- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.361
evet canım aynen dediğin gibi, bir engelim var mı yok diye :18:
inş canım yüzümüzü güldürür neticeler...
gebelik için mi? yok canım evde yaptım olsaydı çıkardı,hamile olmadığıma adım gibi eminim,beklicem bakalım 2 gün daha olmazsa giderim doktora
hoş bulduk canımm
güldürcek hiç merak etme,gönlünü ferah tut sen,rahat ol sadece,önemli olan bu
yok canım gebelık ıcın değil
idrar yolu iltihabı var mı yok mu bakılsın diye diyorum
ilerilik derecesine göre + , ++ ,+++ diye sonucu cıkıyo
o kadar kolay bı testkı hemen sonucu söluolar zaten evde yapılan idrar testi gibi kiti var ben yapılırken görmüştüm
:) :) :)
aaaa ilk defa duyuyuorum desem:26: ay olmazsa baktırırım kız çok sağol
rica ederım canım :) idrar yolu ıltıhabı hamıle kalmaya engel bişey yanı
ki ben kolay hamıle kalmama ragmen 3 ay sırf bu yzuden hamıle kalamamısım sımdı dikkat edıyorum :)
kimi insanalrda her ay tekrar eyio bu bazıları iltihap olsada hamıel kalabiliyo
ama genelde hamılelıkce mükkemmel bi ortam istendiği için :) idrar yolu şeysı engel oluyo canım
ayrıcana sunu da yazayım eger bu gebelıkde olursa Allah korusun düşüğe
veya ileri gebelık ayalrında erken doğuma yol açan bi durum...doktorum özellikle uyarmıstı....
yengem evlendı coluk cocuk olmadı olmadı dr gitti napsın idrar yolu ıltıhabı cıktı
bi antıbıyotık kullandı peşpeşe 3 tane doğurdu....tabii pek çok engel olabiliyo hamilleik için ama
en basiti bu canım :)
ayy ne kadar önemliymiş,hiç bilmiyodum:26: adet sökülmezse doktora giderim,eğer sökülürse öbür aya kendimi sıkı takibe alcampaylaştıkların için allah razı olsun ayşecim,umarım yumoşun döllenir ve sana sıkı sıkı tutunur,hadi ben çıkyorum yemek yicem öptüm canm
arkadaşlar merhaba ben sitede yeniyim ve bende hamile kalmaya çalışıyorum 6.ay olacak,acaba bu iltihabın olup olmadığını nasıl anlıyacaz?idrar testinde kesin sonuç çıkarmı eğer iltihap varsa yoksa kandamı bakılacak ?
canım evet o ilaç kadınlık hormonunu düzenliyo cidden de ben de kürtyaj yaptıktan sonra
kullanmıştım hormonlarım düzelsin diye doktorum vermişti....
şubat ayından önce adete 5-10 gun kala lekelenmelerım oluodu ben de şaşırıyuodum bu jne acaba diye
dr gittim dr bana da bi sorun gozukmuyo kasık agrın var mı dedi az az oluyo dedim büyük ıhtımal idrar yolu enfeksiyonu dedi
antibiyotik verdi gectı ilacı kullandıgım ay hamıle kaldım zaten hamıle kalmaay engel ya idrar yolu enfeksiyonu
sonra bir daha da regle yakın lekelenmeme olmadı hiç :)
yavs yavas sökülür canım benım de normal de 26-28 gun periyodum
bu ay 32. gün falan adet oldum baya gecıktı benımde zor söküldü....hoş ben alışığım her bahar aynısı oluyo ben de
cnm idrar yolu enfeksiyonu hamilelige engel mi ya? ilk defa duyuyorumbenm bir bucuk yildir kasik agrim var hic gecmeyen. bir suru sey yapildi sorunu bulmak icin ama bulunamadi. en son bir urolog idrar testinde cikmasa bile enfeksiyon senin buyuk ihtimal senin agrinin nedeni dedi. o zamndan beri cikcak tutmaya calisiyorum o bolgeyi.bol su iciyorum. bir bucuk yildir da korunmuyoruz ama olmuyor bebek. acaba nedeni enfeksiyonmu ki?
