Sabredenler Kulübü 2012 :)

İnşallah canım,Rabbi'm bu vesileyle sana da nasip eder inşallah,duanı eksik etme...

oda n eki bacım cilmiyom ben duymadım hiç allah muhtaç etmesin inşallah... çektiğin acılara karşı rabbim kucağını boş bırakmaz umarım...

duymadınsa yaşamazsında umarım memorial hastanesine gidiyorum bana ordan istediler bişey bulamadılar sorun olsa o sorunu çözmege gidecekler sorunda yok offff offff

duymadınsa yaşamazsında umarım memorial hastanesine gidiyorum bana ordan istediler bişey bulamadılar sorun olsa o sorunu çözmege gidecekler sorunda yok offff offff

hiçbir sorunun yok mu canım???
Rabbi'mize dualarını sıkı sıkı et.Rabbi'm ol diyecek ve göbeğin dolacak,zamanın var demek ki,Rabbi'm seni bu şekilde sınıyor,bizi de.

vay guzum deli cesaretiymiş denemede 22 ayıma girmiş biri olarak smearlar vajinal ultrasonlar çatalla arkadaş olduk hele o ultrason cihazıyla ooooo ama bu başka işte alışık olduğum bi yer değil insanlar aynı kezaaaa nasıl olacak bilemiyorum ağrı korkusu pek yok sadece merak korkusu var çünki ben her ay zaten adet sancıusından acillik oluyorum çoğunda bayılıyorum buda adet sancısı gibi dediler ama ne bilim işte :18:

aşağıdan bi sıvı sıkacaklarmış rahime bide damardan bi ilaç mı veriyolarmış ne öyle duydum o sıktıkları sıvıyı geri çekiyolarmı yoksa beni öyle sulu sulumu bırakacklar ayyyy valla arkadaşuım çekilse bu gün kızdan net bilgi alacağım da aynı yer o bugün ben yarın aynı hastalık var ikimizdede pco var

hiçbir sorunun yok mu canım???
Rabbi'mize dualarını sıkı sıkı et.Rabbi'm ol diyecek ve göbeğin dolacak,zamanın var demek ki,Rabbi'm seni bu şekilde sınıyor,bizi de.

artık bitki içmekten tiskindim sabahın köründe kalkıp soğan suyumu yapıyorum termusa koyup iş yerinde içiyorum kimseye göstermemek içinde elimden geleni yapıyorum :)

rabbim verirken bişileri sebep veriyo işte o sebebi bulmakta önemli nede olsa rabbim verecek diyip el kol bağlı oturamıyor değil mi insan çaresini şifasını arıyor allah yardımcın olsun canım inş hiç birine gerek kalmadan tutar senin sorunun neydi rahatsızlığın yani?

artık bitki içmekten tiskindim sabahın köründe kalkıp soğan suyumu yapıyorum termusa koyup iş yerinde içiyorum kimseye göstermemek içinde elimden geleni yapıyorum :)

tüm bunların mükafatını alacaksın emin ol,Rabbi'm bunları görüyor....Olacak inşallah ve tüm bu acılarını,tiksintilerini gülerek anacaksın bebeğinle inşlallah.Hiçkimseyi Rabbi'm evlatsız bırakmasın...

korkma inan 5 dk sürmüyor mürekkep gibi bir sıvı bir yandan veriyorlar öbür taraftan çıkıyor böylelikle tüplerin açıkmı degilmi diye belli oluyor dedimya çok az bir süre dişini sık bebiş için

ya canım ya herkeze rabbim kısmet etsin anneliği tattırsın kendimede dua ediyorum herkesede geçen bi arkadaş tefrice okunacaktı bende kaldım ve okudum ama kendisini bulamıyorum

benim hiç bir sorunum yok işin kötüsüde bu sorun olsa tedavi edilecek cektirmediğim flim kalmadı almadığım tedavi kalmadı birde kendim bitkilerle yapıyorum sen hesap et yani allahım ol değince oluyor işte

resmen benim çalışıyor olmama sinirlenmişler,neymişmiş hep eşim muhattap oluyormuş eşleriyle,yanlışmış.....çok sinirlendim yine şimdi...terbiyesizlik yaptılar bize.

canım çalışma evde otur diyenlere tamam otururum ama masraflarımıkarşılan seve seve evde oturup keyfime bakarım de susarlar... bana geçenlerde komşularım parkta otururken bende eve geldim o günde şime geç gelecekti bende arabyla geldim eve park ederken gördüler illaki gel dediler gittim ordaki 2-3 kadın komşum bana şey dediler seni takdir ediyoruz maşallhınız var allahım esirgesin sizi neden ne oldu dedim öyle çalışma işten çık diyenlerw sakın uyma kulak asma onlar kıskanıyor sen maddi yönden özgürsün diye yapıyolar bak bizde ev hanımıyız ama seni taktir ediyoz çalışıyon azimli kadınsın evin tertemiz kocana jilet gibi ütülü gömlekler giydiriyon pazar sabahı kalkıyon arabay atlıyon pazara gidiyon ev hanımı komşularımız pazara üşeniyor manavdan kazık yiyor inan takdir edilecek bi gelinsin dediler allahım o gün o gazla eve gittim banyodan giridm wc den çıktım mutfak salon bi temizlik bi titizlik muhahahah bu gaz bayağı yeter bana dedim

kızlar ben kahvaltı yapimde gelim çok acıktım.... bi antibiyotik verdi doktor oda miğde bulandırıyor filmi çektirinceye kadar içecekmişim naneyi yedim yani

aynı durumdayız canım bizede çok nazar değiyor eşimle okumaktan ağzım ağrıyor çapa çapa nereye kadar of eşim allahtan anlayışlı

ay canım haklısın....eşim çok üzüldü bu duruma.çok değişik bi durum oldu, resmen kocan bizle muhattap olmasın dediler direkt,sanki bişi yapıyo adamcağız....

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]11 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]14 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]16 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün love_love (özlem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

aynı durumdayız canım bizede çok nazar değiyor eşimle okumaktan ağzım ağrıyor çapa çapa nereye kadar of eşim allahtan anlayışlı

böyle bişey ile ilgili dışarıdan eleştiri almak çok garibime gitti,bize ortak kullanım alanlarımız ile yaptırım uygulamak istediler.nedenini söylemeden,eşim gitti konuştu ve sonucunda ben çıktım. eşim hanımlarıyla muhattap olamazmış,ben muhattap olacakmışım...aylardır oradaymışız,hep eşim yapıyomuş,valla eşim de iş görülsün diye yapıyodu bana kalsa ben çoğu zaman evde yokum,eşim hallediyor bazı işleri.söylemek istemiyorum ama resmen cahilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…