Sabredenler Kulübü 2012 :)

:18::18::18::18::18::18: kılzar doktorum ilaçlı film istedi çok korkunç benim için bu yaaaaaa :18::18::18::18: ama geçen aydan kalan yumoş kirsleşmemeiş atmışım onu çok şükür hatta tertemiz olmuş yumurtalıklarım bu sevindiricide şu hsg midir nedir çok kokruyorum p.tesi doğpumevine gitcem sevk le özelde çektircem ytoksa 150 tl verip çektircem arkadaşlarda dediki 150 tl verme git al sevki zaten uğraştırmıyo doğum evindeki hekimler hemen veriyo sevki bakalım bu ay neler olacak.. incir kürüm yattı bu durumda film çekildiği ay hamiş kalmak iyi değilmi ne öyle duydum ama araştırcam değilse küre devam dün akşam başlamıştım bende havadisler bu kadar kızlar hafta sonu giremeyebilirim kocişle gezerik accık öptüm sizi hoşçaksın herkes....

çok şükür canım,gözün aydın hsg bizim kızlardan da çektirenler oldu en son recsn çektirmişti sanırım,korktukları gibi olmamıştı inşallah seninki de ağrısız geçer ve sonuçlar da iyi çıkar..ayrıca evet onu ben de duydum hsg den sonra hamile kalanlar varmış,inşallah sen de kalırsın bian önce haftasonunuz iyi geçer inşallah

canım hayırlısı tabi yaaaa bende ilk bebeğime hamiş kaldığımda eşim canım eğer bebek doğunca sen çalışamayacaksan ev alamayız dedi en azından senin tekrar iş başı yapmanı bekleriz dedi bende ok dedim 1 hafta sonra bebeğimi düşürdüm 10 gün sonra otuırduğumuz evin sahibi geldi evi satıyom acil alacak mısınız dedi RABBİM KURBAN OLDUĞUM HERŞEYİN HAYRINI VERSİN.... bebek yoksa adet olmak çok güzel bişi benim o sorunumda var pco dan dolayı adetim de gelmiyo bebekte dahada çok çıldırıyom.... neyse umutlarımızı bi daha ki ay için yeşertmeye başlıyoruzzz hadi bakem iyi tatiller kuzu

yaptır tabi bende adte olunca oje sürüyom annem anlıyo adetmisin diyo hemen oje bekarken çok sürerdim ojesiz gezmedim ama evlenince zor oluyo bide çok iyi silmek lazım içime sinmiyo diye adetken sürüyom ohhh bakım zamanı

çarşamba veya perşembeye gitcem allah kısmet ederse o zaman kadar burda çektirenlerden bilgi alırım ne yapıp ne yapap gerektiği hakkında umarım iyi geçer genelde vajinal muayenem ağrısız geçiyo kendimi kasmamaya çok alıştım ama genede korkmuyom desem yalan sölemiş olurum :18:

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls[/TD]
[TD]5 ay[/TD]
[TD]23 nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün egemn arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

egemn bu gün adet oldu okuduğunm kadarıyla dua günleri yumurtlama gününe göre yazmıyormuydunuz kuzum yoksa ben yanlış mı biliyom kafam karıştı yaa zaten şu film olayı korkutuyor beni

canım yumurtalıkalrınla alakalı bi sorunun yoksa incir kürünü yapma yapan ve ayalrca kistlerle ugrasan

çook ınsan var sakın yapma ya üzülürüm vallahi boşu boşuna bi de ıyıleşmek için ugrasırsın bence hsg yı cektır

doktorun dediğine göre ilerler yumrutalıkalrın temzı fsh lh hormonalrın sorunsuzsa incir kürüyle mahvedersin

canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına inş ilk denemende bebişin gelir sana tatlım dualarım seninle

ayyy canım benim çok sevindim rabbim güzel haberlerin devamını nasip etsin inş .....

