- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.081
kızlar nslsınız kaç gündür misafir falan vardı giremedim..
bugun eşimin genetik test sonucu çıkıyor ögleden sonra alcam..
bana dua edin nolur..
heycandan başım kazan gibi agrıyor aglamamak için zor tutuyorum kendimi..
tabi sonuc iyi ise kesin sperm bulunacak diyede bşy yokkk..ama en azından daha umutlu olcam..
hormonlarımız normal genetikte normal olursa %50-60 sperm bulunabilir..
eger genetik kötü ise %10-20 kdr bi şansımız var...
bana dua edin nolur..
tabi sonuc iyi ise kesin sperm bulunacak diyede bşy yokkk..ama en azından daha umutlu olcam..
yanıltır ovulasyon testleri sakın aldanma tatlım. bence bekle adet gelene kadar. bu ay hepimiz bir şaşkınlık yaşadık, ben, sinhus... o yüzden acele etme, gününün geçmesibi bekle.
egemen bir de, başka bir konuda gördüm seni de aklıma geldi, insanlar korundukları halde 3. bebeklerine hamile kalıyorar...bir de bizim halimize bakınbu hemencecik hamile kalan insanlara sıkıntımızı anlatsak anlamazlar bile, gülerler belki ne zor durum ya Rabbim...
mübarek cuma günü kabul et dualarımızı... sağlıklı, eli yüzü düzgün, akıllı evlatlar nasip et bize, hayırlı zamanda
neye üzülüyorum biliyor musunuz kızlar, ben hep 3 çocuk istiyordum. hatta gönlümden geçen 2 kız 1 oğlandı... ama bu yıl aralıla 28 bitiyor benimne zman yapıcam ya ben 3 çocuğu, 6 ayda daha 1 tane yapamadım
bebemm ne dıosn genelde ovulasyon
testıde gebelıkte pozitifi gösterıyor diye bılıyorum ben ama :S
ayy inşallahhh gelmiştir bebiş Rabbimm
kız eskiden bi topika takılıyordum ben bu topik yokken orda bi arkadaş vardı senin gibi ovulasyon testi aldı netten takip ettiki 14-15-17 bahane 24. günü çatladı yumurtası ve çalıştı gün aşırı şuanda hala hamile hatta hamile kalınca bıraktı açtığı topik dağıldı herkes sende adete kadar 1 gün boş 1 gün dolu dene ve her defasında ayaklarıni dik uzan kitap oku tv izle öyle uzan ki içinde ne kadar kalsa o kadar kar demek :d
birde ilişki öncesi duş alırken vajinayı çok yıkamamak lazımmış su girince içine spermlerin içeri iyice girmesini engellyomuş cnm... eşinizde banyodan çıkarken özel bölgesine 1 tas soğuk su tutsun diyolar spermler canlanıyormuş...
yanıltır ovulasyon testleri sakın aldanma tatlım. bence bekle adet gelene kadar. bu ay hepimiz bir şaşkınlık yaşadık, ben, sinhus... o yüzden acele etme, gününün geçmesibi bekle.
egemen bir de, başka bir konuda gördüm seni de aklıma geldi, insanlar korundukları halde 3. bebeklerine hamile kalıyorar...bir de bizim halimize bakınbu hemencecik hamile kalan insanlara sıkıntımızı anlatsak anlamazlar bile, gülerler belki ne zor durum ya Rabbim...
mübarek cuma günü kabul et dualarımızı... sağlıklı, eli yüzü düzgün, akıllı evlatlar nasip et bize, hayırlı zamanda
neye üzülüyorum biliyor musunuz kızlar, ben hep 3 çocuk istiyordum. hatta gönlümden geçen 2 kız 1 oğlandı... ama bu yıl aralıla 28 bitiyor benimne zman yapıcam ya ben 3 çocuğu, 6 ayda daha 1 tane yapamadım
bana dua edin nolur..
hadi yaa umutlandırmayın kıs beni,peki ne zaman gebelik testi yapayım,adeti bekliyim mi?:26::26::26:
bu arada bi arkadaşım var gecen onla konuştum hamileymiş ögretim görevlisi üniversitede bi ka sene daha bebek istemiyordu...
