Not: püsküüt ben bu sabah yine geç kaldım :çok üzgünüm:, akşam gidince yapacağım artık sporu. Bu gidişle benim sabahları 8 dakika olacak akşamları 8 dakika.
589 mb mış benim elime geçen sene geçti ama açıpta yapmıyorum yaa beni biraz hırslandırında yapayım(
"Günde 8 dakika mı? Yoksa illa ki sabah 8 dakika mı?" yerimseniben
Şu aşağıda fotoğrafı görünen yakışıklıyı sana "çalar saat" olarak gönderebilirim.. İstikrarlı bir şekilde uyutmaz :Roflol:Ya biri beni sabah uyandırsıııııııııııın, kalkamıyorum ki bi türlü
:tomato::tomato:
Şu aşağıda fotoğrafı görünen yakışıklıyı sana "çalar saat" olarak gönderebilirim.. İstikrarlı bir şekilde uyutmaz :Roflol:
Ben part5 i de yükledim demin, ama bana download linklerimi göstermedi site,satın allı falan bişeyler çıkıyo,sayfanın tümünü göstermiyo..Acaba birden abarttım diye mi olduCADIARZU,neticede saat 19 dan beri yüklemedeyim..Neyse işleme yarın devam ediyim,diyorum.Ama bi bilgin varsa ve aydınlatırsan sevinirim.Diğer taraftan spor bölümündeki başlıkta bir arkadaş nasıl indiricez diye sormuş.Oraya da güzel bi konu anlatımı yapsan mı ki acaba ,diyorumyerimseniben
iyi geceler canım,sevgiler:1hug:
Saat 12'de gittim iki tane 1,5 lt'lik su aldım. Boş olan yemek odasına kendimi kapattım. Yere de temiz bişeyler serdim. Bir güzel ikinci günün hareketlerini yaptım :Roflol::Roflol:
O da bir retriever ırkı.. Ama benimki Labradorİç Ses:Golden değil mi, yanlış mı gördüm acaba:uhm:
O da bir retriever ırkı.. Ama benimki Labrador
Şİmdi anlaşıldı benimkinin neden uykusuz olduğu sengözlerimebaksanab
ben dolaşıyorum vakit buldukça buralarda ben varımm.hareketlere haftaya bende başlayacağım.1,5 kg ağırlıklar yeterlimi az değilmi
Bu arada şu dambıl işini acilen halletmem lazım Püsküütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?