Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaa evimizin karşısında bebe giyim var ve öyle güzel şeyleri koyuyor ki kapısının önüne her gün onları görmek bazen üzüyor bazen de hayal kurduyor bana

hele bir tanesine bayıldım ama........

ben bugün mr sonucumu aldım dr gösterdim sonuçta bişeyler yazıyordu belli belirsiz diye,drum bana bunun tümör olabileceğini söledi ama aynı zamanda yüksek olan hormondan dolayıda olabileceğini söledi nysem kadın doğuma gidip hormonu düşürmesi için ilaç yazdırmamı istedi eğer hormon değerlei düşmezse 6ay sonra gel dedi....:44::44::44::44::44:
şimdi sizce ben dr sölediklerine güvenmelimiyim yoksa korkmalımıyım hormon değerleri yüksek olupta böle şelerle karşılaşan arkadaşlarım varmı sizce bu normalmi değerlerim düşünce normale dönermi acep:26::26::26::26::26:
yoksa beni kötü şelermi bekliyor benim bebişim olmıcakmı şaşırmış durumdayım:18::18::18::18:

kızlar genetik testimizde normal çıktı.. eşimmm pazartesi yine sperm testi yapcak.. ve sonra tüp bebege bismillahirrahmanirrahim diyip başlıycaz:) dua edin aklınızdan geçtighimde:=)

cnm çooook sevindim..şuan ezan okunuyor inan senin için bir kez daha dua ettim.herşey yoluna girecek göreceksin bikaç ay sonra dönüp baktığında hepsi geçmiş olacak inanıyorum buna cnm bnm dualarım seninle allah da seninle olsun..güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.................

canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına inş ilk denemende bebişin gelir sana tatlım dualarım seninle

cnm allah korusun sen kötü şeyler getirme aklına doktorun dediğini uygula mutlaka ama içinde kuşku kalacaksa bi doktora daha göster sonuçlarını..değerlerini normal seviyeye çekmen çok önemli o zaman şikayetlerin azalacaktır..
bebişim olmayacak da ne demek öyle bişey olsa sana söylemez miydi doktorlar elbette olacak..sen hormonlarını düzelt,tedavini ol sonrasında olacaktır sıkma canını..
ama bnce bi doktora daha göster..ne olduğu anlaşılsın tam olarak..

ay bilmiyorum canım zaten dra göstermeden önce sonuca baktım bişeyler yazıyordu belli belirsiz diye zaten o anda şok oldum,dr hormonlardan dolayı olduğunu söledi ama tümörde olabilir dedi bilemedim işte kafam karışık olmazsa başka drada göstereyim en iyisi aslında bu gittiğim dr o hastanenin en iyi dru ama yinede bilemedim işte biranönce gidip ilaç yazdırsam iyi olacak rabbim büyük inş kavuşurum bebişime....

Canım çok sevindim bak gör her şey yoluna girecek ve bebişin sana gelecek önemli olan her zaman sonuçtur...Moralini de yüksek tutarsan bebiş daha hızlı gelir...dualarımız seninle...En kısa zamanda iyi haberlerini alacağız inan...Biraz sabır biraz dua...

tamam canım, iyi bak kendine. ben Allahın izniyle yarın 2 günlük tatile gidiyorum, 2. yıldönümümüzü kutlayacağız. 2-3 gün uğrayamam buralara. kendinine iyi bak görüşene kadar

tatilin iyi geçsin inş canım bolbol eğlenin stres atın aşk tazeleyin.... iyi tatiller kuzuuuu

kimsecikler yok bende ortalığı toparladım gs storeden nevresim takımı almıştık onu yıkamıştım ütüledim serdim taktım ohh mis oldu işleri bitirdim kociş oyun oynayacak bende diğer laptopu aömayım dedim takılayım sana veririm dedim uzanacam accık yoruldum adet sancılarım beni çok yordu bu gün... şimdiden herkese iyi tatiller belki yarın giremem doktor kontrolüm var inş. herşey yolunda ve güzel gider... öptüm sizi sağlıcakla kalın...

hadi bakalım inşallah güzel geçer randevun.bizi de haberdar et,merakta bırakma gız bu arada herkese günaydın,ben adet oldum haftasonu sabahı ne güzel haber dimi demekki neymiş;ovulasyon testine inanmıyomuşuz neyse hayırlısı buymuş demekki ben de rahat rahat evimi taşırım herkese iyi günler

ben çok tırnak yiyodum,burdaki arkadaşlara danıştım,sürekli krem ve kolonya sür o zaman engellersin dediler ben de öyle yaptım,bayaa uzadı şimdi,nası olsa adet oldum,namaz kılamam,kuaföre gitcem manikür-pedikür ve french yaptırcam,çook heyecanlıyım

günaydınn canımmm

evet şıkır şıkır olalım her duruma rağmen hala nefes alıyor olmamız en güzeli değil mi? inanıyoz ve dua ediyoruz bebişlerimiz hayırlı zamanı bekliyor

bu arada evin hayırlı olsun canım çok güzel, dün yazamadım cevap

canımm benim her şey güzel geçer inş, ve güzel haberler ver bize

günaydınlarrrr, günaydınlarrr....

haydi böyle güzel havalarda güne erken başlanmalı yahuu

herkese mutlu günlerrrrrr, öpüldünüzz

sdtive canım iyi gezmelerrr

günaydınlarrrr, günaydınlarrr....

haydi böyle güzel havalarda güne erken başlanmalı yahuu

herkese mutlu günlerrrrrr, öpüldünüzz

sdtive canım iyi gezmelerrr

günaydın canımm çok teşekkür ederim allah razı olsun çok şükür nefes alıyoruz,sağlığımız yerinde,bütün kalbimle dualara devam,demekki hayırlı değilmiş,ne yapalım bekliyoruz hadi sana da iyi günler,güzel bir haftasonu dilerim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…