Sabahlari uyanamiyorum, uyansamda kalkamiyorum

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Selam kizlar... Benim derdimde sabahlari uyanamamak... Uyansam bile 5 dk daha, 5 dk daha diye diye 4 Saat daha yatabilecek kapasiteye sahibim... Bazende alarmin caldigini dahi hatirlamiyorum. Insan her sabah 7-8 tane alarm kurar mi? sonuncusu caldiginda bile kalkamiyorum cogu zaman.

Cocuklugumdan bu yana aksam gec yatmaya aliskin bir insanim. Ama erken dahi yatsam kendimi bildim bileli sabahlari ayni sorun söz konusu. Is yerine istedigim saate gidebilme lüksüne sahip oldugum icin galiba bunun rahatligida var. Uyuyorum da uyuyorum. Ama bende artik normal insanlar gibi sabah 7 de is basi yapmak istiyorum ve vakitlice isten cikmak istiyorum fakat yapamiyorum. Randevularim oldugu günler zor güc kalkiyorum erken ama bu kezde bir gram makyaj olmadan ise geliyorum. Aksam da gec ciktigim icin isten haliyle bitkin düsüyorum canim hic birsey istemiyor.

Allahtan evli degilim birde evli olsam esim kahvalti istese tamamen yanmistim. Ilerisini düsündügümde karnima agirilar giriyor.

Ben nasil erken kalkmaya alistirabilirim kendimi?

Benim kardesimi hatirlatin simdi bana:)
Kendiside sabah kalkmayi asla sevmez ve zor bela kalkar ama bu kalkma sureci 3-4 saat sürer , kendiside ise istedigi saate gidiyordu ondan kaynaklaniyordu birazda.

Ama son bir yildir kendine söz verdi , belirli bi saate uyanip birdaha uyumuyordu ve zamanla ne.kadar zor olsada basardi suan .

Inan bana yataga yapisiyodu resmen deli ediyordu hepimizi uyanana kadar.

Sende kendine aksamdan bir program hazirla , bir saat belirle o saate uyandiginda hemen kalk ve dusa gir .
Kahveni yap ic uykunda acilmis olur bu arada:)

yatak sabahları çok çekici oluyor. akşamları bir o kadar itici.

akşam olduğunda yatmamak için her türlü bahaneyi buluyorum. sabahları da kalkmamak için :)

ama iş beklemez, beklemiyor

B12 benexol var vitamin akşam yatmadan içince sabah istesen de istemesen de zımba gibi kalkıyorsun hemen toparlıyor bünyeyi.

Kalktiktan sonrasi SIKINTI degil gel gelelim bir kalkabilsem. Erken ise gitmem gerektigi günler basariyorum ama ölsem bu Kadar zor olmaz herhalde. Sürürne sürüne banyoya gidiyorum hele de gün aksam eve nasil gidiyorum bana sorun. Yorgun bitkin bir sekilde. Ölü gibiyim. Haliyle makyaj yapmadigimda da hasta misin neyin var gibi sorulardan artik GINA geldi. Saati kurdugumda bir kalkabilsem gerisi gelecek buna inaniyorum.

ben de sabahları çok zor yataktan kalkıyorum.

demir eksikliği var bende. o da yapıyormuş.

istersen sen de bir kan tahlili yaptır.

Bende 2 yil önce vardi o hap aliyordum yakin zamana kadar artik demir fazlaligi varmis doktorum öyle dedi. SIKINTI demirde degil, BENDE

yatak sabahları çok çekici oluyor. akşamları bir o kadar itici.

akşam olduğunda yatmamak için her türlü bahaneyi buluyorum. sabahları da kalkmamak için

ama iş beklemez, beklemiyor

Valla is beklemezde sabahlari hicte umrumda olmuyor acikcasi

B12 benexol var vitamin akşam yatmadan içince sabah istesen de istemesen de zımba gibi kalkıyorsun hemen toparlıyor bünyeyi.

eczaneden kendim alabilir miyim yoksa recete ile mi yazdirmam gerekiyor?

alabilirsin canım 10 lira falan vitamin yani öyle doktorun yazması gereken bi ilaç değil

ben Yurt disinda kaliyorum insallah Burda da ismi aynidir. Tsk ederim.

ben eşim kahvaltı istese ne yaparım kısmına takıldım

herif istese mecbur yapicam yada aksamdan kavga ederim Sabah kalkmayim diye
ama o zamanda uyandir beni derim. Alarm sistemim kocam olur demi? Kaldirabilirsen hazirlarim yoksa kusura bakma derim.