allah razı olsun kızlarr duaların gücüne inanıyorum rabbimmmm her el acıp ondan dilek isteyenleri geri cevirmez inanıyorum..
inşş tombik tombik bebişleirmiz olur hepimizin:)

cnm hiç kormka inan abarttıkları giib deilmiş.. adet agrısı çekiyorsan aynı onun gibi bi agrıı ...zaten o sıra bebişini düşünnnnn emin ollll agrımıycak:)ayrıca dogum nasıl yapacaz kısss daha yolun başında korkulurmu:) bak ben tüp bebek yaptırcam baya zorlu bi süreç inan umrumda deilll:)
biliyormusun rahim fliminden hemen sonra hamile kalanları çok duydum.. kapalı yerleri açıyormuş o yolladıklaır sıvı ile:)inşşş mayısta hamiş kalacaksın inanıyorum:)aynı anda hamile kalırız belki kim bilir:) benimde eger varsaaa mayıs sonu haziran başında belli olacak:)

canım yok dua gününü yumurtlamaya göre yapmıyoruz sürekli bir döngü halinde olduğu için de tutturmak zor hem de bir çok kişinin ki aynı denk gelebiliyor sıraya koydum bende deneme süresine göre ve liste hiç değişmeden dua günü değişerek gidiyoruz kuzum :)

hepiniz okuyun diye kocaman dikkat yazısı buldum
hepiciğinizin tikatine kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

kuzularım canlarım biliyosunuz dua listemiz var ve hepimiz günü gelen arkadaşımıza dua etmeye çalışıyoruz ama buraya girip listemizi görüp adını eklettirenler oluyor , eklettirip bir daha uğramayanlar oluyor ben bu durumdan hiç hoşnut kalmadığım için bu duruma kendimce bir çözüm buldum sizlerde uygun bulursanız uygulayacağım. Eğer bir ay boyunca topiğimize gelmeyen olursa listeden çıkartıcam olaki sonra sürekli gelirse tabiki de listeye her zaman alırız ama adını yazdırıp kayboluyo millet oda hoş olmuyo.

İveeeeetttttt şuan itibariyle oylamaya sunuyorum hepinizden de lütfen cevap bekliyorum eğer cevap gelmezse bir kaç kez güncellicem bu yazıyıı hepinizi öpüyoruum

Son düzenleme:
bencede mantıklı cnm:) hem dua sırası çok gelir listedeki isimler az olunca:)

canım sen niye genetik testi yaptırdın?merak ettim
cnm eşimde sperm yok .. eşim yaptırdı genetik testi acaba genlerinden dolayımı sperm yok diye baktılar..

bencede mantıklı cnm:) hem dua sırası çok gelir listedeki isimler az olunca:)

cnm eşimde sperm yok .. eşim yaptırdı genetik testi acaba genlerinden dolayımı sperm yok diye baktılar..

anladım canım çok geçmiş olsun, bizde genetik testi yaptırdık ama bizim farklı bir nedenimiz var..acaba aynı nedenle mi diye merak etmiştim..

anladım canım çok geçmiş olsun, bizde genetik testi yaptırdık ama bizim farklı bir nedenimiz var..acaba aynı nedenle mi diye merak etmiştim..

cnm genetik testi bizim gibi olanlara yada sürekli hamile kalıp düşük yapanlara yapıyorlar.. sonucta kan testi gibi bşy insanın içi raht ediyor

cnm genetik testi bizim gibi olanlara yada sürekli hamile kalıp düşük yapanlara yapıyorlar.. sonucta kan testi gibi bşy insanın içi raht ediyor

evet canım, ben bebeğimi kaybettim kalbi durdu karnımdayken..o yüzden bizde araştırmasına giriştik.. testlerimizi yaptırdık, kan pıhtılaşması çıktı.. şimdi de genetik tesleri var işte..daha sonuçlarını alamadık bekliyoruz o yüzden..

merhaba kızlar.2 haftadır giremedim.hatırlıyosanız dedem rahatsızlandı onun yanına gidiyorum demiştim.maalesf dedemi kaybettik 10 gün önce (( allah mekanını cennet eyler inş.
anlayacağınız benden hiç iyi haberler yok.geçmiş sayfaları da okumaya zamanım yok.inş sizlerden güzel haberler vardır.allaha emanet olun.çok öpüyorum hepinizi.

canım başınız sağolsun,rabbim sabırlar versin sana ve ailene aeo kib tatlım

cnm ben de cektirdim. bende cok korkmustum cok agrili oluyor diyenler olmustu cunku. doktorum gelmeden 1 saat once 4 tane agri kesici ic demisti.Allaha sukur cok agrili gecmedi.zaten toplam 5 dklik bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…