Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla canım içim rahat etti,inşallah hepimizin bebişi gelir bi an önce

evet canım en önemlısı ıcının rahat etmeıs tabıı kı :) Amiiin inşallah canım

rahım duvarın hala kalın durduguna göre reglın bı ıkı gun daha gecıkıcek sanırırm ??? :26:

Guzel arkidislerim nslsiniz:) bebis haberi yokmu :) bakın Mayıs sonu Haziran basında belki hamış olurum çalısmaları hızlandırın ona göre:)

hamdolsun canım sen naılsın :) daha benım regl yenı bıttı :) bişi diemıcem

ya gecen ay adet olmadan önce çalışmamışolmamıza ragmen ıcımde evet ya hamıle kalabılırım gibi bi his vardı

ama şimdi hiç öle hissetmıyorum sankı bu ay olmıycak da sonrakı ay belkii olucak gibi gelıo benım ıcımee hakkımzıda hayırlısı

sana yetişmeye calısırım canım gene de haydı bakalımm

Guzel arkidislerim nslsiniz:) bebis haberi yokmu :) bakın Mayıs sonu Haziran basında belki hamış olurum çalısmaları hızlandırın ona göre:)

iyiyiz bebişim,sen nasılsın? benim adet sökülmüyo,doktora gittim b-hcg istedi,yaptırdım sonuç 2 saat sonra çıkcak,ama ben evde test yaptım negatif,hamiş olmadığımı biliyorum işte böle sonuç çıkınca doktorumu arıcam ona göre bakıcaz bi hal çaresine..canım hadi hayırlısı umarım tüp bebek süreci sağlıkla ve hayırla,çabucak geçer,rabbimin izniyle mayıs en geç hazirana hamile olursun dualarımız seninle

evet canım en önemlısı ıcının rahat etmeıs tabıı kı :) Amiiin inşallah canım

rahım duvarın hala kalın durduguna göre reglın bı ıkı gun daha gecıkıcek sanırırm ??? :26:

evet ama hamilelikte de rahim duvarı kalınlaşırmış,o yüzden hiç net konuşmadı,sonucun çıkınca ara ona göre halledelim didi ama ben biliyorum hamiş olmadığımı,hem hiç belirti yok,hem de evde test yaptım negatif

Adetine yakın yine heycanlanirsin cnm. Ben o heyecanı özledim biliyormusun..şimdi tabi daha farklı bı heycan var hemen tup bebek olsa sperm bulunsa embriyo yerleşse göbeğime veee10 gün sonra gitsem kan testinde pozitifi görsem hep bunu hayal ediyorum okdr eziyeti olacak tup bebegin ama umrunda bile deil alttan muayene Olcam diye deli gibi korkların şimdi kesip biçseler umrunda deil diyorum yeterli bebisin gelsin. Hiç umutsuzluğa kapılma bak benim duruma yinede umudum var Sana 2 ay süre hamile kal ona göre:))))

Cnm hiç belli olmaz hayırlısı olsun ins bebis vardır yoksada diğer aya ins... Ama hemen adet soktuğunu kulanma 15-20 gün geciktirse kulan cnm bnm

amin canım inşallah rabbim aratmadan hemen nasip eder,daha fazla bekletmez inşallah ben de öle yapmayı düşünüyorum sökülmesini beklicem olmazsa ilaç kullanırım

egemn inşallah hamişssindir tatlım,genelde rahim duvarı kalınlığını hamilelik olarak duymuştım,inşallah hamişssindir tatlım yaa...

evet aslında son 7 gun beynımı aldırmış gibi oluyorum
hem umut hem korku oluyo ama hayırlısı yaa hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

tamam turboalrı taktım yetısecem 2013 e kaldık zati barim ilk aylarına denk getırelım kızz
ay Allah ım sağlıkla hayırlısıyla versınnnn cümlemize Rabbimmm

ay canım ya sen 1,30 da cıkcak yazmıssın ben ne anladım beta 1,30 cıktı anladım onun ıcın öyle dıyorum
daha sonuc cıkmadı okey.... evet gebelıktede rahımduvarı kalınalsır bebek gömülüp tutunsun die :)
hakkında hayıorlısı olsun canım :)

Kızlar ben çıkıyorum ise anca giderim Egem öğleden sonra gelmeye çalıscam ins guzel haberler duyarım:)

hee sen öle mi anladın evet canım 1.30 da alcam sonucu,adet söktürücü olarak ilaç kullanmasam doğal söktürücü var mı bildiğiniz? en azından doğal söktürücüyle söktürüm de bu sefer yumurtlama günüm falan şaşmasın

hee sen öle mi anladın evet canım 1.30 da alcam sonucu,adet söktürücü olarak ilaç kullanmasam doğal söktürücü var mı bildiğiniz? en azından doğal söktürücüyle söktürüm de bu sefer yumurtlama günüm falan şaşmasın

ayy kızlar sağ kasığım ağrıyo yaa

bi de testi yaptım saat 11 de ama dünkine göre az silik çıktı sanki akşam bi daha tekrarlıym dıorm siz ne dıosnz

Kızlar ben çıkıyorum ise anca giderim Egem öğleden sonra gelmeye çalıscam ins guzel haberler duyarım:)

güle güle canım :9

canım bence bekle 1 hafta daha gelmezse

bence ilaç söktürücü kullan farlutral vardı sanırırm ben hiç kullanmadım ama

bitki kullanma tam etkısı bılınmıyo kist mist yapar bi de onal ugrasma bence

ama hemen de söktüğrücü kullanam kendılgıınden gelsın dıye bekle baktın gelmıo o zaman kullan

kızlar sonuç 0.01 aradım doktorumu söktürücü kullanma böle gitsin,hormon ilacını kullanmaya devam et,önümüzdeki ay normal adetini görceksin,görmezsen yine görüşelim dedi..ilacın etkisi oldu sanırım

hayırlısı olsun canım hakkında....

ben de seni merak ediyordum tatlım, 3-4 gündür yokrum. okuduğum kadarıyla genetik testinizin sonuçları iyi çıkmış. inşallah ameliyatta bir sürü sperm bulunur canım benim ben de geçen ay 1 hafta gecikince düzenim şaştı gibi, pek yumurtlama sancısı hissetmiyorum, bugün 15. günüm... hayırlısı artık.

canım ben de 2 gün gecikince gitmiştim. kalınlaşma var, gebelik de oluşabilir, regl de olabilirsin, bekle dedi. Eğer olmazsan ilaç iç dedi. ben bekledim ve tam 1 hafta sonra, yani 28de olmam gerekirken ömrümde ilk defa 35 günde adet oldum. senin durumunda benim gibi olmuş bu ay. hayırlısı olsun canım

kızlar size bişey sorcam şimdi bnm kahverengi akıntım var ya biz bu akıntı varken eşimle prezervatifle korunarak ilişkiye girdik ama ben adetliymişim bunun haram olduğunu biliyorum kefareti nedir acaba yardımcı olur musunuz:26::44:

cnm sen o sirada adetli oldugunun farkindamiydin yoksa adetten farkli mi die dusunuyordun. adetli iken iliski haram ama direk kefaretinin oldugunu hic duymadim. Rabbim merhametliler merhametlisi af dile ins. Bir de arkadslar biliyorsunuzdur belki ama ben bilmeyenler icin soylemis olayim. Eger iliskiye besmelesiz baslanmissa seytan da o iliskide olurmus. hepimiz hayirli imanli cocuk sahibi olmak istiyoruz o yuzden seytan uzak olmali o anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…