- Konu Sahibi minikgelin
-
- #20.521
allah tez günde bebişi kucağına verir bugün bi arkadaş birini bulmuş bitkilerle ilaç yapıyor 8 kez tüp bebek yaptırdı tutmadı ilacı kullandıktan bir at sonra tuttu rabbim işte banada söylediler gideceğim rabbim vesile olur inşallah
oda n eki bacım cilmiyom ben duymadım hiç allah muhtaç etmesin inşallah... çektiğin acılara karşı rabbim kucağını boş bırakmaz umarım...
İnşallah canım,Rabbi'm bu vesileyle sana da nasip eder inşallah,duanı eksik etme...
duymadınsa yaşamazsında umarım memorial hastanesine gidiyorum bana ordan istediler bişey bulamadılar sorun olsa o sorunu çözmege gidecekler sorunda yok offff offff
nedense ben korkmuyorum dediğim gibi,bişiler oldu bana.smear testinde hiç acı hissetmedim mesela,onda da hissetmem deyip,deli cesareti ile şu an yapalım deseler koşarak giderim.çnkü hsg çok önemli bi aşama gebe olamama ile ilgili.
içini ferah tut arkadaşım keşke yaptırsaydımlardan kurtulursun çok fazla sürmüyor bana inan mürekkep gibi bir sıvı geliyor ondan sonra tamam tüpler açılıyor güzel şeyler düşün sanki hamilesin o duyguyu yaşıyormuşsun gibi
hiçbir sorunun yok mu canım???
Rabbi'mize dualarını sıkı sıkı et.Rabbi'm ol diyecek ve göbeğin dolacak,zamanın var demek ki,Rabbi'm seni bu şekilde sınıyor,bizi de.
allah tez günde bebişi kucağına verir bugün bi arkadaş birini bulmuş bitkilerle ilaç yapıyor 8 kez tüp bebek yaptırdı tutmadı ilacı kullandıktan bir at sonra tuttu rabbim işte banada söylediler gideceğim rabbim vesile olur inşallah
artık bitki içmekten tiskindim sabahın köründe kalkıp soğan suyumu yapıyorum termusa koyup iş yerinde içiyorum kimseye göstermemek içinde elimden geleni yapıyorum :)
aşağıdan bi sıvı sıkacaklarmış rahime bide damardan bi ilaç mı veriyolarmış ne öyle duydum o sıktıkları sıvıyı geri çekiyolarmı yoksa beni öyle sulu sulumu bırakacklar ayyyy valla arkadaşuım çekilse bu gün kızdan net bilgi alacağım da aynı yer o bugün ben yarınaynı hastalık var ikimizdede pco var
tüm bunların mükafatını alacaksın emin ol,Rabbi'm bunları görüyor....Olacak inşallah ve tüm bu acılarını,tiksintilerini gülerek anacaksın bebeğinle inşlallah.Hiçkimseyi Rabbi'm evlatsız bırakmasın...
rabbim verirken bişileri sebep veriyo işte o sebebi bulmakta önemli nede olsa rabbim verecek diyip el kol bağlı oturamıyor değil mi insan çaresini şifasını arıyor allah yardımcın olsun canım inş hiç birine gerek kalmadan tutar senin sorunun neydi rahatsızlığın yani?
resmen benim çalışıyor olmama sinirlenmişler,neymişmiş hep eşim muhattap oluyormuş eşleriyle,yanlışmış.....çok sinirlendim yine şimdi...terbiyesizlik yaptılar bize.
canım çalışma evde otur diyenlere tamam otururum ama masraflarımıkarşılan seve seve evde oturup keyfime bakarım de susarlar... bana geçenlerde komşularım parkta otururken bende eve geldim o günde şime geç gelecekti bende arabyla geldim eve park ederken gördüler illaki gel dediler gittim ordaki 2-3 kadın komşum bana şey dediler seni takdir ediyoruz maşallhınız var allahım esirgesin sizi neden ne oldu dedim öyle çalışma işten çık diyenlerw sakın uyma kulak asma onlar kıskanıyor sen maddi yönden özgürsün diye yapıyolar bak bizde ev hanımıyız ama seni taktir ediyoz çalışıyon azimli kadınsın evin tertemiz kocana jilet gibi ütülü gömlekler giydiriyon pazar sabahı kalkıyon arabay atlıyon pazara gidiyon ev hanımı komşularımız pazara üşeniyor manavdan kazık yiyor inan takdir edilecek bi gelinsin dediler allahım o gün o gazla eve gittim banyodan giridm wc den çıktım mutfak salon bi temizlik bi titizlik muhahahah bu gaz bayağı yeter bana dedim
kızlar ben kahvaltı yapimde gelim çok acıktım.... bi antibiyotik verdi doktor oda miğde bulandırıyor filmi çektirinceye kadar içecekmişim naneyi yedim yani
canım çalışma evde otur diyenlere tamam otururum ama masraflarımıkarşılan seve seve evde oturup keyfime bakarım de susarlar... bana geçenlerde komşularım parkta otururken bende eve geldim o günde şime geç gelecekti bende arabyla geldim eve park ederken gördüler illaki gel dediler gittim ordaki 2-3 kadın komşum bana şey dediler seni takdir ediyoruz maşallhınız var allahım esirgesin sizi neden ne oldu dedim öyle çalışma işten çık diyenlerw sakın uyma kulak asma onlar kıskanıyor sen maddi yönden özgürsün diye yapıyolar bak bizde ev hanımıyız ama seni taktir ediyoz çalışıyon azimli kadınsın evin tertemiz kocana jilet gibi ütülü gömlekler giydiriyon pazar sabahı kalkıyon arabay atlıyon pazara gidiyon ev hanımı komşularımız pazara üşeniyor manavdan kazık yiyor inan takdir edilecek bi gelinsin dediler allahım o gün o gazla eve gittim banyodan giridm wc den çıktım mutfak salon bi temizlik bi titizlik muhahahah bu gaz bayağı yeter bana dedim
kızlar ben kahvaltı yapimde gelim çok acıktım.... bi antibiyotik verdi doktor oda miğde bulandırıyor filmi çektirinceye kadar içecekmişim naneyi yedim yani
aynı durumdayız canım bizede çok nazar değiyor eşimle okumaktan ağzım ağrıyor çapa çapa nereye kadar of eşim allahtan anlayışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?