Sabahları 8 Dakikanızı Ayırarak İdeal Kilonuza Kavuşun!

Sen o 24 saati zaten en verimli şekilde kullananlardan biri gibi görünüyorsun Püsküütçüm :nazar: Günün 24 saat olduğunun hep farkındaymışsın gibi geliyor bana yerimseniben

Ama tabi bazen o 24 saat insana yetmiyor işte :((

kk kulubu bendede bağımlılık yaptı aslında bi dünya işim var.bende ağırlık almayı düşünüyorum carfeur da satılıyordu çok pahalıda değil aslında 20-30 milyon birşey.bende o zamana kadar şişeyle idare edeyim bariii...

Sen o 24 saati zaten en verimli şekilde kullananlardan biri gibi görünüyorsun Püsküütçüm :nazar: Günün 24 saat olduğunun hep farkındaymışsın gibi geliyor bana yerimseniben

Ama tabi bazen o 24 saat insana yetmiyor işte :((

Teveccühünüz efen'im :utangac:

Mesaj sayıma ve KK ye üye oluş tarihime bakarsan bu farkındalığımı bir süreliğine unuttuğumu görebilirsin :Roflol:

kk kulubu bendede bağımlılık yaptı aslında bi dünya işim var.bende ağırlık almayı düşünüyorum carfeur da satılıyordu çok pahalıda değil aslında 20-30 milyon birşey.bende o zamana kadar şişeyle idare edeyim bariii...

Teveccühünüz efen'im :utangac:

Mesaj sayıma ve KK ye üye oluş tarihime bakarsan bu farkındalığımı bir süreliğine unuttuğumu görebilirsin :Roflol:

İki kişinin yazdıklarını ve kendi durumumu göz önüne alıp; bir de azeri, bitter ve adı şu anda aklıma gelmeyen birçok üyeyi de buna eklediğimde çıkan sonuç;

:enbuyukkk: tamam da, insanda bağımlılık yapmak suretiyle birsürü vaktini aldığı da bir gerçek :utangac:

Mesela her gün buraya ayırdığım vakitte spor yapsam, iki aya kalmaz tığ gibi olurum :Roflol::Roflol:

Çok uzun ama 8, sayfaya kadar geldim:hooray: Şimdi sadece burdaki 12 egzersiz mi yapılacak kızlar yani 60 egzersizi yapmasakta oluyor,yada daha açık sorayım siz sadece bu 12 hareketi mi yapıyorsunuz? Ve ilerleme var mı? Amma hazırcıyım hasırnaşık şey

Senin mesajı taşıdım, Kusura bakma Nefertaricim a.s. Burada cevaplamam daha uygun olur diye düşündüm. Dağınık olunca Püsküüt kızıyo sırnaşık şey

1- Kitapta 60 hareket varmış galiba, ama biz sadece 12'sini bulabildik.
2- Ben birsürü terslik sebebiyle anca başlayabildim :utangac:. Ancak faydalı gibi görünüyor şu aşamada bile. Ama Püsküüt ilerleme var diyor.

Sen konuyu okumaya devam et derim. Hemen hemen bütün sorularının cevapları burada var. eksik kalan olduysa da haber ver hemen tamamlayalımsengözlerimebaksanab. Zaten kalmış 8 sayfan yerimseniben

Mesela her gün buraya ayırdığım vakitte spor yapsam, iki aya kalmaz tığ gibi olurum :Roflol::Roflol:

Benim işimin zamanı ve çoğu zaman mekanı belli değil.. O yüzden eve denk geldiğimde "KK+spor" şeklinde bir alışkanlık edindim. Bi' masaj makinesini çekiyorum pc nin önüne.. Bi' bisikleti yerimseniben
Bisikletteyken mesaj yazmak zor oluyor tabii.. O zaman da okuma / oyun şeklinde geçiyor..

