- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.481
saol bebiş,görünüşte bişey yok biraz incindi galiba yüklendiğim için nazara geldim herhallazımım demi demirbaşım nede olsa topicin he he
ben de seni özledim bacım.daha iyiyim allaha şükür.annen,kocişin nasıl oldu.ikisi de ayaklandı mısaol bebekim neolsun hergün anneme gidip geliyorum bende pek buraya giremiyorum,özledim seni yawww nasıl oldun bakem
tabi kuzum lazımsın sen bize yoksam kim ara sıra burda uyuyan güzelleri uyandırırkendine dikkat et oku üfür kendini nazarda olabilir kuzum. Ben öptüm seni kaçıyom yavaştan duaya durma vaktidiirr
ben de seni özledim bacım.daha iyiyim allaha şükür.annen,kocişin nasıl oldu.ikisi de ayaklandı mı
kocişim iyi Allaha şükür bacım çalışıyor,annemde iyide bişey yapamıyor onun için ben hergün gidip evi toparlıyorum yemek falan yapıp geliyorum iyileşmesi baya uzun sürecek,iyi olsunda ben razıyım böle yorulmaya mayısta kontrolü var Allahın izniyle o kötü hücreler oluşmaz da daha iyi olur inş rabbim korusun
amin cnm inş oluşmaz.rabbim sağlık,sıhhat versin biran önce.ben çıkıyorum şimdi kuzum.sonra yine görüşürüz.allaha emanet ol.
Arkadaşlar listemizde değişiklik yapacağımı söylemiştim sizlerlede fikrimi paylaştım çoğunuz onay verdiniz ve birkaç kişinin ismini sildim bundan sonra bizimle sürekli paylaşım yapmayan arkadaşlarında bir ay sonra ismi silinecek. Bize katılmaya devam ettikleri müddetçe elbette ki her zaman listede yeri vardır.
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
kızlar size bişey sorcam şimdi bnm kahverengi akıntım var ya biz bu akıntı varken eşimle prezervatifle korunarak ilişkiye girdik ama ben adetliymişim bunun haram olduğunu biliyorum kefareti nedir acaba yardımcı olur musunuz:26::44:
bengeldim herkes kaçtı hadi bende kaçtım eve gidiyorum hoşçakalın bayyy perşembe saat 1 de hsg çekilceğim
geçmişi okuma özrü olan ben deldimmm
Sanırım güzel haber yok hiçkızlar yaa ben rüyamda üç tane bebek gördüm uyutuyodum bir tanesi daha küçük göğsüme yatırıyorum uyu bebeğim uyu diye sallıyorum birini dizim de biri de ya annemin kucağında oluyo yada yanımda duruyo oluyo kucağımda ki bebek çok tatlıydı minicik kokusunu içime çekiyorum uyu bebeğim uyu diyorum çok güzeldiiii bir de bu aralar acayip uykum var bu sabah saat 11 de kalktım ama sanki hiç uyumamış gibi yine gün için de acayip uyku bastırdı ne yalan söyliyeyim aklıma hamilemiyim acaba diye bir düşünce geldi :26: korunuyoruz ama ne bilim yaaa kazayla olursa bu ay olursa büyük süpriz oluurr hayırlısı olsun bakalım
bugün başıma çok kötü birşey geldi,bizim buranın pazarı vardı bugün bende hem anneme hem kendime alışveriş yapayım dedim gittim,bide yeni pantolon almıştım oraya gitmişken onuda terziye vereyim dedim terziden çıkarken ayağım mı kaydı neoldu anlamadım düştümbelim falan gelmesin diye elime yüklendim şimdi sol kolum çok kötü ağrıyor tutmuyor fazla ve vücudumun heryeri ağırmaya başladı Allah'tan bi yerim kırılmadı yoksa perişan olurdum
dua günümmüş bugün, hem de 2. evlilik yıldönümüm...dua edenden de etmeyenden de Rabbim razı olsun. inşallah hepimiz beklediğimiz mucizelere kavuşuruz bir gün
uyuyamadan geldim kondum buraya kocamda benimle kondu onu da ukusundan ettimçok ağlayasım var daraldım yine korunduğum halde hamilemiyim diye düşünüyorum olmayacak biliyorum am ayine de aklıma geliyo offf offffffffffff yeni hamile haberi almak sanırım psikolojimi bozuyo Allahım sen bilirsin en iyisini yardım et gönlümü ferahlat daraltma beni canım yanıyoo
Allah yardimcin olsun cnm. ins temiz cikar hsg
sağol cnm amin inşallah...
SELAMLAR CANIMMM
hsg çektirecekmişsin sanırm,hadi inşallah sonuçların güzel çıkar.hsg'den sonra hamilelik daha da yüksek oluyormuş,inşallah senin de öyle olur.ve inşallah doktor bana da yaptırır hsg.
günaydın kızlar bende birazdan hastaneye gidicem.
tahlillerim var onları yaptırayım dedim..
iyisiniz inşallah :)
günaydın kızlar bende birazdan hastaneye gidicem.
tahlillerim var onları yaptırayım dedim..
iyisiniz inşallah :)
günaydın kızlar banada çekildi ama bişey olmadı birde çok korkuttular çok acı çekiliyor diye ama hiç bişey duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?