Sabredenler Kulübü 2012 :)

aynen canım yaa....çalışmak çok zoruma gidiyor yan komşumuz bile olaya muhalefet oldu,ev hanımı olsun diyo eşime. ev hanımı olsaymışım,hanımlar muhattap olacakmış benle...ay ben ölüyorum onlara...
neysee bahar da geldi,zor uyanıyorum sabahları,dolmuşta gözlerim kapanıyor resmen...yorgunum dostlarım yorgunum yorgunum...

hoşbulmuşum canım.
ilk tetkikler yapılacak artık hemogram falan... :)
o heyecanı biz de yaşarız en güzelinden inşallah...Bişeyciğiniz çıkmaz bebişinle sen de canım,yüreğini ferah tut,mucizenin tadını çıkar.
çok güzel bir duygu olsa gerek,geçen gün hastaneye gitmiştim,herkeste bi telaş,bi heyecan...hamile olmanın vermiş olduğu duygusallık,durgunluk ve güzel yüzlülük....

SELAMLAR CANIMMM
hsg çektirecekmişsin sanırm,hadi inşallah sonuçların güzel çıkar.hsg'den sonra hamilelik daha da yüksek oluyormuş,inşallah senin de öyle olur.ve inşallah doktor bana da yaptırır hsg.

kız çokkorkuyorum aynı yerde bu gün bi arkadaşım çektircem filmi bazıları iyi geçti dio bazıları berbat korkmuyorum desem yalan sölemiş olurum inş. dediğin gibi olurda çektiğim kokruya değer :d

siz ne durumdasınız yani ne aşamadasınız

ben 8.ayındayım denemede.doktora gittim,smear testi yaptık,sanırım enfeksiyon var,adet günü içmem için ilaç verdi,adetimi bekliyorum enfeksiyon için ilaç içeceğim.ayın 4'ünde de sonuçları almaya gideceğim...yani bu ay da yok.Öyle işte 9.deneme ayına testlerle giriyorum.

sorumu mazur görün çünki ben biekere konuştuğum arkadaşlarla birdaha görüşemiyorum buda burayı daha çözememiş olmam

günaydın kızlar banada çekildi ama bişey olmadı birde çok korkuttular çok acı çekiliyor diye ama hiç bişey duymadım

ahanda çekilen birini buldum :) kız filmden sonra görümcemle çarşıda turlayacaz biraz gece elbisesi alacaz büyük görümcemin düğünü var da acaba kötü olur muyum acaba arabayla gitmesem eşimmi götürse bıraksa beni oraya dönüşte araba kullanabilirmiyim diye içimdeki soru işaretleei birbirleri ile kavga halindeler.... kalkınca hiçbişi olmamış gibi devammı ettin günlük yaşantına canım...

kız çokkorkuyorum aynı yerde bu gün bi arkadaşım çektircem filmi bazıları iyi geçti dio bazıları berbat korkmuyorum desem yalan sölemiş olurum inş. dediğin gibi olurda çektiğim kokruya değer :d

nedense ben korkmuyorum dediğim gibi,bişiler oldu bana.smear testinde hiç acı hissetmedim mesela,onda da hissetmem deyip,deli cesareti ile şu an yapalım deseler koşarak giderim.çnkü hsg çok önemli bi aşama gebe olamama ile ilgili.

içini ferah tut arkadaşım keşke yaptırsaydımlardan kurtulursun çok fazla sürmüyor bana inan mürekkep gibi bir sıvı geliyor ondan sonra tamam tüpler açılıyor güzel şeyler düşün sanki hamilesin o duyguyu yaşıyormuşsun gibi

amin kuzu yaaa korkuyom valla yusuf yusuf desem anlarsın herhalde korkudan dün akşam 1-2 damla kanama geldi ödüm koptu devamı gelecek diye çok şükür şimdilik durdur inş gene başlamaz kendimi yarın saat 1 e adapte etmişken tarih değişmez umarım :18::18::18::18:

ayy dünde benim bi komşum aynısını yaptı benim üst 7, kat komşum zemin kata kahve içmeye gitmiş balkondan sıpasını gördüm severken komşu benide çağırdı sonra benim üst kat diyoki çalışmaktan çocuk doğuramayacaksın evde otursaydın darısı bulaşırdı sana üstün yanın karşın çağprazın altın hepsi 1 yıl içinde doğuru bi sen kaldın dedi bende gülümsedim amaaa içimden ona geçti

allah tez günde bebişi kucağına verir bugün bi arkadaş birini bulmuş bitkilerle ilaç yapıyor 8 kez tüp bebek yaptırdı tutmadı ilacı kullandıktan bir at sonra tuttu rabbim işte banada söylediler gideceğim rabbim vesile olur inşallah

resmen benim çalışıyor olmama sinirlenmişler,neymişmiş hep eşim muhattap oluyormuş eşleriyle,yanlışmış.....çok sinirlendim yine şimdi...terbiyesizlik yaptılar bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…