Sabahları 8 Dakikanızı Ayırarak İdeal Kilonuza Kavuşun!

Not: püsküüt ben bu sabah yine geç kaldım :çok üzgünüm:, akşam gidince yapacağım artık sporu. Bu gidişle benim sabahları 8 dakika olacak akşamları 8 dakika:utangac:.

Maviada da en çok bu konuyu merak etmekte.. Bir kırlangıç kanadına bıraktığı not kağıdı düşmüş geçen gün bizim bahçeye.. Şöyle yazıyordu notta:
"Günde 8 dakika mı? Yoksa illa ki sabah 8 dakika mı?"
yerimseniben

Bu konuda kumraladanın kafası da karışık biraz. Mavituna yardımcı olur diye umuyordu aslında ama, demek onun da kafası karışıkmış :sm_confused:

Şimdi en baş sayfaya dönüp okudum, ne demiş Jorge amca bu konuda diye. Detaya girmemiş ama demiş ki;

"Programın temelinde kendisini kanıtlamış "iki süper hızlı hareket" yer alıyor. Bunlar günde sadece 8 dakika zaman alıyor, fakat muhteşem sonuçlar veriyor. Bu iki güçlendirme hareketi, hergün metabolizmanızı hızlandırmanıza, form kazanmanıza ve yağlarınızı mümkün olduğunca etkili şekilde yakmanıza yardımcı oluyor.
"

Yani bu durumda, sabah yapınca galiba metabolizmamız hızlanıyor:uhm:. Mümkün olduğunca sabahları yapacağım bunları ama, elde olmayan sebeplerden dolayı sabahları kaçırırsam akşama yapacağım, hiç yapmamaktan iyidir der her kuralı kendine göre uyarlamanın bir yolunu bulan kumralada sengözlerimebaksanab.

Tam da ona yakışır bir cevap olur bu sırnaşık şey

Sen Mavitunaya yine bir kırlangıç kanadında iletirsin artık püsküütçüm. Kusuruma bakmasın ben iletmedim diye, beni Aras bekliyor da yerimseniben

589 mb mış benim elime geçen sene geçti ama açıpta yapmıyorum yaa beni biraz hırslandırında yapayım:((

crescentmh, öncelikle o dosyayı msn'den göndermenin mümkün olmadığını üzülerek söylemek zorundayım. Ancak daha önce bahsettiğm yöntem gibi bir yolla gönderebilirsin.

İkincisi; biz burada bekliyoruz yüklesinler de yapalım diye, sen elindeki CD'yi kullanmıyorsun. Ayıp ayıp:oklava:

Şaka yaptım şaka laelaelaelaelae :Roflol:

Ama bence bi aç da dene derim, bak yapanların söylediklerine göre işe yarıyor.

İmamın dediğini yap, yaptığını yapma demişler. Sen bana bakma, benim birsürü terslik oldu son zamanlarda. Ben bile toparladım bak. Başladım spora :dance:

En azından şu 8 dakika ile başla bi, değişiklikleri görmeye başladıktan sonra heveslenip elindeki CD'yi de uygulamaya başlıyacağından eminim. Bir de yeşil çayla ilgili konuyu oku. O da gerçekten destek oluyor kilo kaybında. Kilo vermeye başladığın anda da daha çok gaza geliyorsun zaten. (Ben son zamanlarda içine giremediğim bir pantolonumu giydim bugün mesela, sabahtan beri yerçekimini yok sayıyorum :teytey:)

Yok bu da gaza getirmedi diyorsan, püsküütün ilk sayfalarda yazdığı programına bak. Ben ona bakıp bakıp utanmıştım kendimden:utangac:.

"Günde 8 dakika mı? Yoksa illa ki sabah 8 dakika mı?" yerimseniben

Püsküütüm sen buna aslında farkında olmadan cevap vermişsin. Dün güncellediğin kilo vermek istiyorsanız kaslarınıza yüklenin başlıklı konuda ne demiş doktor bak;

"* Egzersizlerin akşam mı, sabah mı yapılması daha avantajlıdır?
Egzersizlerin öğleden önce yapılması verimi artırır. Özellikle direnç egzersizlerini gece yapmak en düşük verimi almanız anlamına gelir.
"

Neyse ben bugünlük gece yapayım artık :çok üzgünüm: ama bundan sonra daha da dikkat edeceğim.

