Selam kizlar... Benim derdimde sabahlari uyanamamak... Uyansam bile 5 dk daha, 5 dk daha diye diye 4 Saat daha yatabilecek kapasiteye sahibim... Bazende alarmin caldigini dahi hatirlamiyorum. Insan her sabah 7-8 tane alarm kurar mi? sonuncusu caldiginda bile kalkamiyorum cogu zaman.
Cocuklugumdan bu yana aksam gec yatmaya aliskin bir insanim. Ama erken dahi yatsam kendimi bildim bileli sabahlari ayni sorun söz konusu. Is yerine istedigim saate gidebilme lüksüne sahip oldugum icin galiba bunun rahatligida var. Uyuyorum da uyuyorum. Ama bende artik normal insanlar gibi sabah 7 de is basi yapmak istiyorum ve vakitlice isten cikmak istiyorum fakat yapamiyorum. Randevularim oldugu günler zor güc kalkiyorum erken ama bu kezde bir gram makyaj olmadan ise geliyorum. Aksam da gec ciktigim icin isten haliyle bitkin düsüyorum canim hic birsey istemiyor.
Allahtan evli degilim birde evli olsam esim kahvalti istese tamamen yanmistim. Ilerisini düsündügümde karnima agirilar giriyor.
Ben nasil erken kalkmaya alistirabilirim kendimi?
Tiroitlerinize baktırın isterseniz,tiroitte aşırı derecede uyku yapar,yataktan kalkmak istemezsin,çünkü aynısı başımda var,ayrıca b12 vitamin eksikliğine baktırın.Selam kizlar... Benim derdimde sabahlari uyanamamak... Uyansam bile 5 dk daha, 5 dk daha diye diye 4 Saat daha yatabilecek kapasiteye sahibim... Bazende alarmin caldigini dahi hatirlamiyorum. Insan her sabah 7-8 tane alarm kurar mi? sonuncusu caldiginda bile kalkamiyorum cogu zaman.
Cocuklugumdan bu yana aksam gec yatmaya aliskin bir insanim. Ama erken dahi yatsam kendimi bildim bileli sabahlari ayni sorun söz konusu. Is yerine istedigim saate gidebilme lüksüne sahip oldugum icin galiba bunun rahatligida var. Uyuyorum da uyuyorum. Ama bende artik normal insanlar gibi sabah 7 de is basi yapmak istiyorum ve vakitlice isten cikmak istiyorum fakat yapamiyorum. Randevularim oldugu günler zor güc kalkiyorum erken ama bu kezde bir gram makyaj olmadan ise geliyorum. Aksam da gec ciktigim icin isten haliyle bitkin düsüyorum canim hic birsey istemiyor.
Allahtan evli degilim birde evli olsam esim kahvalti istese tamamen yanmistim. Ilerisini düsündügümde karnima agirilar giriyor.
Ben nasil erken kalkmaya alistirabilirim kendimi?
Doktoruma söyledigimde verdigi cevap hep ayni "gecer gecer" be mübarek 26 yildir kalkamiyorum ne Zaman gececek diyorum gülüyor. Valla artik elime almam gerekiyor bu konuyu ama öyle doktorluk bir mevzu oldugunu düsünmüyorum aslinda, yapi meselesi ama nasil degistirecegimi bilmiyorum.
ay erkek arkadasim bana yollamisti bunu "ayni sen" diye hahahaha gercekten durumum bu
sen o cocugu yapmaya nasil karar verdin kiz ben kocaya kahvaltiyi sorun ediyorum benim cocuguma yazik
Demir eksikligi yapar onu bende biliyorum ama bende demir eksikligi yok bildigin halsiz gücsüzüm ama 10 da uyandigim Zaman SIKINTI yok. Doktor annemlere dedi zaten bunun uyanmasini kendi haline birakin o Zaman suratsizligini cekmek zorunda kalmazsiniz diye.
