- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.101
noldu cnmmm ben kaç gündür giremedim eski sayfalarıda okuyamadım.. iniş bebek haberidir.. agrıyıda bebiş yapıyodur:)
slm cızlaaaaaarrrrrrrrrrr asılsınııızzzzzzzben bugünlerde pek keyifliyim çok eğlenceli misafirler ağırladım bu aralar sonraaa topikde güzel vakit geçirdim sonraa bugün belkim emirgana gitcem ooohhh keyfim gıcır
bir de elbise alıcam onu bulabilsem değmeyin keyfime ohhhh
sizler de ne var ne çok bakiimm
selam canım,keyiflerin süper olmasına çok sevindim...
benim kafam bulanık biraz keyfisizim.
kızlar yaa şimdi bu ovulasyon tasti çift çizgi çıktı ya acaba ben yumurtladım mı,neden öyle çıktı:26: netten baktım adete yakın lh hormonunun artışıyla ilgili bişey bulamadım,kafam karıştı:44::44::44:
allah razı olsun kızlar akşama güzel haberlerle gelirim inşşş..bu mübarek cuma gününün hürmeti ile inşşş herşey yolunda gider..cuma günü doktora gitik..cuma günü test verdik cuma günü sonucları alıyoruz inş... seviyorum hepinizi rabbimmmmm annelik duygusunu hepimize tattırsın inş..[/Q
uzunca bir aradan sonra içimden topiğe bakmak geldi....inşallah hepimiz bu güzel günlerde hayalimize kavuşuruz...
minikgelin im....konu nedir bilmiyorum geçmiş sayfaları okuyamadım...Rabbim Gönlündekini sana nasip etsin.
inşallah bu mübarek günde Rabbim sana güzel haberler nasip eder...
ben de yeni geldim sayılır,özlemeye vakit kalmadı kız
off ya içim sızlıyor kızlar,vicdanımı rahatlatır mısınız hemen??
içimden tüh yapamadık,tüh değerlendiremedik,bu ay da olmayacak işte deyip duruyorum..:18::18::18:
neden kuzucum hayırdır ne oldu yahu :26:
kızlar yaa şimdi bu ovulasyon tasti çift çizgi çıktı ya acaba ben yumurtladım mı,neden öyle çıktı:26: netten baktım adete yakın lh hormonunun artışıyla ilgili bişey bulamadım,kafam karıştı:44::44::44:
slm cızlaaaaaarrrrrrrrrrr asılsınııızzzzzzzben bugünlerde pek keyifliyim çok eğlenceli misafirler ağırladım bu aralar sonraaa topikde güzel vakit geçirdim sonraa bugün belkim emirgana gitcem ooohhh keyfim gıcır
bir de elbise alıcam onu bulabilsem değmeyin keyfime ohhhh
sizler de ne var ne çok bakiimm
evet işte ben de o yüzden hiç ümitlenmedim sdtivecim..adeti bekliyim şurda ne kaldı zaten..evet o konuyu hatırladım,ne yalan söyliyim kıskandım ama vardır rabbimizin bi bildiği,biz elimizden geleni yapıyoruz,sürekli dua ediyoruz daha ne yapalımyaa 28 falan geç değil kızlar yapmayın allah aşkına devir değişti,benim görümcem 40 yaşında anne oldu,daha geçsin ne var ki yaa 28 de 30 da anne oldun,2,5 ar yaş araları olsa 35 inde 3 çocuk annesi olursun bnce hiç geç değil,60 ına geldiğinde evlenecek yaşta çocukların olur,daha ne bu işler nasip işi,vardır allahımızın bi bildiği
kızlarr kızlar bu arada hesabınızı kescem dün saat 4 de çıkmıştım işden bu günde saat 10,30 geldim kimse merak etmemeiş benibeni özleyin anacım demiştim size özlemediniz mi? ağrıdan geberdim dün ya sabahta gelemnedim işe 10 da geldim napim
ben de yeni geldim sayılır,özlemeye vakit kalmadı kız
off ya içim sızlıyor kızlar,vicdanımı rahatlatır mısınız hemen??
içimden tüh yapamadık,tüh değerlendiremedik,bu ay da olmayacak işte deyip duruyorum..:18::18::18:
canım hiç kafanı karıştırma,adetine az kalmış,nasipse adetin gelmez ve hamileliğin tescillenir,biliyorum çok zor ama testleri ertele 2 gün.kafanı karıştırma şu test,bu test diye.
canım doktor 2cm yumurtan var dedi ve bu iki gün çalışma yapamayacağız.
canım ben pek anlamam ama sen bu testi adete yakın yaptınsa genelde adete yakın yapanlarda çift çizgi görenler hamile olduğunu öğreniyo :26:
cnm ben bilsemki sorum yok eşimde bendede beklerim senelerce... sakın üzülmeee elbet olcak... en kötüsü aşılama yaptırsanıza çok basit bi tedavi şekliiii..yok canım yaa nerdeeeeee bizde o şans bu tamamen adet ağrısı 19, ayımızıda böyleleikle doldurmuş oluyoruz deneme 20. ay hayırlı uğuyrlu olsun
allah razı olsun kızlar akşama güzel haberlerle gelirim inşşş..bu mübarek cuma gününün hürmeti ile inşşş herşey yolunda gider..cuma günü doktora gitik..cuma günü test verdik cuma günü sonucları alıyoruz inş... seviyorum hepinizi rabbimmmmm annelik duygusunu hepimize tattırsın inş..[/Q
uzunca bir aradan sonra içimden topiğe bakmak geldi....inşallah hepimiz bu güzel günlerde hayalimize kavuşuruz...
minikgelin im....konu nedir bilmiyorum geçmiş sayfaları okuyamadım...Rabbim Gönlündekini sana nasip etsin.
inşallah bu mübarek günde Rabbim sana güzel haberler nasip eder...
cnm nslsınız uzun zamandır görememiştim seni.. inş iyi haberler vardır sende:) bende malesef görüşmeyeli kötü haberler var.. eşimde hiç sperm yok... dogal yollarla hamile kalmam imkansız...tüp bebek yaptırcaz.. eşim amlyt olcak testisinden sperm bulurlarsa tüp bebek yapcaklar.. bugun genetik test sonucunu alcam.. eger iyise %50-60 şansımız var
öyle oluyor insana...bir ara biz istesek de eşim hazır olamadığı için yapamıyorduk yumurtlama günlerimdene kadar kötü bir his olduğunu ben iyi bilirim. ama birşey hayırlı değilse hep bir vesile olacak ya bu da o hesap işte. demek ki dün ilişki olmaması gerekiyormuş. çok da sorgulamanın bir alemi yok tatlım
hadi bakalım inşallah bulursun elbiseni:) emirgana bizde pazar günü gitcez eşimle,köşklerin birinde kahvaltı ısmarlıcam,sözüm var onalaleleri de ekmişler,ohh miss gibi olmuştur yine ben ovulasyon testi yaptım,2.çizgi koyu çıktı,bu konu hakkında ne diyosun fermicim? adete yakın lh hormonu artar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?