- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.501
günaydın kızlar bende birazdan hastaneye gidicem.
tahlillerim var onları yaptırayım dedim..
iyisiniz inşallah :)
eloserce,hayalimduam günaydın kızlar...eloserce bacım inşallah hsg temiz çıkar ve hemen o ay hamiş kalırsın ve bebiş sana sımsıkı tutunurhayalimduam allah kolaylık versin bacım yaa çalışmak zorr
geçmiş olsun canım,inşallah bebişin tez zamanda konar göbeğine.
ben acısından korkmuyorum açıkçası,yeterki sağlığıma iyi gelsin,korkularımı yendim artık bu konuda sanırım.
hoşbulmuşum canım.Günaydın canım,hoşgelmişssinn....
İyiyim ben de çok şükür,bedenim tek tabanca devam ediyorum hayata.
günaydın canımhadi bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar bizi de haberdar et
sağol canım ama ümidim kalmadı iki aşılama üç tüp ba-ebek şimdide soğan suyuna devam ediyorum ah kız ah
Allah şifalar versin,dermanını versin ve bebeğine kavuşursun inşallah,soğan suyu vesilen olsun inşallah...
o heyecanı biz de yaşarız en güzelinden inşallah...Bişeyciğiniz çıkmaz bebişinle sen de canım,yüreğini ferah tut,mucizenin tadını çıkar.hoşbulmuşum canım.
ilk tetkikler yapılacak artık hemogram falan... :)
SELAMLAR CANIMMM
hsg çektirecekmişsin sanırm,hadi inşallah sonuçların güzel çıkar.hsg'den sonra hamilelik daha da yüksek oluyormuş,inşallah senin de öyle olur.ve inşallah doktor bana da yaptırır hsg.
siz ne durumdasınız yani ne aşamadasınız
aynen canım yaa....çalışmak çok zoruma gidiyoryan komşumuz bile olaya muhalefet oldu,ev hanımı olsun diyo eşime. ev hanımı olsaymışım,hanımlar muhattap olacakmış benle...ay ben ölüyorum onlara...
neysee bahar da geldi,zor uyanıyorum sabahları,dolmuşta gözlerim kapanıyor resmen...yorgunum dostlarım yorgunum yorgunum...
sorumu mazur görün çünki ben biekere konuştuğum arkadaşlarla birdaha görüşemiyorum buda burayı daha çözememiş olmam
günaydın kızlar banada çekildi ama bişey olmadı birde çok korkuttular çok acı çekiliyor diye ama hiç bişey duymadım
kız çokkorkuyorum aynı yerde bu gün bi arkadaşım çektircem filmi bazıları iyi geçti dio bazıları berbat korkmuyorum desem yalan sölemiş olurum inş. dediğin gibi olurda çektiğim kokruya değer :d
kız çokkorkuyorum aynı yerde bu gün bi arkadaşım çektircem filmi bazıları iyi geçti dio bazıları berbat korkmuyorum desem yalan sölemiş olurum inş. dediğin gibi olurda çektiğim kokruya değer :d
eloserce,hayalimduam günaydın kızlar...eloserce bacım inşallah hsg temiz çıkar ve hemen o ay hamiş kalırsın ve bebiş sana sımsıkı tutunurhayalimduam allah kolaylık versin bacım yaa çalışmak zorr
aynen canım yaa....çalışmak çok zoruma gidiyoryan komşumuz bile olaya muhalefet oldu,ev hanımı olsun diyo eşime. ev hanımı olsaymışım,hanımlar muhattap olacakmış benle...ay ben ölüyorum onlara...
neysee bahar da geldi,zor uyanıyorum sabahları,dolmuşta gözlerim kapanıyor resmen...yorgunum dostlarım yorgunum yorgunum...
ofiz hitografi daha kötü oluyor arkadaşlar benim çok kötü geçti birde bayıtmadılar
nedense ben korkmuyorum dediğim gibi,bişiler oldu bana.smear testinde hiç acı hissetmedim mesela,onda da hissetmem deyip,deli cesareti ile şu an yapalım deseler koşarak giderim.çnkü hsg çok önemli bi aşama gebe olamama ile ilgili.
ayy dünde benim bi komşum aynısını yaptı benim üst 7, kat komşum zemin kata kahve içmeye gitmiş balkondan sıpasını gördüm severken komşu benide çağırdı sonra benim üst kat diyoki çalışmaktan çocuk doğuramayacaksın evde otursaydın darısı bulaşırdı sana üstün yanın karşın çağprazın altın hepsi 1 yıl içinde doğuru bi sen kaldın dedi bende gülümsedim amaaa içimden onageçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?