Sabredenler Kulübü 2012 :)

müsait olmadığını sölersin tatlım,yani muayene için hazırlıklı gelmediğini söyleyebilirsin anlayışla karşılıcaktır drun canım....
zorla değilya

gerçekten mi o şekilde muayene etmiyor mu :44:

üfff edecek değil mi şaka bu

hem eder de değil mi :44:

evet 2000lerdeyiz hayırlı olur inş bu 2000li sayfalara hamiş olduğumuzu yazmayı nasip etsin rabbimmm:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:

aminn canımm aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn aminnnn :78::78::78::78:

gerçekten mi o şekilde muayene etmiyor mu :44:

üfff edecek değil mi şaka bu

hem eder de değil mi :44:

beni doktor özellikle adetliyken gel dedi,bugün adetli gitmiş olsaydım başka yol izleyecekti,senin için daha hayırlı bir gün olacak emin ol.adetli değilken yapacağım testler kısıtlı demişti.

1 yıllık evliyim ama eşim sürekli uzaklarda topu topu 5 ay deneyebildik. sonra eşim yine yurt dışına gitti. cevremdeki bütün arkadaslarım hamile kaldı. benden sonra düşünenler hatta 3 hafta önce evlenen ve planlı olmadığı halde ve hatta tam birleşme olmadığı halde o bile hamile kaldı.. sanırım depresyona girecemm((((((((((

kocişimin pc de işi var malesef gitmeliyim

kocaman öpüyorum hayalimduam, recsn kuzularım çok teşekkür ederim size...

ayyy geri sayım başladı doktora

beni doktor özellikle adetliyken gel dedi,bugün adetli gitmiş olsaydım başka yol izleyecekti,senin için daha hayırlı bir gün olacak emin ol.adetli değilken yapacağım testler kısıtlı demişti.

amin kuzucumm sağ olasın hepimiz mutlu mutlu hamiş olalımm

canım merhabalarrr
bunu hamile kalamadım diye yorumlamamak lazım,senin de dediğin gibi eşinle pek deneyememişsiniz.Yani bebek için sürekli bir deneyim gerekiyor bu devirde artk.Çocuk sahibi olmak zorlaştı,belirli günlerde belirli seviyede yapılması gerekiyor.Yani görüşemeden nasıl çocuk olacak ki_?depresyona girecek bir konu yok henüz,,,,aramıza hoşgeldin bu arada,umarım dileğine,mucizene kavuşursun en yakın zamanda.

arkadaslar daisy path i nasil siteye ekliyoruz

yaptığın tablonun altında image url kısmını kopyala ve profilim kısmındaki çizelge kısmına yapıştır canım. (kopyalamak için image url kısmındaki tüm yazıyı seç ctrl-c ye bas.sonra profilim kısmına gel.çizelgenin yanındaki boş kutuya ctrl-v'ye bas.)

canım hg aramıza öncelikle,ben 18 aydır deniyorum hala sonuç alamadım sen sadece 5 ay denemişsin ve bunun için üzülüyorsun belirli bi süre devamlı deneyipte sonuç alamasaydın o zaman olabilirdi,peki bu kadar çok istiyorsun eşinle beraber gitme imkanın yokmu bence depresyona gireceğine eşinle biraraya gelme yöntemlerini düşün... ayrıca 1yıl boyunca devamlı deneyipte eğer olmadıysa bi sorun olduğu düşünülebilir peki 5ay artardamı denediniz yoksa aralıklarlamı merak ettim

geldim kuzum geldim de üzerinize afiyet cırcır olmuşum midem de iyi değil gibi, keyfim yok yan,. yatsıyı kılmam lazım ama uzandığım erden kalkamıyorum

canım geçmiş olsun ya...
limon ve kuru kahveyi dene istersen bikaşığa az Türk kahvesi,ve limon koy bi dikişte iç,ardından su veya tat verecek bişi at ağzına,kesiyor inanki.

canım geçmiş olsun ya...
limon ve kuru kahveyi dene istersen bikaşığa az Türk kahvesi,ve limon koy bi dikişte iç,ardından su veya tat verecek bişi at ağzına,kesiyor inanki.

anam ben onu bikere yedim ve ondan sonra kahveden tiksindim nasıl bişeydir oya öğğğğğğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…