- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi misss_girl
-
hadi yaaaaa...ne güzel seviniyordum çare buldum diye bak bu kötü oldu...iyi değil demekki..
ay sorma erkek arkadaşımla görüşünce daha kötü sürekli sarılıyo öpüyor sinir oluyorum zaten çabuk akıyo bozuluyo o zaman hiçbirşey kalmıyo bişeyde diyemiyorum araada belli ediyorum ama saçım bozuluyor çek kolunu filan diye ama bozuluyor o zamanda
ama içine eyeliner kullanamamki
Saç ince telli olursa çabuk bozulur.Makyajında kalıcı olmasının sebebi alt tabaka olarak kapatıcı, fondöten üzerine de pudra kullanıyorlar böylece kalıcı olması sağlanıyor.Tabi ciltte lekeler çıkmaya başlıyor yani yavaş yavaş ölüyor. En iyisi sadece pudra
siz isterseniz yine bir deneyin ama bende etkisi buydu...yağlı bölgelerime iyi geldi ama ...
siyah noktalara bile iyi geldi 1 kutunun sonunda...
yüzü çok güzel yaptığı bir gerçek ama dediğim gibi kuruttu...
makyaj yapmadan önce cildine uygun krem sür ve kremin cildini emdiğinden emin olduğunda ince yapılı bir fondöten sür ardından makyajını sabitlemek için mutlaka pudra sür . şimdi makyaj sabitleyiciler de var makyaj öncesinde ve sonrasında sıkıyorsun makyajın kalıcılığını arttırıyor üstelik pahalı bir şey de değil 10 TL kadar . gözünün içine göz kalemi yerine göz üstüne eye-lineer kullanabilirsin hem akma gibi bir sorunu da olmuyor canım
cildim kuru zaten dahada kurutursa aveneninkinimi kullanmıştınız...
bahsettiğin makyaj sabitleyicinin markasını öğrenebilirmiyim canımmm
isim olarak bilmiyorum canım bizim burada kuaför malzemeleri satan bir yer varda orada satılıyor ismini öğrenirim senin için bende almayı düşünüyorum sana ismini mesaj olarak gönderirim
tamam canım çok sevinirim...birde inşallah uygun fiatlı birşeydir:)
çok üzüldüm yaaaaa:/ demek hiç bir çözüm yok .... offf offf çokta severim süslenmeyi... öyle fondötenim çok çok kötü bir marka değil ama çok iyide değil....Düşünüyorrum acaba iyi bir fondöten kurtarırmı diye...
Ahaaaa ben yine yanlış mı anladım Ss_esperanza .
Bahsedilen ürün saç için ama yüz için mi kullanıyorsun ?
miss_girl e katılıyorum , içeriğine bakmak lazım , cilde uzun vadede zarar falan vermesin.
Ayrıca bu ürün madem saç için , kullanan varsa iyi olup olmadığını yazabilir mi ?
Neme karşı ne kadar dayanıklı ?
Bu videolarda pratik çekme yöntemleri var ben ilk başladığımda bant yöntemini kullanmıştım ama onun videosunu bulamadımkızlar şu eyelineri nasıl sürüyorsunuz deneye deneye eyelineri bitirdim hala düzgün süremiyorum
uygun canım 10 TL olduğunu hatırlıyorum geçen gün sordum da isim olarak bilmiyorum öğrenirim genelde makyaj malzemesi satan yerlerde oluyor
senelerdir makyajım akar diye söylenir dururdum.
erkek arkadaşım geçenlerde max factörün göz kalemlerinden almış bana
bir de ruju ile rimelini almış.
inanın kalemi sabah çektim akşama kadar ne akma ne de başka birşey olmadı.
çok memnun kaldım.
saçlara gelince benim de saçlarım ince telli ve yağlı.
sabah duş alsam akşama kadar 3 gündür yıkanmamış gbi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?