Sabahları eşinizi nasıl uyandırırsınız?

Benim uykum çok ağır...Kocişim uyandırıyodu eskiden beni. Artık kahvaltı için erken kalktığımdan dolayı ben onu kaldırıyorum. Ama hemen kalkar. Zaten kalkmasada kızmam...Öpe öpe, seve seve uyandırırım onu. Zaten bizim alarmlardan sonra uyumakda zor. Alt kattakiler bile bizim alarmlarla kalkıyor. Uyanamadığımız için, sesi en son seviyeye getiriyoruz...

valla benim eşimde kalkmayı pek sevmez.uyuz ediyo beni.saatlerce ugrasmam gerekiyo.o yüzden bende pek üstelemiyorum.kendiliğinden kalkıyo.bizimki pek uyanmak bilmiyo.önce nazık nazık cagırıyorum sonra sinirli cagırınca uyanıyo.ama genelde saatle kalkıyo.oda bi sorun onun için.saat 9 da kalkacaksa saati 8.30a kuruyo her 5 dk bir çalıyo mübarek saat.bu sefer ben sinir oluyorum.söyle birden bire tek çalmaya kalktıgını hiç görmedim.sabah uykusu haram bana

Genellikle esim benden önce kalkar, kahvalti hazirlar, beni severek öperek uyandirir, kahvaltiyi yataga getirir ve beni kendi elleriyle doyurur ... :asigim:

Ve sonra beni arabayla is yerine birakir ...ha birde öpücük tabi :asigim:

Mesela yani dermisim ...lülülülülülü

Nerde böyle bir es, siz bulursaniz bana haber verin okeymi yerimseniben

Arada öperek uyandırırım ama her sabah değil...

Genelde;

----- Hayatım hadi kalk sabah oldu..
------hıııııııı
5 dk sonra..
-------hadi ama geç kalıcaksın..
------ıııııııı dur 2 dakka tamam.

5 dk sonra.
--------kalkarmısın lütfen hadi amaaa
--------tamam kalktım..

YA AVİKAPCIM TAM BENLİK KONU EŞİM LE TEK TARTIŞTIĞIMIZ KONU DİYEBİLRİM HERGÜN FARKLI ŞEY SÖYLER ,,, YA GECE UYUYAMADIM, ÜŞÜYORUM KALKAMIYOM, ÇOK YORGUNUM,,,,,VB, OLSUN GÜLÜ SEVEN DİKENİNİ YESİN DEMİ KATLANCAAZ ,,, BU ARADA SENİN ESKİŞEHİRLİLER BULUŞUYORUZDA MESAJINI GÖREMEDİM SENDE KATIL TMM a.s.

walla bence onlar hıc bosuna bırbırlerıne hakaret etmesın dırek ayrılsınlar.nsan duyunca bıle sınırlenıo ne olursa olsun karsındakı ınsan senın esın ona saygı duyman lazımkı saygı goresın.okuz nedemek yaa bı kere bı bayanın agzına hıc yakısıyormu ben bayanların argo konusmasına cok karsıyım bana cok ıtıcı gelıo.Gelelım esas meseleye ben de esımden once kalkar kahvaltısını hazırlarım sonra usulca oper uyandırırım ama ılk seferde uyandıgı pek gorulmemıstır:) ama bı baska konuda war benım esım bıde tv karsısında oyur bende bu durumdan nefret edıyorum bırakcam orda uyusun derım ama ıcım rahat etmez cnk ole zor kalkarkı anlatmam ınanırmısınız arkadaslar ayaklarından surukleyıp gotursem uyanmaz:)bıde sabah olur ben buraya nasıl geldım der:)

bende tam gozlerımı fal tas gıbı acmıs okuyodum ve ıcımden bı ahhh cekıodum:))):teytey:

