Sabredenler Kulübü 2012 :)

gebelik için mi? yok canım evde yaptım olsaydı çıkardı,hamile olmadığıma adım gibi eminim,beklicem bakalım 2 gün daha olmazsa giderim doktora

yok canım gebelık ıcın değil

idrar yolu iltihabı var mı yok mu bakılsın diye diyorum

ilerilik derecesine göre + , ++ ,+++ diye sonucu cıkıyo

o kadar kolay bı testkı hemen sonucu söluolar zaten evde yapılan idrar testi gibi kiti var ben yapılırken görmüştüm

hoş bulduk canımm

:) :) :)

aaaa ilk defa duyuyuorum desem:26: ay olmazsa baktırırım kız çok sağol

aaaa ilk defa duyuyuorum desem:26: ay olmazsa baktırırım kız çok sağol

rica ederım canım :) idrar yolu ıltıhabı hamıle kalmaya engel bişey yanı

ki ben kolay hamıle kalmama ragmen 3 ay sırf bu yzuden hamıle kalamamısım sımdı dikkat edıyorum :)

kimi insanalrda her ay tekrar eyio bu bazıları iltihap olsada hamıel kalabiliyo

ama genelde hamılelıkce mükkemmel bi ortam istendiği için :) idrar yolu şeysı engel oluyo canım

ayrıcana sunu da yazayım eger bu gebelıkde olursa Allah korusun düşüğe

veya ileri gebelık ayalrında erken doğuma yol açan bi durum...doktorum özellikle uyarmıstı....

yengem evlendı coluk cocuk olmadı olmadı dr gitti napsın idrar yolu ıltıhabı cıktı

bi antıbıyotık kullandı peşpeşe 3 tane doğurdu....tabii pek çok engel olabiliyo hamilleik için ama

en basiti bu canım :)

ayy ne kadar önemliymiş,hiç bilmiyodum:26: adet sökülmezse doktora giderim,eğer sökülürse öbür aya kendimi sıkı takibe alcam paylaştıkların için allah razı olsun ayşecim,umarım yumoşun döllenir ve sana sıkı sıkı tutunur,hadi ben çıkyorum yemek yicem öptüm canm

evet canım önemli azbucuk :) rica ederım ne dimeekk

afiyet olsun bende yıcem ınsallah :)

ayy ınsallah tutunur kıs tutunur bide uslu uslu büyür beni üzmez inşallah :)

Arkadaşlar merhaba ben sitede yeniyim ve bende hamile kalmaya çalışıyorum 6.ay olacak,acaba bu iltihabın olup olmadığını nasıl anlıyacaz?idrar testinde kesin sonuç çıkarmı eğer iltihap varsa yoksa kandamı bakılacak ?

idrar yolu ıltıhapı için idrar testı yapılrı ve tabıı kı kesın sonuc cıkar

yanı ıdrardakı ıltıhapa kanda bakılmaz ki

ovulasyonla ilgili bişi sölemek istedim... yanımda kullanma talimatı vardı okudum diyoki talimatta bu test lh hormonunuzu ölçer lh hormonu yumurta büyüdükçe artar ama bu test tam hangi gün yumurtanızın çatladığı bilgisini vermez koyu çizgi görünce gün aşırı ilişki yaşayın diyo sende bu günden itibaren hem teste devam et hemde akıntını kontrol et hemde gün aşırı birlikte olun aman bacım kaçırma iyi değerlendir keşke yumurta takine gitsen aslında boyutuna görede anlıyo doktor ne zaman çatyalacağını... neyse hakkımızda hayırlısı tatlım......

cnm idrar yolu enfeksiyonu hamilelige engel mi ya? ilk defa duyuyorum benm bir bucuk yildir kasik agrim var hic gecmeyen. bir suru sey yapildi sorunu bulmak icin ama bulunamadi. en son bir urolog idrar testinde cikmasa bile enfeksiyon senin buyuk ihtimal senin agrinin nedeni dedi. o zamndan beri cikcak tutmaya calisiyorum o bolgeyi.bol su iciyorum. bir bucuk yildir da korunmuyoruz ama olmuyor bebek. acaba nedeni enfeksiyonmu ki?

