Sabredenler Kulübü 2012 :)

çok ama çok haklısın...RAbbi'mden hep hayırlısını diliyorum,istiyorum.hayırlısı buymuş.Kendime gelmem lazım,böyle olması gerekiyomuş demek.Herşeyde bir hayır aramak lazım,inşallah bunda da bir hyır vardır.mesela eylem vardı demiştim ki Rabbi'^m hayırlısı ise yarın doktora gideyim,ve gittim.doktor yumurtamın olduğunu söyledi ve ilişkiye giremedim.demek ki bundaki hayır da bu.RAbbi'm razı olsun hepimizden,dileklerimiz,dualarımız hayırlısı ile kabul olsun.

oyyy kuzum kıyamam sana üzülme datlı bacım yinede ne olacağını bilemezsin ki üçüncü gününüz de tutar belki sıkma canın ıkuzum yaa

sıkmamaya çalışayım artık,bugün mübarek cuma günü,bol bol dua edelim bu saatlerde....İnşallah hepimiz en yakın zamanda,tez zamanda mucizemizle karşılaşırız.RAhmimiz bebişle dolar inşallah.

sıkmamaya çalışayım artık,bugün mübarek cuma günü,bol bol dua edelim bu saatlerde....İnşallah hepimiz en yakın zamanda,tez zamanda mucizemizle karşılaşırız.RAhmimiz bebişle dolar inşallah.

inşallah kuzum benim minik minik yavrular alırık gucamıza missss gibim inşallaaahhhh

bazen düşünüyorum üzülmemiz de boşuna aslında üzülünce bize daha çabuk gelmiyo bebeğimiz üzülmek bize fayda da sağlamıyo biliyorum elimizde de değil üzülmemek ama mümkün oldukça mutlu olmaya çalışalım olalım da kendimize zarardan başka birşey değil üzülmek inşallah rabbim hepimizi çok güzel mükafatlandıracak yeter ki isteyelim istemesini bilelim ol derse olur Rabbime sığınmasını bilelim yeter ki

emanııııııııınnnnnnnn ben varil ve huni lafımı duydum aayyyyyyyyy topikce sanırsam uçurumun kenarında duruyoruz ve tek tek aşşa atlicez gibi görünüyooo ayyy sonumuz hiç hayra gitmiyomu bugün ne

geçmiş olsun canım..hep bu kadar ağrılı mı geçiyor?

eskiden ağrılı geçerdi ama bu kez koca bi yumurtam vardı ya ay içindede sürekli sancım oldu ilişkilerden sonra bile bayağı kasık ağrısı çektim sanırım oyumoşu bu adetle atıyom ondan hem yoğun oluyo hem sancım bitmedi 2 gündür... yarın dr kontrolüm var bakalım neler diyecek...

RAbbim inşallah hepimizi mükafatlandıracak.
herşeyde bir hayır var,ve bu kadar ay beklememizde de bir hayır var.Her derdin dermanını veriyor Allah.Duamızı edelim inşallahh ve nefsimiz için de dua edelim,isyan etmemek için,dirayetli olmak için,sabretmek için...

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım ben dün hiç yoktum valla görmedım bilmıyorum

hadi bakalım, atmışsındır inşallah o işe yarananış yumurtayı
iyice temizlensin reahim de yeni yumoşlar büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…