Sabahları 8 Dakikanızı Ayırarak İdeal Kilonuza Kavuşun!

..Allahtan bi taraftan annemle kardeşim (uzaktan bile yetiyorlar a.s), bi taraftan sen hareketlendiriyorsunuz beni...
Bakma sen.. Bu benim de işime geliyor.. İçimin ısındığı birine hareket verirken, arkamı dönüp hareketsiz kalmak adil olmayacak diye düşünüyorum çünkü.. :utangac:
Ben de bir hatırlatma yapayım dedim a.s.a.s.
Ah be canım! İki vakti bile beklemedim.. Ertesi gün imzama koymuştum fotoğrafı.. Demek ki senin KK ye girmediğin bir vakte denk gelmiş.. Bugün, yeniden (belki aynı foto olmayabilir, ama aynı şehir ne de olsa) ekliyorum o halde..
Sen bulmuşsundur Püsküütçüm ama ben yine de aklıma gelmişken linki vereyim dedim.
Teşekkür ederim canım.. yerimseniben
Mesaj yazmakla kalmayıp, sanırım aklımın izne çıktığı günlerde olduğu için bir de ekrana baka baka yazmıştım bütün hareketleri.. Sonra 3 hafta kadar denedim. Yeniden basen ölçüme baktım, faydasını göremedim. Yani sonuç şimdilik sıfır..

Bakma sen.. Bu benim de işime geliyor.. İçimin ısındığı birine hareket verirken, arkamı dönüp hareketsiz kalmak adil olmayacak diye düşünüyorum çünkü.. :utangac:
sırnaşık şeya.s.

Ah be canım! İki vakti bile beklemedim.. Ertesi gün imzama koymuştum fotoğrafı.. Demek ki senin KK ye girmediğin bir vakte denk gelmiş.. Bugün, yeniden (belki aynı foto olmayabilir, ama aynı şehir ne de olsa) ekliyorum o halde..
Bu aralar hiçbirşeyi zamanında göremiyorum galiba:utangac: Teşekkürler tekrar eklediğin için a.s.

Mesaj yazmakla kalmayıp, sanırım aklımın izne çıktığı günlerde olduğu için bir de ekrana baka baka yazmıştım bütün hareketleri.. Sonra 3 hafta kadar denedim. Yeniden basen ölçüme baktım, faydasını göremedim. Yani sonuç şimdilik sıfır..
Hımm, ben de önce elimdekileri sıraya sokayım, ondan sonra onları deneyeyim diyordum ama, biraz erteleyeyim bari:uhm:

Uzuuuuuun bir yazı buldum, spor vs.. ile ilgili.. Bi' okuyayım inşallah.. Sonra gerekli yerleri, gerekli başlıklara ekleyeceğim.. İşe yarar birşey çıkarsa aklımdasın kumraladacım..

Sağol Püsküütçüma.s.a.s.
Ben de şehir dışındayım. Günübirlik diye çıktık, iş sebebiyle. Ama geri dönemedik. Tabi benim tüm program altüst oldu:çok üzgünüm:. Kılık kıyafet falan derken, bugün de pet dambıllarımı sonunda alabildim:Roflol::Roflol:. Yarın kaza egzersizlerimle birlikte 1-2 saat spor yapmam lazım artıkÇok üzgünüm çoook

Ohhh hayırlı olsun dambılları arkadaşıma.. a.s. a.s.
Boşver kazayı falan.. Yarın temiz bir başlangıç yaparsın kendine yerimseniben

Ohhh hayırlı olsun dambılları arkadaşıma.. a.s. a.s.
Boşver kazayı falan.. Yarın temiz bir başlangıç yaparsın kendine yerimseniben

Yanlış anlattım galiba, kusura bakma :utangac:
Pet dambıl, yani 2 x 1,5 lt su aldım yine. İmkanlar ancak ona izin verdi. Gerçek dambıl için Ankara'ya dönmem lazım:çok üzgünüm:

Utandım şimdi kendimden:çok üzgünüm:

Yooo sen yanlış anlatmamışsın.. Ben görmek istediğim gibi görmüşüm.. Hatta bi' an duraklamıştım.. Pet dambıl ne ola ki diye.. Herhalde voit yerine pet aldı dedim..
Allaaaamm yaa bazen ne kadden salak oluyoomm sırnaşık şey

kumraladacım bi' de şunu düşün..
Senin bu "8 dakika" ile 3 haftada belim 2 cm. birden inceldi..
İşe yarayan bir şeyi geciktirmemekte fayda var.. a.s.

kumraladacım bi' de şunu düşün..
Senin bu "8 dakika" ile 3 haftada belim 2 cm. birden inceldi..
İşe yarayan bir şeyi geciktirmemekte fayda var.. a.s.

Heyoooo :dance::dance::hooray:Tebrikler püsküütüm.
Sabahın 7'sinden beri ayakta olup da internette bilgi arayarak erken kalktığım bu günü de kaçırmak üzereydim neredeyse kiiiii, sen yetiştin. Acayip gaza geldim şimdi bak.Çok üzgünüm çoook

Saat de 11:30 olmuş :1shok:, neyse şu yeni gelen mesajalra bakıp kaçayım hemen. Pet dambıllarım beni bekler yerimseniben

Eveet; bugünün normalde boş gün olması sebebi ile, yapmış olduğum 3,5 günlük hareket de borcumdan düşülüyor :dance:

3,5 ne diyeceksiniz şimdi. O buçuk 6. günün hareketlerini ikişer set yapabildim demek. Aslında tamamlamak isterdim ama bayılıyordum az kalsın. Sabah kahvaltı etmemiştim de :utangac: Sonra da spordan önce yemeyeyim diye aç bilaç giriştim hareketlere. Bir ara onu da tamamlarım artık sırnaşık şey

Neyse, 14:00 itibariyle kalori değeri açısından diyet kurallarını hiçe sayan kahvaltımı etmiş, kendime gelmiş şekilde yazıyorum. Birasdan da yeşil çayımı içeceğimyerimseniben.

Püsküütçüm, hani hareketlerin başında açıklamalarda diyor ya ağır geliyorsa ağırlıkları azaltın diye. Bana 4. günün A egzersizinde ağırlıklarım ağır geldi biras. Ben onları nasıl değiştireceğim şimdi:Roflol::Roflol:

Püsküütçüm, hani hareketlerin başında açıklamalarda diyor ya ağır geliyorsa ağırlıkları azaltın diye. Bana 4. günün A egzersizinde ağırlıklarım ağır geldi biras. Ben onları nasıl değiştireceğim şimdi:Roflol::Roflol:
Nasıl olsa seninkinin markası "Pet Dambıl" suyun 1/3 ünü boşalt.. Ancak sıra tekrar 4. güne geldiğinde biraz daha su ekle.. Sadece onda zorlandıysan, harekete alışık olmadığından ve bu nedenle de bugüne kadar tembel tembel bekleyen kaslarının çalışmaya başlamış olmasından kaynaklanabilir.. a.s.

Nasıl olsa seninkinin markası "Pet Dambıl" suyun 1/3 ünü boşalt.. Ancak sıra tekrar 4. güne geldiğinde biraz daha su ekle.. Sadece onda zorlandıysan, harekete alışık olmadığından ve bu nedenle de bugüne kadar tembel tembel bekleyen kaslarının çalışmaya başlamış olmasından kaynaklanabilir.. a.s.

:Roflol:Keşke sorun pet dambıllarımda olsa, ben şu üst bacak için olan ayakları sandalyeye koyup kalçayı kaldırma hareketindeki ağırlıklardan bahsediyordum. Bizzat kendi kalçamdan yaniyerimseniben

Şaka bir yana benim eskiden belimde de sakatlık vardı, o yüzden o hareket belimi de zorlayınca tereddüt ettim. Ben de ağırlıklarımı belimi zorlamayacak kadar kaldırdım biraz. İşe yaradığı kadar artık napalım:sm_confused:.

