- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.321
canım yumurtalıkalrınla alakalı bi sorunun yoksa incir kürünü yapma yapan ve ayalrca kistlerle ugrasan
çook ınsan var sakın yapma ya üzülürüm vallahi boşu boşuna bi de ıyıleşmek için ugrasırsın bence hsg yı cektır
doktorun dediğine göre ilerler yumrutalıkalrın temzı fsh lh hormonalrın sorunsuzsa incir kürüyle mahvedersin
allah razı olsun kızlarr duaların gücüne inanıyorum rabbimmmm her el acıp ondan dilek isteyenleri geri cevirmez inanıyorum..
inşş tombik tombik bebişleirmiz olur hepimizin:)
cnm hiç kormka inan abarttıkları giib deilmiş.. adet agrısı çekiyorsan aynı onun gibi bi agrıı ...zaten o sıra bebişini düşünnnnn emin ollll agrımıycak:)ayrıca dogum nasıl yapacaz kısss daha yolun başında korkulurmu:) bak ben tüp bebek yaptırcam baya zorlu bi süreç inan umrumda deilll:)
biliyormusun rahim fliminden hemen sonra hamile kalanları çok duydum.. kapalı yerleri açıyormuş o yolladıklaır sıvı ile:)inşşş mayısta hamiş kalacaksın inanıyorum:)aynı anda hamile kalırız belki kim bilir:) benimde eger varsaaa mayıs sonu haziran başında belli olacak:)
merhaba kızlar.2 haftadır giremedim.hatırlıyosanız dedem rahatsızlandı onun yanına gidiyorum demiştim.maalesf dedemi kaybettik 10 gün önce(( allah mekanını cennet eyler inş.
anlayacağınız benden hiç iyi haberler yok.geçmiş sayfaları da okumaya zamanım yok.inş sizlerden güzel haberler vardır.allaha emanet olun.çok öpüyorum hepinizi.
başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inş.merhaba kızlar.2 haftadır giremedim.hatırlıyosanız dedem rahatsızlandı onun yanına gidiyorum demiştim.maalesf dedemi kaybettik 10 gün önce(( allah mekanını cennet eyler inş.
anlayacağınız benden hiç iyi haberler yok.geçmiş sayfaları da okumaya zamanım yok.inş sizlerden güzel haberler vardır.allaha emanet olun.çok öpüyorum hepinizi.
haddim değil biliyorum ama eşine çok kızıyorum sen böyle yazınca. siz ne kadarlık evlisiniz ki? sürekli seni bırakıyor böyle? hem de şimdi hassas zamanlarınız. ne bileyim birlikte daha çok vakit geçirmeniz lazım gibime geliyor ama dediğim gibi haddim değil bunları da çekinerek yazıyorum. şimdi seni bırakıyor, çocuğunuz olunca onu da mı bırakacak? yani hem eş olarka hem baba olarak daha dikkatli olması gerekmez mi? bu erkekler neden böyle oluyorlar hiç anlamıyorum...of ne bileyim kırdıysam özür dilerimslm can arkadaşlarım tatilde kimsecikler gelmiyor anlaşılan.. bende 3 gün tatil diye seviniyordum ama eşim eve ugramıyor neredeyse.. bende evde oturyorum maaşda alamadım bu ay paramda yokkki dışarı çıkıp gezeyim.. iyicene bunalıma girdim evde.. çok şükür çalışıyorummmmm ya hep evde olsam neyaprdım..
rabbim inşallah rüyanı gerçeğe dönüştürür. insan öyle rüyalardan çok etkileniyor. ben daha bekarken çok şeker bir kız çocuğum var diye görmüştüm rüyamda uyanınca asabım bozulmuştu :) şimdi de eğer kız olursa acaba rüyadakine benzer mi diyorum bazen :)bu ay adetim erken gelcek galiba dünden beri sol kasığımda şiddetli ağrım var ve hiç geçmiyor gecede uyutmadı beni ağrıdan,rüyamda da doğum yapmıştım kızım olmuştu çok güzeldi herşeyi pembeydi battaniyesine kadar ve ben onu emziriyodum rüya bile olsa o kadar güzeldiki rabbim tez vakitte kavuşturur bizleri inş bebişlerimize
iyi geceler kızlar kimse yok buralarda kaçtım bende yarın iş çok halletmem lazım salı günü doğumevinde gidip sevk alıp özeldede perşembeye hsg çekimim var yarından bütün işimi itirmem lazım ki doktora giderken gönül rahatlığı ile gidim öptüm herkeşiiii allaha emant olun...
merhaba kızlar.2 haftadır giremedim.hatırlıyosanız dedem rahatsızlandı onun yanına gidiyorum demiştim.maalesf dedemi kaybettik 10 gün önce(( allah mekanını cennet eyler inş.
