Sabredenler Kulübü 2012 :)

bu agrimbir bucuk yildir kesilmeden devam ediyor. arada hafifledigi oluyor ama hic gecmiyor. kadin dogumla ilgili hersey yapildi.hatta 2 bucuk ay once laparaskopi bile aldum endometriosis vardir belki diye ama hersey temiz. bir suru test yapildi kan testleri, ct scan, kolonoskopi ama nedeni hala belli degil. doktor o yuzden dedi iste ancak o olasilik kaliyor , enfeksiyondur dedi. bazi durumlarda idrar testinde cikmaya biliyormus

Allah Allah entersan canım bilemıyorum yaa :26: çok gecmıs olsun

madem öyle ilaç yazsaymıs keske :s

ay bacım bi alemsin ama güsel parça olmuş ya
çalış tabi bacım bu gece değil sen gün aşırı yap yumoşları değerlendirmek lazım

ben şu iltihap olayını anlamadım,iltihap olunca akıntı olması gerekmiyormu beimde kasık ağrım var ama akıntım yok şimdi bendede mi iltihap olmuş oluyor
ay_she açıklık getirirmisin bu konuya

ay bacım bi alemsin ama güsel parça olmuş ya
çalış tabi bacım bu gece değil sen gün aşırı yap yumoşları değerlendirmek lazım

bu paramı hürremle sülümana ithaf ediyorum

bu akşam şapalım bundan sonrakılerı gunasırı yapcaz ıns :) bugun - çarşamba - cuma - pazar :)

ben şu iltihap olayını anlamadım,iltihap olunca akıntı olması gerekmiyormu beimde kasık ağrım var ama akıntım yok şimdi bendede mi iltihap olmuş oluyor
ay_she açıklık getirirmisin bu konuya

canımm rahım ıltıhabından değil idrar yolu ıltıhabından bahsedıyorum :)

idrar yolu ıltıhabında idrar yaparken yanma fln hıssedebılrısın

devamlı idrarın varmıs zor tutuyomusun gibi gelır

adet öncesi lekeleme yaparmıs ve kasık batması yaparmıss

ben kasık batması yanı agrı seklınde ve sankı hep tuvaletım varmıs gibi hıssedıyordum ama takmamıstım pek kafaya

adete 5-10 gun kala leke gelmeye baslaınca dr gıttım bısı mı var dıe ıdrar yolu ilııabısı dedi dr

rahım iltihabı / yarası / enfeksıyonu farklı bi kere

ilişki esnasında ağrı , zevk alamama , ilişki sonrası pembe kırmızı kanama yapar

akıntı olabilir akıntı kokabilir bazı durumlarda böle şeler yapar canım

bende varmıdırki acep ben hep tuvalete skşık olurum sölemesi ayıp
diğer belirtiler yok bende kasık ağrısı bu ay var sadece:26::26::26::26: acaba tahlilmi yaptırsam bilemedim:18::18::18::18::18:

kim demişse doğru dimiş

atalarımız dimiş bi tahminde bulunayım sülüman dimiş olabilir bence eheuehe

(gercegınden bahsetmıyorum aman ha yanlış anlaşılmayım :)

bende varmıdırki acep ben hep tuvalete skşık olurum sölemesi ayıp
diğer belirtiler yok bende kasık ağrısı bu ay var sadece:26::26::26::26: acaba tahlilmi yaptırsam bilemedim:18::18::18::18::18:

canım kımısınde hıc belırtı gostermıyor ki ben de yanı bılmeme ragmen hıc aklıma gelmedı

bi de derece derece yani iltihap sabah ta yazmıstım + , ++ , +++ diye derecelendırılıo ileri derecesi fena

yanı en basta ufak bi sorun ama farkedılmeınce çok agrı yapio tedaviside basıt bı tane antıbıyotık annem yazık

farkedemedıgı ıcın acillik olmustu bi gece neysekıkı hemen gectı

zaten ufak bi problem ama ıste her vücutta farklı şeysşiler gösterio

sağlık ocakalr ücretsiz yapiyo istersen gidip bi yaptr :)

