- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.121
öyle oluyor insana...bir ara biz istesek de eşim hazır olamadığı için yapamıyorduk yumurtlama günlerimdene kadar kötü bir his olduğunu ben iyi bilirim. ama birşey hayırlı değilse hep bir vesile olacak ya bu da o hesap işte. demek ki dün ilişki olmaması gerekiyormuş. çok da sorgulamanın bir alemi yok tatlım
adete 2 gün var,inşalllaaaaahhhhh
oyyy kuzum kıyamam sana üzülme datlı bacım yinede ne olacağını bilemezsin ki üçüncü gününüz de tutar belki sıkma canın ıkuzum yaa
cnm ben bilsemki sorum yok eşimde bendede beklerim senelerce... sakın üzülmeee elbet olcak... en kötüsü aşılama yaptırsanıza çok basit bi tedavi şekliiii..
cnm nslsınız uzun zamandır görememiştim seni.. inş iyi haberler vardır sende:) bende malesef görüşmeyeli kötü haberler var.. eşimde hiç sperm yok... dogal yollarla hamile kalmam imkansız...tüp bebek yaptırcaz.. eşim amlyt olcak testisinden sperm bulurlarsa tüp bebek yapcaklar.. bugun genetik test sonucunu alcam.. eger iyise %50-60 şansımız var
canım benim inşallah herşey yolunda gider..dualarım seninle..
bende doktora gidiyorum..ocak ayında dr gitmeye kara verdim. ve o ay yumurtam olmadığını öğrendim..daha sonra eşim ameliyat oldu uzun bir süre aramızda bişey olmadı...mart ayından itibaren klomen kullanmaya başladım..geçen ay çatlatma iğnesi olacağım gün dr gittim ve bi baktıkki yumurta kendiliğinden çatlamış..maalesef olmadı...bu ay 2. kez klomen kullanıyorum bugün bitti. yarın dr gidicem. yumurta istenen boyutta olunca çatlatma iğnesi yapılacak...
topiğe daha önce kendimi çok kaptırmıştım...sonra olmayınca çok üzüldüm...bu yüzden uzunca bir süredir yazmıyordum, takip bile etmiyordum..
bugün aklıma sen ve ecntrk geldi....sizi merak ettim....
sıkmamaya çalışayım artık,bugün mübarek cuma günü,bol bol dua edelim bu saatlerde....İnşallah hepimiz en yakın zamanda,tez zamanda mucizemizle karşılaşırız.RAhmimiz bebişle dolar inşallah.
varillere bi çift lafın olmalı ama
ovulasyon zamanı varilleri alıyoruz adet zamanı huni hehehehehehh sen varillisin çift değnekde promosyon...
geçmiş olsun canım..hep bu kadar ağrılı mı geçiyor?
ohh iyi o zaman,varilleri ben şişman olduğum için dendi diye düşünüyordum.ovulasyon ile ilgiliyse problem yok.
cnm ben bilsemki sorum yok eşimde bendede beklerim senelerce... sakın üzülmeee elbet olcak... en kötüsü aşılama yaptırsanıza çok basit bi tedavi şekliiii..
cnm nslsınız uzun zamandır görememiştim seni.. inş iyi haberler vardır sende:) bende malesef görüşmeyeli kötü haberler var.. eşimde hiç sperm yok... dogal yollarla hamile kalmam imkansız...tüp bebek yaptırcaz.. eşim amlyt olcak testisinden sperm bulurlarsa tüp bebek yapcaklar.. bugun genetik test sonucunu alcam.. eger iyise %50-60 şansımız var
cnm bende pco var yumurtalarım çooook tembel hiçbişi yumoşların büyümesini sağlamadı o yüzden aşılama bile mümkün değil ama dr um sağolsun eğer tüp bebek denemk istersk bana 3 kez aşılama yapılmış göstercekmiş veririm ben sana raporunu dediama bu arada umarım kendiliğinden hamiş kalırsın dedi bakacaz...
