- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.061
adetyliyken gel dedi haftaya için....sanırım adetliyken yapılan testleri yaptıracak....Hsg'yi de yaptırır diğerlerinde problem çıkmazsa...inşallah problem çıkmaz...annem sorunun çıkmayacak bak görürsün diyor...inşallllllllaaaaaaahhhhh yaaaaaaaa
doktor hiçbişi demedi ki,ilişki yapın bile demedi,söyledi sonra "giyinebilirsin" dedi.Yani aa çatlayacak,ilişki yapın fln...hiçbişey demedi işte.
adetliyken muayene muhakkak olman lazım korkma doktorlar alışık ama kirst olup olmadığını yumurtanın çatlayıp çatlamadığını adetliyken görüyo bakacak eğer çatlamışsa tedaviye gerek görmeden takip edecek yok çatlamamış duruyosa bi dahaki aya yumrtanı büyütüp çatlatmaiğnesi vuracak... ben alıştım yarın benimde kontrolüm var bende adetliyim yarın 3, günüm.. 2 engeç 3. gnü muayeneye git smear testi yaparkenki gibi bakmıyo vajinal muayene yaparken gözü sende değil ekranda oluyo ya tatlım çekinme
Allah allah ne kılmış yau bu yumoş büyüdü die hemen çatlıcak bişi yok 2 gunu fln olması lazım
die biliyorum ama kacıncı gunun bunalr önemlı canım ovulasyon tetsın varsa bi öle mi takıp etsen napsan
siklusunun kaçıncı gunu bugun ? eşin ne zmana gelcek canım sıkıldı haaa
CANCAĞIZIMMM GELDİİİİİİİİİ
ya dün akşam çalışma yapamadık ama yaa....muayeneden sonra kanama olduğu için ilişki olamadı,bugün de anneme gideceğim....
yumurtayı değerlendiremedik anladığın gibi.
hayalimduam ilişki olaydı iyiydi gızama olsun adetlerim düzenli diyosun belki de sen geç yumurtluyosundur bunu öğrenmiş oldun en aznından,ovulasyon testi kullansana ne zaman yumurtladığını tam olarak öğrenirsin ben kullanıyorum,anlıyorum artık ne zaman yumurtladığımı,kendimi tanıdım,bence sende kullan şimcik kıslar size bişey sorcam,ben az önce ovulasyon testi yaptım,ikinci çizgi ilki kadar koyu çıktı,bu testler gebeliği gösterir mi:26: yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yapayım mı,ne dersiniz:26: hamişlik belirtisi falan yok bu arada
Benim dünya datlusu bacuumm hiç öyle şey olur mu senin yüzün neden öyle asıldı hiç unututmuyuz seni zaten dualarım hep seninle
Hem ben kuzumu çooooooooookkkkkkk özledimgörüşemiyoz uzun zamandır doktor günün yaklaşıyo heyecan varmış hiiçç sıkıntı etme kuzum ben üç kere (biri erkek olmak üzere) doktora muayne oldum bişi olmuyo valla hiiçç acımıyo sakın kasma stres yapma canım bacım benim
canımm okanama önemli değil sadece rahim ağzına fırça sürdüğü için oluyo yani kanama sayılmaz düşünki elini kestinsen akıntınıda takip edeydin uzun olduğu zaman yumurta akı gibi başlayın çalışmalara...
içim sızlıyorrr.....en son salı ilişki olmuştu ve yarın gece olur şimdik....
hayalimduam ilişki olaydı iyiydi gızama olsun adetlerim düzenli diyosun belki de sen geç yumurtluyosundur bunu öğrenmiş oldun en aznından,ovulasyon testi kullansana ne zaman yumurtladığını tam olarak öğrenirsin ben kullanıyorum,anlıyorum artık ne zaman yumurtladığımı,kendimi tanıdım,bence sende kullan şimcik kıslar size bişey sorcam,ben az önce ovulasyon testi yaptım,ikinci çizgi ilki kadar koyu çıktı,bu testler gebeliği gösterir mi:26: yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yapayım mı,ne dersiniz:26: hamişlik belirtisi falan yok bu arada
ha bide adete yarından itibaren 2 gün kalmış oluyo,yumurtlamanın üzerinden de 12 gün geçmiş oluyo:26: yarın yapıyım mı yoksa pazar mı yapayım,yoksa adetimi bekliyim:26:
dün adetimin 20.günüydü.adetime 6 gün kaldı.çarşamba günü çok akıntım vardı,dün yoktu,zaten kanama geldi.bugünse hiç kasık ağrım fln yok.
Akşam bir alınganlık çökmüş demek ki, kusuruma bakmayın emi
hepimiz birbirimize dua ediyoruzz biliyorumm güzellerimm
Hepimiz için hayırlı olan nasibimize düşsün
kız ilişkiyi engelleyecek derecedeydi kanama ve gram istek yoktu,eşim hiç uğraşmayalım dedi.her taraf batardı yani.
canım inşallah hamişsindir...bata iki gün mü kaldı senin...ovulasyon pozitif çıktığında hamilelik de gözükür diyolardı,,inşallahh hamişsindir tatlımmm
eşime ovu testi aldıramadım bi türlü,onda kart var,almadı gitti ya:.....((((
kız eskiden bi topika takılıyordum ben bu topik yokken orda bi arkadaş vardı senin gibi ovulasyon testi aldı netten takip ettiki 14-15-17 bahane 24. günü çatladı yumurtası ve çalıştı gün aşırı şuanda hala hamile hatta hamile kalınca bıraktı açtığı topik dağıldı herkes sende adete kadar 1 gün boş 1 gün dolu dene ve her defasında ayaklarıni dik uzan kitap oku tv izle öyle uzan ki içinde ne kadar kalsa o kadar kar demek :d
birde ilişki öncesi duş alırken vajinayı çok yıkamamak lazımmış su girince içine spermlerin içeri iyice girmesini engellyomuş cnm... eşinizde banyodan çıkarken özel bölgesine 1 tas soğuk su tutsun diyolar spermler canlanıyormuş...
kızlar nslsınız kaç gündür misafir falan vardı giremedim..
bugun eşimin genetik test sonucu çıkıyor ögleden sonra alcam..
bana dua edin nolur..
heycandan başım kazan gibi agrıyor aglamamak için zor tutuyorum kendimi..
tabi sonuc iyi ise kesin sperm bulunacak diyede bşy yokkk..ama en azından daha umutlu olcam..
hormonlarımız normal genetikte normal olursa %50-60 sperm bulunabilir..
eger genetik kötü ise %10-20 kdr bi şansımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?