gün atv de bi program izledim osman müftüoğlu kaslarla ilgilli bişeyler söyledihevesinizi kırmıyımdiye bişey demedimbu sefer de kendimi sorumlu hissettim
8 dk gibi ağırlıkla yapılan hareketler erkeksi bir vücut ortaya çıkarırmış pilates gibi kasları gererek geliştiren hareketler de estetik bi görüntü ortaya çıkyomuş
ben onun yalancısıyım
pazar gün atv de bi program izledim osman müftüoğlu kaslarla ilgilli bişeyler söyledihevesinizi kırmıyımdiye bişey demedimbu sefer de kendimi sorumlu hissettim
8 dk gibi ağırlıkla yapılan hareketler erkeksi bir vücut ortaya çıkarırmış pilates gibi kasları gererek geliştiren hareketler de estetik bi görüntü ortaya çıkyomuş
ben onun yalancısıyım