Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm cızlaaaaaarrrrrrrrrrr asılsınııızzzzzzz ben bugünlerde pek keyifliyim çok eğlenceli misafirler ağırladım bu aralar sonraaa topikde güzel vakit geçirdim sonraa bugün belkim emirgana gitcem ooohhh keyfim gıcır

bir de elbise alıcam onu bulabilsem değmeyin keyfime ohhhh

sizler de ne var ne çok bakiimm

selam canım,keyiflerin süper olmasına çok sevindim...

benim kafam bulanık biraz keyfisizim.

kızlar yaa şimdi bu ovulasyon tasti çift çizgi çıktı ya acaba ben yumurtladım mı,neden öyle çıktı:26: netten baktım adete yakın lh hormonunun artışıyla ilgili bişey bulamadım,kafam karıştı:44::44::44:

canım hiç kafanı karıştırma,adetine az kalmış,nasipse adetin gelmez ve hamileliğin tescillenir,biliyorum çok zor ama testleri ertele 2 gün.kafanı karıştırma şu test,bu test diye.

senide affettim canım şaka ediyom gıııııı küsermiyim ben heç size bacılarım benim... dert ortaklarım
allahın işi bacım h.z meryem bakireyken rabbim vermiş mucizesini yavurusunu karnına zahir bizide bulacak bi gün bi mucize o mucizeyi veren rabbimden umudumu hiçç kesmiyorum kesmeyecem verecek hepimiz göbekli marollar gibi dolaşacaz bi gün hemde hiç şikayet etmeden ....

canım ben pek anlamam ama sen bu testi adete yakın yaptınsa genelde adete yakın yapanlarda çift çizgi görenler hamile olduğunu öğreniyo :26:

hadi bakalım inşallah bulursun elbiseni:) emirgana bizde pazar günü gitcez eşimle,köşklerin birinde kahvaltı ısmarlıcam,sözüm var ona laleleri de ekmişler,ohh miss gibi olmuştur yine ben ovulasyon testi yaptım,2.çizgi koyu çıktı,bu konu hakkında ne diyosun fermicim? adete yakın lh hormonu artar mı?

haklısın canım ama daha erken olur diye hayal etmiştim hep. tabi ki Rabbimin bir bildiği vardır...teslimiyetten başka yapabileceğimiz birşey yok zaten

geçmiş olsun canım..hep bu kadar ağrılı mı geçiyor?

öyle oluyor insana...bir ara biz istesek de eşim hazır olamadığı için yapamıyorduk yumurtlama günlerimde ne kadar kötü bir his olduğunu ben iyi bilirim. ama birşey hayırlı değilse hep bir vesile olacak ya bu da o hesap işte. demek ki dün ilişki olmaması gerekiyormuş. çok da sorgulamanın bir alemi yok tatlım

yok canım yaa nerdeeeeee bizde o şans bu tamamen adet ağrısı 19, ayımızıda böyleleikle doldurmuş oluyoruz deneme 20. ay hayırlı uğuyrlu olsun
cnm ben bilsemki sorum yok eşimde bendede beklerim senelerce... sakın üzülmeee elbet olcak... en kötüsü aşılama yaptırsanıza çok basit bi tedavi şekliiii..

çok ama çok haklısın...RAbbi'mden hep hayırlısını diliyorum,istiyorum.hayırlısı buymuş.Kendime gelmem lazım,böyle olması gerekiyomuş demek.Herşeyde bir hayır aramak lazım,inşallah bunda da bir hyır vardır.mesela eylem vardı demiştim ki Rabbi'^m hayırlısı ise yarın doktora gideyim,ve gittim.doktor yumurtamın olduğunu söyledi ve ilişkiye giremedim.demek ki bundaki hayır da bu.RAbbi'm razı olsun hepimizden,dileklerimiz,dualarımız hayırlısı ile kabul olsun.

oohhh ne güzel geçen yıl lale zamanını kaçırmıştık bu yıl kaçırmiceezz kararlıyız

kuzum önceki sayfada cup vermiştim pek anlamam ama adete yakın böyle koyu çizgi görenler hep hamile olduğunu öğreniyor inşallah seninkide öyle olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…