Sabredenler Kulübü 2012 :)

adetliyken muayene muhakkak olman lazım korkma doktorlar alışık ama kirst olup olmadığını yumurtanın çatlayıp çatlamadığını adetliyken görüyo bakacak eğer çatlamışsa tedaviye gerek görmeden takip edecek yok çatlamamış duruyosa bi dahaki aya yumrtanı büyütüp çatlatmaiğnesi vuracak... ben alıştım yarın benimde kontrolüm var bende adetliyim yarın 3, günüm.. 2 engeç 3. gnü muayeneye git smear testi yaparkenki gibi bakmıyo vajinal muayene yaparken gözü sende değil ekranda oluyo ya tatlım çekinme

Rabbi'm izin verirse o yumurta döllenir,,bişey diyemiyorum ilişki olmaycak yarın geceye kadar...Ne yapayım,kaderin önüne geçilmiyor,her zaman engeller çıkıyor karşıma,ilişki zamanı sağlıklı ilişki yaşayamıyoruz.Bu ayki ilişkimizdeki engel de buymuş.

doktor hiçbişi demedi ki,ilişki yapın bile demedi,söyledi sonra "giyinebilirsin" dedi.Yani aa çatlayacak,ilişki yapın fln...hiçbişey demedi işte.

Allah allah ne kılmış yau bu yumoş büyüdü die hemen çatlıcak bişi yok 2 gunu fln olması lazım

die biliyorum ama kacıncı gunun bunalr önemlı canım ovulasyon tetsın varsa bi öle mi takıp etsen napsan

siklusunun kaçıncı gunu bugun ? eşin ne zmana gelcek canım sıkıldı haaa

dediğim gibi hep engeller var önümde,adetimin 3.günü pazara denk gelecek ve doktorun muayene günü benim adetimin 7.günü.yani biteceği zaman olacak,yine muayene olamaycağım adetliyken.

dün adetimin 20.günüydü.adetime 6 gün kaldı.çarşamba günü çok akıntım vardı,dün yoktu,zaten kanama geldi.bugünse hiç kasık ağrım fln yok.

hayalimduam ilişki olaydı iyiydi gız ama olsun adetlerim düzenli diyosun belki de sen geç yumurtluyosundur bunu öğrenmiş oldun en aznından,ovulasyon testi kullansana ne zaman yumurtladığını tam olarak öğrenirsin ben kullanıyorum,anlıyorum artık ne zaman yumurtladığımı,kendimi tanıdım,bence sende kullan şimcik kıslar size bişey sorcam,ben az önce ovulasyon testi yaptım,ikinci çizgi ilki kadar koyu çıktı,bu testler gebeliği gösterir mi:26: yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yapayım mı,ne dersiniz:26: hamişlik belirtisi falan yok bu arada

ha bide adete yarından itibaren 2 gün kalmış oluyo,yumurtlamanın üzerinden de 12 gün geçmiş oluyo:26: yarın yapıyım mı yoksa pazar mı yapayım,yoksa adetimi bekliyim:26:

Akşam bir alınganlık çökmüş demek ki , kusuruma bakmayın emi

hepimiz birbirimize dua ediyoruzz biliyorumm güzellerimm

Hepimiz için hayırlı olan nasibimize düşsün

canımm okanama önemli değil sadece rahim ağzına fırça sürdüğü için oluyo yani kanama sayılmaz düşünki elini kestin sen akıntınıda takip edeydin uzun olduğu zaman yumurta akı gibi başlayın çalışmalara...

canım inşallah hamişsindir...bata iki gün mü kaldı senin...ovulasyon pozitif çıktığında hamilelik de gözükür diyolardı,,inşallahh hamişsindir tatlımmm

eşime ovu testi aldıramadım bi türlü,onda kart var,almadı gitti ya:.....((((

Son düzenleme:

canımmm kuzummm bir girip, bir çıkıyoruz senin derslerin, benim okul derken zaman akıyorrr

ben de çoooookk özledim emin ol, şöyle bıraksan durmadan yazarım, öylece... evet dediklerini yapacağım sağ olasın tatlişim, inan daha iyi hissediyorum şimdi

güçlü olmam lazım değil mii

kız ilişkiyi engelleyecek derecedeydi kanama ve gram istek yoktu,eşim hiç uğraşmayalım dedi.her taraf batardı yani.

içim sızlıyorrr.....en son salı ilişki olmuştu ve yarın gece olur şimdik....

