- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.381
idrar tetsn temız cıkıosa enfeksıyon yoktur canım yaa :S doktor neye dayanarak enfeksıyon dedi peki ???
bir de mesela idrar yolu enfeksıynu cok sık tekrarlayan bi durum yani
5 ay once test yaptırdım yoktu ben de yoktur die bişi yok onu da sölim yani
testte bişi çıkmıosa ama yoktur sanıyorum
kasık agrın varsa rahımağzı ıltıhabı olabılır belki :26:
bu agrimbir bucuk yildir kesilmeden devam ediyor. arada hafifledigi oluyor ama hic gecmiyor. kadin dogumla ilgili hersey yapildi.hatta 2 bucuk ay once laparaskopi bile aldum endometriosis vardir belki diye ama hersey temiz. bir suru test yapildi kan testleri, ct scan, kolonoskopi ama nedeni hala belli degil. doktor o yuzden dedi iste ancak o olasilik kaliyor , enfeksiyondur dedi. bazi durumlarda idrar testinde cikmaya biliyormus
aahuahaauha şarkıdan esinlendimaslında şöyle de olabilir
yumurta var mi
var var sperm var mi
var var günü geldi mi
geldi geldi e duruyorsuuuun halvete girsene halvete girsene eheueheue
ayy iyice manyaga bagladımkafam güzelleşti Helva Yapsana - YouTube
evet bence de alışmalıyız bu gece başka yolu yok :)
ay bacım bi alemsin ama güsel parça olmuş ya
çalış tabi bacım bu gece değil sen gün aşırı yap yumoşları değerlendirmek lazım
bu paramı hürremle sülümana ithaf ediyorum
bu akşam şapalım bundan sonrakılerı gunasırı yapcaz ıns :) bugun - çarşamba - cuma - pazar :)
ben şu iltihap olayını anlamadım,iltihap olunca akıntı olması gerekmiyormu beimde kasık ağrım var ama akıntım yok şimdi bendede mi iltihap olmuş oluyor
ay_she açıklık getirirmisin bu konuya
he he
efferin sana bacım çalışmak şart,yoksa mokoko
canımm rahım ıltıhabından değil idrar yolu ıltıhabından bahsedıyorum :)
idrar yolu ıltıhabında idrar yaparken yanma fln hıssedebılrısın
devamlı idrarın varmıs zor tutuyomusun gibi gelır
adet öncesi lekeleme yaparmıs ve kasık batması yaparmıss
ben kasık batması yanı agrı seklınde ve sankı hep tuvaletım varmıs gibi hıssedıyordum ama takmamıstım pek kafaya
adete 5-10 gun kala leke gelmeye baslaınca dr gıttım bısı mı var dıe ıdrar yolu ilııabısı dedi dr
rahım iltihabı / yarası / enfeksıyonu farklı bi kere
ilişki esnasında ağrı , zevk alamama , ilişki sonrası pembe kırmızı kanama yapar
akıntı olabilir akıntı kokabilir bazı durumlarda böle şeler yapar canım
eheueheue evet
ne demişler tembel adamın cocugu bilem olmazmış
kim demişse doğru dimiş
bende varmıdırki acep ben hep tuvalete skşık olurum sölemesi ayıp
diğer belirtiler yok bende kasık ağrısı bu ay var sadece:26::26::26::26: acaba tahlilmi yaptırsam bilemedim:18::18::18::18::18:
atalarımız dimişbi tahminde bulunayım sülüman dimiş olabilir bence eheuehe
(gercegınden bahsetmıyorum aman ha yanlış anlaşılmayım :)
canım kımısınde hıc belırtı gostermıyor ki ben de yanı bılmeme ragmen hıc aklıma gelmedı
bi de derece derece yani iltihap sabah ta yazmıstım + , ++ , +++ diye derecelendırılıo ileri derecesi fena
yanı en basta ufak bi sorun ama farkedılmeınce çok agrı yapio tedaviside basıt bı tane antıbıyotık annem yazık
farkedemedıgı ıcın acillik olmustu bi gece neysekıkı hemen gectı
zaten ufak bi problem ama ıste her vücutta farklı şeysşiler gösterio
sağlık ocakalr ücretsiz yapiyo istersen gidip bi yaptr :)
sağlık ocakalrı isyana gelecek hea hewrkesı teste tesvik ettım bugun eheueheu
Ayşe yi susturun kampanyası başlatırlarmıss
sağlık ocağı iyi fikirde şimdi o dr biraz şey gibi ne diyim gidipte adama ben çok wcye gidiyorum da idrar tahlili yaptırabilirmiyim mi deyim
he he onlar çocukluktan çıkmışlar,ergenliğe girmişler canım
ben seni ilköğretimde sanıyordum meğersem lisedeymişin.... öğretmenim canım benim, canım benim...
yaa off kızlar yaa niye sökülmüyo benim adetimkist olmasından,enfeksiyon vs.olmasından,çikolata kistinden korkuyorum çamur gibi akıntım var,daha önce de adete 3-4 gün kala kahverengi akıntı başlıyodu ama adet günü kanama başlıyodu,adet günü geçti hala aynı psikolojim bozuldu,sıkıntı olsun istemiyorum,ne olduğu belirsiz akıntı istemiyorum,çok moralim bozuk ya ooffff oooooffffff yarın doktora gitcem
yaa off kızlar yaa niye sökülmüyo benim adetimkist olmasından,enfeksiyon vs.olmasından,çikolata kistinden korkuyorum çamur gibi akıntım var,daha önce de adete 3-4 gün kala kahverengi akıntı başlıyodu ama adet günü kanama başlıyodu,adet günü geçti hala aynı psikolojim bozuldu,sıkıntı olsun istemiyorum,ne olduğu belirsiz akıntı istemiyorum,çok moralim bozuk ya ooffff oooooffffff yarın doktora gitcem
Günaydınlarrr canlarımmm kuzularım yavru ceylanlarımmmm:124::124::119::119:
buradayım yani işteyim bugünn,sizlerleyim....beni özlediniz mi bakemmmm:118::118::118:
benim yine her zamanki gibi bata 3 gün kaldı ve dün neredeyse tüm gün adet ağrısı çektim...:99::99::99:geliyo yine kırmızılar,kaçışı yok.Çıldırıciimm artık...!!!:95::95::95::95::95::95::84::84::84:
oooo benden sonra kimşelerr gelmemişş
bana benden sonraa şimdi herkes gelsinnn
günaydınnnnnnnnn :119: :119: :119:
günaydınnnnnnn güne şöyle misss gibi başlayalımmmkızlarım açtı
kocaman ö-pül-dü-nüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?