Son düzenleme:

evet canım idrar yolu enfekjsıyonu hamıle kalmaya engel oluyo bir de eskıden uzun süre antıbıyotık kullanarak gecırılıodu
şimdi kolay bi toz çıkmıs adını vermeyım buradan tek ıcımlık içiosn hop hemen atıo enfeksıyonu ben ı1 er ay arayla ıkı kere kullandım
tekrar etmsıtı doktorum verdı doktoruna danıs sana da yazsın ilac sağlık ocakalrı bile yazar yanı
nedenı enfeksıyon olabilir canım benımde cok kasıgım agrıyordu bazen bacagımı bile oynatamıyordum meger ayalrdır
enfeksıyonum varmış...kasıgım batıodu devamlı hamıle gibi ağrıyodu cok fenaydı gectıde rahataldım cok sukur
he bir de regle yakın yanı bazen 5 gun kala bazen 10 gun kala çamur gibi kan gelıyodu ama gectı hepsi :)

canım evet catlayacagı gun ile ilgili bilgi vermıyo bılıyorum her gun aynı saatrte tekrarlamak gerekıyo bi de testi
tekrarlıycam ben de tek çzigi çıkana kadar yapıcam bakalım :) zaten çalışıyorz kocişle cumatrtesı oynasırken soolduydu
bi de dun çalışma adı altında şooldu :) yanı gun asıır dıo ya bugun değilde yarın yapmak gerek yanı ama ben bu akşamda
şapalım boş gecmeısn dıom nolcak yanüü tabıı sperm kalitesı acısından en iisi gunasırı ama bilemedım
kahve fln içirymm fındık yedırıym ehehehehe

canım subat ayında hamıle kaldıgımda bi wb sıtesıne erken yumurtalayla alakı bişi okuyup reglımın 9 ile 19 günleri
arası gunasırı çalışmıstık ve hoop hemen hamıle kalmsıtım öncekı ayalr hem enfeksıyon vardı hem de gunlerı gec sanıyrodum
ondan hamıle kalamamıstım...ilk ikisi zaten sürpriz olmsutu beklemıyoken gelmıstı...hiç takıbe fln gitmedım yanı bakalım
bisüre daha olmazda bu sefer yum takıbıne fln giderım napaım :) sağol tatlımm mucxxxx

Son düzenleme:
evettt bende kutlamalıyım hemen

gerçi biz lise öğretmeni olduğumuzdan kutlamadık kocamanlar canımmm

he he onlar çocukluktan çıkmışlar,ergenliğe girmişler canım
ben seni ilköğretimde sanıyordum meğersem lisedeymişin.... öğretmenim canım benim, canım benim...

kız helvaya hangi ara bağladın yaf
boşver nadası falan şimdi nadas zamanı değil gızzz çalışma zamanı.... tohumların serpilip büyüme zamanı he he... ekmezsen nasıl serpilip büyüsün demi

kız helvaya hangi ara bağladın yaf
boşver nadası falan şimdi nadas zamanı değil gızzz çalışma zamanı.... tohumların serpilip büyüme zamanı he he... ekmezsen nasıl serpilip büyüsün demi

aahuahaauha şarkıdan esinlendim aslında şöyle de olabilir

yumurta var mi

var var sperm var mi

var var günü geldi mi

geldi geldi e duruyorsuuuun halvete girsene halvete girsene eheueheue

ayy iyice manyaga bagladım kafam güzelleşti Helva Yapsana - YouTube

evet bence de alışmalıyız bu gece başka yolu yok :)

Son düzenleme:

bende de kac gundur iki cizgi cikiyor.bugun bakmadim daha gectimi yoksa halami iki. anlasilan ayni zamanlarda adetimiz

ben yurtdisinda oturuyorum.idrar testi temiz cikiyor o tuzden yazmazlar antibiyotik. bir turk urolokla konustum o senin agrilarinin nedeni enfeksiyon dedi ama o da recete yazma hakkina sahip degil burda. bilmiyorum ne yapcami

idrar tetsn temız cıkıosa enfeksıyon yoktur canım yaa :S doktor neye dayanarak enfeksıyon dedi peki ???

bir de mesela idrar yolu enfeksıynu cok sık tekrarlayan bi durum yani

5 ay once test yaptırdım yoktu ben de yoktur die bişi yok onu da sölim yani

testte bişi çıkmıosa ama yoktur sanıyorum

kasık agrın varsa rahımağzı ıltıhabı olabılır belki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…