sağlık ocakalrı isyana gelecek hea hewrkesı teste tesvik ettım bugun eheueheu

Ayşe yi susturun kampanyası başlatırlarmıss

sağlık ocağı iyi fikirde şimdi o dr biraz şey gibi ne diyim gidipte adama ben çok wcye gidiyorum da idrar tahlili yaptırabilirmiyim mi deyim

sağlık ocağı iyi fikirde şimdi o dr biraz şey gibi ne diyim gidipte adama ben çok wcye gidiyorum da idrar tahlili yaptırabilirmiyim mi deyim

idrar yaparken yanıyo di bı de kasıgım agrıo di direk antibiyotık yazmaya kalkarsa

ne olabilir test yapılması gerekır mı falan die sor bence :) veya idrar yolu ıltıhabı cıkmsıtı ılaç kullanmıstım ama dr

tekrarlayavbılır demsıtı test yaptırmaya geldım de hemen yazıp yolluolar seni lab a :)

ben dıyorum soruyorum yanı test yaptırılıosa yaptırıym fln die hoş drklar gıcık oluoalr ama bikeresınde de şöle bişi oldu

kabızlık sıkayetı ıcın gımısıtk direk receteye sarıldı ne yaızosunuz magnezyum ıse ben de var

kullandım fayda göremedım dedim yok değil baska bı şe yaızıyorum dedi asistandı neysem gıttım eczaneye baktım magnezyum

töbe yarabbım dedim yaa hayır yazısı okunmuyokı ne yazmıs dıe kontrol edeyım eueeueheuehe

yaa off kızlar yaa niye sökülmüyo benim adetim kist olmasından,enfeksiyon vs.olmasından,çikolata kistinden korkuyorumçamur gibi akıntım var,daha önce de adete 3-4 gün kala kahverengi akıntı başlıyodu ama adet günü kanama başlıyodu,adet günü geçti hala aynı psikolojim bozuldu,sıkıntı olsun istemiyorum,ne olduğu belirsiz akıntı istemiyorum,çok moralim bozuk ya ooffff oooooffffff yarın doktora gitcem

he he onlar çocukluktan çıkmışlar,ergenliğe girmişler canım
ben seni ilköğretimde sanıyordum meğersem lisedeymişin.... öğretmenim canım benim, canım benim...

ahhh ahhh ömür törpülerim

kuzum inş her şeyin yolundadır, dualarımdasın canım hayırlı haberlerle gelirsin inş

oooo benden sonra kimşelerr gelmemişş

bana benden sonraa şimdi herkes gelsinnn

günaydınnnnnnnnn :119: :119: :119:

günaydınnnnnnn güne şöyle misss gibi başlayalımmm kızlarım açtı

kocaman ö-pül-dü-nüzzzz

Son düzenleme:
Günaydınlarrr canlarımmm kuzularım yavru ceylanlarımmmm:124::124::119::119:

buradayım yani işteyim bugünn,sizlerleyim....beni özlediniz mi bakemmmm:118::118::118:

benim yine her zamanki gibi bata 3 gün kaldı ve dün neredeyse tüm gün adet ağrısı çektim...:99::99::99:geliyo yine kırmızılar,kaçışı yok.Çıldırıciimm artık...!!!:95::95::95::95::95::95::84::84::84:

kızlar internetten baktım şimdi,rahimde enfeksiyon olan hanımlar,zor gebe kalırmış,ayrıca gebe kalsa bile düşükle sonuçlanıyormuş..benim de enfeksiyonum olduğu için bu ay da ümitlenemiyorum,zaten ağrılarım da başladı..

canım boşa sıkma canını kist enfeksıyoın menfeksıuyon bişey yok bence
he yumurtan kistleşmiş olabilir ona eyvallah olabilir cunku ama bahar gecıs ayları yanı böle düzensizlikler
kanamalr olması cok normal :26: hiç canını sıkma için rahat edıcekse doktora git tabıı

hışgeldın canımm :) 3 gün kala ağrımı cektın abboovv Allah yardımcın olsunn

gecer gider ınsallah ağrın sızınnn

günadyyın :)

sübhanallahh ne güzeller :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…