Ağırlıklar küçülünce belki daha çok kaldırabilirim:Roflol::Roflol:

:Roflol: :Roflol:
Gülsem mi utansam mı bilemedim ama bugün yine şımarıklığım üzerimde olduğu için gülmeyi tercih ettim. 4/A ya bakmadan atlamışım, bi' de ciddi ciddi yazmışım.. :Roflol:
Belinde rahatsızlık duyuyorsan ayağını sandalyenin ortasına doğru uzatıp deneyebilirsin. Önerilen topuğu koymak.. Ama bu şekilde bele daha fazla yük biniyor. Bir dene istersen.. Ama zorlama da tabii.. a.s.

Merhabalaaara.s.

8 dakikada egzersizlerinde istediğim düzeni tutturduğumu ve artık aksatmadan yapmaya başladığımı gururla söyleyebilirim artık:teytey:. Şu "D dambıl" ve "dambıl" arasındaki farkı da çözeyim, dambılarıma da kavuşacağım.:dance:

Oleeeey beee
Tebrikler kumraladacım a.s. :nazar:

Günaydııııına.s.a.s.

Sağol Püsküütçüm, ben de programımı bozmamak adına birazdan bu günkü egzersizlerimi yapacağım.

Ama kafama bir soru takıldı, onu çözeyim diye erteliyordum. Hani egzersiz için en iyi zaman dilimi öğleye kadar olan dilim, akşam saatlerinde de en az verim alınıyor deniyordu ya. Acaba bu "en faydalı dilim" kısmı bilgisayar başında sabahlanan geceler için de geçerli midir:uhm:

Bir yandan aksatmayayım yapayım diyorum. Bu uykusuzlukla akşam üzeri hiç yapamam zaten. Diğer yandan, eğer vücut yorgunken verim alınamıyorsa boşuna zorlamayayım, kendimi öldürmek için daha acısız bir yöntem tercih edeyim diyorum. Hemen arkasından beyin mi mantık mı olduğunu çıkaramadığım bir ses gürlüyor; "Bahane üretme ikide bir :oklava::mymeka:" diye.

Uykusuzluk başıma vurdu galibalaelaelaelaelae, gevezeleşiyorum ben böyle zamanlarda.

Çok bağırıyor bu beyin midir mantık mıdır her neyse , ben sözünü dinleyeyim de sussun bari....

Püsküütçüm nerelerde kaldın yaaa, bak ben bugün uykusuz uykusuz ne işler yaptım, sevine sevine burada anlatmaya geldim, bi baktım kimsecikler yoksenağlama.

Neyse ben konuma geleyimsengözlerimebaksanab; sabah kafamın içinde bar bar bağıran sesi egzersizlerimi yapmak suretiyle susturdum :dance:.
Tabi benim pet dambıllar sorun çıkardı yine. Benim eller de biraz küçük olduğundan zaptedemiyorum bir türlü, hele de buzdolabından çıkan pet dambıllar hiç tutulmuyor. Mevsimi geçmiş onuntatlicadiarzu.
Ben de dedim ki o mu bu mu demekle olmuyor bu, D dambıllarımı alayım, beğenmezsem diğerlerinden alırım artıkın dedima.s Siparişimi verdim. Ne kadar sürer elime geçmesi tam olarak bilmiyorum ama, aşağıda görmekte olduğunuz civcivler yakında elimde olur :teytey:

sporaltis43.jpg

Sevgili Püsküt(:1hug:)ortalarda yok.Mahsuru yoksa ilk hayırlı olsun benden gelsin.Çok güzelmiş civcivlerinsırnaşık şey Kullanımı çok kolay birşeye benziyor,gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz.yerimseniben
:1hug:a.s.

kumralada merhaba,civcivlerin çok güzel hayırlı olsun.ben ypamıyorum hareketleri sabaha kadar oğlumu emzirmek için kalktığımdan sabah işe zor yetişiyorumsenağlama
varmı sende değişiklik ben 2 kilo verdim.yarın benim süt iznim var cumaları evdeyim.yürüyüş yapacağım oğluşumla 1-1:30 saat.

Back
X