ovulasyonla ilgili bişi sölemek istedim... yanımda kullanma talimatı vardı okudum diyoki talimatta bu test lh hormonunuzu ölçer lh hormonu yumurta büyüdükçe artar ama bu test tam hangi gün yumurtanızın çatladığı bilgisini vermez koyu çizgi görünce gün aşırı ilişki yaşayın diyo sende bu günden itibaren hem teste devam et hemde akıntını kontrol et hemde gün aşırı birlikte olun aman bacım kaçırma iyi değerlendir keşke yumurta takine gitsen aslında boyutuna görede anlıyo doktor ne zaman çatyalacağını... neyse hakkımızda hayırlısı tatlım......
evettt bende kutlamalıyım hemen
gerçi biz lise öğretmeni olduğumuzdan kutlamadıkkocamanlar canımmm
ayy evet ya 23 nisan bugunnn kutlu mutlu olsun inşallahhh
23 nisan şerefine yarınalrımız'ı bebişlerimizi nasib etsin Rabbim hepimize
hoop konu geldi mi gene bebeğe eheheueheueheuhu
ayy evet canım sanıyorum öle takıp eidcem bakalımmm nası olcak :) nası devam edıcek
cumartesi günü spontan gelısen bir çalışam olmustu pazar gunu de gene testten önce şoolmuştu
testı yaptıktan sonra kociş dedi haydi gel die yooh dedim accık nadasa bırakalım yauserpilsin büyüsün
bu akşam inşallah devam ederiz canım bakalımm yumurta var sperm var tarıh belli helva yapsana helva yapsana durumları var
kız helvaya hangi ara bağladın yaf
boşver nadası falan şimdi nadas zamanı değil gızzz çalışma zamanı.... tohumların serpilip büyüme zamanı he he... ekmezsen nasıl serpilip büyüsün demi
evet canım idrar yolu enfekjsıyonu hamıle kalmaya engel oluyo bir de eskıden uzun süre antıbıyotık kullanarak gecırılıodu
şimdi kolay bi toz çıkmıs adını vermeyım buradan tek ıcımlık içiosn hop hemen atıo enfeksıyonu ben ı1 er ay arayla ıkı kere kullandım
tekrar etmsıtı doktorum verdı doktoruna danıs sana da yazsın ilac sağlık ocakalrı bile yazar yanı
nedenı enfeksıyon olabilir canım benımde cok kasıgım agrıyordu bazen bacagımı bile oynatamıyordum meger ayalrdır
enfeksıyonum varmış...kasıgım batıodu devamlı hamıle gibi ağrıyodu cok fenaydı gectıde rahataldım cok sukur
he bir de regle yakın yanı bazen 5 gun kala bazen 10 gun kala çamur gibi kan gelıyodu ama gectı hepsi :)
ben yurtdisinda oturuyorum.idrar testi temiz cikiyor o tuzden yazmazlar antibiyotik. bir turk urolokla konustum o senin agrilarinin nedeni enfeksiyon dedi ama o da recete yazma hakkina sahip degil burda. bilmiyorum ne yapcami
aahuahaauha şarkıdan esinlendimaslında şöyle de olabilir
yumurta var mi
var var sperm var mi
var var günü geldi mi
geldi geldi e duruyorsuuuun halvete girsene halvete girsene eheueheue
ayy iyice manyaga bagladımkafam güzelleşti Helva Yapsana - YouTube
evet bence de alışmalıyız bu gece başka yolu yok :)
ben yurtdisinda oturuyorum.idrar testi temiz cikiyor o tuzden yazmazlar antibiyotik. bir turk urolokla konustum o senin agrilarinin nedeni enfeksiyon dedi ama o da recete yazma hakkina sahip degil burda. bilmiyorum ne yapcami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?