Ben de geç yattığımda alarmı duymuyorum. Sınav önceleri geç yatıyorsam babama mesaj atıyorum, baba ben yatıyorum yarın sınav var şu saatte mutlaka uyandırana kadar ara diye. : D
Valla ben evliyim. :) sınavım varsa ve doğru düzgün uyumadıysam başka çarem yok. Babam erken kalkıyor. Erken dediğim de 8- 9 gibi. Sınava yetişsem olur diyorum. Can simidim. : DBende uyandirilma sistemine cok bas vurdum ama Yas gelmis 26'ya artik kendi elime alma Zamani geldi de geciyor bence. evlenince de baba Sabah isimiz var kocamda bende uyanamiyoruz bizi bi uyandir diyemem ya
Valla ben evliyim. :) sınavım varsa ve doğru düzgün uyumadıysam başka çarem yok. Babam erken kalkıyor. Erken dediğim de 8- 9 gibi. Sınava yetişsem olur diyorum. Can simidim. : D
Erken yattığında da mı alarmı duymuyorsun? Yoksa sadece yataktan kopamama mı?Ümitsiz vakka gibisin kiz :) gerci bende öyleyim de napsam diye kara kara onu düsünüyorum
ne uyuyabiliyorum,nede uyanabiliyorum....
o kadarda sacma sapan seylerle zaman geciriyorum ki gecelri,onun yerine yatip uyusam saglikla gune basliyacagim ama o yatak bana batiyor elli kere sag sol,yuz ustu, sirt ustu pozisyondan pozisyona girmekten her tarafima agri giriyor,sabah gunesi dogar ben yatarim,sonrasinda hirsiz girse,evde birini bogsalar,o bana pembe ruya gibi gelir dunyadan koparim...kalkmakmi!! iste o bir iskence...,hergun bu gece erken yaticam diye kendine soz veren ben..yine sabahlara karsi evde pinekleyen yine ben..
Erken yattığında da mı alarmı duymuyorsun? Yoksa sadece yataktan kopamama mı?
Bir yerde okumustum beyne mesaj vermek gerekiyormus yatmadan kendinizi sartlandirin sabah su saatte uyanmam gerekiyor diye
Ayni sorun bendede var gece uyuyamam sabah uyanmak iskence is yerimde uzak 6:30 da uyanmam lazim son 1 haftadir erken yatiyorum 6 saatlik uykuyu alinca kendiligimden uyaniyorum erken yatamadigim zamanlarda bol bol su iciyorum sabah mesane zoruyla uyaniyorum
bende tam tersi çok az uyuyorum. geç bile yatsam sabah gün aydınlanınca uyanıyorum. biraz daha uyuyayım diye gözüme uyku bandı bile takıyorum, yok yine sabah erkenden ayaktayım ve hiç mi uyku mahmurluğu olmaz insanda. cin gibi uyanıyorum. erkenden kastım sabahın 6'sı. kendimi bildim bileli böyleyim ama.
bir de sabah uyanır uyanmaz, türk kahvesi içerim, onun da keyfiyle belki isteyerek kalkıyorumdur.
ruh ikizimi buldummmne yapacağızzz canlarımmm yaaaaa yazılan her şeyi not ettim, troit , demir, b12 , en kısa zamanda kan testi yaptırajaammm
keşke öyle olaydı, olmuyor işteYataktan hoplatacak bir alarm bul,doğruca soğuk bir duş al,ayılırsın.:)
Yataktan hoplatacak bir alarm bul,doğruca soğuk bir duş al,ayılırsın.:)
Yatmadan once benim sabah erken kalkmam gerek diyosun benim kuzenim basardiO mesaj nasıl verilmesi gerekiyormuş ki aceba? Ben frekansı bulamam kesin.
Yapacak keyifli bişey bulsam işe yarar belki... Her gün her gün de ne bulsam bilemedim ki şimdi?
Ben de türümün tek örneğiyim sanıyordum, meğersem ne çok aynı dertten muzdarıp insanlar varmış.
Yatmadan once benim sabah erken kalkmam gerek diyosun benim kuzenim basardi
bu hazin senaryo eylül ayından benim içinde başlıyor malesef.eylül ayında ise başlıyorum ve her sabah 7 de kalkmalıyım.ne kadar zor olacak benim için aman tanrım.bu zamana kadar hep geç uyudum ve nerdeyse öğlen uykudan kalktım.nasıl kalkıcam ben ya.şimdiden kara kara düşünmeye başladım.bütün düzenim bozulacak.iş bittikten sonra bütün gün saaç kaç demeden uyuyacağım.off.
birde bende en önemli sorun şu.
bazen çok erkenden kalkmak gibi günler oluyor(8 gibi) ve ben her 8 de kalktığımda midem aşırı bulanıyor ve afedersiniz ishal oluyorum.neden kaynaklı bilmiyorum.sadece geç yattığım ve erken kalkmama bağlıyorum bu durumu.
inşallah başarıcam.
çocukluğumda hep söylerdim keşke okullar öğlenden sonra başlasın diye şimdi de işler keşke öğleden sonra başlasaydı demeye.ne olacak benim bu halim.
Ben de aynen senin gibiydim arkadaşım, şimdi okuldan mezun oldun kendimi erken kalkmaya nasıl alıştırırım derken spora yazıldım haftanın 3 günü sabah 8de spora gittim hem moralman hem vücut olarak daha dinç oldum ve spora gitmediğim günlerde de eken kalkıp yürüyüşe gider oldum. Şuan sporumun süresi bitti ama tekrar yazılacağım. İyi geliyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?