Ya biri beni sabah uyandırsıııııııııııın, kalkamıyorum ki bi türlü :utangac:
:tomato::tomato:

Selicim sana diğer başlıkta da teşekkür etmiştim ama hızımı alamadım, burada da bir daha teşekkürler a.s.a.s.a.s..

Kopyalayıp yapıştırmak yada link vermek gibi basit bir iş değil çünkü yaptığın. Gerçekten vakit ve emek harcayarak tek tek yüklüyorsun ya CD'yi. Helal olsun :nazar::nazar::nazar:

Şu aşağıda fotoğrafı görünen yakışıklıyı sana "çalar saat" olarak gönderebilirim.. İstikrarlı bir şekilde uyutmaz :Roflol:

Sıralamadaki en zeki 4. köpek olan yakışıklı golden retreiver'a kim hayır diyebilir ki :)

Gönder diyeceğim ama, benim yanıma gelen bana benziyor ben ona benzeyeceğime. Senin yakışıklıyı da miskinleştirmeyeyim sonra :Roflol::Roflol:

İç Ses:Golden değil mi, yanlış mı gördüm acaba:uhm:

Sağol canımcım yaa:utangac:Ama ilave ediyorum:Sayendea.s.
Ben part5 i de yükledim demin, ama bana download linklerimi göstermedi site,satın allı falan bişeyler çıkıyo,sayfanın tümünü göstermiyo..Acaba birden abarttım diye mi olduCADIARZU,neticede saat 19 dan beri yüklemedeyim..Neyse işleme yarın devam ediyim,diyorum.Ama bi bilgin varsa ve aydınlatırsan sevinirim.Diğer taraftan spor bölümündeki başlıkta bir arkadaş nasıl indiricez diye sormuş.Oraya da güzel bi konu anlatımı yapsan mı ki acaba ,diyorumyerimseniben
iyi geceler canım,sevgiler:1hug:

Ben part5 i de yükledim demin, ama bana download linklerimi göstermedi site,satın allı falan bişeyler çıkıyo,sayfanın tümünü göstermiyo..Acaba birden abarttım diye mi olduCADIARZU,neticede saat 19 dan beri yüklemedeyim..Neyse işleme yarın devam ediyim,diyorum.Ama bi bilgin varsa ve aydınlatırsan sevinirim.Diğer taraftan spor bölümündeki başlıkta bir arkadaş nasıl indiricez diye sormuş.Oraya da güzel bi konu anlatımı yapsan mı ki acaba ,diyorumyerimseniben
iyi geceler canım,sevgiler:1hug:

Allah allah, ilginç bir durum ama bu konuda benim de bilgim yok. Aslında öyle birşey olamaması gerekirdi :uhm: En iyisini düşünmüşsün, yarın devam edersen sorun çıkmaz sanırım.

O arkadaşa da gerekli açıklamayı yaptım a.s merak etme :)

Buradan anladığım yarın bizim cd tamamlanıyor :dance::dance:

Sana da iyi geceler diliyorum canım. Ben de yatayım artık, sonra sabah kalkamayınca 8 dakika bile vakit bulamayıp sporumu yapamıyorum:utangac:

Kızlar Merhabaaaa yerimseniben

Ben dünkü hareketleri akşam eve gidince de yapamadım. Bu sabah da yine geç uyandım, işe ancak yetiştim :utangac:. E doğal tabi bütün gece kk'da gez, sabah kalkılmıyor..

Şimdi diyeceksiniz ki e niye bu kadar neşelisin o zaman. Çünküüü, baktım bu böyle olmayacak, hem akşama kalınca olmuyor hem de öğlen saatlerine kadarki egzersiz daha faydalıymış, ben de sabah evden çıkmadan yapamazsam ofiste yaparım o zaman dedim :smiley-cool:.