Bu arada aklıma gelmişken.. Bu 8 dakika işine başlayalı ne kadar oldu benim? Hatırlamıyorum.. En iyisi şu tarihe bir bakayım. Sonra tuhaf bir şey yazacağım çünkü..:1ninca:

26 Ağustostaki ölçülerimi ve bugünküleri yazıyorum:
Bel : 72 / 70
Göbek : 81 / 80
Basen : 101 / 101
(Kilo : 68.6 / 66.8)
Kilo bilgisinin konumuzla pek alakası yok tabe.. Bir yandan sağlıklı beslenmeye devam ediyorum ne de olsa.. Konu hareketlerin özellikle bel/göbek bölgesine daha bir ay bile olmadan etki yapıyor olması..
Diğer konu; 8 dakikanın basene etkis yapmıyor olması.. Ya da benimki öyle bi halde ki tınmıyo olabilir tabe yerimseniben

Dimek ki.... N'apıyoruz.. 8 dakikaya devam ayrıca "spor" bölümüne gidip popo için hareketlere bakıyoruz. Onları da bulup, 8 dakikaya ekliyoruz.

Yalnız.. Tuhaf olan şeye henüz gelmedim. Buncacık harekete rağmen.. Kollarımda artık pazularım olmuş.. Dün gece fark ettim. Şoke oldum. Bu iyi bi'şey midir? Karar veremedim..

Diğer konu; 8 dakikanın basene etkis yapmıyor olması.. Ya da benimki öyle bi halde ki tınmıyo olabilir tabe yerimseniben

Yalnız.. Tuhaf olan şeye henüz gelmedim. Buncacık harekete rağmen.. Kollarımda artık pazularım olmuş.. Dün gece fark ettim. Şoke oldum. Bu iyi bi'şey midir? Karar veremedim..

Türk kadını kilo almaya alltan, vermeye üstten başlarmış :Roflol::Roflol: Belki o yüzden seninkiler de önce üstten gidiyordur.

Ben de Türk kadını değil miyim neyim, kilo almaya ortadan, vemeye alttan ve üstten başlıyorum. Dengeyi kuramazsan yürüyen göbek olacağım yakında :çok üzgünüm:

Pazu konusuna gelince, dışarıdan aşırı kaslı kaslı bir görüntü yoksa bir bayanın kollarının kaslı ve güçlü olması güzel bana göre a.s Elimizde sürekli ağırlıklar var ya, ondan olabilir. Bir de vücut yapısına bağlı bence. Mesela benim hep omuz kısmım güçleniyor, kollarım değil. Belki de kaslı kolu o yüzden seviyorum:uhm:

Bir de bu 8 dakika vücudu cidden toparlıyor gibi, başka hiçbir egzersiz yapmadığım ve sadece 1-2 kilo verdiğim halde vücudum ciddi şekilde toparladı çünkü.

Ama ben ölçülerimi alamadım hala :çok üzgünüm: Gerçi alsam ne değişecek, annem geldi-gitti. Beni bi güzel de besiye çekti. Herşey silbaştan başlıyor.

selam kızlaaar:)
bu topikte görmüştüm şu niveanın cd lerini kaç akşamdır uğraşıyorum ay çok uzun sürüyo indirmesi yaww daral geldi 3 ünün indirebildim daha:(
bakalım şimdi 4 ü deniyim bariii:((

Kolay Gelsin Oskeeecim. Evet biraz vakit alıyor. Ama yapması da cidden vakit alacak merak etme. 56 dk :(

bende içinden ne çıkacak diye merak ediyodm valla
10 dk lık bişey çıkmasa dediğim bilem oldu yaniii:)
56 dk lık spor varsa değer ozaman
bende maria clairenin verdiği spor cd si var onuy yapıyodum başlarda 45 dk sürüyodu kızı uyutup geçiyodum karşısına ama sıkı terletiyodu baklım bu nasıl bişeyyy:)

bende içinden ne çıkacak diye merak ediyodm valla
10 dk lık bişey çıkmasa dediğim bilem oldu yaniii:)
56 dk lık spor varsa değer ozaman
bende maria clairenin verdiği spor cd si var onuy yapıyodum başlarda 45 dk sürüyodu kızı uyutup geçiyodum karşısına ama sıkı terletiyodu baklım bu nasıl bişeyyy:)

