Sabredenler Kulübü 2012 :)

saol bebiş,görünüşte bişey yok biraz incindi galiba yüklendiğim için nazara geldim herhal lazımım demi demirbaşım nede olsa topicin he he

tabi kuzum lazımsın sen bize yoksam kim ara sıra burda uyuyan güzelleri uyandırır kendine dikkat et oku üfür kendini nazarda olabilir kuzum. Ben öptüm seni kaçıyom yavaştan duaya durma vaktidiirr

tabi kuzum lazımsın sen bize yoksam kim ara sıra burda uyuyan güzelleri uyandırır kendine dikkat et oku üfür kendini nazarda olabilir kuzum. Ben öptüm seni kaçıyom yavaştan duaya durma vaktidiirr

he he saol tatlım aeo sende
uyuyan güsellerim benim,iyiki varsınz bu topicteki arkadaşlarım olmayaydı niderdim ben

ben de seni özledim bacım.daha iyiyim allaha şükür.annen,kocişin nasıl oldu.ikisi de ayaklandı mı

kocişim iyi Allaha şükür bacım çalışıyor,annemde iyide bişey yapamıyor onun için ben hergün gidip evi toparlıyorum yemek falan yapıp geliyorum iyileşmesi baya uzun sürecek,iyi olsunda ben razıyım böle yorulmaya mayısta kontrolü var Allahın izniyle o kötü hücreler oluşmaz da daha iyi olur inş rabbim korusun

amin cnm inş oluşmaz.rabbim sağlık,sıhhat versin biran önce.ben çıkıyorum şimdi kuzum.sonra yine görüşürüz.allaha emanet ol.

dua günümmüş bugün, hem de 2. evlilik yıldönümüm...dua edenden de etmeyenden de Rabbim razı olsun. inşallah hepimiz beklediğimiz mucizelere kavuşuruz bir gün

canım bir ilahıyatcı olarak olaya el atayım

evet haramdır maalesef yapılmaması lazımdı

ama tabii ki keffareti var keffaret miktarı kanın rengıne ve miktarına göre

belirlenıyor canım

bengeldim herkes kaçtı hadi bende kaçtım eve gidiyorum hoşçakalın bayyy perşembe saat 1 de hsg çekilceğim

haydı hayırlısı olsunn canımmmm :)

hayırlara cıksın canım ne guzel ruya gercek olr ınsallahhh :)

ooo gecmıs olsunnn Allah korumusss

dua günümmüş bugün, hem de 2. evlilik yıldönümüm...dua edenden de etmeyenden de Rabbim razı olsun. inşallah hepimiz beklediğimiz mucizelere kavuşuruz bir gün

canım Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıb etsın ınsallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh :)

uyuyamadan geldim kondum buraya kocamda benimle kondu onu da ukusundan ettim çok ağlayasım var daraldım yine korunduğum halde hamilemiyim diye düşünüyorum olmayacak biliyorum am ayine de aklıma geliyo offf offffffffffff yeni hamile haberi almak sanırım psikolojimi bozuyo Allahım sen bilirsin en iyisini yardım et gönlümü ferahlat daraltma beni canım yanıyoo

bacımm yapma ama böyle,lütfen ama lütfen herkese söylüyorum biz çok takıntı halne getiriyoruz bu işi,resmen saplantı yapıyoruz,illa kazanmamız gereken bi sınavmış gibi hırs yapıyoruz..canım bnm haklısın yaşadıkların kolay değil,ama,biliyorum herkes söylüyo,hamile kalabiliyosun bu bile ne büyük bi nimet farkındasın...rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasp etcek inanıyorum ben..korunma sürecinin bitmesine ne kadar kaldı? 1 ay falan kaldıysa bırak gitsin nolcak ki:26:

günaydın herkese inşallah herkes için hayırlı ve güzel bi gün olur,recsn bacım geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize,eşine ve annene lazımsın ayşe bacım kanın rengi çamur gbi işte nası oluyo onun kefareti bilgilendirir misin şekerimben bugün evdeyim,temizlk yapıcam,hepinizi öpüyorum

Günaydınnn kızçeler....

bugün çarşamba ve büyük finale yani tatile 2 gün kaldı...cumartesiyi iple çekiyorum,çok yorgunummmm:85:

SELAMLAR CANIMMM
hsg çektirecekmişsin sanırm,hadi inşallah sonuçların güzel çıkar.hsg'den sonra hamilelik daha da yüksek oluyormuş,inşallah senin de öyle olur.ve inşallah doktor bana da yaptırır hsg.

günaydın kızlar banada çekildi ama bişey olmadı birde çok korkuttular çok acı çekiliyor diye ama hiç bişey duymadım

günaydın kızlar bende birazdan hastaneye gidicem.
tahlillerim var onları yaptırayım dedim..
iyisiniz inşallah :)

günaydın kızlar banada çekildi ama bişey olmadı birde çok korkuttular çok acı çekiliyor diye ama hiç bişey duymadım

geçmiş olsun canım,inşallah bebişin tez zamanda konar göbeğine.
ben acısından korkmuyorum açıkçası,yeterki sağlığıma iyi gelsin,korkularımı yendim artık bu konuda sanırım.

eloserce,hayalimduam günaydın kızlar...eloserce bacım inşallah hsg temiz çıkar ve hemen o ay hamiş kalırsın ve bebiş sana sımsıkı tutunur hayalimduam allah kolaylık versin bacım yaa çalışmak zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…