Sabredenler Kulübü 2012 :)

ahh canım bende yumurtlama sorunu var klomenler serophenler hiç fayda etmedi iğnede olsun gene olmadı polikirstik over sendromu var bende zaten adet olamadığım ay yumurtalıklarımda minimini kirstler oluyo çok şükür doktor beni ilaçla adet olduruyo :) ama bu ay hsg çektirceğim için yapmayacam gelecek ayda aşılama için göbekten iğnelere başlayacakmışım allahın izni ile inş hiç birine gerek kalmaz ...

allah razı olsun kızlarr duaların gücüne inanıyorum rabbimmmm her el acıp ondan dilek isteyenleri geri cevirmez inanıyorum..
inşş tombik tombik bebişleirmiz olur hepimizin:)

amin kuzu yaa doğduktan spnra tombil olsun gııı nasıl doğurcaz çatır çatır o zaman tabi işin şakasındayım olsunda razıyım valla

inş. canım ya sen çektirmiştin çektirdiğin ay korunman mı gerekiyor yani filmden sonra filmdenönce korunun dediler zatende filmden sonrada mı gerekiyo yani film çekildiği ay hamiş kalmamak mı lazım (gerçi 20 aydır olmadı bu ay mı olucak demi ?

ah canım başın sağolsun evet bi acele gitmiştin hatırladım mekanı cennet oldun inş. rabbim varsa günahlarını affetsin...

iyi geceler kızlar kimse yok buralarda kaçtım bende yarın iş çok halletmem lazım salı günü doğumevinde gidip sevk alıp özeldede perşembeye hsg çekimim var yarından bütün işimi itirmem lazım ki doktora giderken gönül rahatlığı ile gidim öptüm herkeşiiii allaha emant olun...

başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inş.
haddim değil biliyorum ama eşine çok kızıyorum sen böyle yazınca. siz ne kadarlık evlisiniz ki? sürekli seni bırakıyor böyle? hem de şimdi hassas zamanlarınız. ne bileyim birlikte daha çok vakit geçirmeniz lazım gibime geliyor ama dediğim gibi haddim değil bunları da çekinerek yazıyorum. şimdi seni bırakıyor, çocuğunuz olunca onu da mı bırakacak? yani hem eş olarka hem baba olarak daha dikkatli olması gerekmez mi? bu erkekler neden böyle oluyorlar hiç anlamıyorum...of ne bileyim kırdıysam özür dilerim
rabbim inşallah rüyanı gerçeğe dönüştürür. insan öyle rüyalardan çok etkileniyor. ben daha bekarken çok şeker bir kız çocuğum var diye görmüştüm rüyamda uyanınca asabım bozulmuştu :) şimdi de eğer kız olursa acaba rüyadakine benzer mi diyorum bazen :)

bu arada fermi söylediklerine katılıyorum. bence de bir ay gelmeyenleri listeden çıkarmak iyi fikir!
ben de bu hafta sonu hem yattım he de iş yaptım . birikmiş ütüleri hallettim. biraz yemek yapmaya çalıştım. gittim sebze aldım bol bol. aklıma düşen bazı yemekler var acayip canım çekiyor onları yapıcam sıradan. bugün de aklıma piyaz düştü mesela. of şöyle limonlu limonlu! zaten limonlu yemek hayalleri bolca var. limonlu semizotu salatası, limonlu enginar. Allah Allah! ay ağzım sulandı. ben hep ekşi ağırlıklı yiyorum. ne oluyordu bu durumda ye ekşiyi doğur ayşe yi mi

sana da iyi geceler! İnşallah hsg den güzel sonuçlar alırsın, arkadaşların dediği gibi hamiş kalmana da sebep olur belki :)

çok geçmiş olsun kızlar..saskınanne inşallah baban iyileşir canım,allah acil şifalar versin

betsel canım başınız sağolsun,allah sabır versin

günaydın kızlaaar c.tesi günü bnm dua günümmüş,allah razı olsun dua eden de etmeyen de biz de çalışıyoruz bugün haftasonu emirgana gittik,köşk kahvaltısına çok güzeldi öptüm hepinizi herkese iyi günler