E onu da deneriz bi ara Oskee'cim sırnaşık şey. Daha Nivea'nın CD'sine başlayamadığımdan birşey diyemiyorum şimdilik. Ama sonra onu da senden isteriz :utangac:

E onu da deneriz bi ara Oskee'cim sırnaşık şey. Daha Nivea'nın CD'sine başlayamadığımdan birşey diyemiyorum şimdilik. Ama sonra onu da senden isteriz :utangac:

ni dimek ni dimek göneririm tabeee
ama benm aklıma hiç gelmedi varyaaa doğru ii olur aslında bu konuya eğiliyim ben biCADIARZU

....Bir de bu 8 dakika vücudu cidden toparlıyor gibi, başka hiçbir egzersiz yapmadığım ve sadece 1-2 kilo verdiğim halde vücudum ciddi şekilde toparladı çünkü.....
Çok sevindi bunları hissetmene kumraladacım.. Tahminimde bu hissinden sonra, "8 dakika" yı bırakmazsın..
Ne oldu bu arada dambıl işini halledebildin mi?

Çok sevindi bunları hissetmene kumraladacım.. Tahminimde bu hissinden sonra, "8 dakika" yı bırakmazsın..
Ne oldu bu arada dambıl işini halledebildin mi?

Yok yok 8 dakikayı bırakmam artık. Yanlız geçen hafta da biraz karıştı program. Annemler burdaydı da:utangac: Bu hafta eksik kalanları tamamlıyacağım artık ne yapalım (kaza namazı kılıyorum sanki :Roflol::Roflol:) E hiç yapmamaktan iyidir, zararın neresinden dönülürse kardır dimi Püsküütçüm :utangac:

Dambıl işiyle de ilgilenemedim. Dirseğimin zorlandığını duyduğunda kardeşim beni dövecekti nerdeyse (Kardeşim ama, erkek olunca cüsse bizi geçiyo doğal olarak). Geçmişte sakatlıklar da var ya, hemen dambıl alıyosuun diye kükredi, çok korktum :Roflol:En kısa zamanda alıcam. İnternetten almak pek cazip gelmedi. Bi spor markete gitmeyi düşünüyorum. Bu arada pet şişeleri aşağıya doğru tutarken zorlanıyordum, ona da teknik buldum. Artık şişeyi tutarken zorlamıyor sengözlerimebaksanab. Dambıl alana kadar sakatlanmadan devam edebileceğim yani :sm_cool:

Elinin altında kükreyen bi' kardeş varsa bana da laf söylemek düşmez diyeceğim ama çene işte..
Bu hafta sonu "dambıl aldım" mesajını görmek istiyorum. (kükremedim, fısıltıyla söylüyorum) a.s.

Elinin altında kükreyen bi' kardeş varsa bana da laf söylemek düşmez diyeceğim ama çene işte..
Bu hafta sonu "dambıl aldım" mesajını görmek istiyorum. (kükremedim, fısıltıyla söylüyorum) a.s.

Başüstüne püsküütçüm (burada asker selamı yok smiley olaraktan, sen yaptım varsaysırnaşık şey) a.sa.s

Sen söylemeye devam et, benim gibi hayatı ertelememek lazım deyip deyip kendine vakit ayırmayı sürekli erteleyen birini hep iteklemek gerekiyor. Allahtan bi taraftan annemle kardeşim (uzaktan bile yetiyorlar a.s), bi taraftan sen hareketlendiriyorsunuz beni. (Ev arkadaşımı da kendime benzettim galiba, onda da pek hareket kalmadı :utangac:)

Back
X