kız eskiden bi topika takılıyordum ben bu topik yokken orda bi arkadaş vardı senin gibi ovulasyon testi aldı netten takip ettiki 14-15-17 bahane 24. günü çatladı yumurtası ve çalıştı gün aşırı şuanda hala hamile hatta hamile kalınca bıraktı açtığı topik dağıldı herkes sende adete kadar 1 gün boş 1 gün dolu dene ve her defasında ayaklarıni dik uzan kitap oku tv izle öyle uzan ki içinde ne kadar kalsa o kadar kar demek :d
birde ilişki öncesi duş alırken vajinayı çok yıkamamak lazımmış su girince içine spermlerin içeri iyice girmesini engellyomuş cnm... eşinizde banyodan çıkarken özel bölgesine 1 tas soğuk su tutsun diyolar spermler canlanıyormuş...

ha bide adete yarından itibaren 2 gün kalmış oluyo,yumurtlamanın üzerinden de 12 gün geçmiş oluyo:26: yarın yapıyım mı yoksa pazar mı yapayım,yoksa adetimi bekliyim:26:

yanıltır ovulasyon testleri sakın aldanma tatlım. bence bekle adet gelene kadar. bu ay hepimiz bir şaşkınlık yaşadık, ben, sinhus... o yüzden acele etme, gününün geçmesibi bekle.

egemen bir de, başka bir konuda gördüm seni de aklıma geldi, insanlar korundukları halde 3. bebeklerine hamile kalıyorar...bir de bizim halimize bakın bu hemencecik hamile kalan insanlara sıkıntımızı anlatsak anlamazlar bile, gülerler belki ne zor durum ya Rabbim...
mübarek cuma günü kabul et dualarımızı... sağlıklı, eli yüzü düzgün, akıllı evlatlar nasip et bize, hayırlı zamanda
neye üzülüyorum biliyor musunuz kızlar, ben hep 3 çocuk istiyordum. hatta gönlümden geçen 2 kız 1 oğlandı... ama bu yıl aralıla 28 bitiyor benim ne zman yapıcam ya ben 3 çocuğu, 6 ayda daha 1 tane yapamadım

dün adetimin 20.günüydü.adetime 6 gün kaldı.çarşamba günü çok akıntım vardı,dün yoktu,zaten kanama geldi.bugünse hiç kasık ağrım fln yok.

aaa regle 6 kala yumoş duryomu daha demekki gec oluyo sneın yumurtlama hımmm
canım kanama bence de muayenden olmustur....

bebemm ne dıosn genelde ovulasyon

testıde gebelıkte pozitifi gösterıyor diye bılıyorum ben ama :S

ayy inşallahhh gelmiştir bebiş Rabbimm

Akşam bir alınganlık çökmüş demek ki , kusuruma bakmayın emi

hepimiz birbirimize dua ediyoruzz biliyorumm güzellerimm

Hepimiz için hayırlı olan nasibimize düşsün

amınn canım ınsallahhh :)

Son düzenleme:
kızlar nslsınız kaç gündür misafir falan vardı giremedim..
bugun eşimin genetik test sonucu çıkıyor ögleden sonra alcam..
bana dua edin nolur..
heycandan başım kazan gibi agrıyor aglamamak için zor tutuyorum kendimi..
tabi sonuc iyi ise kesin sperm bulunacak diyede bşy yokkk..ama en azından daha umutlu olcam..
hormonlarımız normal genetikte normal olursa %50-60 sperm bulunabilir..
eger genetik kötü ise %10-20 kdr bi şansımız var...

yaa ama alman lazım bence senin,anlat tam olarak ne olduğunu,bu testle hamile kalanları oku..benim eşim de net üzerinden alışverişe çok karşıydı,hiç yapmamış zaten,kartı da kapalıydı netten aılşverişe,ben okudum çok önemli dedim eczanelerde çok pahalı dedim,sonra aradık bankayı kartı açtırdık alışverişi yaptık,sonra geri kapattırdık,sn de öle de eşine belki ikna olur valla bebişim hiç belirti falan yok ya testi görünce şaşırdım,çok silik bekliyodum ama öyle görünce de umutlanmadım,çünkü burda daha yeni bi arkadaş adını hatırlamıyorum koyu çizgi gördü ama hamiş değildi

haklısın canım yaa,tüm bildiklerim şaştı benim,sanırım geç yumurtluyorum,bi tane yumurta dedi,içime dert etti,yumurtam yine döllenmeden çürüyecek...önümüzdeki ay da sabredenler kulübünü bebek bebek diye tırmalacağım anlaşılan.üzüldüm şimdi ya.
ders aldım kendim için,adetim başlar başlamaz ovu siparişi vereceğim.

allah'ım mübarek cuma günü vakti yüzü suyu hürmetine inşallah sonuçlarınız iyi çıksın,allahım yardımcınız olsun,hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin,dualrımız seninle minikgelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…