Sabredenler Kulübü 2012 :)

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ciceklara (bilgi) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Eki Görüntüle 396992

hepiniz okuyun diye kocaman dikkat yazısı buldum
hepiciğinizin tikatine kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

kuzularım canlarım biliyosunuz dua listemiz var ve hepimiz günü gelen arkadaşımıza dua etmeye çalışıyoruz ama buraya girip listemizi görüp adını eklettirenler oluyor , eklettirip bir daha uğramayanlar oluyor ben bu durumdan hiç hoşnut kalmadığım için bu duruma kendimce bir çözüm buldum sizlerde uygun bulursanız uygulayacağım. Eğer bir ay boyunca topiğimize gelmeyen olursa listeden çıkartıcam olaki sonra sürekli gelirse tabiki de listeye her zaman alırız ama adını yazdırıp kayboluyo millet oda hoş olmuyo.

İveeeeetttttt şuan itibariyle oylamaya sunuyorum hepinizden de lütfen cevap bekliyorum eğer cevap gelmezse bir kaç kez güncellicem bu yazıyıı hepinizi öpüyoruum

bence doğru bi karar canım aslında daha önce ben sana böyle bi yazı yazacaktım ismini yazdıran bidaha uğramıyor diye emme sonrra vazgeçtim baya dikkatimi çekti ismi olan arkadaşların çoğunluğu buraya uğramıyor ben silinmesi taraftarıyım,haksızlık oluyor bizlere bence, hem bizlere daha çabuk gelir dua sırası.... öptüm bebiş arkandayım

slm can arkadaşlarım tatilde kimsecikler gelmiyor anlaşılan.. bende 3 gün tatil diye seviniyordum ama eşim eve ugramıyor neredeyse.. bende evde oturyorum maaşda alamadım bu ay paramda yokkki dışarı çıkıp gezeyim.. iyicene bunalıma girdim evde.. çok şükür çalışıyorummmmm ya hep evde olsam neyaprdım..

uygundur canım bence de :)

canım basınız sağolsun

kızlar genetik testimizde normal çıktı.. eşimmm pazartesi yine sperm testi yapcak.. ve sonra tüp bebege bismillahirrahmanirrahim diyip başlıycaz:) dua edin aklınızdan geçtighimde:=)

canmmm çok sevındım oh genetık bişi olamasında diğerlerinin tedavisi var nasılsa :)

haydı tüp bebeğe bismillahi evvelehu ve ahırehu.....

sgalosun cnmmm inşş sonucuda iyi olur rabbim hakkıımıza hayırlısını nasip etsin kimenin kucagını boş bırakmasın inş:)

gördüm canım :)
hepsi cok güzel ama özellıkle ıkısıni çok begendım
birisi taba ve kahve önü düğmeli elbise diğeri de yelekli lacivert
elbise pant üstüne giyiyrosun değil mi bende bu tip giyiyorumm :)
hatta su taba kahve olanda bende alaım kollarıda uuznmuss ohhh dedim ama 40'ı kalmamıss
yaa uzun kollu pantolun ustu elbıse bulmak çok zor neysem bı dahakına ınsallah :)
güle güle giy canım :) fiyatları da gayeet uygun :)

sgalosun cnmmm inşş sonucuda iyi olur rabbim hakkıımıza hayırlısını nasip etsin kimenin kucagını boş bırakmasın inş:)

amınnn anım ınsallahhh:) biz de çalışmalara basladık dün haydıbakam

Son düzenleme:

çok sağol kuzum daha iyileri senin olsun ben pek etek giymiyorumpantol üstüne bu elbiseler daha rahat geliyo bana ve uzun kollu bulmakda zorlanıyorum o yüzden bulunca kocişim hiç kaçırmıyo hemen alıyo eee faydasınıda ben görüyorum

ben de destekliyorum canımm

nasılsınız hanımlarr

bendeniz iyi çok şükür, azcık temizlik yaptık kocişimle

sağ olsun hep yardımcımdır, biraz da gezmeye çıkıyoruz şimdi

kocaman öpüldünüzzzz

bu ay adetim erken gelcek galiba dünden beri sol kasığımda şiddetli ağrım var ve hiç geçmiyor gecede uyutmadı beni ağrıdan,rüyamda da doğum yapmıştım kızım olmuştu çok güzeldi herşeyi pembeydi battaniyesine kadar ve ben onu emziriyodum rüya bile olsa o kadar güzeldiki rabbim tez vakitte kavuşturur bizleri inş bebişlerimize

canımmmmm ben çok kötü günler geçiriyorum bugün öyle bi bakayım dedim kızın birine sinir oldum ona cevap yazdım birde buraya yazıp çıkıcam. malesef babam rahatsız ve durumu hiç iyi değil. sdtive arkadaşımıza adet gördüğümü yazacaktım ama şu an bebek bile aklımda yok. ben giremem bir süre öptümmm

Canım aynı yoldan geçmiş biri olarak sana yazmak istedim...Canım bence incir kürü yapma hiç kullanma....benim 1.5 sene olmadı çocuğum...ben de sağdan soldan okudum yaptım...incir kürü kullanana kadar doktor bende hiç kist görmemişti...2 ay kullandım ve tarifine uygun titizlikle kullandım...Sonuç kullandıktan sonraki ay doktor dedi kist görüyorum...kistin oluşmuş...tabi ben doktora incir küründen hiç bahsetmedim...neyse bu olaydan bir süre sonra doktorum aynı sana olduğu gibi benden hsg istedi...ben de çektirdim ve o ay hamile kaldım...ama teknolojisi iyi olmayan yerler o ay korunma veriyor çünkü hamile kalırsan bebeğe zararı oluyormuş...Benim çektirdiğim yer vermemişti korunma...Bence hsg çektir...eğer erkekte ve kadında bir sorun yoksa...hsg işe de yarayabiliyor...küçük yapışıklıkları falan açıyormuş ben de sonradan öğrendim..ama önce Rabbimin izniyle...İnşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın ama benden tavsiye doktor dışı tedavi kendine uygulama....

ah canım bende iş ütü den ne buraya gelebildim ne dışarı çıktık bende senin gibi evde pinekledim bu pazar ama iyi oluyo kafamı dinledim şarkı söledim bağır çağır tv izledim müzik dinkedim işlerimi yaptım .... ne yapalım içinde bulunduğumuz durum kaçınılmazsa tadını çıkarmak lazım bende öyle yaptım ....biz yarın çalışıyoz keşke tatil olsaydı

anladım canım ilk zaman öyle yapıyorsunuz sanki aklımda öyle kalmış evet böyle daha çok dua ederiz zaten kalabalık değiliz daimiler olarak döngü halinde ayda 2-3 kez sıra gelir 1 kişiye süper olur ellerine sağlık canooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…