sabahtan akşama kadar bozulmayan saç ve makyaj

hadi yaaaaa...ne güzel seviniyordum çare buldum diye bak bu kötü oldu...iyi değil demekki..

siz isterseniz yine bir deneyin ama bende etkisi buydu...yağlı bölgelerime iyi geldi ama ...

siyah noktalara bile iyi geldi 1 kutunun sonunda...

yüzü çok güzel yaptığı bir gerçek ama dediğim gibi kuruttu...

Son düzenleme:
Saç ince telli olursa çabuk bozulur.Makyajında kalıcı olmasının sebebi alt tabaka olarak kapatıcı, fondöten üzerine de pudra kullanıyorlar böylece kalıcı olması sağlanıyor.Tabi ciltte lekeler çıkmaya başlıyor yani yavaş yavaş ölüyor. En iyisi sadece pudra

ama içine eyeliner kullanamamki

gözün içine değilde alt kipriğin altından yine eyeliner kullanıyorum

demekki saçım bozulmaya mahkum:/ bende baz fondöten pudra kullanıyorum ama yine kötü sonuç:/ sadece pudrada lekelerimi kapatmaya yetmiyor...

siz isterseniz yine bir deneyin ama bende etkisi buydu...yağlı bölgelerime iyi geldi ama ...

siyah noktalara bile iyi geldi 1 kutunun sonunda...

yüzü çok güzel yaptığı bir gerçek ama dediğim gibi kuruttu...

cildim kuru zaten dahada kurutursa aveneninkinimi kullanmıştınız...

makyaj yapmadan önce cildine uygun krem sür ve kremin cildini emdiğinden emin olduğunda ince yapılı bir fondöten sür ardından makyajını sabitlemek için mutlaka pudra sür . şimdi makyaj sabitleyiciler de var makyaj öncesinde ve sonrasında sıkıyorsun makyajın kalıcılığını arttırıyor üstelik pahalı bir şey de değil 10 TL kadar . gözünün içine göz kalemi yerine göz üstüne eye-lineer kullanabilirsin hem akma gibi bir sorunu da olmuyor canım

bahsettiğin makyaj sabitleyicinin markasını öğrenebilirmiyim canımmm

kızlar şu eyelineri nasıl sürüyorsunuz deneye deneye eyelineri bitirdim hala düzgün süremiyorum

Son düzenleme:
bahsettiğin makyaj sabitleyicinin markasını öğrenebilirmiyim canımmm

isim olarak bilmiyorum canım bizim burada kuaför malzemeleri satan bir yer varda orada satılıyor ismini öğrenirim senin için bende almayı düşünüyorum sana ismini mesaj olarak gönderirim

isim olarak bilmiyorum canım bizim burada kuaför malzemeleri satan bir yer varda orada satılıyor ismini öğrenirim senin için bende almayı düşünüyorum sana ismini mesaj olarak gönderirim

tamam canım çok sevinirim...birde inşallah uygun fiatlı birşeydir:)

belkide fondötenini değiştirmelisin. sana pata krem fondöten öneririm. biraz pahalı ama güzl kapatıyo ve daha uzun giittiğini düşünüyorum

Son düzenleme:
bak canım netten baktım şimdi gördüm evde makyaj spreyi yapıp memnun kalanlar var istersen adresini vereyim bak çok pratikmiş ve işe yaradığını söylüyorlar dene istersen :)

Canım günlük makyajıma kullanmıyorum
Öyle düğünlerde çok lazım olunca kullanıyorum
Ama argan yağını kesin kullanın bebek yüzü gibi oluyor sevgilerimle

kızlar şu eyelineri nasıl sürüyorsunuz deneye deneye eyelineri bitirdim hala düzgün süremiyorum
Bu videolarda pratik çekme yöntemleri var ben ilk başladığımda bant yöntemini kullanmıştım ama onun videosunu bulamadım

Kaşık İle Kusursuz Eyeliner - YouTube

6 Farklı Eyeliner Stili - YouTube

Eyeliner Sürmek İçin 5 Pratik Yöntem Different Ways to use eyeliner - YouTube

renkli far kullanmak yerine Baz far kullanıp üzerine renkli eyeliner sürerseniz makyaj daha kalıcı oluyor
Makjay sabitleyici günlük kullanılabilecek bişi değil.
Fondoten lerde su bazlı olanlar epey kalıcı ama cildin hava almasına epey engel oluyordur.

İnternetten bulup yillar once kullandigim tarifi yazmaya karar verdim...

Yüz bazi (ev yapimi)

Kullandiginiz nemlendirici
Herhangi bir fondoten(1-2 damla)
bebek poposu pudrasi
Kendi pudraniz(kaziyarak az bir miktar alacaksiniz)
isilti katmak istiyorsaniz
bej rengi simli far...

Bunlari bir kapta karistirin hazir.
Benim kendi tarifim deyildir

internetten ogrenip uyguladigim
ve memnun kaldigim bir karisimdir.

Son düzenleme:
senelerdir makyajım akar diye söylenir dururdum.

erkek arkadaşım geçenlerde max factörün göz kalemlerinden almış bana

bir de ruju ile rimelini almış.

inanın kalemi sabah çektim akşama kadar ne akma ne de başka birşey olmadı.

çok memnun kaldım.

saçlara gelince benim de saçlarım ince telli ve yağlı.

sabah duş alsam akşama kadar 3 gündür yıkanmamış gbi oluyor

göziçine sürdüklerinden mi canım ...ruju nasıl birde benim rimelimde maxfaktör ama bende fondötende hiç durmuyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…