Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benim;Allah razı olsun....çok şükür şimdilik bişey çıkmadı ultrasonda ve alttan muayenede.kızarıklık çıktı,smear testi uygulandı.enfeksiyon var sanırım:18::18:

slm,geçmiş olsun cacım, doktor size enfeksiyon demiş ya ne gibi şikayetlerle gitmiştin, benimde ilişkiye başlamadan daha aşırı derece yanma sızlama oluyo işkenceye dönüşüyo adeta sana ne dedi nasıl tedavi önerdi muayeneden dahi korkuyorum artık

canım smear testi yaptı doktor,ben bebek olmuyor diye gitmiştim,vajinal muayenede kırmızılık gördü,enfeksiyon geçiriyorsun,geçirmişssin dedi.test yaptı,eşime ve bana adet gününde içmem için 3 kapsül verdi.onları içeceğiz karşılıklı.başka geri kalan tedavi de sonuçlardan çıktıktan sonra belli olur.

canım benimde bebeğim olmuyor, smear testi yaparken öyle bişey çıkmamıştı ama iltihap var demişti ilçta vermedi bakalım bu sorundan ayrıca gidicem artık

iveett ivettt

laf aramızda ben de merak ediyorum canım
ama senin tecrübene uyacağım, sakin olup kendimi kasmaayacaağım... :18:

kasmazsan çok rahat geçer canım kontrolün,inş herşey yolunda gider drun sana zaten sorular sormaya başlayıp seni konuşturursa dr cvp vermekten zaten anlamazsın hiçbişey benim dr öle yapmıştı ben soru soramadan muayenem bitti dra cvp vermekle geçirdim özellikle vajinal ultrason çok kolay

ah canum bacum bi sen yazmışın kız msj he he öle zaten sabah gidiyorum akşam geliyorum annemin yanından,bugün tansiyonum düştü biraz abimin eşi var diye erken geldim yarın hastaneeden sonra yine gitcem annecimin yanına gitmeden duramıyorum
hadi sana kolay gele bacım aeo

recsn'ciiğiim burdaymııışşşşş
kızzzz nasılsın??annen nasıl oldu??eşin???

burdayım bebiş annem iyi hergün gidip geliyorum yanına bugün biraz tansiyonum düşüktü eve erken geleyim de dedim bu arada da demirbaşlığıma devam edeyim he he
kocişimde çalışıyor iyi çok şükür çalışmalar başladı pek ümit yok emme nysem senin maceranda güsel geçmiş yumurtan varmış değerlendir bacım mutlaka

hadi bakalım hayırlısıı

ben de şaşkınlıklar içindeyim,20.ci gündeyim ve yumurtam var,doktor ilişki fln demedi,zaten bugün bi tuhaftı.eylem sebebiyle sanırımunuttu herhalde,bilmiyorum ne olur ne olmaz çalışma yapmak lazım

kız yoksa sen geç yumurtluyosunda ondanmı tutturamıyosun yafff
hadi bakalım göreyim seni dr boşver sen çalışmalara devam et

kız yoksa sen geç yumurtluyosunda ondanmı tutturamıyosun yafff
hadi bakalım göreyim seni dr boşver sen çalışmalara devam et

kız ne bilemmm
boşuna umutlanıyor gibi hissediyorum yaws....aslında bu günlerde hep kesiyoduk biz ilişkileri.bazen 14.günden sonra yaptıklarımız da oldu gerçi....kızzzz amma tuhaf bi durumdayımm,nolduk şimdik

kızlar bir günün içinde belli olur mu hormon testleeri falan bizim bir günün iç,nde dönmemiz lazım ilçedeyiz de :18:
ve öğretmen olunca da kem küm

kız niye boşuna umutlanasın,sen tedbirini al canım gerisi Allahtan
bence has odaya geçin bikaçgün hatta adet olana kadar devam edin çalışmalara kısmet bu belli olmaz bide baktın bebiş gelmiş malum ne zaman ne olcağı belli olmuyor:26::26::26::26:

kızlar bir günün içinde belli olur mu hormon testleeri falan bizim bir günün iç,nde dönmemiz lazım ilçedeyiz de :18:
ve öğretmen olunca da kem küm

canım sabah yaptırınca öğleden sonra veriyorlar,hatta 2-3 satte.ben de bugün yaptırdım testleri de sonuçları alamadım,çıkmadı bi türlü,haftaya diğer testlerle birlikte alacağım sonuçları.ama normalde sabah yapılırsa öğleden sonra teslim ediliyor canım

haklısın canımm;değerlendirmek lazım adete kadar,amaaan olmazsa da zevkine artk,ne de olsa doktorum hazır artık,beni takibe aldı...

adete kadar yolu var tatlım bebiş olursa olur olmazsa ne kaybedersinki demi

yani ne de olsa ümidim yok...adete 7 gün kaldı,bugün biraz umut verici şeyler duysaydım ümit ederdim gerçi ama doktordan bu ayki hamilelikle ilgili ümit verici şeyler duymadım,hatta 27'sinden sonra adet olunca gel dedi,o kadar yani...

aman olsun bacım,raaravis arkadaşımızada dru bu ay yumurtlamamışın demişti ve hamile kalmıştı demii...
dr sana yumrtan var dediğne göre değerlendir her dr herşeyi anlatmıyor detayıyla belkide hormon değerlerine bakmak için öle sölemiştir kontrol amaçlı,bu kadar takma canım adet olursanda dünyanın sonu değil ya dra gidiyosun sonuçta o seni kontrol altında tutacaktır çok şükürki başka sorunun yok bide böle düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…