Kizlarim o bu degilde cidden cok eringec oluyorum gündüzleri ne yapabilirim ki sizce?

b12 değerlerine baktır bence acil bir dahiliye yolunu tut

Doktordan cikamaz oldum zaten bu yil bi daha gideyim bakalim ama baska fikirleriniz varsa yazarsaniz inanin cok mutlu olurum.

başka çözümü yok malesef yaşın genç sonuçta hafıza geliştir diyemeyiz ki hafızan gayet iyi ama bunun bence tek sebebi b12 eksikliği olabilir sende bende de oldu bir dönem. börek yapacaktım. geldim tezgahın başına bir şey eksik diyorum ama ney.. meğer yufka almamışım...

B12 benexol 'u aynı şikayet yüzünden bende almıştım ama 2.-3. kullanımda vücudumda sivilce ve isilik arası bir sürü noktacıklar çıktı. Sonra bazı tahlil sonuçlarımı incelediğimde B12 tahlil sonucum normal değerler arasındaymış ve durum böyle iken kulanmam bana olumludan ziyade olumsuz olarak döndü.

yemin ederim aynı durumdayız arkadaşım. sabah bir türlü kalkamıyorum bir de çocuğum var düşün.. resmen sabah kalkmak işkence bana.. bir de dediğiniz gibi gündüzleri bir tembellik bir üşengeçlik.. totomu oturduğum yerden kaldıramıyorum.. iş güç hak getire valla.. napcam ben de bilmiyorum =)

Resim cok guzelmis ama bu uyanamama durumu cok kiside var. Bende oyleyim. Sabah guc bela kahvalti hazirliyorum esime. Sonra hoop yatak. 11 de anca uyanabilitorum. Tabi basimda kocaman bir agri, sersemlik... aksam 4 5 gibi anca kendime gelebiliyorum. Bende de demir eksikligi falan var yillardir ondan mi oluyo ki? Ben kendimi tembel ilan etmistim coktan aslinda

Kan değerlerinizi ölçtürün.
Bende de aynı sorun var B12 ve demir eksikliğine bağlı kansızlık çıktı.
İşe o kadar çok geç kalıyorum ki çalışma arkadaşlarım artık şikayete başladı

Doktoruma söyledigimde verdigi cevap hep ayni "gecer gecer" be mübarek 26 yildir kalkamiyorum ne Zaman gececek diyorum gülüyor. Valla artik elime almam gerekiyor bu konuyu ama öyle doktorluk bir mevzu oldugunu düsünmüyorum aslinda, yapi meselesi ama nasil degistirecegimi bilmiyorum.

bu sabah bu resmi görmüştüm de hoşuma gittiğinden kaydetmiştim;şu durumdasın sanırım;Eki Görüntüle 1218435

ay erkek arkadasim bana yollamisti bunu "ayni sen" diye hahahaha gercekten durumum bu

sen o cocugu yapmaya nasil karar verdin kiz ben kocaya kahvaltiyi sorun ediyorum benim cocuguma yazik

Demir eksikligi yapar onu bende biliyorum ama bende demir eksikligi yok bildigin halsiz gücsüzüm ama 10 da uyandigim Zaman SIKINTI yok. Doktor annemlere dedi zaten bunun uyanmasini kendi haline birakin o Zaman suratsizligini cekmek zorunda kalmazsiniz diye.

=)) valla bileydim çocuk sabahın köründe kalkacak hiç uğraşmazdım yapmaya.. gerçi hiç uğraşmadım da neyse =) sanırım bizim dna mızda çalışmak yok olan senin kocayla benim oğlana olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…