- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.021
ben geçen gün yaptım bi daha lavaboya gitmedim anında kesti.biraz öğürdüm ama yapcak bişi yok,kocakarı tekniği işe yaradı bende.
ay ben onu yediğimde afedersin hem alttan hem üstten derler ya o şkilde çıkardımsonrada tiksindim işte
o zmn sende ters tepmiş guzummm
yaptığın tablonun altında image url kısmını kopyala ve profilim kısmındaki çizelge kısmına yapıştır canım. (kopyalamak için image url kısmındaki tüm yazıyı seç ctrl-c ye bas.sonra profilim kısmına gel.çizelgenin yanındaki boş kutuya ctrl-v'ye bas.)
saolasin cnm ins olmustur :)
canım geçmiş olsun ya...
limon ve kuru kahveyi dene istersen bikaşığa az Türk kahvesi,ve limon koy bi dikişte iç,ardından su veya tat verecek bişi at ağzına,kesiyor inanki.
haklısın canım,yediğin bişiler dokunmuştur.sağol canım... ama midem şuan onu alabilecek gibi gelmiyor... yediğim bişey dokundu herhalde... inşallah düzelirim...
hamile olan arkadaşını tebrik ettim bugün. çok güzel bir duygu, sen de en kısa zamanda yaşarsın inşallah dedi. ben de bizim için daha zamanı var ama inşallah istediğimi zamanda olur dedim ne diyim
Rabbim utandırmasın
haydi bana müsade kocişim geliyor
gideyim hazırlık yapayım yarında hastane yolları beni bekliyor herkese iyi akşamlar canlar öpüldünüz
Arkadaslar size bir sorum olucak aranizda bos gebelik geciren veya gecireni taniyan varmi?tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum.
Bu konuyu detayli arastirdim ama internette malesef cok az bilgi var,diger topiklerdede sagolsun arkadaslar cevapladilar ama ben ne kadar fikir alirsam sanirim o kadar rahatliyicam...
haklısın canım,yediğin bişiler dokunmuştur.
arkadaşını tebrik ederim,dediğin gibi RAbbi'm utandırmasın....
Arkadaslar size bir sorum olucak aranizda bos gebelik geciren veya gecireni taniyan varmi?tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum.
Bu konuyu detayli arastirdim ama internette malesef cok az bilgi var,diger topiklerdede sagolsun arkadaslar cevapladilar ama ben ne kadar fikir alirsam sanirim o kadar rahatliyicam...
cnm merhabalarr...
maalesef o konuda bilgim yok....Bilen arkadaşlar vardır mutlaka.
kızlarım canlarım kuzularım...
bugün çok yoruldum malum,stres,test,bekleyiş...:117::117:
hafiften başım ağrımaya başladım,ben uzanayım tv izleyeyim...
alemin kralı zamanıı
tamam canım, ben de halsizim zaten
görüşürüz sonra
inşallah canım teşekkür ederim.canım merhabalarrr
bunu hamile kalamadım diye yorumlamamak lazım,senin de dediğin gibi eşinle pek deneyememişsiniz.Yani bebek için sürekli bir deneyim gerekiyor bu devirde artk.Çocuk sahibi olmak zorlaştı,belirli günlerde belirli seviyede yapılması gerekiyor.Yani görüşemeden nasıl çocuk olacak ki_?depresyona girecek bir konu yok henüz,,,,aramıza hoşgeldin bu arada,umarım dileğine,mucizene kavuşursun en yakın zamanda.
5 ay üst üste denedik gerçi ilk ve son ay eşim sadece hafta sonları geldi. ya biliyorum 1 yıl olması lazım. daha çok bekleyenler var görüyorum. ama yanımdaki yakınımdaki insanların bir bir hamile kalması fazla beklemeden bu beni kendim hakkında endişelendiriyor. beni çok anlayacak kimse yok cevremde cünkü bütün arkadaşlarım 1. 2. veya en gec 3. aylarında hamile kaldılar.çok isteyip Allah korusun kötü bir sonuçlada karsılasmak istemem. hayırlısı olsun diyorum. eşimin yanına mayısta gidicem hamile kalma düşüncesini aklımdan silmek istiyorum artık. her ay hüsrana uğramak duygusu çok kötü malesef .canım hg aramıza öncelikle,ben 18 aydır deniyorum hala sonuç alamadım sen sadece 5 ay denemişsin ve bunun için üzülüyorsun belirli bi süre devamlı deneyipte sonuç alamasaydın o zaman olabilirdi,peki bu kadar çok istiyorsun eşinle beraber gitme imkanın yokmu bence depresyona gireceğine eşinle biraraya gelme yöntemlerini düşün... ayrıca 1yıl boyunca devamlı deneyipte eğer olmadıysa bi sorun olduğu düşünülebilir peki 5ay artardamı denediniz yoksa aralıklarlamı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?