kızalr ben telfonumun alarmını ayarlıyorum şimdilerde evlerinin önü boyalı direk çalışıyor oynaya oynaya kalkıyorum kocacımada hani avrupa yakasında burhan varya onun bi konuşması vardı onu aldım kendime diyorum ki NAPIYORUZ NAPIYORUZ KALKIYORUZ KALKIYORUZ diyorum hadi kocacım kahvaltıda hazıre diyorum.gülerek kalkıyor.çatlıyor ama gülmekten bide taklidini yapıyorum çünkü burhanınnnnnn.canım kocamm yaaaa.bitanedir valla. :)

yaa benim daha kocam yok (ama olsaydı eger
''kocişşşşşş kalkkk ne yatıyosun daha hadi kahvaltıyı hazırla evi topla geç kaldık işe ben üstümü giyip hazırlanıyımda çıkalım'' diye uyandırırdım
:))))
yerse tabi...

canım benim odediğin çok zoooor oluyo neyapsakta kalkmak istemio biraz huy meselesi :roflol::sm_cool:

Benim kocam da zor uayananlardan. Sabahlara kadar kitap okur, nette haberleri takip eder. E haliylede sabah uyanamaz. Önceleri çok uğaşırdım.Tabii ki seviyemizi düşürmeden. süprizzzzz Ne yapsam kalkamazdı. En son telefonunu gizlice çaldırmakta buldum çareyi. Telefonunun sesine fırlıyor yataktan. Benim numaranı görünce önce ters ters bakıyor. Sonra hemen ,iyiki kaldırdın dersime geç kalıcaktım diyor.:1hug:

Uyansana aşkımm, aşkım kalksana alarmın çalıyo bak yine geç kalıcaksın.
10 dk. sonra
Uyansana be adam git çalış para getir bana , aloo kime diyorum , rakı paramı kimden alıcam ben hulen işe gitmezsen, iki dk. içinde kalkıyosun yoksa yorganı üzerinden çekerim.

2. cümlem daha etkili oluyor.

kızlar benim kociiiss ögleye kadar yatar gece calıstıgı için ben sabah kalkıp kursa gittigim için ben gele kadar yatar geldigimde kalkmamış ise askııııııım hayatııııııııııııım ben geldiiiiiim aaaaa daha kalkmadınmı hadiii hayaatımmmm kalk derimm ... hafta sonu sa bende eşimle birlikte o kalkala kadar yatarımmo zaman o benden önce kalkarsa meyve suyunu ile gelip prensesssssssss kalk diye beni uyandırrrrrrrrrrr kızlarrrrr

anam dedım benım tatlı kocam daha uyuyormuşmu?bi denem hadi kalk " derım ilk dahada kalmazsa anam ramcom kalk işe gec kaldın dıye kandırırım oda hemen kalkar :)

Öyle derse bende kalkmam tabiklava:klava:
Hiçbir zmn bağıra bağıra eşimi kaldırdığım olmadı.Hatta kayınvalidem önceden bağır bağır kaldıramazdık uykusu çok ağırdı sen nasıl beceriyorsun diyor.(bende içimden sen kaldırmayı bilmiyorsun diyorumjeyyar)
Mesela diyelim eşiniz gerçekten de işe geç kalıyor.Bunu suçlayarak değil de.Sonucuna kendisinin katlanacağını belirtecek birşey söylerseniz daha iyi olur.Çocuklarda da böyle.Mesela çocuğa ödevini yap,ödevini yap diye diretene kdr,sonucuna katlanacak olan sensin istemiyorsan yapma diyip başından çekilmek en doğrusu.(Bak nasıl tıpış tıpış yapıyor)
Her neyse konu dağılmasın!!!
öncelikle eşime hayatta adıyla hitap etmiş değilim.bunun yerine daha tatlı kelimeler kullanmayı yeğliyorum.o da öyle.bu ndnle kaldırmamız daha güzel oluyor.Önce cnmmm,cnmmm diye hafiften dürterek beni duymasını sağlıyorum.Sonra da kalkmasını gerektiğini söylüyorum olay bu kdr.o da dudaklarını uzatıyor heheheheŞeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…