- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.301
Eki Görüntüle 396992
hepiniz okuyun diye kocaman dikkat yazısı buldum
hepiciğinizin tikatine kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
kuzularım canlarım biliyosunuz dua listemiz var ve hepimiz günü gelen arkadaşımıza dua etmeye çalışıyoruz ama buraya girip listemizi görüp adını eklettirenler oluyor , eklettirip bir daha uğramayanlar oluyor ben bu durumdan hiç hoşnut kalmadığım için bu duruma kendimce bir çözüm buldum sizlerde uygun bulursanız uygulayacağım. Eğer bir ay boyunca topiğimize gelmeyen olursa listeden çıkartıcam olaki sonra sürekli gelirse tabiki de listeye her zaman alırız ama adını yazdırıp kayboluyo millet oda hoş olmuyo.
İveeeeetttttt şuan itibariyle oylamaya sunuyorum hepinizden de lütfen cevap bekliyorum eğer cevap gelmezse bir kaç kez güncellicem bu yazıyııhepinizi öpüyoruum
Eki Görüntüle 396992
kuzularım canlarım biliyosunuz dua listemiz var ve hepimiz günü gelen arkadaşımıza dua etmeye çalışıyoruz ama buraya girip listemizi görüp adını eklettirenler oluyor , eklettirip bir daha uğramayanlar oluyor ben bu durumdan hiç hoşnut kalmadığım için bu duruma kendimce bir çözüm buldum sizlerde uygun bulursanız uygulayacağım. Eğer bir ay boyunca topiğimize gelmeyen olursa listeden çıkartıcam olaki sonra sürekli gelirse tabiki de listeye her zaman alırız ama adını yazdırıp kayboluyo millet oda hoş olmuyo.
İveeeeetttttt şuan itibariyle oylamaya sunuyorum hepinizden de lütfen cevap bekliyorum eğer cevap gelmezse bir kaç kez güncellicem bu yazıyııhepinizi öpüyoruum
merhaba kızlar.2 haftadır giremedim.hatırlıyosanız dedem rahatsızlandı onun yanına gidiyorum demiştim.maalesf dedemi kaybettik 10 gün önce(( allah mekanını cennet eyler inş.
anlayacağınız benden hiç iyi haberler yok.geçmiş sayfaları da okumaya zamanım yok.inş sizlerden güzel haberler vardır.allaha emanet olun.çok öpüyorum hepinizi.
kızlar genetik testimizde normal çıktı.. eşimmm pazartesi yine sperm testi yapcak.. ve sonra tüp bebege bismillahirrahmanirrahim diyip başlıycaz:) dua edin aklınızdan geçtighimde:=)
uygundur canım bence de :)
canım basınız sağolsun
canmmm çok sevındım oh genetık bişi olamasında diğerlerinin tedavisi var nasılsa :)
haydı tüp bebeğe bismillahi evvelehu ve ahırehu.....
sgalosun cnmmm inşş sonucuda iyi olur rabbim hakkıımıza hayırlısını nasip etsin kimenin kucagını boş bırakmasın inş:)
gördüm canım :)
hepsi cok güzel ama özellıkle ıkısıni çok begendım
birisi taba ve kahve önü düğmeli elbise diğeri de yelekli lacivert
elbise pant üstüne giyiyrosun değil mi bende bu tip giyiyorumm :)
hatta su taba kahve olanda bende alaım kollarıda uuznmuss ohhh dedim ama 40'ı kalmamıss
yaa uzun kollu pantolun ustu elbıse bulmak çok zor neysem bı dahakına ınsallah :)
güle güle giy canım :) fiyatları da gayeet uygun :)
Eki Görüntüle 396992
fermi canım naber nasılsınnnn :)
Eki Görüntüle 396992
:18::18::18::18::18::18: kılzar doktorum ilaçlı film istedi çok korkunç benim için bu yaaaaaa :18::18::18::18: ama geçen aydan kalan yumoş kirsleşmemeiş atmışım onu çok şükür hatta tertemiz olmuş yumurtalıklarım bu sevindiricide şu hsg midir nedir çok kokruyorum p.tesi doğpumevine gitcem sevk le özelde çektircem ytoksa 150 tl verip çektircem arkadaşlarda dediki 150 tl verme git al sevki zaten uğraştırmıyo doğum evindeki hekimler hemen veriyo sevki bakalım bu ay neler olacak.. incir kürüm yattı bu durumda film çekildiği ay hamiş kalmak iyi değilmi ne öyle duydum ama araştırcam değilse küre devam dün akşam başlamıştımbende havadisler bu kadar kızlar hafta sonu giremeyebilirim kocişle gezerik accık öptüm sizi hoşçaksın herkes....
slm can arkadaşlarım tatilde kimsecikler gelmiyor anlaşılan.. bende 3 gün tatil diye seviniyordum ama eşim eve ugramıyor neredeyse.. bende evde oturyorum maaşda alamadım bu ay paramda yokkki dışarı çıkıp gezeyim.. iyicene bunalıma girdim evde.. çok şükür çalışıyorummmmm ya hep evde olsam neyaprdım..
canım yok dua gününü yumurtlamaya göre yapmıyoruz sürekli bir döngü halinde olduğu için de tutturmak zor hem de bir çok kişinin ki aynı denk gelebiliyor sıraya koydum bende deneme süresine göre ve liste hiç değişmeden dua günü değişerek gidiyoruz kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?