yumurtlama günlerinde ilişki yapmıyarak korunuyormuşş..dogu kontrol hapını gecen ay bırakmışş ve bu ay hamile.. rabim nasip edince hiç bişy engel olmuyor.. normalde dogum kontorl hapını en az 6-12 ay önce bırakın derler bide....
anlamıyorum çok istiyorum diyemi olmuyor ...şimdi o arkadaşım erken oldu diye üzülüyor... başka bi arkadaşım 7 aylık hamile çok halsiz midesi falan bulanıyor her gördügümde söyleniyor... dedim şükret ne büyük bi mucizeye şahitsin şu anda ben o mucizeyi yaşayamayabilirim dedim.. sustu... nebilim hayat garip
canım dualarımız seninle,inşallah güzel sonuçlarla,güzel umutlarla dönersiniz evinize...RAbbi'm yar ve yardımcınız olsun
minikgelinim, mübarek gün, cuma...inşallah yüzünüzü güldürecek, umutlarınızı arttıracak haberler alırsınız
Rabbim bu sefer güldürsün yüzünüzü
evet canım hele erkekler için sıcak demek spermlerın ölümü demek zaten bi yerde okumsutum onun ıcın
tohum keseleri vücut dısında yer alıyor ısınmaması lazım diye.....
canım belli olmaz bakarsın hoop üçüze hamıel kalrısın kısmet işi bunalrr.....canını sıkma hiç ben de çok üzülüyorum
inan ki ama herseyın hayırlısı canım yaaa amin amiin Allah hepimzie eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar
nasib etsın ınsallahhh :) benımde aklımdan 4 gecıo en basındna beri ben ne ara yapcam bılmıyorum
hamıle kaldıkalrımın hepsi doğsaydı su an üçlemıştık ama kısmett işte kısmet canım hamıle kalınca bitmıyo kı
benı en cokzüe4n şey de bu hiç bi zaman garanti bişey yokk :26:
canım dualarımzı senınle ınsallahhh sonuclar istedıgınız gibi çıkar...
hadi yaa umutlandırmayın kıs beni,peki ne zaman gebelik testi yapayım,adeti bekliyim mi?:26::26::26:
evet işte ben de o yüzden hiç ümitlenmedim sdtivecim..adeti bekliyim şurda ne kaldı zaten..evet o konuyu hatırladım,ne yalan söyliyim kıskandım ama vardır rabbimizin bi bildiği,biz elimizden geleni yapıyoruz,sürekli dua ediyoruz daha ne yapalımyaa 28 falan geç değil kızlar yapmayın allah aşkına devir değişti,benim görümcem 40 yaşında anne oldu,daha geçsin ne var ki yaa 28 de 30 da anne oldun,2,5 ar yaş araları olsa 35 inde 3 çocuk annesi olursun bnce hiç geç değil,60 ına geldiğinde evlenecek yaşta çocukların olur,daha ne bu işler nasip işi,vardır allahımızın bi bildiği
allah'ım mübarek cuma günü vakti yüzü suyu hürmetine inşallah sonuçlarınız iyi çıksın,allahım yardımcınız olsun,hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin,dualrımız seninle minikgelin
kızlarr kızlar bu arada hesabınızı kescem dün saat 4 de çıkmıştım işden bu günde saat 10,30 geldim kimse merak etmemeiş benibeni özleyin anacım demiştim size özlemediniz mi? ağrıdan geberdim dün ya sabahta gelemnedim işe 10 da geldim napim
kızlarr kızlar bu arada hesabınızı kescem dün saat 4 de çıkmıştım işden bu günde saat 10,30 geldim kimse merak etmemeiş benibeni özleyin anacım demiştim size özlemediniz mi? ağrıdan geberdim dün ya sabahta gelemnedim işe 10 da geldim napim
ahh canım yaa geçmiş olsunvallah benim bi suçum yok kahverengi akıntım var onla bozdum kafayı,girmedim bile topiğe
taamm seni affettim öenmli bi bahane çünki huni takmış biri oluyorsun huni takmış birine karışılmaz bizim kitapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?