sabahtan akşama kadar bozulmayan saç ve makyaj

saç konusunda bişey diyemem ama benim makyajım sabahtan akşama hatta geceye kalır bıraksam ertesi sabaha bile kalır
ama benim makyajım sabittir far filan kullanmam sevmem
gözaltı kapatıcı-eyeliner-rimel-allık-kırmızımsı ruj her zaman aynı.
kalem şeklindeki eyelinerlardan kullanıyorum ne akıyo ne rengi soluyo akşama kadar aynı şekilde ve simsiyah renginde
göz altı kapatıcımda garnier çok memnunum o da akşama kadar öylece durur birikmez göz kapaklarında çizgilerde
rujda zaten kalıcı sabah bi sürüyürum çıkarmak istesemde zor çıkıyor

göziçine sürdüklerinden mi canım ...ruju nasıl birde benim rimelimde maxfaktör ama bende fondötende hiç durmuyor:/

Gözün içine de , altına da hafifçe sürüyorum
göz kapağıma da çekiyorum

Max Factor Göz Kalemi Kohl Pencil Siyah olan

Max Factor Göz Kalemi 60 Ice Blue Mavi olan

Max Factor Liquid Effect Göz Kalemi Green Glow Yeşil olan

Max Factor Colour Elixir Ruj - Pink Brandy ruj bu

teşekkürler canım siyah göz kalemine bakacağım..

bilindik olan çoğu markanın var sanırım. en son avon kataloğunda görmüştüm

şimdi baktım netten bende max faktörn bir fondöteni var elimde ama onuda hiç kullanamadım...anlamadığım garip kimyasal bir kokusu var bozulmuş sanırım aldğım yerede götürme fırsatım olmadı kaldı öyle elimde...

bu makyajın kalıcı olup olmaması kullanılan ürünlerden ve cilt tipinden kaynaklıdır,benım makyajım 8-9 saat falan tazelenmeden durur tabı ruj hariç..saça gelince saclar ıcınde aynı şey gecerlı terleme elektırıklenme vs vs saclar cabuk bozulur

benimki biraz cilt tipinden kaynaklanıyor sanırım...

Ben de saçı makyajı hiç bozulmayanlardanım.. Saç kesinlikle yapısıyla ilgili ama, benim saçlarım inanılmaz kalın telli, bu nedenle bir fön çektiriyorum, saçımı yıkayana kadar tek bir teli bile bozulmamış oluyor. adeta kafamda peruk var.

makyaj konusunda ise, kaliteli ürünler kullanmak önemli. daha uzun soluklu makyaj için, önerim makyaj bazı kullanman.

bi sephora mağazasına gidip, Benefit'in POREfessional Pürüzsüzleştirici Makyaj Bazını denersen, kesinlikle vazgeçemezsin diye düşünüyorum. küçük bir ürün için çok pahalı gibi gözüküyor, ama oldukça uzun ömürlü.

yine aynı şekilde Benefit'in Stay Don't Stray Göz Makyaj Bazı isimli ürününü de tavsiye ederim.

aha tamda benim derdim herkesin hayal ettiği o sacma düz saclarım var ince bide. düz düz de fönlü gbi düz durmuyo dogal olarak. mezuniyette sacımı kuafor kalıp gibi sarmıstı kıvırcık salata gbi kafama toplanmıstı

ama hiç sıkıntı etmedim dedim zaten bi iki saate iner
hakkattende gecenin sonunda saclarım inanılmaz güzel duruyodu yapılı ama dogal gibi

tabi düzleşştirsem olmuyo makyaj desen ya ben cok stresliym terliyorum akıyo makyaj, saçım bozuluyo yada bi şekilde tutmuyo işte

bide ben saclarımı iki yıl önce ensemde kestirmştim depresyon dönemi
simdi belimde. ve hemen hemen hiç düzleştirmediğim için bebek sacı gbi akıp gidiyo e öyle olunca sekil mekil almıyo
bakıyorum kızın saçı keçe gibi ucları yanmıs maytap gibi ısıldıyo ama bi sacını sarıyo ıhh böyle 3 gün bozulmaz

temiz saç da şekil almaz ben hergun dus alıyorum bi arkadasm sekil almıyo diye banyo yapmazdı haha manyak

sıkıntı alıyorum ben hele yazın o mersinde falan saclarını acıp sacıp gezinen kızlar yokmu dalasım geliyo. alttan klimalılar mı ne hiçmi bozulmaz o saç

Son düzenleme:
Kaliteli makyaj malzemeleriyle alakalı bişey bence canım. Bende bunu yıllar sonra öğrendim. Biraz paraya kıyıp iyi marka bişeyler al göz kaleminin altına mutlaka astar çek kalem daha çok dayanıyo. birde tabiki temiz cilt makyajı kusmuyo.

hmm kötü olmuş canım. en sevmediğim şeydir saç ve makyaj konusunda bu tür problemler :/

benimde yıllarım var o zaman kaliteli makyaj malzemesi almak için:/

offf offf ne yapacağız canım yaaa:/

canım maalesef şuanda bu söylediklerini alamam ama not ettim bunları...teşekkürler, sevgiler....

demekki saçım bozulmaya mahkum:/ bende baz fondöten pudra kullanıyorum ama yine kötü sonuç:/ sadece pudrada lekelerimi kapatmaya yetmiyor...

Valla ben fondöten kullanınca cildimde yanma oluyor.Marka bile alsam aynı ondan senede bir belki kullanırım.Pudra daha çok o da cildimde leke falan olmadığı halde... Tenim çok açık renkli görenler ''aaa hasta mısın cildin soluk duruyor'' dedkleri için,onu kullanınca ton farkı oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…