Sabredenler Kulübü 2012 :)

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun ya...
limon ve kuru kahveyi dene istersen bikaşığa az Türk kahvesi,ve limon koy bi dikişte iç,ardından su veya tat verecek bişi at ağzına,kesiyor inanki.

sağol canım... ama midem şuan onu alabilecek gibi gelmiyor... yediğim bişey dokundu herhalde... inşallah düzelirim...
hamile olan arkadaşını tebrik ettim bugün. çok güzel bir duygu, sen de en kısa zamanda yaşarsın inşallah dedi. ben de bizim için daha zamanı var ama inşallah istediğimi zamanda olur dedim ne diyim
Rabbim utandırmasın

haydi bana müsade kocişim geliyor
gideyim hazırlık yapayım yarında hastane yolları beni bekliyor herkese iyi akşamlar canlar öpüldünüz

haklısın canım,yediğin bişiler dokunmuştur.

arkadaşını tebrik ederim,dediğin gibi RAbbi'm utandırmasın....

Arkadaslar size bir sorum olucak aranizda bos gebelik geciren veya gecireni taniyan varmi?tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum.
Bu konuyu detayli arastirdim ama internette malesef cok az bilgi var,diger topiklerdede sagolsun arkadaslar cevapladilar ama ben ne kadar fikir alirsam sanirim o kadar rahatliyicam...

cnm merhabalarr...
maalesef o konuda bilgim yok....Bilen arkadaşlar vardır mutlaka.

haklısın canım,yediğin bişiler dokunmuştur.

arkadaşını tebrik ederim,dediğin gibi RAbbi'm utandırmasın....

amin canım benim, sağol bu arada...

kusura bakmayın ben yardımcı olamayacağım, bir bilgim yok bu konuda

recs tatlım, iyi akşamlar, görüşürüz yine

kızlarım canlarım kuzularım...
bugün çok yoruldum malum,stres,test,bekleyiş...:117::117:
hafiften başım ağrımaya başladım,ben uzanayım tv izleyeyim...
alemin kralı zamanıı

inşallah canım teşekkür ederim.

5 ay üst üste denedik gerçi ilk ve son ay eşim sadece hafta sonları geldi. ya biliyorum 1 yıl olması lazım. daha çok bekleyenler var görüyorum. ama yanımdaki yakınımdaki insanların bir bir hamile kalması fazla beklemeden bu beni kendim hakkında endişelendiriyor. beni çok anlayacak kimse yok cevremde cünkü bütün arkadaşlarım 1. 2. veya en gec 3. aylarında hamile kaldılar.çok isteyip Allah korusun kötü bir sonuçlada karsılasmak istemem. hayırlısı olsun diyorum. eşimin yanına mayısta gidicem hamile kalma düşüncesini aklımdan silmek istiyorum artık. her ay hüsrana uğramak duygusu çok kötü malesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…