Günaydın kızlar dün ilk ovulasyon testımı yaptım siklusun 9. günü olmasına ragmen direk çift çizgiyi gördüm
yani erken yumurtlamış oluyorum değil mi ???bu arada sabah ilk idrarımla yapmadım sıvı alımından ıkı saat sonra yaptım
dikkat ettim yani hususlara 11,30 da yapıcam bi de akşam yapıcam bakalımm

kolay gelsın canım güzel haberlerle gel ınsallah

anladım canım :26: ya ters etkı yapabiliyo ya ve incir kürü direk yumrutalıaklrı etkılıo e yumurtalıkalrda çok hassas
ondan yazdım canım ınsallah ınsallah hiçbirine gerek kalmaz

yumurtlama testiylede takip eden var mi aranizda?

evet var ben takıp edıyorum daha yenı başlaıdm yalnızz

çok gecmıs olsun canım....uamrım iyileşir bi an önce

cnm gerçekten erken yumurtlamuışsın bu teste göre ama sen yarında yap ve çizginin koyuluğunuda çok iyi takip et bakalım..
bu arada inciri yapmıyorum bu ay gelecek aya deneyecem inş.. bi kez deneyerek bana yaptığı etkiyi görmek istedim doktor takibindeyim ya zaten bişi olunca dr müdahele ediyo oksa deidin gibi güvenip tapamam doktor ters bişi görünce hemen ilaç veriyo ve farklı bişimi denedin çabuk söle diye sıkıştırıyor beni

evet canım sanırım yumurtladım ben zaten bunu ılk anlayıp hee ya erken yumurtluyosam dediğim

zaman hamış kaldıydım zaten bunlada kanıtlanmıs oldu evet takıp eıdyorum bugun ıkı kere yapıcam test

bakalım nasıl cıkıcak......evet canım anladım doğru alsında dr kontrolundesın bişi olursa

dr önlemını alırr...ınsallahn onumuzdekı aya denrsın canım zaten yum. Da sorun olanalşrda işe

yarıyoda sorunsuz oldugu halde yapanalrda bisürü kist yapiyo maalesefff

günaydın herkesciklere kimse kutlamamış ben kutlayayım dedim ilk herkesin bayramı kutlu olsun he he bugün 23nisan neşe doluyor insan
güzel birgün geçirmeniz dileğiyle

inş bebiş dua et bizlere bol bol hamişlerin duası kabul olur derler
seninkinin cinsiyeti belli bacım ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur hakkıyı boşuna dememişler ben biliyoom kızın olcek senin

ben çıkayım artıkın annecim beni bekliyor öptüm herkesi iyi günler
elescore canım inş hsg sonuçların güsel çıkar kib bacım aeo

günaydın herkesciklere kimse kutlamamış ben kutlayayım dedim ilk herkesin bayramı kutlu olsun he he bugün 23nisan neşe doluyor insan
güzel birgün geçirmeniz dileğiyle

ayy evet ya 23 nisan bugunnn kutlu mutlu olsun inşallahhh

23 nisan şerefine yarınalrımız'ı bebişlerimizi nasib etsin Rabbim hepimize

hoop konu geldi mi gene bebeğe eheheueheueheuhu

bacım erken yumurtluyosun sen iyi değerlendir bu günlerini hatta adete kadar değerlendir bence

ayy evet canım sanıyorum öle takıp eidcem bakalımmm nası olcak :) nası devam edıcek

cumartesi günü spontan gelısen bir çalışam olmustu pazar gunu de gene testten önce şoolmuştu

testı yaptıktan sonra kociş dedi haydi gel die yooh dedim accık nadasa bırakalım yau serpilsin büyüsün

bu akşam inşallah devam ederiz canım bakalımm yumurta var sperm var tarıh belli helva yapsana helva yapsana durumları var

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün yagmurdmls arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

ikinci testımı yaptım vee ovulasyon devam çift çizgi :)

Bugün yagmurdmls arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

amiin amin inşalklah sağlıklı hayırlı evlatalr nasib etsin Allah :)

canım 2 çizginin de aynı koyulukta çıkması gerekiyor ya da t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor.yumurtlamana az kalmış yarın daha da koyulaşır.ben de yapıyorum ordan biliyorum.sen önümüzdeki günleri iyi değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…