Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım dualarımız seninle,inşallah güzel sonuçlarla,güzel umutlarla dönersiniz evinize...RAbbi'm yar ve yardımcınız olsun

minikgelinim, mübarek gün, cuma...inşallah yüzünüzü güldürecek, umutlarınızı arttıracak haberler alırsınız
Rabbim bu sefer güldürsün yüzünüzü

canım ya üzülme Rabbi'm bi tane versin sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun,bin evlada bedel olur....

evet canım hele erkekler için sıcak demek spermlerın ölümü demek zaten bi yerde okumsutum onun ıcın
tohum keseleri vücut dısında yer alıyor ısınmaması lazım diye.....

canım belli olmaz bakarsın hoop üçüze hamıel kalrısın kısmet işi bunalrr.....canını sıkma hiç ben de çok üzülüyorum
inan ki ama herseyın hayırlısı canım yaaa amin amiin Allah hepimzie eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar
nasib etsın ınsallahhh :) benımde aklımdan 4 gecıo en basındna beri ben ne ara yapcam bılmıyorum
hamıle kaldıkalrımın hepsi doğsaydı su an üçlemıştık ama kısmett işte kısmet canım hamıle kalınca bitmıyo kı
benı en cokzüe4n şey de bu hiç bi zaman garanti bişey yokk :26:

canım dualarımzı senınle ınsallahhh sonuclar istedıgınız gibi çıkar...

bu arada bi arkadaşım var gecen onla konuştum hamileymiş ögretim görevlisi üniversitede bi ka sene daha bebek istemiyordu...
yumurtlama günlerinde ilişki yapmıyarak korunuyormuşş..dogu kontrol hapını gecen ay bırakmışş ve bu ay hamile.. rabim nasip edince hiç bişy engel olmuyor.. normalde dogum kontorl hapını en az 6-12 ay önce bırakın derler bide....
anlamıyorum çok istiyorum diyemi olmuyor ...şimdi o arkadaşım erken oldu diye üzülüyor... başka bi arkadaşım 7 aylık hamile çok halsiz midesi falan bulanıyor her gördügümde söyleniyor... dedim şükret ne büyük bi mucizeye şahitsin şu anda ben o mucizeyi yaşayamayabilirim dedim.. sustu... nebilim hayat garip

ovulasyon testleri LH hormonuna göre gebelik ise beta hcg gebelikte lh damı yükseliyor ama adete yakında lh yükseliyor o yüzden kafanızı karıştırmak istemem ama ovuaslyona pek güvenmeyin gebelik sobnucu için... tabi yine siz bilirsiniz ama

evet işte ben de o yüzden hiç ümitlenmedim sdtivecim..adeti bekliyim şurda ne kaldı zaten..evet o konuyu hatırladım,ne yalan söyliyim kıskandım ama vardır rabbimizin bi bildiği,biz elimizden geleni yapıyoruz,sürekli dua ediyoruz daha ne yapalım yaa 28 falan geç değil kızlar yapmayın allah aşkına devir değişti,benim görümcem 40 yaşında anne oldu,daha geçsin ne var ki yaa 28 de 30 da anne oldun,2,5 ar yaş araları olsa 35 inde 3 çocuk annesi olursun bnce hiç geç değil,60 ına geldiğinde evlenecek yaşta çocukların olur,daha ne bu işler nasip işi,vardır allahımızın bi bildiği

ah canım benim boşuna dememişler KİMİSİ VAR BULAMAZ (O BULAMAYAN BİZ OLUYORUZ) KİMİSİ VAR KIYMETİNİ BİLEMEZ (ONLARDA HALİNE ŞÜKRETMEYİN ŞİKAYET EDENLER)
RABBİMÖ KİMSEYİ BULAMAYANLARDAN EYLEMESİN İNŞ... ŞU MÜBAREK GÜNÜNÜ HÜRMETİNE İNŞ YÜZÜN GÜLER TATLIM SENİNDE HEPİMİZİNDE... biz istiyoruz olmuyo ya herkesin hamişliği batıyor bize psikolojimiz alt üst oluyor ki buda bizi geriye atıyor....

canım dualarımız seninle,inşallah güzel sonuçlarla,güzel umutlarla dönersiniz evinize...RAbbi'm yar ve yardımcınız olsun

minikgelinim, mübarek gün, cuma...inşallah yüzünüzü güldürecek, umutlarınızı arttıracak haberler alırsınız
Rabbim bu sefer güldürsün yüzünüzü

allah razı olsun kızlar akşama güzel haberlerle gelirim inşşş..bu mübarek cuma gününün hürmeti ile inşşş herşey yolunda gider..cuma günü doktora gitik..cuma günü test verdik cuma günü sonucları alıyoruz inş... seviyorum hepinizi rabbimmmmm annelik duygusunu hepimize tattırsın inş..

hadi yaa umutlandırmayın kıs beni,peki ne zaman gebelik testi yapayım,adeti bekliyim mi?:26::26::26:

canım ben yapmadım bılmıyorum sadece gordum baska topiklerde

ama yanılanda var aman canım umut vermek ıstemem boş yere sen gunu bekle

betanı yap öyle inşallah vardır bebişş inşallah tutunmusturrr aminnnn

aynen canım katılıyorum,benim bi tanıdığım uzun yıllar olmadı çocuğu,sonra arka arkaya 4 çocuğu oldu.Nasip işte,RAbbi'm razı gelmiş evlat için ona.Bize de inşallah razı gelir ve "ol " der.

allah razı olsun cnm bnm dua dua dua .. rabbim bizim boynumuzu bükük bırakmaz inş bu dünyada...

kızlarr kızlar bu arada hesabınızı kescem dün saat 4 de çıkmıştım işden bu günde saat 10,30 geldim kimse merak etmemeiş beni beni özleyin anacım demiştim size özlemediniz mi? ağrıdan geberdim dün ya sabahta gelemnedim işe 10 da geldim napim

ahh canım yaa geçmiş olsun vallah benim bi suçum yok kahverengi akıntım var onla bozdum kafayı,girmedim bile topiğe

ben de yeni geldim sayılır,özlemeye vakit kalmadı kız

off ya içim sızlıyor kızlar,vicdanımı rahatlatır mısınız hemen??
içimden tüh yapamadık,tüh değerlendiremedik,bu ay da olmayacak işte deyip duruyorum..:18::18::18:

noldu cnmmm ben kaç gündür giremedim eski sayfalarıda okuyamadım.. iniş bebek haberidir.. agrıyıda bebiş yapıyodur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…