Sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız?

sabah bir öpücük konduruveririm yanağına ''uyuyan yakışıklı,hadi uyan saat 6,45 işe geç kalacaksın,aşkım''derim,kalkmakta direnirse,,,15 dakika beklerim sonra''aşkım saat 7;30 geç kalıyorsun işe''derim,hemen firlar yataktan,,çoğu zaman uyku haliyle anlamaz benim onu kandırdığımı...:icecream:jeyyar

Ben uyandirmam cogu zaman benim kizlar yanina girer büyük kizim baba bayildinmi kaksana artik der :roflol:esimin uykusu biraz agir o yüzden büyük kizim kaldiramasa kücügnü 1 yasinda koyuyorum yanina yüzüne pat pat vura vura uyandiriyor babasini sonrada ücü bogusuyor yatakta ben kahvaltiyi hazirlayana kadara.s

ŞenizOnu öpücüğe Boğarak . Helebi Kalkmasin Yüzünü Ben Yikamiş Olduğum Için Yikamamasina Gerek Kalmaz .Şeniz

Valla Ben Saati 7,30 Kuruomm Ama Kalkamiyom Sekize On Kala Kalkarimm Tabi Bi Aceleyle. Sonrada Kocişş Hadi Kalka Geç Kaldi Işe Derimm Tabi Kalkmazz Ama Burnundan öpüncee Hemen Kalkar Sağolsunn Ben Zayif Noktasini Buldum

ben nıye uyandırayım ki?kaçta kalkacaksa uyanır zaten.ya kendılığındn ya da saatını kurar.hafta sonuda hangımız kalktıysak uyandırmayız uyanmamızı bekleriz.

Ben esıme padısahım dıyerek yada cırkın ordegım dıyerek sevdım ıcın yanına uzanarak kulagına ıkısınden bırını fısıldarım sonrada bı opucuk kondururm kalkar ama bazen benımkıde kalkmak bılmez yorganı ustunden alırım mecburen kalkar ama yınede operek genelde kaldırırım guzel soz yılanı delıgınden cıkarır derler ya oyle ıste

genelde eşim beni uyandırıyor sabahın köründe kalktığı için ama olur da bir günde ben sabahın
köründe kalkarsam öpmem yeterli oluyor

esimi pek uyandırmam.cünkü bende calısıyorum ve ona kahvaltı falan hazırlamıyorum.herkes kendi kalkıo.ama haftasonu aramız iyiyse öpücükle degilse adını söyleyerek kaldırırım.

Ya o kadar zor uyanıyor ki anlatamam. Önce alarm çalar sonra o kapatır bi daha çalar tekrar kapatır bu arada ben uyanırım önce öperim sırnaşırımŞeniz o hala kalkmaz sonra yanıma yat der biraz yanına yatarım ama yine kalkmaz sinirlenmeye başlarım en sonunda da sarılır yatağın içnde sürüklerim kucağıma almaya çalışırım koca bebeğim diyerek ama alamam.Debelenip dururuz bi gün düşücez ama ne zaman bakalım.kafamçokkarıştıHer sabah kaldırma işlemi en az 20 dakika.Kötü Kazen

o benden önce kalkınca onu uyandırma gibi bir durum olmuyor ama ondan önce kalkmış isem oğlumu götürüp yanına yatıırıyorum o da uyanıyorrrr

biz uyanamıyoruz, sekizde kalkacaksak saati önce yediye kuruyoruz sonra yedi çeyrek sonra yedi buçuk sonra yedi kırkbeş sonra sekiz onbeş dakikada uyanıyoruz genelde cilveleşme saatlerimiz oluyor ama bir türlü uyanamıyoruz en son yedi kırkbeşte ben kalkıyorum sonrada onu uyandırıyorum tembeliz anlayacağınız

ilk evlendigimizde kahvaltıyı hazırlar seslenridim ama ne krizdi o günler resmen uykusunda terslerdi beni ve bende aglardım birgün dediki aşkım sen hiç kalkma ben kakar yaparım kahvaltımı dedi işime geldi tabi.şimdi o beni uyandırıyor kızımız yuvaya gittiginden onu hazırlamam gerekiyor "aşkım hadi kalk bakk saat ..:.. oldu geç kalıcam" diyor.ve kahvaltısını kendi hazırlamış oluyor..benim eşimde şöle bi tohaflık var eger ona kahvaltı hazırlıyorsam ben uyandırıyorsam nedendir bilmem bi rahat oluyor adam ve kalkmıyor yataktan ben sonuda aaaaaaa yeter mehmet kalk diye bagırıyorum..olmadı ervayı yolluyorum canm benim öpüyor babasını baba kalkkkkkkkkkk diyor kızçem

tek benim kocamdamı var böle bir sorun yoksa başka varmı hep merak etmişimdir sölermisiniz lütfen ?

o sabah ki ruh halime bağlı eğer küssek dürtükklerim hadi kalk artık derim :mymeka:Çok üzgünüm çoook:1closedeyes:
eğer iyiyse aramız aşkım hadi uyan der öperimŞeniz:asigim::1hug:

ben cok uykucuyum,o yuzden o beni uyandirir hep,ben ne olur bir az daha uyuyum derim ve uyurum,o da gec oldu gec oldu soyleye soyleye kalir,neler cekir adamcigaz beni uyandirmakcin,ama pazarlari ben onu kaldiramiyorum,tum haftada yaptiklarimi cikariyor benden:1rolleyes:

ben hiç böyle bir saygısızlık yapmadım kavgada bile yapmam genelde hep o kalkar beni uyandırır ben nadir uyandırıyorum oda öpe koklaya oluyo sessizce konuşurum oda uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…