=)) valla bileydim çocuk sabahın köründe kalkacak hiç uğraşmazdım yapmaya.. gerçi hiç uğraşmadım da neyse =) sanırım bizim dna mızda çalışmak yok olan senin kocayla benim oğlana olacak :)
ben de de uyku sorunu var hele gece dusun artık dun 12 de yattıgım halde 2bucuk saat uyumak ıcın gözum kapalı durmusum uyurken dişlerimi sıkmaya basladım bu aralar bır ara gecmıstı ama yıne basladı asırı stresten ve kulaklıklabirşeyler diinleyerek yatmaya basladım artık uykum gelınce gözumu acıp telefona baktıgımda 2bucuktu saat aynı benım gıbısın erken kalktım mı ayağa kalkıyorum ama yatasım gelıo bence uykunun tatlılıgındanevlılık konusunda esım ıse gıderken erken kalkıyordum saat 6 da ve gıdınce dırek yataga yatıyordum bu kezde uyuyamıyordum anlayacagın kalkman için telefon alarmı kursan yada saat ıse bu uzaga koy kapatmak ıcın kalktıgında gerı yatmazsın belkı en guzel alarm benı uyandırıp yerımden kaldıran dısarda işportacılarda satılan dıdıdıdıt dıye saatler acayıp sınır bozucu sesı var uzaga da koysan senı uyandırır sınırının bozuldugu bı alarm bul ve uzaga koy illa kalakacaksın ve kalktıgında muzık vs dınlemeye calıs tempolu beynını uyaracak etkısı olacaktır
Tiroitlerinize baktırın isterseniz,tiroitte aşırı derecede uyku yapar,yataktan kalkmak istemezsin,çünkü aynısı başımda var,ayrıca b12 vitamin eksikliğine baktırın.
ben de demır eksıklıgı var uykularım duzensız demek kı bundanmıs gecen gun gece gece esım uyuyor ben bebek gıbı saatın 4unde aglıyorum uyuyamıyorum dıye zorla morla uyuttu adama da yazık uykusundan uyanıyor ben uyuyamıyorum dıye kı bana öyle bısey yapılsa tekmeyı yada tokatı yerlestırırım hıc gözumu bıle acmak ıstemem
benim sorunumda gece uyumak bilmiyorum kacta yatarsam yatayim sabah alarmina zink diye kalkarim ama butun gun sersem gibi dolanirim ama ben geceleri 12 olmadan uyuyan insalara hayranm birde kafasini yastiga koyar kymaz uyuyanlara
kocam gıbısın,10 da ıse gıdecek dıye 7 de baslarım onu dürtüklemeye..
bense gözümü acmamla kelebek gıbı fırlarım yataktan..
aynı sorun bendede var uyanamıyorum olmuyor iş yerinde bile uyuyorum halbuki günde 6 saat uyku gayet uygunmuş. ama ben bıraksalar öğlen 5 e kadar uyurum hergün banamısın demiyor gidiyim bende kan tahlili yapıtrııyım troide baktıııym
Ben tahlil yaptım sadece demir eksikliği çıktı,ilaç kullanıyorum ama hala kalkamıyorum sabahları. Eşimle aynı anda çıkıyoruz, o olmasa ne alarmı ne başka sesleri hiiç duymuyorum. Bana sandviç de hazırlar kendileri,şanslıyım
aynı sorun bendede var uyanamıyorum olmuyor iş yerinde bile uyuyorum halbuki günde 6 saat uyku gayet uygunmuş. ama ben bıraksalar öğlen 5 e kadar uyurum hergün banamısın demiyor gidiyim bende kan tahlili yapıtrııyım troide baktıııym
ah o sabah uykuları 5 dakikaları hiç bitmez
hangı ılacı kullanıyorsun kı ben ılac kullanmıyorum ne bılıyım sebze yıyorum ılac kullanmamaya calısıyorumBen tahlil yaptım sadece demir eksikliği çıktı,ilaç kullanıyorum ama hala kalkamıyorum sabahları. Eşimle aynı anda çıkıyoruz, o olmasa ne alarmı ne başka sesleri hiiç duymuyorum. Bana sandviç de hazırlar kendileri,şanslıyım
takipteyim..
kesin bi çözüm bulursanız haberdar edin
Mutlaka ederim ama ben bugün aksamdan baslayim diyorum. Erken yatip hafta sonu da olsa saati uzak bir yere kurup Sabah cok önemli bir isim varmis gibi 8 de kalkmayi düsünüyorum bakalim olacak mi? :)
dene bakiim dostum..
olursa beni de gazla emi ??
B12 , kansızlık , demir eksikliği var bendede çok uyuyasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?