sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

Depresyona gimiş olabilir.Depresyon tedavisi işe yarar diye düşünüyorum..

Bence konu sahibi, sen evlen. Tek amacin evlenmek goruldugu uzere.
Ama asil soru var mi cevrende evlenilecek insan? Boyle kendini ezik gorursen kim ister ki seni? Ozguven cok onemli, cik disari salina salina gez, basin dik yuru.
Sana evlenme demicem ben, arkadaslar zaten yazmis evliligin iyi ve kotu yanlarini. 30 yasinda kadinsin, dusunebilecek yastasin.

Bence tevekkül et.. Rabbim karşına hayırlı olanı çıkarsın.. elbet vardır bi hayır .. toparlan Allah büyük.

seni niçin koca meraklısı gibi olumsuz eleştirmişler anlayamıyorum. istediğinin bir koca değil de belki de bir aşka kavuşmak olduğunu anlayamıyorlar sanırım. belki de bakireyseniz artık cinsellikle tanışmak istediğinizi anlayamıyorlar sanırım. lütfem olumsuz düşünme. kendini sev. evren öyle bir şey ki, sen olumsuz düşündükçe senin üstüne daha da kötülerini getirip duruyor. önceki başlıklarını bilmiyorum bakmaya da üşendim şimdi ama tanıdıklarınız falan da mı devreye girmiyor? yoksa siz mi bitürlü taliplerinizi beğenmiyorsunuz? evrene güzel mesajlar yollayın güzel şeyler düşünmeye çalışın ve zihninizi meşgul edicek uğraşlara girişin. 35-40 yaşında aşkı bulan birçok insan var. bi şekilde evlilik yapıcağınıza kendinizi inandırın.

Resmen psikolojiniz bozulmus farkindamisiniz ..
Evlenemedim herkes bana aciyor kafasindasinoz.yazik degil mi ya kendinize verdiginiz degeri baskalarindan niye bekliyorsunuz ki ?

bence sosyalleşmeniz lazım mümkün olan en kısa zamanda işe başlayınki bir çevreniz olsun zaten ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.

ama siz hiç bu işlere kalkışmadan yaşamanın anlamı yok diyorsunuz.

hayatın tadını almak için fırsatları değerlendirin.

Hareketleriniz bana çok çocukça geldi. Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna söylemiyorlar. Bütün gün kendini odaya kilitleyip ağlamak ne demek? Böyle yapmaya devam ederseniz başınıza ciddi bir dert musallat olur. O zaman ağlamanız için bir nedeniniz olur işte.

Bunaldığınızda ağlamakta bence de bir sorun yok ama herkes size acımıyor, keşke odanıza kaçmadan görebilseniz. Ne işim var zaten sizinle kızlar diye gülüp başka bir arkadaşınızla dışarı çıkabilseniz. Bu kadar acı çektim diye olası şansları da kaçırıyorsunuz böyle veya başınıza gelebilecek kötü bir kısmete zemin hazırlıyorsunuz.

benim çarem evlilik. kendi evimin ve eşimin olması. destan da yazsanız bu değişmez. ben sadece rahatlıyorum bazı güzel cevaplara. ama genelde sizin gibi olumsuz cevap verenle oluyor..
Ay inanamıyorum. Çareniz evlilik mi? Bizim Aile filminde Ayşen Guruda nın canlandırdığı karakter gibisiniz.

Yaprak Dökümü'nün TV uyarlamasını izlemiş miydiniz?

Aynı o dizideki Fikret karakterisiniz.

Bence evlilik muhabbetiniz en yakınınızdakileri bile artık sıkmış. Siz denince direk o evlenemediği için arabeske bağlayan kız geliyordur akıllarına, artık istemiyorlardır, ki haklılar. Ben de böyle evlenmediği için kendini bu kadar ezen, sürekli depresif, ağlama modunda olan bir insanı çekemezdim artık. 30 yaşına gelmiş, bekar ve cıvıl cıvıl bir yakınım var. Bir ona bakıyorum bir size, inanamıyorum. Siz 30 yaşında değil, sanki 80 yaşında gibisiniz. Bıkmış, çökmüş... Ne o? Evlenmemişmiş 30 yaşına kadar. Sadece evlenemediğiniz için ettiğiniz şu abartı laflara, lanete bakın Allah aşkına. Etrafınıza kimbilir nasıl bir enerji yayıyorsunuz ki artık en yakınlarınız sizle bir araya gelmek istemiyor.
Evlenmek istemeniz değil, bu kadar ölüm kalım meselesi gibi dert etmeniz anormal. Siz bu kafayla sağlıklı bir evlilik yapıp yaşayacağınızı düşünüyor musunuz? Ben sanmıyorum. Herkese haber salın madem, 4 elden size koca bulsunlar, evlenin. Ama evlendiğiniz adamı bunaltıdan öldürürsünüz siz. Karşınıza biri çıksa boynuna yapışıp bir daha bırakmazsınız, hayat kurtarıcısı muamelesi yaparsınız sanırım.
Bence de doktora gidin. Size evlenmeden de hayatta kalınabileceğini öğretsinler.

Bir günde bu yazdığın için ağlar konu sahibi. Böyle evlilik meraklısı adamlarda var aslında. Bunlar birbirlerini bulsa nasıl bir ilişkileri olur çok merak ediyorum .

Valla ne desem bilemedim çok üzücü gerçekten. Sen onlarla neden takılıyosunki yaşıtın bekar arkadaşların yokmu.

çalışmıyorum ama belki yılbaşından sonra çalışırım. çok sıkıldım evde. hep bunalımdayım. biraz kilo da aldım. hayatım berbat anlıyacağın. tadı çıkarılacak bir durum yok.

bir an önce iş bulun derim. (part-time bile olsa) hem sosyal çevre edinirsiniz hem de bir şeylerle meşgul olmaktan düşünmeye vakit kalmaz bekarlığı-evliliği. ayrıca bir kursa da gidin. meşguliyet iyidir.

Lütfen üzülmeyin o kuzeninizin 'Gerizekalılığı' sorun sizde değil ayıp etmiş..Şimdi biz burda ne yazsak fayda etmeyecek ama her şeyde bi hayır vardır şimdi evli olsanız çocuğunuz olsa ama mutsuz bi hayatınız olsa ya da ne biliyim eşinizi sevmeseniz,eşiniz sizi aldatsa...Emin olun çok kötü bi durumda olurdunuz ve bu günlerinizi mumla arardınız.Bardağın dolu tarafından bakın bu kadar üzülmeyin

32 yasindayim bekarim bugun benle yasit bi arkadasimin kanser oldugunu ogrendik o da bekar ustelik annesi rahatsiz surekli onunla ilgileniyor. benimde oyle dunya da kocadan daha onemli seyler var kiymetini bil. insanlar nelerle ugrasiyor. evet ergen kafali kuzenlerinle ne isin var. mutluluk kocada cocukta degil. mutsuz evlilik yapanlara sor anlarsin. hulya kocyigit gibi aglayarak odana kacacagina buraz sukret gecen vaktini iyi gecir hayatin tadini cikar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…