Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen o 24 saati zaten en verimli şekilde kullananlardan biri gibi görünüyorsun PüsküütçümGünün 24 saat olduğunun hep farkındaymışsın gibi geliyor bana yerimseniben
Ama tabi bazen o 24 saat insana yetmiyor işte(
kk kulubu bendede bağımlılık yaptı aslında bi dünya işim var.bende ağırlık almayı düşünüyorum carfeur da satılıyordu çok pahalıda değil aslında 20-30 milyon birşey.bende o zamana kadar şişeyle idare edeyim bariii...
Teveccühünüz efen'im
Mesaj sayıma ve KK ye üye oluş tarihime bakarsan bu farkındalığımı bir süreliğine unuttuğumu görebilirsin :Roflol:
Çok uzun ama 8, sayfaya kadar geldim:hooray: Şimdi sadece burdaki 12 egzersiz mi yapılacak kızlar yani 60 egzersizi yapmasakta oluyor,yada daha açık sorayım siz sadece bu 12 hareketi mi yapıyorsunuz? Ve ilerleme var mı? Amma hazırcıyım hasırnaşık şey
Mesela her gün buraya ayırdığım vakitte spor yapsam, iki aya kalmaz tığ gibi olurum :Roflol::Roflol:
Diğer konu; 8 dakikanın basene etkis yapmıyor olması.. Ya da benimki öyle bi halde ki tınmıyo olabilir tabe yerimseniben
Yalnız.. Tuhaf olan şeye henüz gelmedim. Buncacık harekete rağmen.. Kollarımda artık pazularım olmuş.. Dün gece fark ettim. Şoke oldum. Bu iyi bi'şey midir? Karar veremedim..
Kolay Gelsin Oskeeecim. Evet biraz vakit alıyor. Ama yapması da cidden vakit alacak merak etme. 56 dk![]()
bende içinden ne çıkacak diye merak ediyodm valla
10 dk lık bişey çıkmasa dediğim bilem oldu yaniii:)
56 dk lık spor varsa değer ozaman
bende maria clairenin verdiği spor cd si var onuy yapıyodum başlarda 45 dk sürüyodu kızı uyutup geçiyodum karşısına ama sıkı terletiyodu baklım bu nasıl bişeyyy:)
E onu da deneriz bi ara Oskee'cim sırnaşık şey. Daha Nivea'nın CD'sine başlayamadığımdan birşey diyemiyorum şimdilik. Ama sonra onu da senden isteriz![]()
ni dimek ni dimek göneririm tabeee
ama benm aklıma hiç gelmedi varyaaa doğru ii olur aslında bu konuya eğiliyim ben biCADIARZU
Çok sevindi bunları hissetmene kumraladacım.. Tahminimde bu hissinden sonra, "8 dakika" yı bırakmazsın......Bir de bu 8 dakika vücudu cidden toparlıyor gibi, başka hiçbir egzersiz yapmadığım ve sadece 1-2 kilo verdiğim halde vücudum ciddi şekilde toparladı çünkü.....
Çok sevindi bunları hissetmene kumraladacım.. Tahminimde bu hissinden sonra, "8 dakika" yı bırakmazsın..
Ne oldu bu arada dambıl işini halledebildin mi?
Elinin altında kükreyen bi' kardeş varsa bana da laf söylemek düşmez diyeceğim ama çene işte..
Bu hafta sonu "dambıl aldım" mesajını görmek istiyorum. (kükremedim, fısıltıyla söylüyorum) a.s.
Seçmek hakkım olsaydı; bir şehir var kalbimi çalan.. kalbime geri dönmek isterdim.
İki vakte kadar aklımın, kalbimin kaldığı o şehrin fotoğrafını imzama koyacağım..