- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.461
amin inş.allah razı olsun canlarım.çok teşekkür ederim hepinize.
günadyyın :)
sübhanallahh ne güzeller :)
kızlar sonuç 0.01aradım doktorumu söktürücü kullanma böle gitsin,hormon ilacını kullanmaya devam et,önümüzdeki ay normal adetini görceksin,görmezsen yine görüşelim dedi..ilacın etkisi oldu sanırım
kuzum ben seni çoook özledim yahuu ne zamndır görüşemiyoruzÖzelden yazmayı düşünüyodum ben de sana ne yaptın ne var ne yok doktor işin ne oldu diye
bugün başıma çok kötü birşey geldi,bizim buranın pazarı vardı bugün bende hem anneme hem kendime alışveriş yapayım dedim gittim,bide yeni pantolon almıştım oraya gitmişken onuda terziye vereyim dedim terziden çıkarken ayağım mı kaydı neoldu anlamadım düştümbelim falan gelmesin diye elime yüklendim şimdi sol kolum çok kötü ağrıyor tutmuyor fazla ve vücudumun heryeri ağırmaya başladı Allah'tan bi yerim kırılmadı yoksa perişan olurdum
hakkımızda hayırlısı olsun canım, tam gaz devam inş.
kuzumm ben de seni çoook özledimm
haftaya çarşamba gideceğim, pazartesi günü adet olurum muhtemelen
bakalım her şey belli olacak artık haftaya heyecanlıyım kuzum yaaa
hadi bakalım hayırlı güzel haberler dön bize inşallaheyecanlanma kuzum sakin ol hiç bişi olmaz yeter ki sen rahat ol hem düşün tek sen değilsin muayene olan o doktora ben de ilkin ayıp yaa nasıl baktırıcam diyodum ve ilkin de erkek doktora gittim oda böle dolmuş şöförü gibi bişiydi ama onlar alışmış tık tık tık hemen hallediyolar kuzum sen rahat ol diğerinden bilem kolay oluyo anlarsın ya
bu gün tatildi ya kocişimle halı yıkadık
daha doğrusu o yıkadı valla, pırıl pırıl yaptı
terasımız var rahat oldu nedense pekk yoruldum
anladım kuzucummayy güldürdün beni, sağ ol tatlı arkadaşım bu güvenle gideceğim artıkımm
hazırımmm yani inş.
öyle eminim ki kırmızıların geleceğine bekliyorum biran önce gelsinler de kurtulayımm
ohh misler gibi oldunuz desene iki gün önce bende makinama sığmayan koca bir battaniyem vardı onu yıkadım güyaa ben yıkadım kocacım sağolsun hop yıkadı süzdü astıogün ben de çok yorulmuştum sanırım başlarını beklemek bizi daha çok yoruyo kuzum
bugün başıma çok kötü birşey geldi,bizim buranın pazarı vardı bugün bende hem anneme hem kendime alışveriş yapayım dedim gittim,bide yeni pantolon almıştım oraya gitmişken onuda terziye vereyim dedim terziden çıkarken ayağım mı kaydı neoldu anlamadım düştümbelim falan gelmesin diye elime yüklendim şimdi sol kolum çok kötü ağrıyor tutmuyor fazla ve vücudumun heryeri ağırmaya başladı Allah'tan bi yerim kırılmadı yoksa perişan olurdum
fermicim bu gün apartmandaki komşulara gittim davet edilmiştim
amann yahu hepsi olgun bayanlar pek beni açmadı sohbetler sıkıldım resmen
ama ayıp olmasın dedim tabi ki istiyorlar ki her gün gidip gelelim yahu ben böyle cıvıklığı pek sevmem yani
her gün her gün dedikodu
aynen aynen başlarını beklemek gerçekten doğru bir tespit
o yıkarken ben düzeltiyorum
neyse bir şşey demedim hemen de alınıverir
kuzum onlar anladığım kadarıyla alışılmış gün hatunlarıara sıra sık olmamak şartıyla cıvıklığa meydan vermeden (şiir gibi oldu ) görüşmek lazım sonra aman buda kendini beğenmiş diyolar yahu ahan ordan sa bir dedikodu bulurlar valla ben de okulu bitirsem de hayırlısıyla iş hayatına atılsam sonra şöleee şen şakrak arkidişler bussam
geçmiş olsun cnm.allah korumuş.ben evime döndüm artık.bundan sonra daha sık girerim topiğe heralde.nasılsın...
çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et koluna bir baktırsaydın yaaa gerçi onunüzerine yüklendim diyosun o yüzdenbir süre ağrır onunla geçmiş olsun kuzum tikat et sen lazımsın bize
öyle öyle eminim arkamdan demişlerdir
ama ben de davet ettim onları, davetlerine icabet ettim, daha ne eyleyeyim
kuzum ben seninle konuşmaya doyamıyorum inan akşam vakti girdi, bir namaz kılayım
müsadenle
ben seni haberdar ederim gelişmelerimleinş birbirimize gidip gelip misafir olacak gibi yakın otururuz bir gün
kocaman öpüyorum kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?