Sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız?

delikizinturkusuyum

Hoşgeldin MİRZA'm...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
1.068
17
116
44
Eskişehir
Kızlar, arkadaşımın ablaı anlatıyordu geçenlerde. Eşi sabahları bir türlü kalkmak bilmiyormuş. Hadi, hadi, geç oldu vs. derken iş büyüyüp ne öküz gibi yatıyon, kalksana gerizekalı adam gibi cümlelerle devam ediyormuş. Üzüldüm dinleyince. Peki siz sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız??yerimseniben

genelde eşim beni uyandırır aslında tam uyandırma diyemem çünkü o uyanınca bende uyanıyorum zaten :) ama ben uyanınca o uyanamıyor. bazen aşkım kalk hadi geç kaldık geeeeeeeeeeeeçççççççç diye ama bağırmadan tatlı bir şekilde uyandırır

yani üzülmeyi bırak insan eşine bu saygısızlığı yaparmı hiç..ne biçim laflar aynı şekilde eşi ona o lafları dese o nasıl tepki verirdi acaba????neyse bizde genelde ben erkenciyimdir eşimide öperek ve sessizce uyandırırım çünkü o saatlerde meleğim uyuyor oluyor..hafta sonları kahvaltıyı hazırlamak için cumartesi ben erken kalkarım pazar eşim...eğer miskinlik yaparsa valla bende kalkmıyorum o zaman bizim küçük hatuna görev düşüyor....

benim esimde birturlu uyanmaz, ama ben genelde sabahlari cok soguk olurum ellerim buz keser, hafif ayaklarina dokundummu tamamdir=) onun isi cok kolay ama..en ufak sese uyanirim ben...

Aşkımmmm Günaydınn derim kulağına (çünkü evimiz sobalı olduğundan kızımla aynı odada yatıyoruz) Hemen açıverir gözlerini kocacığım.

Üzüldüğüm kadının durumu değil sanırım yanlış anlamışsınız. Evliliklerinin geldiği duruma üzüldüm. Tabiki çok büyük saygısızlık ve ben de hiç yakıştıramadığımı ve ayıpladığımı söyledim zaten kendisine.

Ben sabah saat çaldığında eşim uyanmadan hemen alarmı kapatmak için koştururum. Kahvaltıyı hazırlarım, kocacıımın yanına gidip öperek uyandırırım hadi aşkım kalkma vakti kahvaltı hazır diye. :asigim:

ben uzaktan askim hadi kalk diye bagiriyorum cunku yaninda sessizce desem uyanmaz durtsem birden sicriyo korkuyo oyuzden yataktan kalkip askim askim diye bagiriyorum kalkiyo

canımcım yanlış anlamadım tabiki evliliğin gidişine üzüldük hepimiz ama iki eşin birbirine böyle çirkin laflar söylemesi ne durumda olsa olsun hiç hoş değil.işte saygının bitme noktasının başlangıcıdır diye düşünüyorum..

Daha hiç kaldırmak nasip olmadı ama ilerde evlendiğimiz de kalk aşkım dediğimde kalkmassa yapacağımı biliyorum ben jeyyar

Cancağızım ben uyandımmı o da uyanacak(çok yorgun değilse)
Hemen başlarım sarılmaya yanaşmaya öpmeye falan..
Öyle yatakta 5/10 dakika sarıp sarmalarız birbirimizi:asigim:
Sonra geç kalmışız deyip fırlarız yataktan,koştura koştura hazırlanmaya başlarız.
Kahvaltı düzenimiz yok,eşim sabah yediğinde midesi çok bulanıyor erken saatlerde yani.O yüzden hazırlama dedi bana.
Ama naneliysek hiç suratına bakmam,yataktan kalkarım ve sesli bir şekilde dolaşırım evde.Çekmeceleri küt küt çekerim,kapıları sert kaparım,şarkı söyleye söyleye evin içinde büyük bir hareket meydana getirirm o zaten mecburen uyanır..jeyyar

ben eşimi uyandırmıyorum o benden önce kalkıp işe gidiyor ben ona göre biraz daha geç gittiğim için

benden yarım saat sonra kalkıyo onun için o arada hazırlanırım tam çıkacağım zaman aşkıııı kalk hadi geç kalırsın uyan hadi canım derim..

hala uyuyosa aşkı beni çıkar hadi güle güle yap bana derim azcık çekiştiririm:icecream:

baktım hiç hareket yoksa dış kapıya çıkınca zile basarım sanki biri gelmiş gibi olur o zaman uyanır işte :dance:

nane durumunda da geç kalıyosun hadi Çok üzgünüm çoook ama gene kıyamam sonuna hayatımı eklerim :asigim:

bir kaç gün öncesine kadar gider öper koklar uyandırırdım...
acaip severim onu uyurken seyretmeyi...
ama son bikaç gündür galatasaray marşıyla çalan alarmı eşliğinde uyanıyor...
ilgilenmiyorum...

öperek uyandırırım oda gözünü açar beni öper:asigim:
baktım uyanmıyo çıkarım üstüne otururum:roflol:

Bizim evde her sabah sırasıyla aynı olaylar olur.
Önce benim telefonumun alarmı çalar.Ben uyanırım.Canım bak saat 7ye geliyor diyerek öperim. O da tamam aşkım,birazdan kalkarım der. Hemen geri yatarım.:roflol:
10 dakika sonra kocamın telefonun alarmı çalar. Bu defa o kalkar,öper ben gidiyorum der. Ben de hayırlı işler,kolay gelsin derim.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…