canımmmmm ben çok kötü günler geçiriyorum bugün öyle bi bakayım dedim kızın birine sinir oldum ona cevap yazdım birde buraya yazıp çıkıcam. malesef babam rahatsız ve durumu hiç iyi değil. sdtive arkadaşımıza adet gördüğümü yazacaktım ama şu an bebek bile aklımda yok. ben giremem bir süre öptümmm
iyi geceler kızlar kimse yok buralarda kaçtım bende yarın iş çok halletmem lazım salı günü doğumevinde gidip sevk alıp özeldede perşembeye hsg çekimim var yarından bütün işimi itirmem lazım ki doktora giderken gönül rahatlığı ile gidim öptüm herkeşiiii allaha emant olun...
ahh canım bende yumurtlama sorunu var klomenler serophenler hiç fayda etmedi iğnede olsun gene olmadıpolikirstik over sendromu var bende zaten adet olamadığım ay yumurtalıklarımda minimini kirstler oluyo çok şükür doktor beni ilaçla adet olduruyo :) ama bu ay hsg çektirceğim için yapmayacam gelecek ayda aşılama için göbekten iğnelere başlayacakmışım allahın izni ile inş hiç birine gerek kalmaz ...
yumurtlama testiylede takip eden var mi aranizda?
canımmmmm ben çok kötü günler geçiriyorum bugün öyle bi bakayım dedim kızın birine sinir oldum ona cevap yazdım birde buraya yazıp çıkıcam. malesef babam rahatsız ve durumu hiç iyi değil. sdtive arkadaşımıza adet gördüğümü yazacaktım ama şu an bebek bile aklımda yok. ben giremem bir süre öptümmm
Günaydın kızlar dün ilk ovulasyon testımı yaptım siklusun 9. günü olmasına ragmen direk çift çizgiyi gördüm
yani erken yumurtlamış oluyorum değil mi ???bu arada sabah ilk idrarımla yapmadım sıvı alımından ıkı saat sonra yaptım
dikkat ettim yani hususlara 11,30 da yapıcam bi de akşam yapıcam bakalımm
kolay gelsın canım güzel haberlerle gel ınsallah
anladım canım :26: ya ters etkı yapabiliyo ya ve incir kürü direk yumrutalıaklrı etkılıo e yumurtalıkalrda çok hassas
ondan yazdım canım ınsallah ınsallah hiçbirine gerek kalmaz
cnm gerçekten erken yumurtlamuışsın bu teste göre ama sen yarında yap ve çizginin koyuluğunuda çok iyi takip et bakalım..
Bu arada inciri yapmıyorum bu ay gelecek aya deneyecem inş.. :d bi kez deneyerek bana yaptığı etkiyi görmek istedim doktor takibindeyim ya zaten bişi olunca dr müdahele ediyo oksa deidin gibi güvenip tapamam doktor ters bişi görünce hemen ilaç veriyo ve farklı bişimi denedin çabuk söle diye sıkıştırıyor beni :d
başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inş.
haddim değil biliyorum ama eşine çok kızıyorum sen böyle yazınca. siz ne kadarlık evlisiniz ki? sürekli seni bırakıyor böyle? hem de şimdi hassas zamanlarınız. ne bileyim birlikte daha çok vakit geçirmeniz lazım gibime geliyor ama dediğim gibi haddim değil bunları da çekinerek yazıyorum. şimdi seni bırakıyor, çocuğunuz olunca onu da mı bırakacak? yani hem eş olarka hem baba olarak daha dikkatli olması gerekmez mi? bu erkekler neden böyle oluyorlar hiç anlamıyorum...of ne bileyim kırdıysam özür dilerim
rabbim inşallah rüyanı gerçeğe dönüştürür. insan öyle rüyalardan çok etkileniyor. ben daha bekarken çok şeker bir kız çocuğum var diye görmüştüm rüyamda uyanınca asabım bozulmuştu :) şimdi de eğer kız olursa acaba rüyadakine benzer mi diyorum bazen :)
bu arada fermi söylediklerine katılıyorum. bence de bir ay gelmeyenleri listeden çıkarmak iyi fikir!
ben de bu hafta sonu hem yattım he de iş yaptım . birikmiş ütüleri hallettim. biraz yemek yapmaya çalıştım. gittim sebze aldım bol bol. aklıma düşen bazı yemekler var acayip canım çekiyor onları yapıcam sıradan. bugün de aklıma piyaz düştü mesela. of şöyle limonlu limonlu! zaten limonlu yemek hayalleri bolca var. limonlu semizotu salatası, limonlu enginar. Allah Allah! ay ağzım sulandı. ben hep ekşi ağırlıklı yiyorum. ne oluyordu bu durumda ye ekşiyi doğur ayşe yi mi
günaydın herkesciklere kimse kutlamamış ben kutlayayım dedim ilk herkesin bayramı kutlu olsun he hebugün 23nisan neşe doluyor insan
güzel birgün geçirmeniz dileğiyle
bacım erken yumurtluyosun sen iyi değerlendir bu günlerini hatta adete kadar değerlendir bence
Bugün yagmurdmls arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?