Sabredenler Kulübü 2012 :)

Günaydın herkese
Ben geldiiiim!
Veee bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz
Tatilimiz güzel geçti...
ama şöyle bir terslik var ki, her ar 14. gün civarı kasık ağrısı batması vs ile yumurtladığını anlayan ben, bu ay hiçbirşey hissetmedim. Geçen ay 35. günde regl olunca herşey karıştı demek ki :44::44: halbuki eskisi gibi olsa tatilimiz tam önemli zamanlara denk gelmiş olacaktı. neyse bakalım kısmet böyleymiş demek ki...

hayalimduam... benim doktorum tam olarak gebeliğe engel değil demişti. enfeksiyonun etkisi spermlere oluyormuş. içeride çok yaşayamıyorlarmış.
adet belirtilerin başladı demek ki, hayırlısı olsun kuzum ya...

canım enfeksıyon oldugu zaman rahım sağlıklı bi gelişim kalınlaşma sürdüremediği için ve onu da gectım

spermler enfeksıyonjlu bölgede etkısız hale gelerek yumoşa kadar gidebilseler bile dölleyemıyorlar

bi belgesel vardı orda izlemıstım national'ın spermlerin yolu o kadar uzun ve karısık ki belgeselde dio kı

spermlerin bir kısmı kaybolur bir kısmı hızı kesılır ilerleyemez bir kısmı yolun asitli yapışkan

yerlerinde ölür diyo yani bu hiçbisorun olmayan rahımde olan...bir de enfeksıyon olursa zaten etkılenır orada

ama kımısı de var kı yara olmus kadının kaıdn hamıle kalıyo kısmet tabıı kı ama biz de uygun ortamı sağlamakla

yani engelleri ortadan kaldırmakla mesuluz gerısı Allah a kalıyo....

canım hoşgeldınnn :)

nice nice yıllara inşallahhh...ne derler altın yıllara gümüş yıllara :)

Allah ım yuvanızdan huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesinn

canım nice mutlu yılllara tekrardan.....

benim de kafam karıştı şimdi....:44::44:
sonuç olarak gebeliğe şöyle engel;spermleri çok erken öldüren bi enfeksiyon sanırım,içeride yaşatmıyor onları,yani sonuç olarak bu ay da yok...
yine hissediyorum....niye hissediyorum ben adet oalcağımı ya,her ay aynı cümleyle girip,kırmızı kartı görüyorum.:18::18::18:

allah seni güldürsün emi okuyunca gülmekten sabah sabah sesim açıldı...

allah seni güldürsün emi okuyunca gülmekten sabah sabah sesim açıldı...

eheueheue

evet canım öyle bir de dediğim gibi yumurta döllense dahı

rahmın onu tutabılecek durumda olması gerekıyor e rahım duvarını kaplayan

bi enfeksiyondan bahsedıyrosak eğer ,

enfeksiyonlu bi rahım duvarı bi zigotu nası tutar bu da bi sorudur sayın hocam :)

canım hoşgeldin tatilin iyi geçtiyse gerisi önemli değil nice seneler geçirirsiniz inş. kocişin sen ve bebekleriniz

kıslar geçmişi okuyamadım işlerimçok yoğun olucak bu gün saat 4 de hastaneye gitcem bakalım dr sevki hiç zorluk çıkarmadanverecek mi.... o yüzden işlerimi bitirmem lazım bu gün tembelliğe yer yok akşama okurum bütünyazdıklarınızı fırsatım oldukçada yazarım hadi hoşçakalın kızlar öptüm sizleri...

İnşallah sevk işini kolay halledersın canım kolay gelsınn :)

İnşallah sevk işini kolay halledersın canım kolay gelsınn :)

sağol kuzu sizede kolaygelsin bu arada kolay gelsinnnnnnnnnnnn benimde bu gün yarın kırmızılar biterse banada kolay gelecek
aslında başka bişi diyordum ama şimdi durduk yere bel altı konuşmayım sabah sabah diye kolay girsin yazdım ay pardon kolay gelsin diyecektim heueheueheueh

eheueheueheu

o iş kolayy canım da peşinden banyo yap saç kurut olmasa daha bi iyi olacagıdı

kolay gelsın sizede

günaydın kızzlaaaar sdtive bacım hoşgeldin tatilin güzel geçmiş ya,boşver,gerisi mühim değil ayşe bacım cevap için sağol,valla stres yaptım gittim doktoruma,alttan muayene etti rahim tertemiz sıkıntı yok dedi,rahim duvarı kalınlaşmış dedi..kanda gebelik testi yapalım,sonucun çıkınca beni ara,ona göre konuşalım dedi..enfeksiyon falan olabilir mi dedim,hayır hayır öyle bişey yok dedi ohh bee rahatladım valla,kan testini de yaptırdım sonuç 1.30 da çıkcakssz

canım temiz çıkmış muayenen, sevindim ben de senin adına... bu ay kendime şaşıyorum ben de. bugün 15. gün ama hiç bir yumurtlama belirtim yok. eğer bu ay da gecikirsem, doktorumdan yumurta takibi istiyim bari ben de

iste valla canım bakalım eğer kanda negatif çıkarsa doktor ne dicek? adet söktürücü falan mı verir artık napar bilmiyorum,ona göre takip etcem ben de kendimi,hayırlısı olsun

ee ben didim bebem :)

bahar gecıslerınde oluyo ayda yılda bi kere olan gecıkmeleri falan saymıycaksın :)

inşallah bir dahakı ay gelır bebıs canım

Guzel arkidislerim nslsiniz:) bebis haberi yokmu :) bakın Mayıs sonu Haziran basında belki hamış olurum çalısmaları hızlandırın ona göre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…