sabahtan akşama kadar bozulmayan saç ve makyaj

Bilirim o makyaj akmasını ahh ahh erkek arkadaşımla gündüz buluşurken kırk kere düşünürdüm kolay gelsin canım

Bilirim o makyaj akmasını ahh ahh erkek arkadaşımla gündüz buluşurken kırk kere düşünürdüm kolay gelsin canım

ay sorma erkek arkadaşımla görüşünce daha kötü sürekli sarılıyo öpüyor sinir oluyorum zaten çabuk akıyo bozuluyo o zaman hiçbirşey kalmıyo bişeyde diyemiyorum araada belli ediyorum ama saçım bozuluyor çek kolunu filan diye ama bozuluyor o zamanda

Makyajı en çok bozan göz kalemi
kalem yerine eyeliner kullanılınca makyaj biraz kalıcı olabiliyor.

En azından makyajının bozulduğunun farkındasın. Bide farkında olmayıp göz altları simsiyah dolaşanlar var. Ben de onları anlamıyorum.

Cilt tipiyle çok alakalı galiba.Mesela benim gözkapaklarım çok nemlenir,hiç far durmaz.
Bütün gün makyajı aynı kalan herkesin makyaj sabitleyici kullandığını sanmıyorum.
Tazeliyor olabilirler veya makyaj bloglarında görüyorum bazı allıkları bile kalıcılığına göre değerlendiriyorlar.
Yani kullanılan marka ile de alakası var.

Cildin çok kuruysa hem nemlendirici hem fondöten (veya krem pudra) kullanabilirsin.
Sabah yüzünü yıkar yıkamaz nemlendiricini sürersen,sen kahvaltı edip makyaj yapana kadar cildin kremi emer.

e ben bu olayı anlamadım yaa benim cildim kuru bendede durmuyor senin cildin yağlı sendede durmuyor... tazeleme konusu da gidipte fondötenini yada bir farını tazeleyemezsin ki...birde tazelemekde sıkıntı bence onu aynı tuttrmak birde üst üste sürmek kötü durmaz mı yaa:/

Saç dondurucu spreyler var canım onu makyajdan sonra uzaktan yüzüne sık ama çok uzaktan
Ben düğünlerde hep öyle yaparım
Makyaj malzemelerini değiştir kaliteden kaliteyede fark ediyo o akıp akmama sorunu.

Saç dondurucu spreyler var canım onu makyajdan sonra uzaktan yüzüne sık ama çok uzaktan
Ben düğünlerde hep öyle yaparım
Makyaj malzemelerini değiştir kaliteden kaliteyede fark ediyo o akıp akmama sorunu.

Bu bahsettiğiniz saç spreyi nerelerde satılır , hangi marka iyi ? En önemlisi neme karşı etkili mi ?

Bu bahsettiğiniz saç spreyi nerelerde satılır , hangi marka iyi ? En önemlisi neme karşı etkili mi ?

Morfose turuncu renkli olanı.Ben düğünlerde makyajıma uzaktan sıkarım hiç bozulmaz ama tam yakından sıkmayın hep yapış yapış olur hem belki zarar falan verir yüzünüze.Saça değil makyaja sıkıyorum umarım anlatabildim :26:

Son düzenleme:
benim cildim karma...avenenin termal suyu ,yüzümdeki kuru bölgeleri daha da kuruttu:26:

o yüze zarar verir bence sizde yapmayın....

Teşekkürler.
Ben saç için kullanılıyor şeklinde anladım , makyaj spreylerini bende kuaförlerde görüyorum.
Hiç almak aklıma gelmedi. Düşünülebilir aslında , zaman zaman kullanmak gerekebilir.

o yüze zarar verir bence sizde yapmayın....

Ahaaaa ben yine yanlış mı anladım Ss_esperanza .
Bahsedilen ürün saç için ama yüz için mi kullanıyorsun ?

miss_girl e katılıyorum , içeriğine bakmak lazım , cilde uzun vadede zarar falan vermesin.

Ayrıca bu ürün madem saç için , kullanan varsa iyi olup olmadığını yazabilir mi ?
Neme karşı ne kadar dayanıklı ?

morfese iyi bir marka kullanmadım ben canım sadeced iyi olduğunu biliyorum birde taft var...

Kuruluk için argan yağı kullanın ben çok faydasını gördüm.

evet o aklımda...iki marka var ve karar veremiyorum hangisini alsam diye...

biri ayşe tolganın çıkardığı marka aisha diye bir yağ markası

diğer de zorah...

sizinki hangi marka?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…