Benim kardesimi hatirlatin simdi bana
Kendiside sabah kalkmayi asla sevmez ve zor bela kalkar ama bu kalkma sureci 3-4 saat sürer , kendiside ise istedigi saate gidiyordu ondan kaynaklaniyordu birazda.
Ama son bir yildir kendine söz verdi , belirli bi saate uyanip birdaha uyumuyordu ve zamanla ne.kadar zor olsada basardi suan .
Inan bana yataga yapisiyodu resmen deli ediyordu hepimizi uyanana kadar.
Sende kendine aksamdan bir program hazirla , bir saat belirle o saate uyandiginda hemen kalk ve dusa gir .
Kahveni yap ic uykunda acilmis olur bu arada
ben de sabahları çok zor yataktan kalkıyorum.
demir eksikliği var bende. o da yapıyormuş.
istersen sen de bir kan tahlili yaptır.
yatak sabahları çok çekici oluyor. akşamları bir o kadar itici.
akşam olduğunda yatmamak için her türlü bahaneyi buluyorum. sabahları da kalkmamak için
ama iş beklemez, beklemiyor
B12 benexol var vitamin akşam yatmadan içince sabah istesen de istemesen de zımba gibi kalkıyorsun hemen toparlıyor bünyeyi.
alabilirsin canım 10 lira falan vitamin yani öyle doktorun yazması gereken bi ilaç değilValla is beklemezde sabahlari hicte umrumda olmuyor acikcasi
eczaneden kendim alabilir miyim yoksa recete ile mi yazdirmam gerekiyor?
alabilirsin canım 10 lira falan vitamin yani öyle doktorun yazması gereken bi ilaç değil
ben eşim kahvaltı istese ne yaparım kısmına takıldım
ben Yurt disinda kaliyorum insallah Burda da ismi aynidir. Tsk ederim.
herif istese mecbur yapicam yada aksamdan kavga ederim Sabah kalkmayim diye
ama o zamanda uyandir beni derim. Alarm sistemim kocam olur demi? Kaldirabilirsen hazirlarim yoksa kusura bakma derim.
Kizlarim o bu degilde cidden cok eringec oluyorum gündüzleri ne yapabilirim ki sizce?
b12 değerlerine baktır bence acil bir dahiliye yolunu tut
Doktordan cikamaz oldum zaten bu yil bi daha gideyim bakalimama baska fikirleriniz varsa yazarsaniz inanin cok mutlu olurum.
B12 benexol 'u aynı şikayet yüzünden bende almıştım ama 2.-3. kullanımda vücudumda sivilce ve isilik arası bir sürü noktacıklar çıktı. Sonra bazı tahlil sonuçlarımı incelediğimde B12 tahlil sonucum normal değerler arasındaymış ve durum böyle iken kulanmam bana olumludan ziyade olumsuz olarak döndü.
bu sabah bu resmi görmüştüm de hoşuma gittiğinden kaydetmiştim;şu durumdasın sanırım;Eki Görüntüle 1218435
yemin ederim aynı durumdayız arkadaşım. sabah bir türlü kalkamıyorum bir de çocuğum var düşün.. resmen sabah kalkmak işkence bana.. bir de dediğiniz gibi gündüzleri bir tembellik bir üşengeçlik.. totomu oturduğum yerden kaldıramıyorum.. iş güç hak getire valla.. napcam ben de bilmiyorum =)
Resim cok guzelmis amabu uyanamama durumu cok kiside var. Bende oyleyim. Sabah guc bela kahvalti hazirliyorum esime. Sonra hoop yatak. 11 de anca uyanabilitorum. Tabi basimda kocaman bir agri, sersemlik... aksam 4 5 gibi anca kendime gelebiliyorum. Bende de demir eksikligi falan var yillardir ondan mi oluyo ki? Ben kendimi tembel ilan etmistim coktan aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?