- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
-
YA AVİKAPCIM TAM BENLİK KONU EŞİM LE TEK TARTIŞTIĞIMIZ KONU DİYEBİLRİM HERGÜN FARKLI ŞEY SÖYLER ,,, YA GECE UYUYAMADIM, ÜŞÜYORUM KALKAMIYOM, ÇOK YORGUNUM,,,,,VB, OLSUN GÜLÜ SEVEN DİKENİNİ YESİN DEMİ KATLANCAAZ ,,, BU ARADA SENİN ESKİŞEHİRLİLER BULUŞUYORUZDA MESAJINI GÖREMEDİM SENDE KATIL TMM a.s.Kızlar, arkadaşımın ablaı anlatıyordu geçenlerde. Eşi sabahları bir türlü kalkmak bilmiyormuş. Hadi, hadi, geç oldu vs. derken iş büyüyüp ne öküz gibi yatıyon, kalksana gerizekalı adam gibi cümlelerle devam ediyormuş. Üzüldüm dinleyince. Peki siz sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız??yerimseniben
bende tam gozlerımı fal tas gıbı acmıs okuyodum ve ıcımden bı ahhh cekıodum:))):teytey:Genellikle esim benden önce kalkar, kahvalti hazirlar, beni severek öperek uyandirir, kahvaltiyi yataga getirir ve beni kendi elleriyle doyurur ... :asigim:
Ve sonra beni arabayla is yerine birakir ...ha birde öpücük tabi :asigim:
Mesela yani dermisim ...lülülülülülü
Nerde böyle bir es, siz bulursaniz bana haber verin okeymi yerimseniben
yaa benim daha kocam yok(ama olsaydı eger
''kocişşşşşş kalkkk ne yatıyosun daha hadi kahvaltıyı hazırla evi topla geç kaldık işe ben üstümü giyip hazırlanıyımda çıkalım'' diye uyandırırdım
:))))
yerse tabi...
Kızlar, arkadaşımın ablaı anlatıyordu geçenlerde. Eşi sabahları bir türlü kalkmak bilmiyormuş. Hadi, hadi, geç oldu vs. derken iş büyüyüp ne öküz gibi yatıyon, kalksana gerizekalı adam gibi cümlelerle devam ediyormuş. Üzüldüm dinleyince. Peki siz sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız??yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?