- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.281
:18::18::18::18::18::18: kılzar doktorum ilaçlı film istedi çok korkunç benim için bu yaaaaaa :18::18::18::18: ama geçen aydan kalan yumoş kirsleşmemeiş atmışım onu çok şükür hatta tertemiz olmuş yumurtalıklarım bu sevindiricide şu hsg midir nedir çok kokruyorum p.tesi doğpumevine gitcem sevk le özelde çektircem ytoksa 150 tl verip çektircem arkadaşlarda dediki 150 tl verme git al sevki zaten uğraştırmıyo doğum evindeki hekimler hemen veriyo sevki bakalım bu ay neler olacak.. incir kürüm yattı bu durumda film çekildiği ay hamiş kalmak iyi değilmi ne öyle duydum ama araştırcam değilse küre devam dün akşam başlamıştımbende havadisler bu kadar kızlar hafta sonu giremeyebilirim kocişle gezerik accık öptüm sizi hoşçaksın herkes....
hadi bakalım inşallah güzel geçer randevun.bizi de haberdar et,merakta bırakma gızbu arada herkese günaydın,ben adet oldum haftasonu sabahı ne güzel haber dimi demekki neymiş;ovulasyon testine inanmıyomuşuz neyse hayırlısı buymuş demekki ben de rahat rahat evimi taşırım herkese iyi günler
ben çok tırnak yiyodum,burdaki arkadaşlara danıştım,sürekli krem ve kolonya sür o zaman engellersin dediler ben de öyle yaptım,bayaa uzadı şimdi,nası olsa adet oldum,namaz kılamam,kuaföre gitcem manikür-pedikür ve french yaptırcam,çook heyecanlıyım
çok şükür canım,gözün aydınhsg bizim kızlardan da çektirenler oldu en son recsn çektirmişti sanırım,korktukları gibi olmamıştı inşallah seninki de ağrısız geçer ve sonuçlar da iyi çıkar..ayrıca evet onu ben de duydum hsg den sonra hamile kalanlar varmış,inşallah sen de kalırsın bian önce haftasonunuz iyi geçer inşallah
:18::18::18::18::18::18: kılzar doktorum ilaçlı film istedi çok korkunç benim için bu yaaaaaa :18::18::18::18: ama geçen aydan kalan yumoş kirsleşmemeiş atmışım onu çok şükür hatta tertemiz olmuş yumurtalıklarım bu sevindiricide şu hsg midir nedir çok kokruyorum p.tesi doğpumevine gitcem sevk le özelde çektircem ytoksa 150 tl verip çektircem arkadaşlarda dediki 150 tl verme git al sevki zaten uğraştırmıyo doğum evindeki hekimler hemen veriyo sevki bakalım bu ay neler olacak.. incir kürüm yattı bu durumda film çekildiği ay hamiş kalmak iyi değilmi ne öyle duydum ama araştırcam değilse küre devam dün akşam başlamıştımbende havadisler bu kadar kızlar hafta sonu giremeyebilirim kocişle gezerik accık öptüm sizi hoşçaksın herkes....
cnm çooook sevindim..şuan ezan okunuyor inan senin için bir kez daha dua ettim.herşey yoluna girecek göreceksin bikaç ay sonra dönüp baktığında hepsi geçmiş olacak inanıyorum buna cnm bnm dualarım seninle allah da seninle olsun..güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.................
canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına inş ilk denemende bebişin gelir sana tatlım dualarım seninle
Canım çok sevindim bak gör her şey yoluna girecek ve bebişin sana gelecek önemli olan her zaman sonuçtur...Moralini de yüksek tutarsan bebiş daha hızlı gelir...dualarımız seninle...En kısa zamanda iyi haberlerini alacağız inan...Biraz sabır biraz dua...
ayyy canım benim çok sevindim rabbim güzel haberlerin devamını nasip etsin inş .....
kızlar genetik testimizde normal çıktı.. eşimmm pazartesi yine sperm testi yapcak.. ve sonra tüp bebege bismillahirrahmanirrahim diyip başlıycaz:) dua edin aklınızdan geçtighimde:=)
bencede mantıklı cnm:) hem dua sırası çok gelir listedeki isimler az olunca:)Eki Görüntüle 396992
hepiniz okuyun diye kocaman dikkat yazısı buldum
hepiciğinizin tikatine kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
kuzularım canlarım biliyosunuz dua listemiz var ve hepimiz günü gelen arkadaşımıza dua etmeye çalışıyoruz ama buraya girip listemizi görüp adını eklettirenler oluyor , eklettirip bir daha uğramayanlar oluyor ben bu durumdan hiç hoşnut kalmadığım için bu duruma kendimce bir çözüm buldum sizlerde uygun bulursanız uygulayacağım. Eğer bir ay boyunca topiğimize gelmeyen olursa listeden çıkartıcam olaki sonra sürekli gelirse tabiki de listeye her zaman alırız ama adını yazdırıp kayboluyo millet oda hoş olmuyo.
İveeeeetttttt şuan itibariyle oylamaya sunuyorum hepinizden de lütfen cevap bekliyorum eğer cevap gelmezse bir kaç kez güncellicem bu yazıyııhepinizi öpüyoruum
cnm eşimde sperm yok .. eşim yaptırdı genetik testi acaba genlerinden dolayımı sperm yok diye baktılar..canım sen niye genetik testi yaptırdın?merak ettim
bencede mantıklı cnm:) hem dua sırası çok gelir listedeki isimler az olunca:)
cnm eşimde sperm yok .. eşim yaptırdı genetik testi acaba genlerinden dolayımı sperm yok diye baktılar..
anladım canım çok geçmiş olsun, bizde genetik testi yaptırdık ama bizim farklı bir nedenimiz var..acaba aynı nedenle mi diye merak etmiştim..
cnm genetik testi bizim gibi olanlara yada sürekli hamile kalıp düşük yapanlara yapıyorlar.. sonucta kan testi gibi bşy insanın içi raht ediyor
merhaba kızlar.2 haftadır giremedim.hatırlıyosanız dedem rahatsızlandı onun yanına gidiyorum demiştim.maalesf dedemi kaybettik 10 gün önce(( allah mekanını cennet eyler inş.
anlayacağınız benden hiç iyi haberler yok.geçmiş sayfaları da okumaya zamanım yok.inş sizlerden güzel haberler vardır.allaha emanet olun.çok öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?