- 27 Şubat 2013
- 6.205
- 14.952
- 498
Ben de değilim aslında, sadece bu bir iki ay yaptım ama zevk için ve dediğim gibi işe başlarsam nasıl uyanacağım korkusuyla erken kalkayım alışayım diye gittim spora baya da işe yaradı günde 10 12 saat uyuyan ben 6 saatle daha dinç hissettim kendimi bir deneyebilirsin sen de en azından erken kalkmak için sebebin olur ekstradan vucudun güzel bir şekil alırHiç sportif ddğilim ömrümce de olmadım. Aceba ondan mı ki?
valla bende gece yatmak, gündüz kalkmak bılmıyorum. yalnız degılsın bu konuda yani..
Ben de değilim aslında, sadece bu bir iki ay yaptım ama zevk için ve dediğim gibi işe başlarsam nasıl uyanacağım korkusuyla erken kalkayım alışayım diye gittim spora baya da işe yaradı günde 10 12 saat uyuyan ben 6 saatle daha dinç hissettim kendimi bir deneyebilirsin sen de en azından erken kalkmak için sebebin olur ekstradan vucudun güzel bir şekil alır
neden sordun?Sevindim.
Bu arada sen istanbuldan değilsin değil mi? :)
Evet özellikle havanın daha serin olduğu erken saatlerde ben de başlıyorum bu haftaSabah yürüyüşe başlıyorum
neden sordun?
anladım. fotodakı yabancı bır oyuncu :)Resimdeki sensen birine benzettim de :)
Kızlar ne kadar az uyursanız o kadar kolay kalkarsınız bence insan uyudukça mayışıyor.
Evet özellikle havanın daha serin olduğu erken saatlerde ben de başlıyorum bu hafta
anladım. fotodakı yabancı bır oyuncu :)
:d herkes tanımak zorunda degıl canım: ) zaten herkesın bıldıgı bır oyuncu degıl :dOrda haklısın bak !!
Haberleşiriz burdan hihi..
Cahilliğin gözü kör olsun.Hahaha tmm canım.
:d herkes tanımak zorunda degıl canım: ) zaten herkesın bıldıgı bır oyuncu degıl :d
anladım :d rachel hurd woodIsmi neymiş ki? Merak ettim kadını valla. bi tanıdığa çok benziyor da ondan sordum istanbuldan mısın diye :)
Benim eşim...
Uykusunun 15. saatinde de olsa gözünü açtığında ilk cümlesi "hiç uyuyyamadım yeaaaa" olur.
Nasıl oluyor ben de bilmiyorum...
anladım :d rachel hurd wood
Ahaha çok sinir oluyorum ama ya... asla bir gün de iyi uyudum dediğini görmedim. Hep uykusuz hep uyuyamamış. Bir gün artık saat 2 olmuş yeter uyudun kalk diye gittim bi ton kızdı. Tam yeni dalmışmış bıraksam çok güzel uyuyacakmışGülmekten karnım ağrıdı çok uyuduğum oldu fakat hiç böyle yorum yapmamıştım. Allah iyiliğini versin. Hahaha
Thanks rachel :)
Ahaha çok sinir oluyorum ama ya... asla bir gün de iyi uyudum dediğini görmedim. Hep uykusuz hep uyuyamamış. Bir gün artık saat 2 olmuş yeter uyudun kalk diye gittim bi ton kızdı. Tam yeni dalmışmış bıraksam çok güzel uyuyacakmıştam 15 saattie uyumayıp napıyordu acaba
Konu dikkatimi cekti beni anlatmissin resmen arkadasim
Ben de unide ikinci ogretim olmanin hayatima kazandirdigi gece yatma gunduz de kalkma prensibiyle 28 yasima geldim
Hala ayniyim.
Benim de kendi işyerim oldugundan calisirken de annem babamdan yedigim onca azara ragmen ayni duzen ve rahatlik devam etti..
Gel gelelim evlilige
Evlenmeden once babam bana kizim yarin oburgun evin barkin olacak dediginde okadar da degil baba ozaman mecbur kalkicam diyodum ama maalesef onu da beceremedim.10 tane alarmima yan dairedeki kadinin bebegi rahatsiz olup uyaniyor ama ben uyanmiyorum
Beni uyandir meselesi de;en baslarda esime cok israrla bak cok onemli kesinlikle erken kalkmam lazim diye israr edip sabahlari beni uyandirmalari da hep kavgayla sonuclandigi icin artik evimizdeki yasak kelime beni uyandir.
Ona beni uyandir demeyeyim de ne dersem diyeyim durumundayiz
Ve bazen de uzuluyorum cunku sabahlari kahvalti gibi bi duzenimiz yok.cok nadir onda haftasonlari o hazirlar da beni kaldirirsa.ki kaldirdiginda da o kahvalti bitip de ben kendime gelene kadar bes karis surat
Simdi de annem kizim yarin oburgun cocugun olacak sen uyanana kadar cocuk acından ölür diyor.Ben de okadar da degil anne ozaman mecburen erken kalkicam diyorum hadi hayirlisi
Varsa yolunu bilen bana da anlatsin
Yarasalar konseyi toplanmış :) bende aynı durumdayım keşke sabah kalktığımdaki uyku akşam gelse , akşamki uykusuzluğum sabah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?