inşallah kuzum benim minik minik yavrular alırık gucamıza missss gibim inşallaaahhhh
bazen düşünüyorum üzülmemiz de boşuna aslında üzülünce bize daha çabuk gelmiyo bebeğimiz üzülmek bize fayda da sağlamıyo biliyorum elimizde de değil üzülmemek ama mümkün oldukça mutlu olmaya çalışalım olalım da kendimize zarardan başka birşey değil üzülmek inşallah rabbim hepimizi çok güzel mükafatlandıracak yeter ki isteyelim istemesini bilelim ol derse olur Rabbime sığınmasını bilelim yeter ki
sakın üzülme bak beterin beteri var diye bi laf var beni gör şükret haline.. eninde sonunda olur inan.. geç olsunnn güç olmasın.. sen doktora düzenli git kaçırma günlerini yeter..sonrası rabbime kalmışş..ecntrk te son durumlar aynı hala.. inş oda yakın zamanda güzel haberlerle gelecek inanıyorum:)cnm ben bilsemki sorum yok eşimde bendede beklerim senelerce... sakın üzülmeee elbet olcak... en kötüsü aşılama yaptırsanıza çok basit bi tedavi şekliiii..
canım benim inşallah herşey yolunda gider..dualarım seninle..
bende doktora gidiyorum..ocak ayında dr gitmeye kara verdim. ve o ay yumurtam olmadığını öğrendim..daha sonra eşim ameliyat oldu uzun bir süre aramızda bişey olmadı...mart ayından itibaren klomen kullanmaya başladım..geçen ay çatlatma iğnesi olacağım gün dr gittim ve bi baktıkki yumurta kendiliğinden çatlamış..maalesef olmadı...bu ay 2. kez klomen kullanıyorum bugün bitti. yarın dr gidicem. yumurta istenen boyutta olunca çatlatma iğnesi yapılacak...
topiğe daha önce kendimi çok kaptırmıştım...sonra olmayınca çok üzüldüm...bu yüzden uzunca bir süredir yazmıyordum, takip bile etmiyordum..
bugün aklıma sen ve ecntrk geldi....sizi merak ettim....
minikgelinim sen nasılsınsın nasıl oldun kuzucum
ben delirdim bacım:)
pat diye aglıyorum içim çok dolu..
şu tüp bebek aşaması bi gecseydi hayırlısıyla çok stres oldum
ne işe girerken ne üniversiteyi kazanırken nede düğünümde böle stres olmamıştım..
rabbim bugunumuzu arattıracak başka dert vermesin yinede çok şükür halimize...
akşama güzel haberlerle gelirm inş :)
kızlarr kızlar bu arada hesabınızı kescem dün saat 4 de çıkmıştım işden bu günde saat 10,30 geldim kimse merak etmemeiş benibeni özleyin anacım demiştim size özlemediniz mi? ağrıdan geberdim dün ya sabahta gelemnedim işe 10 da geldim napim
allah canını almaya imi onlar yaz sezonuna girişimiz hepimizle çook yakından alakalı kuzum
eskiden ağrılı geçerdi ama bu kez koca bi yumurtam vardı ya ay içindede sürekli sancım oldu ilişkilerden sonra bile bayağı kasık ağrısı çektim sanırım oyumoşu bu adetle atıyom ondan hem yoğun oluyo hem sancım bitmedi 2 gündür... yarın dr kontrolüm var bakalım neler diyecek...
ben delirdim bacım:)
pat diye aglıyorum içim çok dolu..
şu tüp bebek aşaması bi gecseydi hayırlısıyla çok stres oldum
ne işe girerken ne üniversiteyi kazanırken nede düğünümde böle stres olmamıştım..
rabbim bugunumuzu arattıracak başka dert vermesin yinede çok şükür halimize...
akşama güzel haberlerle gelirm inş :)
ayy hadi bakalım bacım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah sen de biz de mutlu olalım bugün inşallah
ağla gitsin kuzum öyle olmazsa biz hatunlar çatlarız herhalde atma içine ağla olmadı gir topiğe bize bağır çık
yaz sezonuna varille girmeyelim yaws,huniyle girelim,zayıf gösterir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?