- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.421
valla canım içim rahat etti,inşallah hepimizin bebişi gelir bi an önce
Guzel arkidislerim nslsiniz:) bebis haberi yokmu :) bakın Mayıs sonu Haziran basında belki hamış olurum çalısmaları hızlandırın ona göre:)
Guzel arkidislerim nslsiniz:) bebis haberi yokmu :) bakın Mayıs sonu Haziran basında belki hamış olurum çalısmaları hızlandırın ona göre:)
evet canım en önemlısı ıcının rahat etmeıs tabıı kı :) Amiiin inşallah canım
rahım duvarın hala kalın durduguna göre reglın bı ıkı gun daha gecıkıcek sanırırm ??? :26:
Adetine yakın yine heycanlanirsin cnm. Ben o heyecanı özledim biliyormusun..şimdi tabi daha farklı bı heycan var hemen tup bebek olsa sperm bulunsa embriyo yerleşse göbeğime veee10 gün sonra gitsem kan testinde pozitifi görsem hep bunu hayal ediyorum okdr eziyeti olacak tup bebegin ama umrunda bile deil alttan muayene Olcam diye deli gibi korkların şimdi kesip biçseler umrunda deil diyorum yeterli bebisin gelsin. Hiç umutsuzluğa kapılma bak benim duruma yinede umudum var Sana 2 ay süre hamile kal ona göre:))))evet canım en önemlısı ıcının rahat etmeıs tabıı kı :) Amiiin inşallah canım
rahım duvarın hala kalın durduguna göre reglın bı ıkı gun daha gecıkıcek sanırırm ??? :26:
hamdolsun canım sen naılsın :) daha benım regl yenı bıttı :) bişi diemıcem
ya gecen ay adet olmadan önce çalışmamışolmamıza ragmen ıcımde evet ya hamıle kalabılırım gibi bi his vardı
ama şimdi hiç öle hissetmıyorum sankı bu ay olmıycak da sonrakı ay belkii olucak gibi gelıo benım ıcımee hakkımzıda hayırlısı
sana yetişmeye calısırım canım gene de haydı bakalımm
iyiyiz bebişim,sen nasılsın? benim adet sökülmüyo,doktora gittim b-hcg istedi,yaptırdım sonuç 2 saat sonra çıkcak,ama ben evde test yaptım negatif,hamiş olmadığımı biliyorumişte böle sonuç çıkınca doktorumu arıcam ona göre bakıcaz bi hal çaresine..canım hadi hayırlısı umarım tüp bebek süreci sağlıkla ve hayırla,çabucak geçer,rabbimin izniyle mayıs en geç hazirana hamile olursun dualarımız seninle
Adetine yakın yine heycanlanirsin cnm. Ben o heyecanı özledim biliyormusun..şimdi tabi daha farklı bı heycan var hemen tup bebek olsa sperm bulunsa embriyo yerleşse göbeğime veee10 gün sonra gitsem kan testinde pozitifi görsem hep bunu hayal ediyorum okdr eziyeti olacak tup bebegin ama umrunda bile deil alttan muayene Olcam diye deli gibi korkların şimdi kesip biçseler umrunda deil diyorum yeterli bebisin gelsin. Hiç umutsuzluğa kapılma bak benim duruma yinede umudum var Sana 2 ay süre hamile kal ona göre:))))
Cnm hiç belli olmaz hayırlısı olsun ins bebis vardır yoksada diğer aya ins... Ama hemen adet soktuğunu kulanma 15-20 gün geciktirse kulan cnm bnm
Adetine yakın yine heycanlanirsin cnm. Ben o heyecanı özledim biliyormusun..şimdi tabi daha farklı bı heycan var hemen tup bebek olsa sperm bulunsa embriyo yerleşse göbeğime veee10 gün sonra gitsem kan testinde pozitifi görsem hep bunu hayal ediyorum okdr eziyeti olacak tup bebegin ama umrunda bile deil alttan muayene Olcam diye deli gibi korkların şimdi kesip biçseler umrunda deil diyorum yeterli bebisin gelsin. Hiç umutsuzluğa kapılma bak benim duruma yinede umudum var Sana 2 ay süre hamile kal ona göre:))))
Cnm hiç belli olmaz hayırlısı olsun ins bebis vardır yoksada diğer aya ins... Ama hemen adet soktuğunu kulanma 15-20 gün geciktirse kulan cnm bnm
evet ama hamilelikte de rahim duvarı kalınlaşırmış,o yüzden hiç net konuşmadı,sonucun çıkınca ara ona göre halledelim didiama ben biliyorum hamiş olmadığımı,hem hiç belirti yok,hem de evde test yaptım negatif
egemn inşallah hamişssindir tatlım,genelde rahim duvarı kalınlığını hamilelik olarak duymuştım,inşallah hamişssindir tatlım yaa...
ay canım ya sen 1,30 da cıkcak yazmıssın ben ne anladım beta 1,30 cıktı anladım onun ıcın öyle dıyorum
daha sonuc cıkmadı okey.... evet gebelıktede rahımduvarı kalınalsır bebek gömülüp tutunsun die :)
hakkında hayıorlısı olsun canım :)
ay canım ya sen 1,30 da cıkcak yazmıssın ben ne anladım beta 1,30 cıktı anladım onun ıcın öyle dıyorum
daha sonuc cıkmadı okey.... evet gebelıktede rahımduvarı kalınalsır bebek gömülüp tutunsun die :)
hakkında hayıorlısı olsun canım :)
Kızlar ben çıkıyorum ise anca giderim Egem öğleden sonra gelmeye çalıscam ins guzel haberler duyarım:)
Kızlar ben çıkıyorum ise anca giderim Egem öğleden sonra gelmeye çalıscam ins guzel haberler duyarım:)
hee sen öle mi anladınevet canım 1.30 da alcam sonucu,adet söktürücü olarak ilaç kullanmasam doğal söktürücü var mı bildiğiniz? en azından doğal söktürücüyle söktürüm de bu sefer yumurtlama günüm falan şaşmasın
kızlar sonuç 0.01aradım doktorumu söktürücü kullanma böle gitsin,hormon ilacını kullanmaya devam et,önümüzdeki ay normal adetini görceksin,görmezsen yine görüşelim dedi..ilacın etkisi oldu sanırım
evet ama hamilelikte de rahim duvarı kalınlaşırmış,o yüzden hiç net konuşmadı,sonucun çıkınca ara ona göre halledelim didiama ben biliyorum hamiş olmadığımı,hem hiç belirti yok,hem de evde test yaptım negatif
hee sen öle mi anladınevet canım 1.30 da alcam sonucu,adet söktürücü olarak ilaç kullanmasam doğal söktürücü var mı bildiğiniz? en azından doğal söktürücüyle söktürüm de bu sefer yumurtlama günüm falan şaşmasın
Ege'm cnm üzülme hayırlısı bı sonraki ay bebisin gelir ins :)
hayırlısı olsun canım hakkında....
kızlar size bişey sorcam şimdi bnm kahverengi akıntım var ya biz bu akıntı varken eşimle prezervatifle korunarak ilişkiye girdik ama ben adetliymişim bunun haram olduğunu biliyorum kefareti nedir acaba yardımcı olur musunuz:26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?