Saat 12'de gittim iki tane 1,5 lt'lik su aldım. Boş olan yemek odasına kendimi kapattım. Yere de temiz bişeyler serdim. Bir güzel ikinci günün hareketlerini yaptım :Roflol::Roflol:

Bugün yapabilirsem bi ara 3. günün hareketlerini de yapacağım dünü telafi etmek için sırnaşık şey Eğer olmazsa, yarın bir sabah bir öğlen olmak üzere 3 ve 4. günleri yapar, programa yetişirim :dance:

ben dolaşıyorum vakit buldukça buralarda ben varımm.hareketlere haftaya bende başlayacağım.1,5 kg ağırlıklar yeterlimi az değilmi

egemcim.. istersen başlangıçta 1.5 pet şişelerle dene, kapasiteni denedikten sonra dambıl alırsın. Bana 1. gün hareketlerinde 1.5 kg biraz az gelmişti. Ama sonra fazla da kaslanmaya gerek yok diye daha üst kapasiteli olanlarından almadım.

O da bir retriever ırkı.. Ama benimki Labrador
Şİmdi anlaşıldı benimkinin neden uykusuz olduğu sengözlerimebaksanab

Köpekler sahiplerine benzermiş derler ya, benim de bir köpeğim olsa hani filimlerde minderin üstünde sürekli uyuklayan uzun kulaklı sosisler var ya, benimki de onun gibi olurdu heralde :Roflol: Pitbul olsa bile miskin bişey haline gelirdi.
Ama ben değişmeye karar verdim, artık miskinlik yok :teytey:

ben dolaşıyorum vakit buldukça buralarda ben varımm.hareketlere haftaya bende başlayacağım.1,5 kg ağırlıklar yeterlimi az değilmi

Haftaya başlama güzelim, yarın sabah başla a.s, haftaya diyince hep kalıyor tecrübeyle sabittir:utangac:
Biz 1,5 kiloyla başladık, yetmezse arttırırız diye. Hareketlerde yazıyor zaten yeterli olup olmadığını nasıl anlayacağın. Benim için 1,5 kg yeterli. Püsküüt de aynen devam ediyor bildiğim kadarıyla. Fazla ağır çalışırsan çok kaslı oluyorsun sonra, erkek gibi görünmek istemem şahsen yerimseniben

Ben yazana kadar Püsküüt cevaplamış bile :utangac:
Ama ne yapayım, şu cd'yi indireceğim diye ikide bir bağlantıyı kesmek zorunda kaldım :çok üzgünüm:

Bu arada şu dambıl işini acilen halletmem lazım Püsküütüm, çünkü bu pet şişeler beni sakatlıyacak. Bugün 2. gün hareketinde de sol dirseğim fena zorlandı hatta bir ara bırakmayı düşündüm. Bu şişeleri yere bakacak şekilde tutması bir dert, mutlaka ters bir yerlerim zorlanıyor senağlama

Bu arada şu dambıl işini acilen halletmem lazım Püsküütüm

Eğer olur da alışveriş için vaktin olmazsa ve internetten almak durumunda kalırsan diye bir öneride bulunayım kumraladacım.. Benimkiler Voit marka. Kırmızı. (başka rengi var mı bilemiyom tabe) Malzeme itibariyle tutması kolay, terlemeyle elinden kayma ve sakatlanma riski yok.
Aklında bulunsun canım.. yerimseniben

Sağol Püsküütçüm a.s.a.s.
Bu gidişle internetten alacağım zaten. Yanlız önce kk'da gezmeyi bırakmam gerekiyor.
Demiştim ya bir şeye başladım mı takıntılı şekilde devam ediyorum diye. KK'da aynı öyle oldu işte. Ama burası da dipsiz kuyu, oku oku bitmiyor:sm_confused:. Gün içerisinde bile her girdiğimde 3-5 konuya bakıyorum. İşteki verimim bile düştü :utangac:
Sınır koyacağım kendime bu gidişle, sadece akşamları gireceğim. O zaman alışveriş sitesine de girecek vakti bulabilirim:utangac:

O sınırı ben de koymalıyım diye düşünüyordum ki.. "hayat" koydu :Roflol:
Şimdi anladım ki gün meğerse 24 saatmiş..

Back
X