- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.001
müsait olmadığını sölersin tatlım,yani muayene için hazırlıklı gelmediğini söyleyebilirsin anlayışla karşılıcaktır drun canım....
zorla değilya
evet 2000lerdeyiz hayırlı olur inş bu 2000li sayfalara hamiş olduğumuzu yazmayı nasip etsin rabbimmm:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:
gerçekten mi o şekilde muayene etmiyor mu:44:
üfff edecek değil mi şaka bu
hem eder de değil mi :44:
gerçekten mi o şekilde muayene etmiyor mu:44:
üfff edecek değil mi şaka bu
hem eder de değil mi :44:
kocişimin pc de işi var malesef gitmeliyim
kocaman öpüyorum hayalimduam, recsn kuzularım çok teşekkür ederim size...
ayyy geri sayım başladı doktora
kocişimin pc de işi var malesef gitmeliyim
kocaman öpüyorum hayalimduam, recsn kuzularım çok teşekkür ederim size...
ayyy geri sayım başladı doktora
beni doktor özellikle adetliyken gel dedi,bugün adetli gitmiş olsaydım başka yol izleyecekti,senin için daha hayırlı bir gün olacak emin ol.adetli değilken yapacağım testler kısıtlı demişti.
1 yıllık evliyim ama eşim sürekli uzaklarda topu topu 5 ay deneyebildik. sonra eşim yine yurt dışına gitti. cevremdeki bütün arkadaslarım hamile kaldı. benden sonra düşünenler hatta 3 hafta önce evlenen ve planlı olmadığı halde ve hatta tam birleşme olmadığı halde o bile hamile kaldı.. sanırım depresyona girecemm((((((((((
amin kuzucumm sağ olasın hepimiz mutlu mutlu hamiş olalımm
sdtive'iimmiiii gördüm nerelere gittin canımmmm
arkadaslar daisy path i nasil siteye ekliyoruz
1 yıllık evliyim ama eşim sürekli uzaklarda topu topu 5 ay deneyebildik. sonra eşim yine yurt dışına gitti. cevremdeki bütün arkadaslarım hamile kaldı. benden sonra düşünenler hatta 3 hafta önce evlenen ve planlı olmadığı halde ve hatta tam birleşme olmadığı halde o bile hamile kaldı.. sanırım depresyona girecemm((((((((((
geldim kuzum geldim de üzerinize afiyet cırcır olmuşummidem de iyi değil gibi, keyfim yok yan,. yatsıyı kılmam lazım ama uzandığım erden kalkamıyorum
geldim kuzum geldim de üzerinize afiyet cırcır olmuşummidem de iyi değil gibi, keyfim yok yan,. yatsıyı kılmam lazım ama uzandığım erden kalkamıyorum
canım geçmiş olsun ya...
limon ve kuru kahveyi dene istersen bikaşığa az Türk kahvesi,ve limon koy bi dikişte iç,ardından su veya tat verecek bişi at ağzına,kesiyor inanki.
anam ben onu bikere yedim ve ondan sonra kahveden tiksindim nasıl bişeydir oya öğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?