- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.981
aman olsun bacım,raaravis arkadaşımızada dru bu ay yumurtlamamışın demişti ve hamile kalmıştı demii...
dr sana yumrtan var dediğne göre değerlendir her dr herşeyi anlatmıyor detayıyla belkide hormon değerlerine bakmak için öle sölemiştir kontrol amaçlı,bu kadar takma canım adet olursanda dünyanın sonu değil ya dra gidiyosun sonuçta o seni kontrol altında tutacaktır çok şükürki başka sorunun yok bide böle düşün canım
evet cnm,rahimdeki kızarıklıkta da bişey yoktur inşallah...çok şükür kist fln çıkmadı,ama tüplerle ilgili bi ihtimal kaldı şimdik?:18::18:
canım sabah yaptırınca öğleden sonra veriyorlar,hatta 2-3 satte.ben de bugün yaptırdım testleri de sonuçları alamadım,çıkmadı bi türlü,haftaya diğer testlerle birlikte alacağım sonuçları.ama normalde sabah yapılırsa öğleden sonra teslim ediliyor canım
erken verdiğinde aynı gün içinde çıkyor canım hormon testleri
ayy canlarımm benim
çok teşekkür ederim 8 45 te randevum muhtemelen de alırım sonuçları
2000'e az kaldı kızlarrr....
hadiyin topik sayfamızı 2000'leyelimmmm:124::124::124:
çıkmaz inş drunla bir görüş gerek duyarsa onuda yaptırısın canım,kızarıklık içinde sölemiş drun zaten korkulacak birşey yoktur inş
ayy canlarımm benim
çok teşekkür ederim 8 45 te randevum muhtemelen de alırım sonuçları
haydi yaz bakalım datlum 2000leyelim yuppi
alırsın canım öğleden sonraya,inş herşey yolunda gider
adetyliyken gel dedi haftaya için....sanırım adetliyken yapılan testleri yaptıracak....Hsg'yi de yaptırır diğerlerinde problem çıkmazsa...inşallah problem çıkmaz...annem sorunun çıkmayacak bak görürsün diyor...inşallllllllaaaaaaahhhhh yaaaaaaaa
hissediyorummmmm 2000'LERDEYİZZZZZZZZZZ
evet canım ondan çağırmıştır adetliyken,inş çıkmaz datlum inşş
inş hsgye gerek kalmadan hamiş kalıverirsinnn halay çekeriz burda
aminn canımm :18:
adetin 3. günü için aldım randevumu 2 kere gitmeyim diye ama o haldeyken de muayene yaparsa işte o zaman yandımm :18:
yehhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu veeeeeeeeeeeeeeeeeee
2000'lerdeyizzzz
KUTLU OLSUN TOPİKDAŞLARIMMMMM
:92::92::119::119::118::118:
Haa gayret kuzum dolduralım şu sayfayı
AY CANIMMMM ağzından bal damlıyor.....
inşallah canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?